- 24 Şubat 2023
- 50
- 9
- 16
- 31
- Konu Sahibi sedaaaaaaa
-
Bu degerlerle alttan mı muayene ettiler. Ben de Döş gebelik geçirdim ne ağrı ne kanama vardı ihmal etmeyinKızlar çok kötüyüm dün doktor sağlıklı gebelik değil açık kürtaj olman lazım dış gebelik tüplerin patlayabilir dedi sonra devlete gittim orda bir sürü doktor baktı kese gözükmüyo ama bebek daha küçük olabilir dedi dış gebeliğe dair belirtin yok dedi kanama ağrı vs. Dün özelde alınan kan 1800 küsür çıktı aynı gün devlette alınan kanda 2742 çikti onlar biz bazen 3 bin ve üstü kese görüyoruz dedi bebek yumurtalıklarda yok çünkü dedi yarın bi daha çağırdılar çok korkuyorum
Devletteki doktora gidin bence benim bir tanıdığım da aynı oldu sağlam bebeği almaya kalktılarKızlar çok kötüyüm dün doktor sağlıklı gebelik değil açık kürtaj olman lazım dış gebelik tüplerin patlayabilir dedi sonra devlete gittim orda bir sürü doktor baktı kese gözükmüyo ama bebek daha küçük olabilir dedi dış gebeliğe dair belirtin yok dedi kanama ağrı vs. Dün özelde alınan kan 1800 küsür çıktı aynı gün devlette alınan kanda 2742 çikti onlar biz bazen 3 bin ve üstü kese görüyoruz dedi bebek yumurtalıklarda yok çünkü dedi yarın bi daha çağırdılar çok korkuyorum
Evet hep alttan baktılarBu degerlerle alttan mı muayene ettiler. Ben de Döş gebelik geçirdim ne ağrı ne kanama vardı ihmal etmeyin
Ya inanın bişi anlamadım ne oluyo bebek nerdeDevletteki doktora gidin bence benim bir tanıdığım da aynı oldu sağlam bebeği almaya kalktılar
İlaç mı verdiler peki Bana olursa kürtaj dedilerBu degerlerle alttan mı muayene ettiler. Ben de Döş gebelik geçirdim ne ağrı ne kanama vardı ihmal etmeyin
Canım 1500 betayla alttan muayeneyle görünüz kese ama tabi emin olmak için en az 3000 beta beklemek lazım bir de artışın düzenli miydi eğer düzenliyse duş gebelikte inişli çıkışlı artar. Ben ameliyat oldum ilk önce benimde tüplerde de göremediler sonra başka bir doktora gittim anında sol tüpümde gördü nir de bana kalp atışını dinletti çok büyümüştü benimki 3500 beta 6. Haftaydı neredeyse o yüzden ben iğneyi kabul etmedim ameliyatı kendim istedim sol tüpümle beraber alındıİlaç mı verdiler peki Bana olursa kürtaj dediler
Canım 1500 betayla alttan muayeneyle görünüz kese ama tabi emin olmak için en az 3000 beta beklemek lazım bir de artışın düzenli miydi eğer düzenliyse duş gebelikte inişli çıkışlı artar. Ben ameliyat oldum ilk önce benimde tüplerde de göremediler sonra başka bir doktora gittim anında sol tüpümde gördü nir de bana kalp atışını dinletti çok büyümüştü benimki 3500 beta 6. Haftaydı neredeyse o yüzden ben iğneyi kabul etmedim ameliyatı kendim istedim sol tüpümle beraber alındı
Seni üzmek istemem ama son artışlarının sış gebelik olma ihtimalini yükseltiyorBenim kanlarım iki günde bir alındı ilk kan 401 sonra 788 sonra 1229 12 saat sonra bi daha aldılar 1448 iki gün sonra 1894 çıktı özelde ama devlette aynı gün 2742 çıktı
Ya benim hiç ümidim yok zaten sadece kürtaj nasıl bişi bilmiyorum devlette bayıltıyolarmış ama sonrasında ağrın çok oluyo mu o gün yatıyo musunSeni üzmek istemem ama son artışlarının sış gebelik olma ihtimalini yükseltiyortedbirli olmanı tavsiye ederim I. İnsallah bir mucize olur yarın güzel haberler alırsın
Dış gebeliğe kürtaj yapılmaz ki. Ya iğne yaparlar ya operasyon. İnşallah degildirYa benim hiç ümidim yok zaten sadece kürtaj nasıl bişi bilmiyorum devlette bayıltıyolarmış ama sonrasında ağrın çok oluyo mu o gün yatıyo musun
Valla kaç hastane gezdim hepsi kürtaj dediDış gebeliğe kürtaj yapılmaz ki. Ya iğne yaparlar ya operasyon. İnşallah degildir
Devlet hasstanesine güvenin. Onlae cok baka gördüğü için daha tecrübelilerValla kaç hastane gezdim hepsi kürtaj dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?