Dırımkızı'nın durumunu buradan takip edelim

tutkuncum özeline yazdım celestone diye iğnelerin adı yaptırdım bende istirahat ediyorum şimdi ya senin bebekde benimki gibi duruyo ee sana neden bu erken doğum tehlikesinden bahsetmedi doktorun anlamadım benimki nerdeyse beni doğuma alacaktı utanmasa ya benimkisi abartıyo sanırım birde bebek bu yani değişmezmi bunların duruşları sürekli anlamadım bişey ya allha emanetiz biz ve bebeklerimiz allh korur inş çok ama çok korkuyorum oğlum daha doğmadı ama o benim hayattaki tek tututnduğum şey kaybetmek istemiyorum uyuyamıyorum rüyamda dün hep erken doğurdum bu doktorların bizim psikolojimizi bozmaya bizi azarlamaya ne hakları var ya senağlama

Cnm bebişler 32. haftadan sonra yer değiştiremiyorlar sıkısıyorlar diye biliyorum ben,doktorunuda Rabbim bildiği gibi yapsın inş.,ne hakkı var sana öyle bağırmaya azarlamaya..klava:klava:Seni çok iyi anlıyorum cnm,bebeğin için hissettiklerinin aynısını bende oğluma karşı hissediyorum,23 haftalıkken doktor doğarsa yaşamaz çok ümitlenmeyin dediğinde dünyam başıma yıkılmıştı,o günden beri her gece Allahıma onu benden almasın diye yalvarıyorum..Bunları yazarken bile ağlıyorum,Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inş:Saruboceq:

benim dr um çok pimpirikli bir dr dur herşeyi incelerr dün gittiğimde benimki de enlemesine duruyordu herşey normal dedi endişelenecek bir durum yok kafası yukardaydı büyük ihtimalle aşağı dönüyormuş

benisec cnm çok geçömiş olsun cnm

ben hastanedeyim çok şükür iyiyim
ilaç birkaçgünda aynı dozdan gidecek bakalım bu haftada hastanede olacaz doktorumuz 32 göremek istiyor

İnşallah oğluşlar bekleyecek 32 haftayı az kaldı be gülüm zaman akıp geçiyor.

Rabbim hepimizin yavrularını korusun canım olumlu düşün olumlu olsun o doktoruda hemen değiştir bence,hiçbişey senden önemli değil

canim bu igneyi neden bukadar abarttin anlamiyorum..erken dogurcagin yoksada stresten dogurcan..sakin ol yahu :) ben,pinar,seher,birsen hepimiz yaptirdik..sanirim seni bukadar strese sokan doktorun..aciklamadimi sana hiçbirşey? faydalari nelerdir,neden vuruluyorsun,yan etkileri nelerdir vs diye bişi anlatmadimi hiçbişi?

bana aciklamişti doktorum..Allah korusun erken dogum oldugunda kuvezde kalma süresi kisaliyor bu igne sayesinde..benim erken dogum tehlikemde suyumun az olmasindan ve suyun az az gelmesinden dolayiydi..

yan durmasina gelince..bugun doktora gittiğimde bende yan duruyor sandim..cünkü sivri olan karnim enlemesine duruyordu,resmen belliydi yan durdugu..ama doktor ultrasonla bakti..kafasi asagida poposu sagda omurgasi sola dogruydu..hilal şeklinde yani..bana yan duruyor gibi geliyordu ama..eger seninki ultrasonda yan duruyor dediyse yandir..doktoruna güven bence..ama sorularini acikca sor..neden diye sor? o cevap vermek zorunda..hatta cevaplariyla yetinme netten araştir canim..ben bu igneyi vurulmadan cok arastirdim..ki doktorum herşeyi aciklamişti..

neyse canim..sen yüregini ferah tut..bu bebegin için iyi bişey..aklindan erken dogumu cikar..bu sadece bi önlem..öpüyorum canim..

