Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aynen canım ya bende tanıdım hepinizi çok mutluyum böyle dostluklar kurduk diye.
aqynen canım sağlıkla gelsinde eşim 2-3 gun geç gelsin bu zamanda kadar sabrettim ama bu son zamanlar daha zor oluyor.allahıma şükür ki ailem yanımdaydı kardeşim benım en buyuk desteğim onlar olmasaydı herşey çoook zor olurdu allahım hep dua ediyorum onları başımdan eksik etmesin.uzun sağlıklı ömür versin onların acısını göstermesin.

canım bel ve kasık ağrısı ikisi birden iyi değil demişti bana doktorum hatta benım birkere böyle bir durum yaşadığımdan progestana başlattı ve hala kullanıyorum 36.haftaya kadarda kullanıcam.benım doktorum ağrı dinlenerek geçiyorsa sıknıtı yok ama 1 günden fazla suren ağrı boş ağrı değildir hemen geleceksin yada arayacaksın der.bence doktorunu ara derim canım.

canım her şeyi denedim ben fayda etmiyor ilaç kullanmıyorum zaten atlatçam inşallah bebişim iyiydi çok şükür haftası tutuyor doktor herşey yolunda hiç korkma dedi. aynen canım iyi olsunlar katlanırız her zorluğa.
kızlar facede arkadaş olmuşsunuz bende sizleri görmeyi ve arkadaş olmayı çok isterim kabul ederseniz

aynen duygularimi anlatmıştık canım zorla konuşuyorum hicbirsey yapasim yok hayat durdu sanki bundan sonrasina dair çok karmasalarim var ama çare yok zamana bbırakıp yaradana siginicam o ol derse olur....

herkes anlatmış bende anlatıyım canım gecen sene ocak 6da hamile olsdugumu öğrendim evlendikten 6b ay snra cok sevindik ama ben biryerlerde yanlış giden bişeyler olduğunu seziyor pek sevinemiyordum.değerlerim 2 katına yükselmediğinden doktor hep bana kımyasal gebelik desede ben dış gebelik olduğunu anladım ve 700 lerdeyken özel doktorum devlet hastanesine yönlendirdi başından attı kısaca .toplamda 20 gun hastanede kaldım 13.gun dışgebelik tehsisi konulabıldı ama materyal gözükmedi sadece değerler güzel yükselmediğinden benım netupte ne rahımde hiçbiryerde gözükmedi halada bilmiyorum ama iğne yada ameliyat önerildi zor bir kararla iğneyi tercih ettim ki iyiki şuanda iğneyi tercih etmişim diyorum.2500du değerim 1 ayda sıfırlandı.bende kanama normal regli zamanımda oldu ve 2 gun surdu ve diğer kızlar gibi düşüşümü etkiledi mi hatırlamıyorum.3 ay korunma suresı verdi doktor ama ben hep 1 sene diye kendıme zaman verdim.ve 1 sene sonra allaha şükür mucizeme kavuştum.allahımda zamanında sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin.çok zor zamanlardan aşamalardan geçtim ki benım eşimin işi yüzünden çoğu zaman yanlızım böyle olunca herşey daha zor oluyor ama Allahtan o dönemde yanımdaydı elimi tuttu.
sana şuanda herşey çok zor geliyor biliyorum ama inan zamanla geçiyor ama o günler unutulmuyor inşallah bebişimi kucağıma alınca unuturum.
allahım sanada en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebişini versin.

canım allah sağlıkla bebeğine kavuştursun darısı bize ve bizim gibilere olsun inşallah.....benim hikaye de senin gibi canım değerler duzensiz yükseldi iki katina çıkmadı en don 2500 oldu ben de nerede olduğunu bilmiyorum bebeğin ama belliki normal değildi jan değerlerine göre ama tabiki kafamda az da olsa sorular var herkes sağ tüp sil tüp diyor ve bunu bile bilmiyorum sanırım erken teshusten dolayı dimi canım yani bilmemek de kötü sanki ama acaba dış gebelik degilmiydi dio insan bide hiç ağrım bulantim lekelenmem yoktu ilk üç tahlilim iyi artmıştı ama sonrası artış çok yavaş oldu

kızlar bir de hepinize genel sorayım dedim ben cuma günü 30 yasima giriyorum sizce bu durumu yani gebelik şansımı çok azaltan bir etmen mi

