Bebek Beslenmesi diş çıkarken acil cevap

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
pikolata hayırlı olsun dişleriniz inşallah sıkıntıları biraz hafifler bebeğinin

canım çok sevindim ne güzel..hayırlı olsun dişleriniz..ben hep çıkar diye bekledim.hatta benim çok erken çıkmış 5.aya girerken belk çıkar dedik çok rahatsız olunca ama.bizim ki çok sıkıntı veriyor kızarıklık da yok oldu..şimdi sen öyle deyince üste baktım ama yok

çok sağol vaveylacım. belli olmuyor bebeklere sıkıntımız bizim de erken başladı. anca çıktı dişimiz oda dah yeni baş verdi. uamrım kızın da en kısa zamanda çıkarır. ne zaman çıkaracağı önemli değil ama bebişlere çok ızdırap veriyor o yüzden bizlerde biran evvel çıksın istiyoruz.

ewet bir an önce çıksın istiyoruz..babam bugün aceleniz yok niye çıksın diyorsunuz dedikaydirigubbakcemile3

ewet bir an önce çıksın istiyoruz..babam bugün aceleniz yok niye çıksın diyorsunuz dedikaydirigubbakcemile3
diş çıkarırken huyları da değişiyor. iyice huysuzlaşıyorlar. aslında ben de 2o lik dişlerimi çok zor çıkarırım. şayet öyle ağrıları olıyorsa söyleyemiyorda zavallılar ( çok zor onlar içinde.

pikolata haırlı olsun incileriniz canım...
diş çıkaran anneler bir sorum var
bebekleriniz diş çıkarırken
uykudayken ağzından salya akıp yatağı ıslatıyormu ????????????????

herzaman değil ama arada uyurken ağzından biraz salya akıyo ama yatağı ıslatacak kadar olmadı hiç

teşekkürler nınım :)
bir iki gece yaşadık salya sorunun canım.
diş olayı yüzünden salyalrını tutamıyor kuzucuklar

merhaba arkadaşlar 9 yaşında ki oğlumun diş etinde beyaz (krem) benek oluştu konu hakkında fikri olan var mı. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…