DIŞ GEBELIK ACIL YARDIM EDER MISINIZ LÜTFEN

Benim sagliksoz ic gecbelikmis kurtajla degerim bir anda 466 dan 183 e dustu dis gebelik degilmis
İyi bari canım dış gebelik daha kötü öyle olmadığına sevin en azından. Hala kurtulamadım 1bucuk aydır Allah yaşatmasın bir daha inşallaah

Peki düştümü degerleriniz. Benim değerlerim de sizin gibi düşüp yukseldi diş gebelik dediler yine. İnsallah sizin ki gibi olur benim de durumum. Kötünün iyisi çünkü. Cok gecmis olsun
Ne oldu sonucunuz sizin

İyi bari canım dış gebelik daha kötü öyle olmadığına sevin en azından. Hala kurtulamadım 1bucuk aydır Allah yaşatmasın bir daha inşallaah
Rabbim en kisa sürede sifa versin. Gercekten bu süreç cok zor . Rabbim istyen herkese en kisa sure icerisinde saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

tüh ya bende yoksa çektirmesem mi diye düşünmeye başlamıştım bazıları gerek yok fln yazmıştı
Kesinlikle cektir. Bana da hic gerek yok dendi. Sorun yok hasar yok dediler. Ama yine oldu. Emin olmakta fayda var. Hem bedenimiz hem psikolojimiz cok yipraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…