Canim ilaclari kesinlikle kullan. Su icmeyle gecmez enfeksiyon. Dualarin icin cok tesekkur ederim Canim:)) Benim de pazartesi ozelde kontrolum vardi. Kasilmalarim devam ettigi icin maalesef gene hastanede yatmak zorunda kaldim. Daha eve yeni girdik. Oturmam yasak o yüzden cepten yazıyorum yattığım yerden. Tekrar nidilat yüklendi ama bundan sonra bir daha kullanamicam. Çok fazla kullanmış olduk. 2cm açılmam var ve sürekli yatar pozisyonda olmam gerekiyor. Bebekte bas aşağı olduğu için bir yandan baskı yapıyor. Önümüzdeki iki haftayı da atlatirsak sıkıntısız dogum yapabilirmisim. Ama iki hafta icinde dogum olursa bebeği kuveze almaları gerekebilirmis. O yuzden simdiden yenidogani olan bir yerler bakiyoruz. Bebek dun 2250 gram 43cm boyundaydi. Ultrasonda 34 haftalik cikiyor. Gelisimi gayet iyiymis. Benim catimda agri esigimde normal dogum icin cok uygunmus. Doktor acilen baska yere gitmek zorunda kalirsan seni sezeryana almasinlar bos yere dedi. Ben hep hayirlisi diye dua ediyorum sadece. Bu bebek bayrami beklemez diyor doktorum. Bana dua edin kizlar eger dogumu gittigim ozel hastanede olursam ve kuveze koymalari gerekirse baska hastaneye goturucekler benden ayiricaklar. Insallah gerek kalmaz hicbirine. Hala nerde dogum yapacagim belli degil bu yuzden. Eger dogum olursa sizlere haber vermeye calisirim. Annemde persembe geliyor insallah. Allah hepimize herseyin hayirlisini versin...

Son düzenleme:
Canim piyeloseptil hamilikte kullanilir mi bilmiyorum duymadim ama monurolu kullanabilirsin. Bende kullandim ama yan etkisi olarak 3 gun ishal oldum. Ilaclarini ihmal etme. Tam guvendigin bir doktora yazdir ilaclarini mutlaka...

dayanamadı annen geşiyor değil mi? bu arada sen işe gitmiyorsun değil mi? Allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin ister devlet ister özel de olsun Allah sizi ayırmasın herşeyin hayırlısı olsun canım.

gel gel bekleriz canım benim.

kızlar bir de hepinize genel sorayım dedim ben cuma günü 30 yasima giriyorum sizce bu durumu yani gebelik şansımı çok azaltan bir etmen mi

hı hı artık 30 oldun hamile kalman çok zor tüh tüh ne yaparız şimdi ben böyle yaşlı olduğunu anlamadım senin. kız sen deli misin divane misin ben de 30 yaşındayım hatta çoğumuz 30 a yakın ve daha ilk hamileliklerimiz daha ikinciyi yapacağız kısmetse
:) bak ben 30 a girdim hamile kaldım uconn da 30a girdiği sene hamile kaldı cerol da 30 da ve hamile yani 30 uğurludur sanada 30. da gelir bebeğin inşallah.

canım benim bebişin inşallah biraz daha sabreder ve senden ayırmak zorunda kalmazlar herşey güzel olacak ben hissediyorum miniğimiz annesini ve bizleri üzmicek inşallah

canım çok hossun bitanesin bilemedim sizin yaslarinizi o yüzden de aklına geldi şimdi korunma hamile kalma derken acaba artık geç mi kaldim dedim...sanırım bide atlatamayinca herşey olumsuz gibi geliyor....

Kizlar mrb..napiyosunuz ? Yarin kontrol gunüm doktorumdan sezeryan icin gun isteyeceğim cunku gun yaklastikca normal doğumdan korkmaya başladım( keske yapabilsem ama bende cesaret yok;(( bir de bugun canim sıkıldı biraz..benim vajinamin kenarında daha dogrusu bacağımla kasigim arasında et beni gıbi birsey çıkmış elime geliyordu ama sivilce sanıyordum bugun aynayla bakınca farkettim.onemli birsey değildir insallah( internette okudum vajinanin icinde olursa tehlikeliymis ama orda degil Allahtan..yarin doktoruma da soracağım.siz duydunuz mu boyle birsey?

