Diş gebelik iğnesi ise yarar mı çok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?

Tamamen önlem amacli yatış veriliyor.
Benim ilk ignede kusma (bence hastane yemeğindendi ) ve tansiyon düşüklüğü çok olmuştu he birde diş ağrısı. İkinci ignede damar yolu bile açılmadi

İnşallah benim de düşer kanama olması iyi o zaman. Çok geçmiş olsun bu arada. Dikkat et kendine canım istirahat et bol bol. İnşallah daha da düşmüştür sonuçların

Merhabalar benim sag tüp de 4 mm odak göründü kürtaj oldum sonra dış gebelik dendi bt hgc 10823 dü 3 doz igne oldum en son değerim 7043 dü salı tekrar gidecem acaba düşer mi ama igne yapıldı yapılalı bir bebeğim var onla ilgilenmekten düşmezse diye korkuyorum hiç dinlenmedim salı günü 3 dozun 4 günü ne yapayım ekstra bir önerin var mı cnm çok korkuyorum sol tüpüm yok benim zaten o yüzden bu kadar uğraştılar ameliyatı kabul etmedim çok korkuyorum Ya okuyan bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim biraz uzun oldu ama teşekkür ederim şimdiden

Üç iğne kaçar gün arayla oldu
Bende iki iğne oldum
Hangi iğne
Düşmesi tamamen 40 günü buluyor
Değer düşecek beta degerin
Kalp atımı var miydi ?

Üç iğne kaçar gün arayla oldu
Bende iki iğne oldum
Hangi iğne
Düşmesi tamamen 40 günü buluyor
Değer düşecek beta degerin
Kalp atımı var miydi ?
Hiç bilmiyorum canım kese görünmedi lekelenmem oldu direk kese sağlıksız dediler kürtaj ettiler sonra bt hgc düşmeyince dış gebelik dediler 4 gün arayla oldum cnm iğneyi Metetraksat igne değerim 10823 1070 en son 7043 dü 3 dozun 2 günü şuan

Kilonla eşit mg mi vurdular
4 doz fazla geldi
Belki betan çok yüksektir bilemedim
Ben bir doz oldum
Betam yeteri kadar düşmeyince ikinciyi oldum
Aynı iğne evet
Yok benim 3000 filandi doğru şimdi hatırladım
Ben hiç kürtaj vs istemedim
Olmadim
Devlet yapalım vs diye çok uğraştı da inat ettim

İlk doz kilomla aynıydı canım 65 sonra vurulan 2 80 di ben kürtaj olduktan sonra dış gebelik dendi zaten hamile olduğumu öğreneli 4 gün olmustu cnm

İlk doz kilomla aynıydı canım 65 sonra vurulan 2 80 di ben kürtaj olduktan sonra dış gebelik dendi zaten hamile olduğumu öğreneli 4 gün olmustu cnm
Düşer mi Ya çok korkuyorum düşüş başladı ama devam eder mi bilmiyorum ameliyat olmak istemiyorum

Başka ne içtiniz acaba benim kanama ya da ağrım yok bu kötü bir şey mi

Allah yardımcın olsun
Stresli bur bir süreç ama gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…