Uygun olmaz demeyi düşünüyorum. Kimseye özel hediye almadı. Ben de ona almamıştım. Açıkçası hediyesini alırsam iyice umutlanacak. Kesinlikle almamam gerek.Ne gerekçeyle hediyeni istemiyorum diyeceksiniz? Sen benden hoşlanıyormuşsun arkadaşlarım söyledi mi? Zaten hareketlerinizle belli ediyormuşsunuz, aynı arkadaşlarının sizin duygunuz olmadığını da ona iletiyorlardır, size açılmadan sizin reddetme konuşması yapmanız yakışık almaz.
Haklısınız kesinlikle çok abes olur. Ama anlamıyor o kadar soğuk davranmama rağmen hediye almış. Ne desem bilmiyorum.Gelip sana soylemediyse adama gidip senden hoslanmiyorum demen biraz abes olur sanki.
İşe gitme vermesin sana hediyeyiArkadaşlar iş ortamında benden hoşlanan biri var. Ben hoşlanmıyorum. Ve belli de ediyorum. Ancak bir türlü anlamıyor. Yazmaya devam ediyor. Aynı zamanda ara ara toplu da görüşmek durumundayım. Bu ay doğum günüm var. Ve aradı sana sürprizim var diye. Hediye almış verecekmiş. Ben de gerek yoktu dedim. Yarın vereyim dedi. O an bişey diyemedim ama hediyesini kabul etmeme kararı aldım. Ve bir arkadaşa söyleteyim yada direkt söyleyeyim diyorum. Arkadaşlara söylemiş ama bana tam olarak açılmadığı için tuhaf olur mu ?
34 yaşındaKaç yaşında bu bey.
İlginç.Bence hediyeyi reddetmek kabalık olur.Alin ama tavrımız değişmesin soğuk davranın.34 yaşında
Çok irrite oluyorumDolaşsın dursun peşinde boşver
Alınca anlam yükleyecek o kadar soğuk davranmama rağmen hediye almış. Ama kabalıkta olur evet. Anlaması için mecburumİlginç.Bence hediyeyi reddetmek kabalık olur.Alin ama tavrımız değişmesin soğuk davranın.
Uygun olmaz demeyi düşünüyorum. Kimseye özel hediye almadı. Ben de ona almamıştım. Açıkçası hediyesini alırsam iyice umutlanacak. Kesinlikle almamam gerek.
Peki:)))))Sizin bütün konularınız birilerini ekleme,birinden hoşlanma, stalk yapma üzerine. Başka meşguliyetiniz yok mu? Ya siz durmadan birinden hoşlanıp eklesem mi diye soruyorsunuz ya da sizden birileri hoşlanıyor. İnsanda belli bir yaşa gelmiş iş güç sahibi kişi profilinden çok liseli ergen izlenimi bırakıyorsunuz.
Evet arkadaşım söylemiş olacağı yok diye. Ama anlamıyor maalesef. Tekrar ben bi konuşayım dedi arkadaşım. Hediyesine de bi bahane uydursam diyorum. Uygun olmaz almam desem garip mi olur bilemedim.Tamam da neden uygun olmaz demeyecek mi? Umutlanırsa bu onun sorunu siz istemediğinizi söylemişsiniz, soğuk davranıyorum da diyorsunuz, ortak arkadaşlarınız onun lafını size getiriyorsa sizin lafınızı da ona götürüyordur. Almamanız kabalık olur, zaten bir almama gerekçesi de gösteremezsiniz.
Evet arkadaşım söylemiş olacağı yok diye. Ama anlamıyor maalesef. Tekrar ben bi konuşayım dedi arkadaşım. Hediyesine de bi bahane uydursam diyorum. Uygun olmaz almam desem garip mi olur bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?