Dis apsesi

ezodiren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
42
12
38
20 haftalik hamileyim ve 20lik disim apse yapti kadin dogum uzmanim cefbir antibiyotik verdi bitince cektir dedi 3 gun oldu sislik azalacagina daha da artti tabi agrisi da boyle bir durumla karsilasan arkadaslar var mi acaba???

Diş doktoruna muayne olup ilac yazdırsan daha iyi olurdu ben dişten cok cektim hamileykende simdi emziriyorum yine ayni ama dedigin ilaci hic kullanmadim işe yaramamiş olabilir yada daha iyilesmesi icin zaman vardir sabah aksam beş gün kadar ictimde iltihap oyle gecti sen bi dişciye git canim daha etkili zararsiz antibiyotikler var ben isim vermiyim dogru olmaz

Çok ağrı varsa sirkenin içine sarımsak koyup hafif ılıtın onunla gargara yapın bana iyi gelmişti. Sarımsağı ezin bu arada. Rabbim acil şifa versin. Ben çok çektim yirmilikten.

Diş doktoruna muayne olup ilac yazdırsan daha iyi olurdu ben dişten cok cektim hamileykende simdi emziriyorum yine ayni ama dedigin ilaci hic kullanmadim işe yaramamiş olabilir yada daha iyilesmesi icin zaman vardir sabah aksam beş gün kadar ictimde iltihap oyle gecti sen bi dişciye git canim daha etkili zararsiz antibiyotikler var ben isim vermiyim dogru olmaz
Canim agridan yine uyuyamayinca dis hekimine gittim augmentin 1000 mg verdi bebege zarari olmaz dedi ama insan cekiniyor yine de moralim cok cok bozuluyor ilac icemkten biktim

Çok ağrı varsa sirkenin içine sarımsak koyup hafif ılıtın onunla gargara yapın bana iyi gelmişti. Sarımsağı ezin bu arada. Rabbim acil şifa versin. Ben çok çektim yirmilikten.
Agzim yarim parmak acilmiyor suyu bile pipetle iciyorum neler neler denedim olmuyor

Off aynen emziriyorum hamileykende yasadim korkma o antibiyotik cook iyi gelir saati saatine icmeye calis cok gecmis olsun

Back
X