Evet benim canım sen olduğunu şıp diye anlayıp ekledim:)) Diğer kızlarada dedim sanki yıllardır görmediğim dostlarımı görmüş gibi oldum diye.. Canım eşin sağ salim gelsinde az kaldı bu kadar ayı yalnız geçirdin bazen eşime diyorum bizim durum zor gibi gelmişti ama valla çok daha zor olan durumlar var diye anlattım seni, maşallah tek başına gayet güçlü bir şekilde bu aylara geldin.. Allahım bir daha ayırmasın inşallah...
Ben daha bir tane bady almadım yavruma ya.. Hep biraz zdaha büyüsün biraz daha büyüsün diye bekliyorum ama benim bel ağrıları şimdiden kötü.. Biraz dolaşınca bel ve kasık ağrısı yaşıyorum ben, bu ağrılar beni bırakmadı gitti. Bende artık bu aylarda rahat etsem biraz sonrasında zaten yine başlayacak bilmiyorum alışverişi ne zaman yapacağım..
Canım merak etme, Allahın izniyle sende geleceksin bu günlere ve o gün inşallah çok uzun olmayacak.. Hepimiz aynı aşamalardan geçtik değerlerin 6800 lere çıktı, iki iğne sonrası düşün, sonra üçüncü iğneyi vurdurdum. Düşmezse acil ameliyata alacağız artık orda çok büyümeye başladı dedi doktorum, direndik ameliyat için olmadım. Sonra kanamam başladı ve değerlerim düşmeye başladı, iç kanama riskim çok büyüktü eşim günlerce nöbet tuttu başımda. Birde iğne sonrası sancılar felaketti bende resmen doğum yapıyormuş gibi sancılarla ıkınıyordum.. Felaket günlerdi Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize. Ama umutsuz olma tamam mı..? Rabbim çok büyük ve veremeyeceği hiç bir şey. Yeter ki OL desin.. Olmayacak hiçbir şey yok... Sen hep dua et, burda hepimiz dualarla ayakta kaldık... Ve şükürler olsun doğum yapanımız oldu, doğuma çok az kalanımız ve bizim gibi hamile oılanlarımız... Yüce Rabbim en kısa zamanda sanada bu güzel günleri göstersin inşallah, seninlede konuşuruz arabaları, yatakları, bezleri:))
Canım bu haftalarda normal bazen çok aşırı geçiyor bu dönem, yataktan kalkmadan tuzlu bişiler ye mutlaka tuzlu çubuk felan koy başına hemen kalkma. İlaç veriyorlar bazen ama ilk 3 ay önermiyorlar bu ilaçları mecburen böyle atlatılıyor.. Ben de peynir felan yiyordum daha çok tuzlu olduğu için bastırıyordu. İnşallah çabuk atlatırsın.. Bebişin nasılmış.. Büyümesi normal mi.. Onlar iyi olsunda katlanıyoruz artık yapacak bişi olmuyor ne yazık ki..
aynen duygularimi anlatmıştık canım zorla konuşuyorum hicbirsey yapasim yok hayat durdu sanki bundan sonrasina dair çok karmasalarim var ama çare yok zamana bbırakıp yaradana siginicam o ol derse olur....
herkes anlatmış bende anlatıyım canım gecen sene ocak 6da hamile olsdugumu öğrendim evlendikten 6b ay snra cok sevindik ama ben biryerlerde yanlış giden bişeyler olduğunu seziyor pek sevinemiyordum.değerlerim 2 katına yükselmediğinden doktor hep bana kımyasal gebelik desede ben dış gebelik olduğunu anladım ve 700 lerdeyken özel doktorum devlet hastanesine yönlendirdi başından attı kısaca .toplamda 20 gun hastanede kaldım 13.gun dışgebelik tehsisi konulabıldı ama materyal gözükmedi sadece değerler güzel yükselmediğinden benım netupte ne rahımde hiçbiryerde gözükmedi halada bilmiyorum ama iğne yada ameliyat önerildi zor bir kararla iğneyi tercih ettim ki iyiki şuanda iğneyi tercih etmişim diyorum.2500du değerim 1 ayda sıfırlandı.bende kanama normal regli zamanımda oldu ve 2 gun surdu ve diğer kızlar gibi düşüşümü etkiledi mi hatırlamıyorum.3 ay korunma suresı verdi doktor ama ben hep 1 sene diye kendıme zaman verdim.ve 1 sene sonra allaha şükür mucizeme kavuştum.allahımda zamanında sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin.çok zor zamanlardan aşamalardan geçtim ki benım eşimin işi yüzünden çoğu zaman yanlızım böyle olunca herşey daha zor oluyor ama Allahtan o dönemde yanımdaydı elimi tuttu.
