- 19 Aralık 2022
- 142
- 17
- 13
- 42
Sizin degeriniz kaçtı ikinci doz yapıldımi sizeIste 4. Gun ile 7. Gun testleri isteniyor eğer 7. Gun de dusmezse 2. Dozu yapiyorlarmis yani normal 7. Gunu bekleyin dusmezde de 2. Doz yapilir. Onemli olan erkenden anlamalari bu sekilde ic kanama riski azaliyor.benim de ilk hamileligimdi malesef dis gebelikle sonuclandi. Papatya cayi kekik cayi felan yapin bol sıvı da tuketin inşallah tek dozda duser
Benim ayni gun icinde beta hcg sabah 3.548 aksam 3.024 tu gece de igne vuruldum tek dozla bittiSizin degeriniz kaçtı ikinci doz yapıldımi size
Benim ayni gun icinde beta hcg sabah 3.548 aksam 3.024 tu gece de igne vuruldum tek dozla bitti
Benim ilk iğneden düşmedi ikinci igne oldum düşermi bilmiyorum belirtiler nedirGecmis olsun ,Korkmayin ben iki kere gecirdim cok sukur tuplerime zarar gelmedi o yuzden erken davranmak gerekiyor. Igne sonrasi beta biraz yavas dusuyor ama dusmezse bir igne daha yapiyolar , umarim ilk igne de betaniz duser
İkinci iğneden sonra düşüyor.Benim ilk iğneden düşmedi ikinci igne oldum düşermi bilmiyorum belirtiler nedir
İlk doz dördüncü günü 452 çıktı sonra yedinci günü verdim değerler sabit kalmış sayılır 464 olmuş yani ikinci dozu oldugum zaman 464 degerim dün oldum bugün ağrım yok ara ara lekelenmeler var vİkinci iğneden sonra düşüyor.
İkinci iğne olduğu gün kaçtı beta?
Düştümü değerlerinGüzel anneler merhaba 8 martta hamile olduğumu öğrendim ama beta hcg düzenli artış olarak artmiyordu sonra ise 2 katindan daha fazla arttı ve doktorum ümitlendi geç döllenme olabilir diye ama iki hafta önce pazar günü kanamam oldu ve 2 gün boyunca sürdü pihtili ve kanamaliydi o gün tekrar beta hcg verdim 918 çıktı yukselme olmuştu 730 dan sonra ise iki gün sonra verdiğimde 600 olmuştu tekrar verdiğimde 730 olduğunu gördük ama ultrasonda kese yok gözükmedi ne tüplerde ne rahim da tertemiz dediler ve dış gebeliğin nerde olduğunu bulamadılar en son 650 den 595 e düşüş oldu ve sonra iğne yapıldı yarın 4.gunum inşallah iğne ile değerler düşer ve ameliyata gerek kalmaz tüpümü aldırmak istemiyorum çünkü bazen 7.günde de düşüş olabiliyormuş
Nasıl oldunCanım merhabalar sanırım aynı süreci yaşıyoruz şuan 4 gün yükselmesi normal dedi doktorum bekliyorum 7 günü işallaj düşür psikolojim alt üst insan korkuyor ama insanlar iğne ile atlatmış allah büyük seni şuan en iyi ben anlarım
Kalçadan yapılıyorKızlar bu iğne nasıl yapılıyor nereden vuruluyor bana yarın yapılacak
Ucreti ne bana da yarın yapacak değerlere göre değişiyor mu benim değerim şu an 300Kalçadan yapılıyor
Ben vakif Hastanesi'nde yaptırmıştım l. İğne için ücret ödemedim ama iğne sonrası 1 gece yatış veriyorlar sadece yatak ücreti ödedim.Ucreti ne bana da yarın yapacak değerlere göre değişiyor mu benim değerim şu an 300
Aaa öyle mi yatış verdiklerini bilmiyordum ben tüp bebek merkezine gidiyorum orda nasıl olacak süreç kim bilirBen vakif Hastanesi'nde yaptırmıştım l. İğne için ücret ödemedim ama iğne sonrası 1 gece yatış veriyorlar sadece yatak ücreti ödedim.
Değeriniz düşükmus muhtemelen tek doz iğne yetecektir. Değer düşmezse 1 doz daha yapıyorlar
Önlem amacli bir yatış veriyorlar ama tüp bebebk.merkesinde nasıl olur bilemem. Benim 2. Doz da damar yolu dahi acmamislardi.Aaa öyle mi yatış verdiklerini bilmiyordum ben tüp bebek merkezine gidiyorum orda nasıl olacak süreç kim bilir
Keseyi görüp ona vurmuyor o zaman. Ne kadar korktum anlatamam çok korkunc şeyler yazıyor internetteÖnlem amacli bir yatış veriyorlar ama tüp bebebk.merkesinde nasıl olur bilemem. Benim 2. Doz da damar yolu dahi acmamislardi.
Yok yok keseye falan değil bende çok korkmuştum. Birde 5.sene olan bir gebelikti onun üzüntüsü ayrı,iğne korkusu ve iğneyle düşmezse korkusu falan cok stresli bir dönemdiKeseyi görüp ona vurmuyor o zaman. Ne kadar korktum anlatamam çok korkunc şeyler yazıyor internette
Birde vajinal muayene olamıyorum çok zor olur sandım.
Hemşire ne olur ne olmaz sen aç susuz gel dedi korkuttu
Korkma canım olur mu kabadan vuruluyor ben o atibiyotikli iğne gibi düşün biraz yakıyor aynı antibiyotikli iğne gibi kilona ve boyuna göre doz ayarlanıyor bende kalp çarpıtısı yaptı biraz sonra gaz ağrısı yaşasım hepsi geçiyor bak benimde hala değerlerim yüksek düşmesini bekliyoruz hepsi geççek gitçek bende çom korkmuştum iğnenin adını duyunca ama korkma olur mu şifa olsun daha güzelleri gelsin diye oluyorsun öyle düşün zor bir süreç sabır gerektiriyor ama yaşanması gerekiyormuş olarak düşünKızlar bu iğne nasıl yapılıyor nereden vuruluyor bana yarın yapılacak
Benim de iğne vurulduğumun ertesi günü düşmüştü değer dünkü tahlilde yüksek geldi biraz. Birde ağrı ve kanama başladı. Şimdi 7. günü bekliyorum düşmezse diye de korkuyorum. Gerçekten zor bir süreç. Gaz sancısı bende de var. Size tek doz mu yaptılar 2. dozu oldunuz mu?Korkma canım olur mu kabadan vuruluyor ben o atibiyotikli iğne gibi düşün biraz yakıyor aynı antibiyotikli iğne gibi kilona ve boyuna göre doz ayarlanıyor bende kalp çarpıtısı yaptı biraz sonra gaz ağrısı yaşasım hepsi geçiyor bak benimde hala değerlerim yüksek düşmesini bekliyoruz hepsi geççek gitçek bende çom korkmuştum iğnenin adını duyunca ama korkma olur mu şifa olsun daha güzelleri gelsin diye oluyorsun öyle düşün zor bir süreç sabır gerektiriyor ama yaşanması gerekiyormuş olarak düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?