- 24 Şubat 2023
- 65
- 9
- 16
- 31
- Konu Sahibi sedaaaaaaa
-
Kürtajda bişi bulamadılar rahim kalın olduğu için incelttiler sadece sonra iğne yapıldı ana ben kaç hastane gezdim hepsi aynı işlemi söyledi ne zaman düşerbenim de dış gebelikten şüphelendiler. Önce iğne yapıcaz ilk gebeliğin direkt kürtaj yaptırma sonra çok zor olur dediler. Ama iğneye gerek kalmadı tabi.
İğne sonrası ne zaman düşer pekiKuzum sağlık ocağına gidip kan ver benim bildiğim 3 günde bir kontrol ediliyor.
hastaneler maalesef para için önce kürtaj diyor. çok iyi bir hastane direkt beni kürtaja alıcaktı.Kürtajda bişi bulamadılar rahim kalın olduğu için incelttiler sadece sonra iğne yapıldı ana ben kaç hastane gezdim hepsi aynı işlemi söyledi ne zaman düşer
İnşallah düşer ya korkuyorumhastaneler maalesef para için önce kürtaj diyor. çok iyi bir hastane direkt beni kürtaja alıcaktı.
İğne olmadım ben ama iğne sonrası 1 hafta içerisinde düşer demişti doktorum. sizin durumunuz farklı.
Özele inanmayıp devlete gittim onlarda zaten önce kürtaj ile almayı denicez dediler kürtajda alamayınca rahmi inceltip iğne yaptılar hafif kanamam var ama beta yükselmiş sizinde iğne mi oldu beta ne zaman düştü1300 lü değerlerde dış gebelik geçirdim ama kürtaj yapılmadı doktoruma sorduğumda rahimde olnayan bir gebeliği neden boşuna kürtaj yapıp rahmi yoralım ki dedi ve sadece iğne yaptı. Kimisi kürtaj olmuyor kimisi oluyor artık doktorların maddi kazanç odaklanarak mı yoksa gerçekten gerek mi görüyorlar bilemiyorum
bu mesajı yaptığınız kişiye katılıyorum. dış gebelik tüpte olur. boşuna kürtaj olmuşsunuz, geçmiş olsun tekrardan 1 haftaya betanız düşerÖzele inanmayıp devlete gittim onlarda zaten önce kürtaj ile almayı denicez dediler kürtajda alamayınca rahmi inceltip iğne yaptılar hafif kanamam var ama beta yükselmiş sizinde iğne mi oldu beta ne zaman düştü
Ya inanın o an kim ne dediyse korkudan tamam dedimbu mesajı yaptığınız kişiye katılıyorum. dış gebelik tüpte olur. boşuna kürtaj olmuşsunuz, geçmiş olsun tekrardan 1 haftaya betanız düşer
mtx iğneden olursan 5-6 ay korun demişti doktorum. Yengem durmayan kanaması yüzünden kürtaj oldu sonrasındaki hamileliğinde son aya kadar düşük riski oldu.Ya inanın o an kim ne dediyse korkudan tamam dedimanne olmama zararı var mı
Ya ben bi an önce ameliyat olmadan kurtulmak istiyorummtx iğneden olursan 5-6 ay korun demişti doktorum. Yengem durmayan kanaması yüzünden kürtaj oldu sonrasındaki hamileliğinde son aya kadar düşük riski oldu.
