Dış Gebelik Metotreksat sonrası

Ben iğneyi vurulup kürtaj olup evime döndüm hastaneye felan yatırmadılar. Ayrıca metotreksat sonrası kanama olmaması normal bende olmadı. hemen hemen 20 gün felan oldu metotreksat olalı benden üc gündür kan geliyor adet ağırsı gibi agrıyla.

Ala ala beni neden yaptırdılar o zaman tam bir hafta 4 .çift günü kan tahlilerine baktılar sora 7. Günü baktılar inmişti yüzde bilmem kaç sonra taburcu 3 ay korun dedi 3 aya anca da degerlerim sifirlandi 3000 den

Ala ala beni neden yaptırdılar o zaman tam bir hafta 4 .çift günü kan tahlilerine baktılar sora 7. Günü baktılar inmişti yüzde bilmem kaç sonra taburcu 3 ay korun dedi 3 aya anca da degerlerim sifirlandi 3000 den
Sizin sonucunuz cok yüksek çıkmış benim degerim 600 dü igneyle kürtajı oldum 4 gün sonra gittim 30 a düşmüştü doktor artık korkulacak birşey yok dedi. Sonrasında zaten hic kanamam lekelenmem olmadı. adet sancısıyla kahverengi lekelenmem başladı 3 gündür de kan geliyor işte doktor da adet dedi. tekrat beta hcg de baktırmadım

İyide canım beta HCG 2000 ne gelmeden tabiki de bebek görünmez 600 de nasıl hemen Dr kürtaj yapmış sana ken değerlerin dengesiz mi yükseliyordu acaba beta HCG bide hafta bir mutlaka ver sifirlanmadanda korunmayi bırakma

Ben kendimi riske atmak istemedim hamilelik içinde hazır değildim benim progesteronum çok dusuktu degerler de 2 günde 2 kat artmıyordu. Doktor kurtajla rahimi temizleyelim ayrıca iğne vuralım dedi riske atmayalım dedi.

Ben kendimi riske atmak istemedim hamilelik içinde hazır değildim benim progesteronum çok dusuktu degerler de 2 günde 2 kat artmıyordu. Doktor kurtajla rahimi temizleyelim ayrıca iğne vuralım dedi riske atmayalım dedi.
Hakkinizda hayırlısı olsun artik

1 bucuk doz oldum igneden tam 1 hafta sonra kanamam 5gün sürdü onada 34 gün olmus tarlusal adet söktürücü aldım kullanıyorm bıraksammı erkennmi gecmi bilemedmmm
Doktorunuzu arayıp danışın bi yönlendirir sizi.

Selm kızlar ben de dış gebelik yaşıyorum. İlk karın ağrısıyla hastaneye gittim hamile olduğumu bilmiyordum. 350 den Hcg değeri 290 düştü o gece. Düşük deyipeve gönderdiler ara ara kan tahlili yaptrdm 217 a kadar düştü. 3 gün sonra tekrar şiddetli ağrıyla gittim ki350 olmuş. Kürtaj oldum Hcg 490 Ken iğne vuru dum 690 a kadar çıktı en son 680 olmuştu ve 2.doz iğnevurundum ve beköiyrm. Zorlu bir süreçmiş.içerde kanama alanı da varinl çabuk düşer değer. Her an ameliyat ihtimalim de var

Bu kadar düşük değerle kanama ihtimaliniz nasıl var ki ? Normal kanamanız var mı peki

Merhaba kızlar tam bir sene önce dış gebelikten hastanede yatıyordum benm değerlerim milim milim ilerledi yani 350 se 2 gun sonra 380 felan oluyordu 688 kadar geldik böyle ilk iğnem oldu kanama olmadı ve 2 gun sonra dr çağırdı tekrar kan icin beta 1168 çıkmış düşmemiş 2. tozuverdi ve kanamam başladı ve beta düştü tüplerim iyi durumda kanama yoluyla atmak daha mantıklı parca bile gelmişti çok şükür bir şey olmadan atlattım

Benimde değerim metotreksat iğnesinden 4 gün sonra 30 a düştü tekrar baktırmadım. İğne vurulalı 20 gün oldu ama yaklaşık 7 gündür yogun kanamam var normal mi diye merak ediyorum açıkcası.

Benimde değerim metotreksat iğnesinden 4 gün sonra 30 a düştü tekrar baktırmadım. İğne vurulalı 20 gün oldu ama yaklaşık 7 gündür yogun kanamam var normal mi diye merak ediyorum açıkcası.
Normal canım çünkü dış gebelik kimyasal gibi değil daha tehlikeli ama bu kanama ağrılı oluyorsa sıkıntı vardır canım yumurta patmasigibi kanamanın olması su yönden iyi iç kanama olmaz

Normal canım çünkü dış gebelik kimyasal gibi değil daha tehlikeli ama bu kanama ağrılı oluyorsa sıkıntı vardır canım yumurta patmasigibi kanamanın olması su yönden iyi iç kanama olmaz
30 a düşen değer tekrar çıkar mı o durumda var işte. Birde 20 gün oldu igne vurulalı herhalde düşmüştür.Yani ağrılı oluyor ama çok aşırı bi ağrı yok yumurtalıklarımın olduğu bölüm agrıyor bazen bıçak gibi saplanıyor agrı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…