sana şuanda herşey çok zor geliyor biliyorum ama inan zamanla geçiyor ama o günler unutulmuyor inşallah bebişimi kucağıma alınca unuturum.
allahım sanada en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebişini versin.
neuo çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatırsın inş....
karam ehliyet sınavını geçmişin.hayırlı olsun.4.5. aylar alış veriş yapmak için çok rahat.7.aydan sonra gezmek zorlaşıyor.kendini ona göre ayarla.bebek arabası konusunda benim fikrim çok abartılı bişey olmasına gerek yok bence.pratik kullanışlı ve hafif olmalı.bende kızıma sunny babynin baston arabalarından almıştım.bence kullanışlı.kızımı büyüttü.ablamın kızınıda büyüttü.hala sağlam.bu kızımıda büyütür.zaten ömürlük olupta çocuk kaç yaşına kadar biniyoki..
marla canım bende kaç gün girmeyince seni merak etmiştim.demek hastanede yattın.sancılarının olmasına üzüldüm.kendine dikkat et.fazla ayakta kalma.bol bol dinlen.senin için özel dua ettim.bu arada bebeğin kaç kilo oldu??benimde idrar yollarında enfeksiyon varmış.doktor ilaç yazdı.piyoleseptyl ve monurol.sanada bi soruyim dedim.sence kullanıyımmi.bol su içsem geçmezmi aceba??ne dersin.
ceroll nerelerdesin kızz.kocan geldimi???
Canim ilaclari kesinlikle kullan. Su icmeyle gecmez enfeksiyon. Dualarin icin cok tesekkur ederim Canim:)) Benim de pazartesi ozelde kontrolum vardi. Kasilmalarim devam ettigi icin maalesef gene hastanede yatmak zorunda kaldim. Daha eve yeni girdik. Oturmam yasak o yüzden cepten yazıyorum yattığım yerden. Tekrar nidilat yüklendi ama bundan sonra bir daha kullanamicam. Çok fazla kullanmış olduk. 2cm açılmam var ve sürekli yatar pozisyonda olmam gerekiyor. Bebekte bas aşağı olduğu için bir yandan baskı yapıyor. Önümüzdeki iki haftayı da atlatirsak sıkıntısız dogum yapabilirmisim. Ama iki hafta icinde dogum olursa bebeği kuveze almaları gerekebilirmis. O yuzden simdiden yenidogani olan bir yerler bakiyoruz. Bebek dun 2250 gram 43cm boyundaydi. Ultrasonda 34 haftalik cikiyor. Gelisimi gayet iyiymis. Benim catimda agri esigimde normal dogum icin cok uygunmus. Doktor acilen baska yere gitmek zorunda kalirsan seni sezeryana almasinlar bos yere dedi. Ben hep hayirlisi diye dua ediyorum sadece. Bu bebek bayrami beklemez diyor doktorum. Bana dua edin kizlar eger dogumu gittigim ozel hastanede olursam ve kuveze koymalari gerekirse baska hastaneye goturucekler benden ayiricaklar. Insallah gerek kalmaz hicbirine. Hala nerde dogum yapacagim belli degil bu yuzden. Eger dogum olursa sizlere haber vermeye calisirim. Annemde persembe geliyor insallah. Allah hepimize herseyin hayirlisini versin...
canım her şeyi denedim ben fayda etmiyor ilaç kullanmıyorum zaten atlatçam inşallah bebişim iyiydi çok şükür haftası tutuyor doktor herşey yolunda hiç korkma dedi. aynen canım iyi olsunlar katlanırız her zorluğa.
kızlar facede arkadaş olmuşsunuz bende sizleri görmeyi ve arkadaş olmayı çok isterim kabul ederseniz
kızlar bir de hepinize genel sorayım dedim ben cuma günü 30 yasima giriyorum sizce bu durumu yani gebelik şansımı çok azaltan bir etmen mi
gel gel bekleriz canım benim.
