- 10 Aralık 2022
- 3.004
- 1.553
- 83
Tamamen önlem amacli yatış veriliyor.Doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?
İnşallah benim de düşer kanama olması iyi o zaman. Çok geçmiş olsun bu arada. Dikkat et kendine canım istirahat et bol bol. İnşallah daha da düşmüştür sonuçlarınKorkma kuzum bana tek doz ama yüksek doz vuruldu bak benim değerm 4 gün resmen1.5 kat yükseldi o kadar korktum ki 7 . Gün yavaş yavaş düştü ve hala çaresiz bekliyorum bu gece test olcam artık düşün diye dua ediyorum bide grip oldumilaç içemiyorum benim ağrı ve az kanam sonrası düşüşe geçti seninde öyle olcak bak görceksin
Merhabalar benim sag tüp de 4 mm odak göründü kürtaj oldum sonra dış gebelik dendi bt hgc 10823 dü 3 doz igne oldum en son değerim 7043 dü salı tekrar gidecem acaba düşer mi ama igne yapıldı yapılalı bir bebeğim var onla ilgilenmekten düşmezse diye korkuyorum hiç dinlenmedim salı günü 3 dozun 4 günü ne yapayım ekstra bir önerin var mı cnm çok korkuyorum sol tüpüm yok benim zaten o yüzden bu kadar uğraştılar ameliyatı kabul etmedim çok korkuyorum Ya okuyan bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim biraz uzun oldu ama teşekkür ederim şimdidenMerhabalar cok gecmis olsun benim beta hcg degerim 3.500 lerdeyken dis gebelik oldugum anlasildi aralik ayinda mtx ignesi vuruldum tek dozda düştü sol tupume yapismisti yumurta icini ferah tut ignenin 7. Gununde baya bir azalma oluyor 2 haftaya sifirlandi benim anca
Üç iğne kaçar gün arayla olduMerhabalar benim sag tüp de 4 mm odak göründü kürtaj oldum sonra dış gebelik dendi bt hgc 10823 dü 3 doz igne oldum en son değerim 7043 dü salı tekrar gidecem acaba düşer mi ama igne yapıldı yapılalı bir bebeğim var onla ilgilenmekten düşmezse diye korkuyorum hiç dinlenmedim salı günü 3 dozun 4 günü ne yapayım ekstra bir önerin var mı cnm çok korkuyorum sol tüpüm yok benim zaten o yüzden bu kadar uğraştılar ameliyatı kabul etmedim çok korkuyorum Ya okuyan bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim biraz uzun oldu ama teşekkür ederim şimdiden
Hiç bilmiyorum canım kese görünmedi lekelenmem oldu direk kese sağlıksız dediler kürtaj ettiler sonra bt hgc düşmeyince dış gebelik dediler 4 gün arayla oldum cnm iğneyi Metetraksat igne değerim 10823 1070 en son 7043 dü 3 dozun 2 günü şuanÜç iğne kaçar gün arayla oldu
Bende iki iğne oldum
Hangi iğne
Düşmesi tamamen 40 günü buluyor
Değer düşecek beta degerin
Kalp atımı var miydi ?
Kilonla eşit mg mi vurdularHiç bilmiyorum canım kese görünmedi lekelenmem oldu direk kese sağlıksız dediler kürtaj ettiler sonra bt hgc düşmeyince dış gebelik dediler 4 gün arayla oldum cnm iğneyi Metetraksat igne değerim 10823 1070 en son 7043 dü 3 dozun 2 günü şuan
İlk doz kilomla aynıydı canım 65 sonra vurulan 2 80 di ben kürtaj olduktan sonra dış gebelik dendi zaten hamile olduğumu öğreneli 4 gün olmustu cnmKilonla eşit mg mi vurdular
4 doz fazla geldi
Belki betan çok yüksektir bilemedim
Ben bir doz oldum
Betam yeteri kadar düşmeyince ikinciyi oldum
Aynı iğne evet
Yok benim 3000 filandi doğru şimdi hatırladım
Ben hiç kürtaj vs istemedim
Olmadim
Devlet yapalım vs diye çok uğraştı da inat ettim
Düşer mi Ya çok korkuyorum düşüş başladı ama devam eder mi bilmiyorum ameliyat olmak istemiyorumİlk doz kilomla aynıydı canım 65 sonra vurulan 2 80 di ben kürtaj olduktan sonra dış gebelik dendi zaten hamile olduğumu öğreneli 4 gün olmustu cnm
Başka ne içtiniz acaba benim kanama ya da ağrım yok bu kötü bir şey miBenim beta hcg baya yuksekti yani bir kac gun daha gec kalsam ic kanama gecirirdim o yuzden belliydi sol tupumde oldugu dış gebeligi kan degerin duzenli yukselmemesinden anliyorlar canim. Valla bu ay erken gebelik testi yaptım pozitif cikti ama daha adet gunume 4 gun var bekliyorum sonucu ona göre kan vericem
Hastanede ilk igne oldugum gun yattim ertesi gun ciktim ama ondan sonraki 4 gun bana ölüm gibiydi kanamam ve agrilarim basladi sonra da sifirlandi. Dedigim gibi benim beta cok yuksekti benimki dustuyse bence sizinki hayli hayli duser ben ekstra sogan suyu bitki caylari felan da tukettim ki daha cok dussun diye
Allah yardımcın olsunİlk doz kilomla aynıydı canım 65 sonra vurulan 2 80 di ben kürtaj olduktan sonra dış gebelik dendi zaten hamile olduğumu öğreneli 4 gün olmustu cnm
Teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasın size de yaşatmasın inşallah bir dahaAllah yardımcın olsun
Stresli bur bir süreç ama gececek
Amin diğer tüpünü neden aldirmistin ?Teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasın size de yaşatmasın inşallah bir daha
Enfeksiyondan dolayı kapalıydıAmin diğer tüpünü neden aldirmistin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?