- 28 Şubat 2025
- 208
- 56
- 13
- 27
- Konu Sahibi Mavi Mor Yesil
-
Nezaman kan verdin canım en sonu konuştuğumuzda pazartesi verecem diyordun ?Kızlar selamlar, ikinci kaybımla karşınızdayım. İlkini de aynı sebepten kaybetmiştim. Beta hcgm hamilelik sürecinde çok çok az yükseliyor. İlk gebeliğimde en fazla 1900leri gördüm.Kendi kendine düşmedi kürtaj oldum.Şimdi de regl günüm geçti 4.gün 127 6.gün 195 çıktı değerim. Düşme yok şu an. Ağrım kanamam vs. hiçbir şey yok. Doktor iki günde bir kan istiyor ne olduğunu söylemek için çok erken cumaya kadar testleri karşılaştırmamız gerekiyor diyor. Öngörüde bulunup beni korkutmamaya çalışıyor açıkça şu ya da bu olur demedi. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kimyasal gebelikte de değerler böyle olabiliyor sanırım ve sizce süreç ne zaman belli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında yüzde 60 yakın artmış hemen üzülme iki gün sonra tekrar ver tam anlaşılır bence artış düşük deil bak burda iki değeri hiç artmayıp sağlıkla kesesini göreni biliyorum
Hiç umudum yok canım kızlaaar. Haftasına göre değer çok aşağı kaldııı. İçimde hiç ümit yokArtış bence de çok az değil. Benim de en son böyle arttı yani 191 den sonra 2 gün değil de 4 gün bekledim 560 çıktı. Yarın bi daha vericem. %66 ve üzeri artışa normal diyorlar. Umudunuzu yitirmeyin bence.
Canımm cumartesi verdim birde bugün. Şimdi iki günde bir vermeye devam edeceğimm.Nezaman kan verdin canım en sonu konuştuğumuzda pazartesi verecem diyordun ?
Ya canım benim adete göre ne bakıyorsun geçen de dedim bırak onu sen artışa bak artış normal yani benim regl geçerken değerim 75 çıkmıştı ona bakıp yorum yapmak mantıksız regl geçince bin mi çıkmalı yada beş yüz mü o önemli deil artış önemli ki seninde artmış bir sonraki kan da az çok anlaşılır hemen umutsuz olma işte erken kan ver dememin sebebi buydu hayırlısı olsun hakkında ama bence boşuna evham yapıyorsun artmış yani yüzde 60 önemli bir de hep aynı saatte mi verdin saatte önemliHiç umudum yok canım kızlaaar. Haftasına göre değer çok aşağı kaldııı. İçimde hiç ümit yok
Ben dış gebelik geçirdiğimde sonuçlar olması gerektiği gibiydi ben karın ağrısıyla gittim ve kese de yoktuKızlar selamlar, ikinci kaybımla karşınızdayım. İlkini de aynı sebepten kaybetmiştim. Beta hcgm hamilelik sürecinde çok çok az yükseliyor. İlk gebeliğimde en fazla 1900leri gördüm.Kendi kendine düşmedi kürtaj oldum.Şimdi de regl günüm geçti 4.gün 127 6.gün 195 çıktı değerim. Düşme yok şu an. Ağrım kanamam vs. hiçbir şey yok. Doktor iki günde bir kan istiyor ne olduğunu söylemek için çok erken cumaya kadar testleri karşılaştırmamız gerekiyor diyor. Öngörüde bulunup beni korkutmamaya çalışıyor açıkça şu ya da bu olur demedi. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kimyasal gebelikte de değerler böyle olabiliyor sanırım ve sizce süreç ne zaman belli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yok kuzum aynı saatte vermedim, cumartesi akşam 21.30da verdim bugün pazartesi 15.30da. 42 saat arayla yani. Bilmiyorum ötekini de hep böyle artış yüzünden kaybettim. Regl geçeli 6 gün oldu. Dediğin gibi çarşamba ve cuma günü vereceğim kanda daha net çıkacaktırr yine de korkuyorum dört ay arayla aynı şeyin başıma gelmesi, daha ötekini yeni atlatıyordum yüzüm gülmeye başlamıştı. Yine kadınlar kulubünde yatar oldum derdime derman cümleleri duymak için.Ya canım benim adete göre ne bakıyorsun geçen de dedim bırak onu sen artışa bak artış normal yani benim regl geçerken değerim 75 çıkmıştı ona bakıp yorum yapmak mantıksız regl geçince bin mi çıkmalı yada beş yüz mü o önemli deil artış önemli ki seninde artmış bir sonraki kan da az çok anlaşılır hemen umutsuz olma işte erken kan ver dememin sebebi buydu hayırlısı olsun hakkında ama bence boşuna evham yapıyorsun artmış yani yüzde 60 önemli bir de hep aynı saatte mi verdin saatte önemli
Kızzz Oyüzden düşük çıkmış bak ben yılların tecrübesiyim hafife alma beniYok kuzum aynı saatte vermedim, cumartesi akşam 21.30da verdim bugün pazartesi 15.30da. 42 saat arayla yani. Bilmiyorum ötekini de hep böyle artış yüzünden kaybettim. Regl geçeli 6 gün oldu. Dediğin gibi çarşamba ve cuma günü vereceğim kanda daha net çıkacaktırr yine de korkuyorum dört ay arayla aynı şeyin başıma gelmesi, daha ötekini yeni atlatıyordum yüzüm gülmeye başlamıştı. Yine kadınlar kulubünde yatar oldum derdime derman cümleleri duymak için.
