neuo çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatırsın inş....
karam ehliyet sınavını geçmişin.hayırlı olsun.4.5. aylar alış veriş yapmak için çok rahat.7.aydan sonra gezmek zorlaşıyor.kendini ona göre ayarla.bebek arabası konusunda benim fikrim çok abartılı bişey olmasına gerek yok bence.pratik kullanışlı ve hafif olmalı.bende kızıma sunny babynin baston arabalarından almıştım.bence kullanışlı.kızımı büyüttü.ablamın kızınıda büyüttü.hala sağlam.bu kızımıda büyütür.zaten ömürlük olupta çocuk kaç yaşına kadar biniyoki..
marla canım bende kaç gün girmeyince seni merak etmiştim.demek hastanede yattın.sancılarının olmasına üzüldüm.kendine dikkat et.fazla ayakta kalma.bol bol dinlen.senin için özel dua ettim.bu arada bebeğin kaç kilo oldu??benimde idrar yollarında enfeksiyon varmış.doktor ilaç yazdı.piyoleseptyl ve monurol.sanada bi soruyim dedim.sence kullanıyımmi.bol su içsem geçmezmi aceba??ne dersin.
ceroll nerelerdesin kızz.kocan geldimi???
sağol canım zaten ben de ne kadar binecek arabaya diyorum çok pahalı birşeye gerek yok bence de sunny babynin arabasını beğendim aslında ama wei-b arabasını görünce vazgeçtim resmen o çok hoşuma gitti neyse şimdi düşünmeyeceğim biraz bursaya gidip gezmek istiyorum belki orada içime daha çok sinen birşey bulurum.neuo çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatırsın inş....
karam ehliyet sınavını geçmişin.hayırlı olsun.4.5. aylar alış veriş yapmak için çok rahat.7.aydan sonra gezmek zorlaşıyor.kendini ona göre ayarla.bebek arabası konusunda benim fikrim çok abartılı bişey olmasına gerek yok bence.pratik kullanışlı ve hafif olmalı.bende kızıma sunny babynin baston arabalarından almıştım.bence kullanışlı.kızımı büyüttü.ablamın kızınıda büyüttü.hala sağlam.bu kızımıda büyütür.zaten ömürlük olupta çocuk kaç yaşına kadar biniyoki..
marla canım bende kaç gün girmeyince seni merak etmiştim.demek hastanede yattın.sancılarının olmasına üzüldüm.kendine dikkat et.fazla ayakta kalma.bol bol dinlen.senin için özel dua ettim.bu arada bebeğin kaç kilo oldu??benimde idrar yollarında enfeksiyon varmış.doktor ilaç yazdı.piyoleseptyl ve monurol.sanada bi soruyim dedim.sence kullanıyımmi.bol su içsem geçmezmi aceba??ne dersin.
kız benimde ağrıyor valla birde benim belim çukur bu ağrı bende gün geçtikçe artacak gibi bugün çok yürüdüm hemen ağrı başladı sen de yorulmuşsundur dinlen bakalım geçer inşallah.
neuo çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatırsın inş....
canlarım gene haftasonu gezmeler annemler falan pek giremedim artık faceden de takip edersiniz beni :))
canım kocam yolda kısmetse 20gune gelecek.maiknalarında sorun var normalde yaptıkları hızın yarısını yapıyorlar ve fırtına vardı 1 gun hiç ilerlemediler sonra su almak için biryerde durdular 1 gun su için beklettiler aslında en fazla 10 günde gelebilecekleri yol 20gun bulacak .allahım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde.kızlar 29 haftadayım dun belim ağrımadı ama şimdi gene ağrıyor ama dinlenince geçiyor çok yemek yedim bugun ve yemekten snra başladı ve sırtımda ağrıyor ya benım çok yemekle alaksı olabılır mı.
geceleri artık uyuyamıyorum hersaat başı uyanıyorum yatak batıor sankı yatmak zor geliyor ya daha erken ya son aylarda olsaydı.
kesinlikle alışverişi 7.aydan snraya bırakmayın benım çoğu bitti ama biraz dolaşınca belim ağrıyor.
buarada uconn nehirin güzelliği nedir ya yeni bakabıldım telden zor oluyor dıye bayıldım gelinime maşallahhhhhhh 41 kere nazarlardan korusun inşallah.
