Diş gebelik iğnesi ise yarar mı çok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin degeriniz kaçtı ikinci doz yapıldımi size

Gecmis olsun ,Korkmayin ben iki kere gecirdim cok sukur tuplerime zarar gelmedi o yuzden erken davranmak gerekiyor. Igne sonrasi beta biraz yavas dusuyor ama dusmezse bir igne daha yapiyolar , umarim ilk igne de betaniz duser
Benim ilk iğneden düşmedi ikinci igne oldum düşermi bilmiyorum belirtiler nedir

İkinci iğneden sonra düşüyor.
İkinci iğne olduğu gün kaçtı beta?
İlk doz dördüncü günü 452 çıktı sonra yedinci günü verdim değerler sabit kalmış sayılır 464 olmuş yani ikinci dozu oldugum zaman 464 degerim dün oldum bugün ağrım yok ara ara lekelenmeler var v

Düştümü değerlerin

Sibeeel şimdi gördüm yazdığını bugün kanamam başladı 4 günü yükseldi baya değerim benim değerim yüksek olduğu için şimdi yavaş yavaş düşüyor iç kanama riskim var hala ama bitecek işalllah dua ediyorum allah kimseye yaşatmasın ama vardır bundada bir hayır demekten başka çarem yok

Ucreti ne bana da yarın yapacak değerlere göre değişiyor mu benim değerim şu an 300
Ben vakif Hastanesi'nde yaptırmıştım l. İğne için ücret ödemedim ama iğne sonrası 1 gece yatış veriyorlar sadece yatak ücreti ödedim.
Değeriniz düşükmus muhtemelen tek doz iğne yetecektir. Değer düşmezse 1 doz daha yapıyorlar

Aaa öyle mi yatış verdiklerini bilmiyordum ben tüp bebek merkezine gidiyorum orda nasıl olacak süreç kim bilir

Önlem amacli bir yatış veriyorlar ama tüp bebebk.merkesinde nasıl olur bilemem. Benim 2. Doz da damar yolu dahi acmamislardi.
Keseyi görüp ona vurmuyor o zaman. Ne kadar korktum anlatamam çok korkunc şeyler yazıyor internette
Birde vajinal muayene olamıyorum çok zor olur sandım.
Hemşire ne olur ne olmaz sen aç susuz gel dedi korkuttu

Keseyi görüp ona vurmuyor o zaman. Ne kadar korktum anlatamam çok korkunc şeyler yazıyor internette
Birde vajinal muayene olamıyorum çok zor olur sandım.
Hemşire ne olur ne olmaz sen aç susuz gel dedi korkuttu
Yok yok keseye falan değil bende çok korkmuştum. Birde 5.sene olan bir gebelikti onun üzüntüsü ayrı,iğne korkusu ve iğneyle düşmezse korkusu falan cok stresli bir dönemdi
İğneyi kalçadan yapıyorlar yağlı iğne gibi düşün bı tık ağrılı,sonrasında kanama falan hemen bekleme ben iğne sonrası Türk filmlerindeki gibi yoğun bir kanamalı düşük beklemiştim.
İğneden sonra köyü kahve lekelenme şeklinde kanama oluyor. Tekrar HCG bakılıyor değer aifirlanmasi bekleniyor. Bende ilk iğneden sonra değer yükselmiş 2. İğne yapılmıştı.

Kızlar bu iğne nasıl yapılıyor nereden vuruluyor bana yarın yapılacak
Korkma canım olur mu kabadan vuruluyor ben o atibiyotikli iğne gibi düşün biraz yakıyor aynı antibiyotikli iğne gibi kilona ve boyuna göre doz ayarlanıyor bende kalp çarpıtısı yaptı biraz sonra gaz ağrısı yaşasım hepsi geçiyor bak benimde hala değerlerim yüksek düşmesini bekliyoruz hepsi geççek gitçek bende çom korkmuştum iğnenin adını duyunca ama korkma olur mu şifa olsun daha güzelleri gelsin diye oluyorsun öyle düşün zor bir süreç sabır gerektiriyor ama yaşanması gerekiyormuş olarak düşün

Benim de iğne vurulduğumun ertesi günü düşmüştü değer dünkü tahlilde yüksek geldi biraz. Birde ağrı ve kanama başladı. Şimdi 7. günü bekliyorum düşmezse diye de korkuyorum. Gerçekten zor bir süreç. Gaz sancısı bende de var. Size tek doz mu yaptılar 2. dozu oldunuz mu?

Korkma kuzum bana tek doz ama yüksek doz vuruldu bak benim değerm 4 gün resmen1.5 kat yükseldi o kadar korktum ki 7 . Gün yavaş yavaş düştü ve hala çaresiz bekliyorum bu gece test olcam artık düşün diye dua ediyorum bide grip oldum ilaç içemiyorum benim ağrı ve az kanam sonrası düşüşe geçti seninde öyle olcak bak görceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…