çok sağolun kızlar doktorum bana bişey açıklamadı zaten gittim muayene etti yan duruyo myom var erken doğum riskin çok kuvvetli bi iğne yazcam olacaksın 2 de hap vercem dedi küveze girmiycek bu iğne o işe yarıyo dedi birde sabahdan randevu almışsın hızlı olmalıyım 2 ameliyatım var birde sabahdan randevu vermişler çok işim var zaten yarım günüm bugun siz israr ediyosunuz böyle randevu veriyolar müşteri kaçırmamak için dedi bana bende üzüldüm tabi orda bebegime bakıyoruz ekrandan kadının sohbeti aynen bu şekilde kelimesi kelimesine abartısız yazdım işde ayaga kalkma yat dinlen eger başka hastaneye doğuma gidersende celestonelerimi vuruldum dersin bekletmesinler seni hemen sezeryan yapsınlar dedi anlamadım ne bu tavır böyle benmi yanlış anladım yoksa bi sorun mu var??şimdi sizler bu iğneden olmuşsunuz içim rahat gittim oldum ama ne anlattıgım gibi doktorun tavrı nede telefonu açmayışı nede bu sabah yanına gidip sordugumda iğneyi olma o zaman sen bilirsin demesini sindiremiyorum:1no2:

benisec canımm çok geçmiş olsun ama içini ferah tut bişicik olmaz allahın izniyle....

dirim canımm hadi az daha sık dişiniii ....

kızlar seherimde hastanede hala ama durumu iyi şükür nst de fazla sancısı yokmuş sadece bi süre daha müşade altında tutacaklar belki yarın çıkar ...

Semranın iyi olmasına çok sevindim cnm,sabretsin bebişler 2 hafta daha

dırımcım canım az kaldı .bak beklediler annesi senin paşalar...
dua ediyoruz hepiniz için..

kızlar bu cestone iğnesini vuruldukdan sonra bebegimin hareketlerini hiç hisetmiyorum sizdede oldumu?

kızlarrrrrrrrrrr bugün yine sancılandım ilacın dozunu artttırdı ama kanımdada ilaç yüksek çıktı
sarhoş gibi dolaşıyorum hep uyuyorum
doktor bugün iki ucu keskin bıçak demiş anneme ilacı kessem doğum arttırsam daha farklı böle takpli gidecez

ayy canım güzelim ya görüyormusun sebebi ne ki yani ikiz olmalarından mı kaynaklandı canım bunlar.
azıcık daha sabret annesi bebekler için dişini sık çoğu gitti azı kaldı biliyorum çok zor ama yapacak birşey yok şuan. stresten uzak dur rahat ol kendine iyi bak birsencim.öpüyorum seni çok hep dua ediyorum.

Canım benimmmm. Ne yapacaksın artık böyle idare edeceksin tatlım. Herşey bebişlerin için. Stres yapma. Gerekirse uyu sürekli bacım. En azından öyle böyle günleri atlatıyorsun. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanem a.s.

birsencim ikiz oldugundan sanırım böyle yoruyolar seni benimkide inadından yapıyor sanırım yada bende iş yok şimdi elim karnımda öle bekliyorum o iğneleri oldugumdan beri bebegimin hareketleri kesildi hiç hareket yok

Birsencim,iki ucu keskin bıçak cnm doktorun dediği gibi,çok şükür ki iyi bir hastanede doktor gözetimi altındasın,senin ve bebişlerin için en iyi olanı doktorun bilir ve ona göre karar verirler cnm,hergün bebişler biraz daha büyüyor inş. sağ sağlim kucağına alacaksın oğluşlarını güzelim,dua et cnm,Rabbim melekleri korur cnm,bütün mayıs anneleri senin için dua ediyoruz,inş. sağ sağlim döneceksiniz bebişlerinle

canım yaaa vardır bunda da bir hayır sen dua et kendine biz de sana ediyoruz hakkında hayırlısı merak etme inşallah dualarla zamanında doğacak bebişlerin

canım Allah sabır versin sana. biraz daha dayanmaya çalış. dualarımız senin ve bebişlerin için.:Saruboceq::Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz. işyerimdekiler bile seni soruyor doğurdumu diye. inşallah 32yi görürsünüz canım.

birsencim umarım biraz daha iyisindir aklımız hep sende dualarımız seninle ve prenslerle hayatım inşallah biraz daha beklerler

merhaba ..
ben nisan 2009 annesiyim
bizimde topikte 2 tane ikiz annesi var maşallah...

şenay isimli kiz annemiz 35. haftasında allahım sizlerede saklıla o günleri gösterır takip edıyoruz haberlerınızı alıyoruzzz

allahım bir avzda kurtarsın hepimizi saglıkla mutlulukla..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…