serap sen ekledin dimi faceden benı bide canan kim kızlar eklemiş ama defne senmısın acaba
canlarım gene haftasonu gezmeler annemler falan pek giremedim artık faceden de takip edersiniz beni :))
canım kocam yolda kısmetse 20gune gelecek.maiknalarında sorun var normalde yaptıkları hızın yarısını yapıyorlar ve fırtına vardı 1 gun hiç ilerlemediler sonra su almak için biryerde durdular 1 gun su için beklettiler aslında en fazla 10 günde gelebilecekleri yol 20gun bulacak .allahım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde.kızlar 29 haftadayım dun belim ağrımadı ama şimdi gene ağrıyor ama dinlenince geçiyor çok yemek yedim bugun ve yemekten snra başladı ve sırtımda ağrıyor ya benım çok yemekle alaksı olabılır mı.
geceleri artık uyuyamıyorum hersaat başı uyanıyorum yatak batıor sankı yatmak zor geliyor ya daha erken ya son aylarda olsaydı.
kesinlikle alışverişi 7.aydan snraya bırakmayın benım çoğu bitti ama biraz dolaşınca belim ağrıyor.
buarada uconn nehirin güzelliği nedir ya yeni bakabıldım telden zor oluyor dıye bayıldım gelinime maşallahhhhhhh 41 kere nazarlardan korusun inşallah.
serap sen ekledin dimi faceden benı bide canan kim kızlar eklemiş ama defne senmısın acaba
ne güzel konular konuşuyorsunuz okurken sizlerin sevinçlerini paylasiyorum bur yandan acaba benim de böyle telaslarim zamanlarim olacak mi diye dusunmeden edemiyorum hamilelerin duası kabul olurmus kızlar bize de dua edin olur mu...
Evet benim canım sen olduğunu şıp diye anlayıp ekledim:)) Diğer kızlarada dedim sanki yıllardır görmediğim dostlarımı görmüş gibi oldum diye.. Canım eşin sağ salim gelsinde az kaldı bu kadar ayı yalnız geçirdin bazen eşime diyorum bizim durum zor gibi gelmişti ama valla çok daha zor olan durumlar var diye anlattım seni, maşallah tek başına gayet güçlü bir şekilde bu aylara geldin.. Allahım bir daha ayırmasın inşallah...
Ben daha bir tane bady almadım yavruma ya.. Hep biraz zdaha büyüsün biraz daha büyüsün diye bekliyorum ama benim bel ağrıları şimdiden kötü.. Biraz dolaşınca bel ve kasık ağrısı yaşıyorum ben, bu ağrılar beni bırakmadı gitti. Bende artık bu aylarda rahat etsem biraz sonrasında zaten yine başlayacak bilmiyorum alışverişi ne zaman yapacağım..
Canım merak etme, Allahın izniyle sende geleceksin bu günlere ve o gün inşallah çok uzun olmayacak.. Hepimiz aynı aşamalardan geçtik değerlerin 6800 lere çıktı, iki iğne sonrası düşün, sonra üçüncü iğneyi vurdurdum. Düşmezse acil ameliyata alacağız artık orda çok büyümeye başladı dedi doktorum, direndik ameliyat için olmadım. Sonra kanamam başladı ve değerlerim düşmeye başladı, iç kanama riskim çok büyüktü eşim günlerce nöbet tuttu başımda. Birde iğne sonrası sancılar felaketti bende resmen doğum yapıyormuş gibi sancılarla ıkınıyordum.. Felaket günlerdi Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize. Ama umutsuz olma tamam mı..? Rabbim çok büyük ve veremeyeceği hiç bir şey. Yeter ki OL desin.. Olmayacak hiçbir şey yok... Sen hep dua et, burda hepimiz dualarla ayakta kaldık... Ve şükürler olsun doğum yapanımız oldu, doğuma çok az kalanımız ve bizim gibi hamile oılanlarımız... Yüce Rabbim en kısa zamanda sanada bu güzel günleri göstersin inşallah, seninlede konuşuruz arabaları, yatakları, bezleri:))
Kızlar iki gündür kasıklarımda müthiş ağrı var özellikle sağ kasığımda... Allahtan apandisitim yok yoksa direk şüpheleneceğim içine batıyor resmen bazen ağrı... Sizce neden olabilir.. Müthiş bir gaz birikintisi hissediyorum nedeni o mudurX? yoksa başka bişeymidir sizce?