Canim ilaclari kesinlikle kullan. Su icmeyle gecmez enfeksiyon. Dualarin icin cok tesekkur ederim Canim:)) Benim de pazartesi ozelde kontrolum vardi. Kasilmalarim devam ettigi icin maalesef gene hastanede yatmak zorunda kaldim. Daha eve yeni girdik. Oturmam yasak o yüzden cepten yazıyorum yattığım yerden. Tekrar nidilat yüklendi ama bundan sonra bir daha kullanamicam. Çok fazla kullanmış olduk. 2cm açılmam var ve sürekli yatar pozisyonda olmam gerekiyor. Bebekte bas aşağı olduğu için bir yandan baskı yapıyor. Önümüzdeki iki haftayı da atlatirsak sıkıntısız dogum yapabilirmisim. Ama iki hafta icinde dogum olursa bebeği kuveze almaları gerekebilirmis. O yuzden simdiden yenidogani olan bir yerler bakiyoruz. Bebek dun 2250 gram 43cm boyundaydi. Ultrasonda 34 haftalik cikiyor. Gelisimi gayet iyiymis. Benim catimda agri esigimde normal dogum icin cok uygunmus. Doktor acilen baska yere gitmek zorunda kalirsan seni sezeryana almasinlar bos yere dedi. Ben hep hayirlisi diye dua ediyorum sadece. Bu bebek bayrami beklemez diyor doktorum. Bana dua edin kizlar eger dogumu gittigim ozel hastanede olursam ve kuveze koymalari gerekirse baska hastaneye goturucekler benden ayiricaklar. Insallah gerek kalmaz hicbirine. Hala nerde dogum yapacagim belli degil bu yuzden. Eger dogum olursa sizlere haber vermeye calisirim. Annemde persembe geliyor insallah. Allah hepimize herseyin hayirlisini versin...
hı hı artık 30 oldun hamile kalman çok zor tüh tüh ne yaparız şimdi ben böyle yaşlı olduğunu anlamadım senin. kız sen deli misin divane misin ben de 30 yaşındayım hatta çoğumuz 30 a yakın ve daha ilk hamileliklerimiz daha ikinciyi yapacağız kısmetse
:) bak ben 30 a girdim hamile kaldım uconn da 30a girdiği sene hamile kaldı cerol da 30 da ve hamile yani 30 uğurludur sanada 30. da gelir bebeğin inşallah.
canım benim bebişin inşallah biraz daha sabreder ve senden ayırmak zorunda kalmazlar herşey güzel olacak ben hissediyorum miniğimiz annesini ve bizleri üzmicek inşallah
canım inşallah sağlıkla sorunsuz alırsın bebeğini kucağına
Kizlar mrb..napiyosunuz ? Yarin kontrol gunüm doktorumdan sezeryan icin gun isteyeceğim cunku gun yaklastikca normal doğumdan korkmaya başladım( keske yapabilsem ama bende cesaret yok;(( bir de bugun canim sıkıldı biraz..benim vajinamin kenarında daha dogrusu bacağımla kasigim arasında et beni gıbi birsey çıkmış elime geliyordu ama sivilce sanıyordum bugun aynayla bakınca farkettim.onemli birsey değildir insallah ( internette okudum vajinanin icinde olursa tehlikeliymis ama orda degil Allahtan..yarin doktoruma da soracağım.siz duydunuz mu boyle birsey?
Neuo sana da çok gecmis olsun canim seni çok iyi anlıyorum aynı sorular hep kafamizdaydi ama Allah'a sukur suan cogumuz hamileyiz.senin de korunma süren bittiğinde insallah hemen hamile kalacaksın Allah'ın izniyle..simdi sadece saglıgını dusun guzel günler seni bekliyor.
kızlar bir de hepinize genel sorayım dedim ben cuma günü 30 yasima giriyorum sizce bu durumu yani gebelik şansımı çok azaltan bir etmen mi
sağol canım burdaki ugura pozitif enerjiye paylasiyorum güzel yürekli insanlar bur arada bu bile çok güzel umarım dediginiz gibi benimde hikayem mutlu devam edergeçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda yeniden bu duyguyu tadarsın bende 10 ay önce dış gebelik geçirip umudumu kaybetmiştim ama bu sayfadaki arkadaşlar sağolsun hep umut verdiler ve bu topik hepimize uğurlu geldi sana da gelecek
Kizlar mrb..napiyosunuz ? Yarin kontrol gunüm doktorumdan sezeryan icin gun isteyeceğim cunku gun yaklastikca normal doğumdan korkmaya başladım( keske yapabilsem ama bende cesaret yok;(( bir de bugun canim sıkıldı biraz..benim vajinamin kenarında daha dogrusu bacağımla kasigim arasında et beni gıbi birsey çıkmış elime geliyordu ama sivilce sanıyordum bugun aynayla bakınca farkettim.onemli birsey değildir insallah ( internette okudum vajinanin icinde olursa tehlikeliymis ama orda degil Allahtan..yarin doktoruma da soracağım.siz duydunuz mu boyle birsey?
Neuo sana da çok gecmis olsun canim seni çok iyi anlıyorum aynı sorular hep kafamizdaydi ama Allah'a sukur suan cogumuz hamileyiz.senin de korunma süren bittiğinde insallah hemen hamile kalacaksın Allah'ın izniyle..simdi sadece saglıgını dusun guzel günler seni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?