Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

canim benim ya..bizde cok agirlaştik bitanem sıkma canını buna..cok sukur bugunlere geldin bitanem..inşaAllah mutlu mesut saglikla bebişlerinle cikicaksin hastaneden bitanem..hepsi gececek,tüm sıkıntılarini unutacaksin canim

Canım benim hepimizde o ağırlık ve ellerde ayaklarda şişme var inan ben ellerimi kapatırken canım acıyo sen onları hiç kafana takma rabbim en kısa zamanda kurtarır inşallah.Oğluşların seni hiç üzmiycek bu sabrın sonu selamet biraz daha dayan :teselli:

Cnm kısa zamanda bu günleri atlatacaksın Allah'ın izniyle, hastane sıcak değilmi yaa üşüyormusun acaba niye ateşin fln çıkıyorki??Dualarımız seninle cnm

canım ya az kaldı canım biraz daha dayan oğluşların ve senin için hep dua ediyoruz

birsencim canım şişme bizde de oluyor korkma. bir görsen ayak bileklerimi tanıyamıyorum ben. allah yardımcın olsun koca göbişlin sana dua ediyor hep

birsencim anı şikayteler bizde de var artık işe iderken zorlanıyorumama bugünlare geldin sağ salim geçicek bunlar canım dualarımız seninle....

Canım benim valla hepimizde aynı ağırlıklar, şişlikler var. Senin işin daha zor tabi... Az daha sabır bitanem. Sonu selamet olucak inşallah a.s.

Allah yardımcın olsun... Allah sabır versin, Rabbim oğluşlarını sana kavustursun.. Dualarımız seninle arkadasım.. annelik kutsal bir görev ise.. sen şu savaşınla bu görevi taçlandırıyorsun..:Saruboceq:

hepimiz dua ediyoruz canım senin için,bak görüyorsun. az kaldı inşallah!
çoook sonra gelinlerine bugünleri birer anı olarak anlatacaksın inşallaha.s

bir günü daha atlattın bak birsencim şaka maka biz senden önce doğurucaz galiba baya bi inatçı cıktı ömerle ali bey sağlıkla al kucağına inşallah yaramazları canım dualarımız seninle.

Kızlar şimdi Birso'yla konuştum. Dün artık serumunu çıkarmışlar. Kan değerleri düşük olduğundan kan vericeklermiş bugün. Bundan sonra Allah'a kalmış diyo. Dün akşam sancısı varmış biraz. Bundan sonra herhengi bir komplikasyonda kanama,lekelenme,su gelmesi gibi bi durumda bebişleri artık alıcaklarmış. 2240 ve 2160 gr'mış bebişler. Durumları iyiymiş çok şükür. Şimdilik durum böyle kızlar. Heran doğurabilirim. Haber veririm size mutlaka dedi. Selamları da var. Sizin selamınızı da ilettim kızlar.

Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz, inş. sağ sağlim kurtulun üçünüzde
:Saruboceq::Saruboceq:

Bırsencım hayırlısyla ınŞallah bebıŞlerıne kavuŞursun allah yardımcın olsun cnaım dualarımız senınle

birsencim canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

birsencim hayırlısıyla kavusursun inşallah cnm bebişlerine..her gün dua ediyorum senin bebeklerin için..

birsencim hayırlısıyla bebişleri alırsın kucağına inşallah dualarımız seninle ve bebişlerle güzel haberlerini bekliyoruz

Canım gÜzel haberlerını beklıyoruz ınŞallah herŞey Çok gÜzel olacak allahın ıznıyle gÖreceksın bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…