canım ne kadar güzel yapmışsın umut dolu..yüreğine sağlık....aynen dediğin gibi canım resmen kanamayla beraber doğum sancisi gibi agri çekiyorum değeri 1086 idi dün umarım hızla düşer dediğin gibi kanamadan sonra daha hızlı düştü...ben de yol bol dua ediyorum vardır rabbimin bi bildiği...derdi verdi dermani de elbet verir...tek korkum ameliyat olmadık acaba aynı tupumuzden aynı sorunu yasarmiyiz ...hsg çektiğini mi canım sende bir de ne kadar sonra hamile kaldin canım....
canım ne kadar güzel yapmışsın umut dolu..yüreğine sağlık....aynen dediğin gibi canım resmen kanamayla beraber doğum sancisi gibi agri çekiyorum değeri 1086 idi dün umarım hızla düşer dediğin gibi kanamadan sonra daha hızlı düştü...ben de yol bol dua ediyorum vardır rabbimin bi bildiği...derdi verdi dermani de elbet verir...tek korkum ameliyat olmadık acaba aynı tupumuzden aynı sorunu yasarmiyiz ...hsg çektiğini mi canım sende bir de ne kadar sonra hamile kaldin canım....
canım serap yerine ben anlatayım sana serap korunma süresi bittikten sonra bir ay daha kendi isteği ile korundu çünkü dış gebelik geçirdiği tüpünden yumurtladığını hissetti içim rahat olsun dedi sonraki ay öteki tarafından yumurtlayınca korunmayı bıraktı çok şükür ki o ay da hamile kaldı. temsilci arkadaşımızın ameliyat ile tek tüpü alındı ama o da tek tüple kısa bir zaman içinde hamile kaldı, bana gelince ben adet düzensizliği olan biriyim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalabildim hsg falan çektirmedim çünkü o koltuğa yattğım zaman nefesim kesilip ölecek gibi oluyordum artık umudum kalmamıştı aşılama düşünmeye başlamıştık ilk olarak ilaçsız yumurta takibi yapıldı ben dış gebelik geçirdiğim tüpten yumurtladım çatlatma iğnesi olmak istemedim ama doktor alakası olmadığını döllenme olduktan sonra hangi tüpten geçeceği belli olmaz diyerek iğneyi vurdu ama ben o ayda hamile kalamadım ertesi ay dinlenmeye geçtim ki kendiliğinden geldi bana bebeğim Allah verdi onu bana şimdi de sağlıklı sıhhatli kollarımıza almayı nasip etsin. ameliyat olmaman iyi birşey bu arada çok kafana takma şimdi bunları iyileşmeye bak sen biraz uzun yazdım ama umarım sana yardımcı olabilmişimdir canım.
canım çok teşekkür ederim tek tek anlatmissin dediğin gibi herseyin vakti var ....ben duran henüz iylesmedim ağrım kanamam beta takibim devam ediyo ama nedense ben hep sonrasina odaklandim asıl olan önce iylesmek onu da biliyorum ama sanırım insan bur süre kabullenemiyor durumu umarım hikayemin geri kalanı sizler gibi mutlu ve umutlu devam eder....canım serap yerine ben anlatayım sana serap korunma süresi bittikten sonra bir ay daha kendi isteği ile korundu çünkü dış gebelik geçirdiği tüpünden yumurtladığını hissetti içim rahat olsun dedi sonraki ay öteki tarafından yumurtlayınca korunmayı bıraktı çok şükür ki o ay da hamile kaldı. temsilci arkadaşımızın ameliyat ile tek tüpü alındı ama o da tek tüple kısa bir zaman içinde hamile kaldı, bana gelince ben adet düzensizliği olan biriyim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalabildim hsg falan çektirmedim çünkü o koltuğa yattğım zaman nefesim kesilip ölecek gibi oluyordum artık umudum kalmamıştı aşılama düşünmeye başlamıştık ilk olarak ilaçsız yumurta takibi yapıldı ben dış gebelik geçirdiğim tüpten yumurtladım çatlatma iğnesi olmak istemedim ama doktor alakası olmadığını döllenme olduktan sonra hangi tüpten geçeceği belli olmaz diyerek iğneyi vurdu ama ben o ayda hamile kalamadım ertesi ay dinlenmeye geçtim ki kendiliğinden geldi bana bebeğim Allah verdi onu bana şimdi de sağlıklı sıhhatli kollarımıza almayı nasip etsin. ameliyat olmaman iyi birşey bu arada çok kafana takma şimdi bunları iyileşmeye bak sen biraz uzun yazdım ama umarım sana yardımcı olabilmişimdir canım.