Neyse her şey bir imtihan. Allah kimseye yaşatmasın.
Lekelenmeniz oldu mu pekiBen dış gebelik geçirdiğimde sonuçlar olması gerektiği gibiydi ben karın ağrısıyla gittim ve kese de yoktu
Vallahi sana güveniyorum bacımmm hep görüyorummm yazıyorsun sağ ollKızzz Oyüzden düşük çıkmış bak ben yılların tecrübesiyim hafife alma benicidden akşam verseydin emin ol 2 kata yakın çıkardı Allah seni bak kan vermede saate kadar önemli ben hep aynı saatte verdim aynı saatte vermemişsin ona rağmen iyi çıkmış
Dış gebelik yaşadım değer çok yavaştı artmıyor du bir kaç kez test sonrasından doktorum yatış yaptı . İğneyle düşürdülerKızlar selamlar, ikinci kaybımla karşınızdayım. İlkini de aynı sebepten kaybetmiştim. Beta hcgm hamilelik sürecinde çok çok az yükseliyor. İlk gebeliğimde en fazla 1900leri gördüm.Kendi kendine düşmedi kürtaj oldum.Şimdi de regl günüm geçti 4.gün 127 6.gün 195 çıktı değerim. Düşme yok şu an. Ağrım kanamam vs. hiçbir şey yok. Doktor iki günde bir kan istiyor ne olduğunu söylemek için çok erken cumaya kadar testleri karşılaştırmamız gerekiyor diyor. Öngörüde bulunup beni korkutmamaya çalışıyor açıkça şu ya da bu olur demedi. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kimyasal gebelikte de değerler böyle olabiliyor sanırım ve sizce süreç ne zaman belli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Peki belirtileriniz nelerdi, farklılık var mıydı?Dış gebelik yaşadım değer çok yavaştı artmıyor du bir kaç kez test sonrasından doktorum yatış yaptı . İğneyle düşürdüler
Hemen şişkinlik başladı zaten üstüne adet de görmüştüm artmıyor du değer nerdeyse bir buçuk artması lazım.Takipte olun dış gebelik tüpün alınmasına bile neden oluyor.İnsallh değildir ama değerleriniz düşükPeki belirtileriniz nelerdi, farklılık var mıydı?
Evet teşekkür ederim doktorum da takipte. Yakında çıkar kokusuHemen şişkinlik başladı zaten üstüne adet de görmüştüm artmıyor du değer nerdeyse bir buçuk artması lazım.Takipte olun dış gebelik tüpün alınmasına bile neden oluyor.İnsallh değildir ama değerleriniz düşük
İyı düşünün Iyı Güzel olsun Herşey ArkadaşımKızlar selamlar, ikinci kaybımla karşınızdayım. İlkini de aynı sebepten kaybetmiştim. Beta hcgm hamilelik sürecinde çok çok az yükseliyor. İlk gebeliğimde en fazla 1900leri gördüm.Kendi kendine düşmedi kürtaj oldum.Şimdi de regl günüm geçti 4.gün 127 6.gün 195 çıktı değerim. Düşme yok şu an. Ağrım kanamam vs. hiçbir şey yok. Doktor iki günde bir kan istiyor ne olduğunu söylemek için çok erken cumaya kadar testleri karşılaştırmamız gerekiyor diyor. Öngörüde bulunup beni korkutmamaya çalışıyor açıkça şu ya da bu olur demedi. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kimyasal gebelikte de değerler böyle olabiliyor sanırım ve sizce süreç ne zaman belli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üzmeyin kendinizi Rabbim inşallah sağlıkla bir evlat nasip eder sizede.İnsan bu süreçte çok yıpranıyor ama sizin sağlığınız önemliEvet teşekkür ederim doktorum da takipte. Yakında çıkar kokusu
Yok içine kanama olmuş ondan dolayı karnımda Ağrı olmuş. Zaten öyle olmasaydı daha beklerdim çünkü dediğim gibi kan değerlerim olması gerektiği gibiydi. İnşallah kötü birşey yoktur sağlıkla alırsınız kucağınızaLekelenmeniz oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?