Muhtemelen tüpte odak göremediler işi şansa bırakmadılar diye düşünüyorum artık geçmiş olsun benim tek dozu iğneyle düştü çok hatırlamıyorum beta düşüş arasındaki zaman farkını ama dış gebelikten 40 45 gün sonra falan adet oldum heraldeÖzele inanmayıp devlete gittim onlarda zaten önce kürtaj ile almayı denicez dediler kürtajda alamayınca rahmi inceltip iğne yaptılar hafif kanamam var ama beta yükselmiş sizinde iğne mi oldu beta ne zaman düştü
Sağ tüpün başında bi odak var ama emin olamadılar inşallah iğne ile kurtulurum ameliyata gerek kalmaz yaMuhtemelen tüpte odak göremediler işi şansa bırakmadılar diye düşünüyorum artık geçmiş olsun benim tek dozu iğneyle düştü çok hatırlamıyorum beta düşüş arasındaki zaman farkını ama dış gebelikten 40 45 gün sonra falan adet oldum heralde
Merhaba normalde 5. Veya 6. Gun falan dususe geciyor. Ama 4. Gunde dususe gecenler oluyor 4. Gun tekrar kan aliyorlar. Benimki 6. Gun dusmustuDün iğne yapıldı beta 3500 iğne sonrası 4200 lere çikti ne zaman düşer
Ya ne kadar inanarak boş konuşuyor bazen insanlar şok icinde okudum. Dış gebelikte eger kişinin rahim duvarı sağlıklı gebelik gibi kalınlaşmışsa kurtaj mutlaka yapılır. Doktor ya bunlar. Hepsi mi söz birliği yapacak boşuna islem yapmak için. Sadece iğne yapılsa bir sürü risk var parça kalabilir, rahim duvarın incelmeyebilir uzun bir süre. Kendisi Dış gebelik yaşamamış insanların yorumlarina kulağını kapat arkadaşım. Sana beta degerlerimi atıyorum. 2024 haziranda ben de gecirdim. Kürtaj da oldum rahim duvarım 20mm den fazlaydı çünkü. 95lik methotrexate ile tek dozda düştü. Betana erken bakmışlar. O da önlem amaçlıdır normal.Igneden sonra 3. 5. Ve 7. Gün bakılır %15 düşüş Aklına normal kabul edilir. Aklina takilan bisey olursa yazabilirsin her zaman. Zaten cok zor bir süreçtesin aklını hic bulandırma burda. Doktorun ne derse güven. Umarim sağlıkla ve kolaylıkla ilerler sürecinKızlar çok kötüyüm dün doktor sağlıklı gebelik değil açık kürtaj olman lazım dış gebelik tüplerin patlayabilir dedi sonra devlete gittim orda bir sürü doktor baktı kese gözükmüyo ama bebek daha küçük olabilir dedi dış gebeliğe dair belirtin yok dedi kanama ağrı vs. Dün özelde alınan kan 1800 küsür çıktı aynı gün devlette alınan kanda 2742 çikti onlar biz bazen 3 bin ve üstü kese görüyoruz dedi bebek yumurtalıklarda yok çünkü dedi yarın bi daha çağırdılar çok korkuyorum
Çok ama çok teşekkür ederimYa ne kadar inanarak boş konuşuyor bazen insanlar şok icinde okudum. Dış gebelikte eger kişinin rahim duvarı sağlıklı gebelik gibi kalınlaşmışsa kurtaj mutlaka yapılır. Doktor ya bunlar. Hepsi mi söz birliği yapacak boşuna islem yapmak için. Sadece iğne yapılsa bir sürü risk var parça kalabilir, rahim duvarın incelmeyebilir uzun bir süre. Kendisi Dış gebelik yaşamamış insanların yorumlarina kulağını kapat arkadaşım. Sana beta degerlerimi atıyorum. 2024 haziranda ben de gecirdim. Kürtaj da oldum rahim duvarım 20mm den fazlaydı çünkü. 95lik methotrexate ile tek dozda düştü. Betana erken bakmışlar. O da önlem amaçlıdır normal.Igneden sonra 3. 5. Ve 7. Gün bakılır %15 düşüş Aklına normal kabul edilir. Aklina takilan bisey olursa yazabilirsin her zaman. Zaten cok zor bir süreçtesin aklını hic bulandırma burda. Doktorun ne derse güven. Umarim sağlıkla ve kolaylıkla ilerler sürecincok gecmis olsun
Benden ertesi gün aldılar yüksekti şimdi 4. Gün bakılıcak birde 7. GünMerhaba normalde 5. Veya 6. Gun falan dususe geciyor. Ama 4. Gunde dususe gecenler oluyor 4. Gun tekrar kan aliyorlar. Benimki 6. Gun dusmustu
Evet dürüst olmak gerekirse ic kanama ihtimali var. O nedenle tuvalet yemek dışında gerekmedikçe kalkma. Soluna dogru yat dinlen bol bol uyu. Benim igne ve kürtaj ayni dun oldu. Bir kac gun sonra da kanamam basladi regl gibi. Bu da cok dogal. Aşırı karın ağrısı ama böyle duramayacak gibi veya ciddi kusma bayılma vb olursa hemen bir acil servise git mutlaka. Onun dışında şimdi sadece bekleyeceksin. Olabildiğince dinlenerek bu süreci gecirmek dışında yapabileceğin birsey yok. Geçecek gidecek inanÇok ama çok teşekkür ederimdünden belli evet boşa Kürtaj yapıldı diye ağliyorum çok zor bi süreç bu süreçte evde dinleniyorum ama her an iç kanama geçirme riskin var dediler doğru mu acaba birde iğne ile düşer dimi ameliyat olmam iğneden ertesi gün yükselmesi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?