Canım Karam anlatmış aslında ama bir yerini değiştireyim ben,Karam o kısmı yanlış hatırlamış sanırım, gördüğün gibi birbirimizin hikayelerini bile unutmuyoruz burda o kadar içten dostluklar kurduk ki, o kadar candan dinledik ki birbirimizi.... evet ben dış gebeliği sağdan geçirdim ve tüpde uzun süre materyal kaldı bende. İki ay sonraki kontrolümde bile hala orda görünüyordu ultrasonlarda ve benim ikinci ayımda doktor hsg çekilmesini önermişti ama anestezili olsun dedi çünkü hala orda sağ tüpde durduğu için ve ağrılarım devam ettiği için sancısı çok olabilir dendi. Ve ben ikinci ayımda hsg çektirdim anestezi eşliğinde çıktığımdada acayip kanamam oldu hsg sonrası aslında daha az olurmuş ama sağ tüpde geçiş tam değil çıktı o materyal orayı hafifte olsa tıkıyormuş sanırım. Ama Allahın işi işte hsg benim işime yaradı ve bazen basınçla açılabilirmiş kapalı bile olsa, bendede ordaki materyali düşürmeme neden oldu. Ama bende senin gibi işte korkularım vardı sağdan hamile kalınca genelde sağdan geçermiş ben yumurta takibi yaptırayım soldan olunca korunmayı bırakayım diye düşündüm. üçüncü ayı doldurdum dördüncü ayda baktık sağdan yumurta ben korunmayı bırakmadım, sonraki aya tekrar baktık yine sağda yumurta ve 25 mm çapında bir yumurta çatlamaya hazır.. Ben bir ay daha beklesem belki yine sağdan olacaktı korkuyordum ama Rabbime sığındım o gün hacet namazı felan kıldım hatta duamı ettim ve korunmayı bıraktım. Ve ben dış gebelik geçirdiğim taraftan yumurtlamışken hamile kaldım o ay. Ama sanırım soldan geçti yumurta ve sola yerleşti. Bebek solda büyüdü uzun süre bende. Yani sağdan olunca sağdan geçecek diye bir şey gerçekten yok bu bende ispatlanmış oldu canım.. O yüzden Rabbim çok büyük o OL deyince sağ sol farketmiyor, sen yüreğini ferah tut ve Rabbime sığın,tek yardımcımız o çünkü... Allahım sana da en güzel günleri göstersin inşallah.. Seninde bebişini konuşacağımız vakitler gelecek, merak etme..
canım benim de bazen sol kasığımda ağrı oluyor gidince soracağım doktora ama normal sanırım çünkü kafaya takmayınca geçiyor :) bir ağrıyı kafama takınca daha da büyüyor sanki biraz sallamamak lazım senin kont ne zaman? cinsiyeti kesin dedi mi senin doktor ablam da 6 ay kesin birşey dememişti doktor ben de korkuyorum bakalım cumartesi inşallah sere serpe gösterir kendini de ben de alışverişe başlarım.
canım çok teşekkür ederim tek tek anlatmissin dediğin gibi herseyin vakti var ....ben duran henüz iylesmedim ağrım kanamam beta takibim devam ediyo ama nedense ben hep sonrasina odaklandim asıl olan önce iylesmek onu da biliyorum ama sanırım insan bur süre kabullenemiyor durumu umarım hikayemin geri kalanı sizler gibi mutlu ve umutlu devam eder....
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? bayadır giremiyodum geçen hafta çarşamba bulantı ve kusmaktan hastaneye yattım serum tedavisi yapıldı cumartesi sabah çıktım çok şükür bebeğim iyi ama annesini baya zorluyo hala bulantılarım geçmiş değil doktorum serumda fayda etmiyorsa yapılcak bişey yok dedi bende biran önce geçmesi için dua ediyorum sizler nasılsınnız geçmişi okuyamadım inşallah herşey yolundadır.