Neuo sana da çok gecmis olsun canim seni çok iyi anlıyorum aynı sorular hep kafamizdaydi ama Allah'a sukur suan cogumuz hamileyiz.senin de korunma süren bittiğinde insallah hemen hamile kalacaksın Allah'ın izniyle..simdi sadece saglıgını dusun guzel günler seni bekliyor.

canım inşallah sağlıkla sorunsuz alırsın bebeğini kucağına

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda yeniden bu duyguyu tadarsın bende 10 ay önce dış gebelik geçirip umudumu kaybetmiştim ama bu sayfadaki arkadaşlar sağolsun hep umut verdiler ve bu topik hepimize uğurlu geldi sana da gelecek

ay canım yok be zannetmem belkide kıl dönmesi olmuştur oda öyle şişkinlik yapar.
vallaha benımde cesaretim yoktu biliyorsun suanda normal yaparım diyorum ama son haftalar ne olur bilemem.
haber ver tarihini bakalım ne zaman gun vericek

canım karamında dediği gibi 30 yas bize uğurlu geldi sanada uğurlu gelsin.30 yasıma girdiğimde kızlar bilir deprosyana giriyordum ki doğgum günümden 6gun snra bebişi öğrendim meğer doğum günümde bebişim benımleymış zaten :))o yüzden hıç uzulme bu iş yaş işi değil sağlık işi.20 yaşındakı biri hamile kalamazken 40 yaşındakı hamile kalabılır.tabi yaş ilerledikçe yumurtalama kalıtesi azalıyor ama bu 30 yaş için değil canım 36 dan snra.

canım benım annem benı normal doğurmuş ve aslında sezeryan yapılması lazımmış .hastanede doktorlar sezeryana alıcaz bekle demişler yemekten gelicez alıcaz.bunlar yemeğe gitmiş ebe demişki bunlar anlamıyor acemi doktor gel ben senı normal doğurturum 1 saate doğurursun demiş zar zor annem doğurmuş tabi ama butun rahım zarar görmüş ve kardeşime hamile kaldığında rahımı 2-3 cm açıkmış düşer demişler annem çalışıyor hergun fatihten taksime işe gidiyor ortalama 20 km duşun ozaman serviste yok dolmuşla otobüsle .ben anaokulua gidiyorum ki çoğu zaman gitmek istemiyorum benıde alıyor öğlen uyucam dıye yastık battanıye taşımış hergun elinde hiç yatmadım dedi.o zamanlar doğalgaz yok soba yakmış kazanla su ısıtmış o kazanı kaldırmış indirmiş.
yanı allah istedikten sonra herşekilde olur sakın canını sıkma ama tabiki sen yat annemin yaptığını yapma biraz cesaretlidir annem ,:)))ben her duamda dua ediyorum annemede söylerim namazlarında dua eder canım adın neydı adınla dua etsin canım.
ama korma canım bence erken doğmayacak bayramı bile geçicek .allah gönlündekini hayırlı kılsın ve bebiş erken değil tam zamanında gelsin kuveze gerek kalmasın inşallah.
he buarada nısanda bir arkdaşım doğur 30.haftasında senin gib acıklıgı vardı bıraz hastanede biraz evde yattı 36.haftasında tansiyondan doğurdu açıklıktan değil.gerçi o ameliyat oldu .dıkıldı o açıklık seninkinide dikmezler mi

sağol canım burdaki ugura pozitif enerjiye paylasiyorum güzel yürekli insanlar bur arada bu bile çok güzel umarım dediginiz gibi benimde hikayem mutlu devam eder

sağol canım eksik olma güzel dileklerin için hikayeleriniz bana umut oldu kendimi yapayalnız hissediyordum şimdi sizler varsiniz çok sağolun

canım benim komşumda vardı vajinasının yanında onun ki şişti şişti doktor doğum sonrası patlatırız önemli değil dedi kadın daha doğurmadan kendiliğinden patladı ama bir sorun olmadı çok şükür doğumdan sonra yine oluştu ama sonra nasıl bi tedaviyle kurtuldu bilmiyorum sen zaten yarın doktorunla konuşacaksın bize de haber ver merak ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…