Benim zaten karın ağrılarım oldu sürekli canım ilk 3 ay özellikle o yüzden progestan başladı ve istirahat vermişti doktorum. Ama şimdiki ağrı öyle değil böyle içime batıyor sanki.. Neyse inşallah sorunsuz geçer.. Canım ben ikili taramaya gittiğim hafta 12. haftaydı o zaman doktor erkek gibi demişti ama kesin demeyim bazen belli olmuyor dedi sonra 14.hafta kontrolümde bebişimin pipisini gördük:) hatta ultrasonda resmini çekmiş doktor ve pipi diye yazmış yanına çok güldük.. Şükür halada erkek değişmedi:)) Şubat anneleri topiğinde erkekken kıza dönüşenler olmuş felan bizimki erkek görünüyor canım. Rabbim sağ salim versinde inşallah. Evlatlarımızı bize bağışlasın.. Seninde artık gösterir bence eğer kordon felan denk gelmezse yada bacaklarını inatla kapamazsa..:)) Bende daha alışverişe başlamadım canım tek bir çorap almadım yavruma. Biraz daha büyüsün felan diyorum ama bu bel ve kasık ağrılarıda ilerde daha çok artıyor aslında yavaş yavaş da bakmak lazım.. Hayırlısı inşallah çok dolaşmadan alırım bende diyorum napimm. Zaten sonrasındada alınıyor birçok şey, Öncelikli olanları alırız. Ama bu yatak mevzuunda karrasızım park yataklar bana çok basit geliyor diğerleride her yere uymuyor ama ben beyaz bir karyola şeklinde olanları düşünüyorum ama onlarda işte sallanmıyor felan.. bilemedim yani..
biliyorum canım şu an hep aklın bebeğim olacak mı sorusunda takılı ve bir an önce zaman geçsin tekrar bebek için çalışmalara başlansın istiyorsun bu o kadar doğal ki. gözlerimi kapatsam zaman akıp geçse kafam boşalsa ve tekrar hamile kalmış olarak uyansam diye hayal kuruyordum kimseyle konuşmak bile istemiyordu canım hiç bir sohbete dahil olamıyordum kolu kanadı kırıkıyor insanın Allah beterinden korusun yine de. senin de geçecek canım.
Canım Karam anlatmış aslında ama bir yerini değiştireyim ben,Karam o kısmı yanlış hatırlamış sanırım, gördüğün gibi birbirimizin hikayelerini bile unutmuyoruz burda o kadar içten dostluklar kurduk ki, o kadar candan dinledik ki birbirimizi.... evet ben dış gebeliği sağdan geçirdim ve tüpde uzun süre materyal kaldı bende. İki ay sonraki kontrolümde bile hala orda görünüyordu ultrasonlarda ve benim ikinci ayımda doktor hsg çekilmesini önermişti ama anestezili olsun dedi çünkü hala orda sağ tüpde durduğu için ve ağrılarım devam ettiği için sancısı çok olabilir dendi. Ve ben ikinci ayımda hsg çektirdim anestezi eşliğinde çıktığımdada acayip kanamam oldu hsg sonrası aslında daha az olurmuş ama sağ tüpde geçiş tam değil çıktı o materyal orayı hafifte olsa tıkıyormuş sanırım. Ama Allahın işi işte hsg benim işime yaradı ve bazen basınçla açılabilirmiş kapalı bile olsa, bendede ordaki materyali düşürmeme neden oldu. Ama bende senin gibi işte korkularım vardı sağdan hamile kalınca genelde sağdan geçermiş ben yumurta takibi yaptırayım soldan olunca korunmayı bırakayım diye düşündüm. üçüncü ayı doldurdum dördüncü ayda baktık sağdan yumurta ben korunmayı bırakmadım, sonraki aya tekrar baktık yine sağda yumurta ve 25 mm çapında bir yumurta çatlamaya hazır.. Ben bir ay daha beklesem belki yine sağdan olacaktı korkuyordum ama Rabbime sığındım o gün hacet namazı felan kıldım hatta duamı ettim ve korunmayı bıraktım. Ve ben dış gebelik geçirdiğim taraftan yumurtlamışken hamile kaldım o ay. Ama sanırım soldan geçti yumurta ve sola yerleşti. Bebek solda büyüdü uzun süre bende. Yani sağdan olunca sağdan geçecek diye bir şey gerçekten yok bu bende ispatlanmış oldu canım.. O yüzden Rabbim çok büyük o OL deyince sağ sol farketmiyor, sen yüreğini ferah tut ve Rabbime sığın,tek yardımcımız o çünkü... Allahım sana da en güzel günleri göstersin inşallah.. Seninde bebişini konuşacağımız vakitler gelecek, merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?