Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Burası dış gebelik topiği ama biz dışı atıp direk gebelik topiği haline getirmişiz valla :)))) Canım benim hiç o tarz ağrım oldu mu hatırlamıyorum. Ama daha önce hiç yaşamadığım ağrılar çektim ona eminim. Geçen hafta ilk tuşemi ebe attı doğumevinde. O zaman dış gebeliktekine benzer bir ağrı oldu. Çok bastırdı sanırım ondan ilkinde biraz canım yanmıştı. Dış gebelik için boşuna sebep arama canım artık. Sadece iyileşmene odaklan, inan ki boşuna kafaya takıyorsun. Ben neler yaptım neler nedenini öğrenmek için. Tıp kitapevine gidip asistanların çalıştığı kitaplardan ders notlarını fotokopi çektirip hatmettim. Ama bütün bunlar moralimi bozmaktan başka hiçbir işe yaramadı....

Hiç canını sıkma o kilo ölçümleri tahmini değerler zaten bunu biliyoruz. Haftasına göre normalse kafaya takılacak birşey yok demektir. Önemli olan haftalık gelişimlerinin iyi olması. Ben senin doktorunu çok beğeniyorum, güvenilir bir doktora benziyor bugüne kadar anlattıklarından. Çatı muayenesi yaptırdığın iyi olmuş, şimdi kafandaki soru işaretleri kalkmıştır. Hadi bakalım bebişinin geliş tarihi belli olacak yakında :)))

canım haklısın kafayı yeme derecesine geldim yani sonuçta yanma sistit çoğu kadının hayatında başına gelmiş bişedir ama ben şuan direk ondan mı oldu diye sorguluyorum sebep arıyorum....yani sistitlerimde direk doktora gitmiş ilaç almış insanım dikkat de ediyorum dışarda tuvalete bile girmemeye çalışıyorum ama bakıyorum hiç temizliğe önem vermeyen insanların sağlıklı doğumları olabiliyor dediğin gibi tatlım sebep aramamak lazım....ama ne bilim tüplerin enfeksiyonu dio ya acaba dedim o da yanma mı yapıo ben de öyle bir rahatsızlık mı var diye düşündüm sanki kimsede yanma olmazmış gibi

Canim valla benim de cok canim sıkıldı haftası geriye düştüğü icin ama sen de yazinca icim rahatladı cok sağol.. İnsallah kilosu da 3 civarı olur bakalım hayırlısı..bu arada nehir gercekten cok tatli bir bebekmis maşallah ya..buyutmussun bile ne guzel darısı bize olsun insallah:)) su göğüslerinden ne çektin canim ya bakalım bız napicaz..tecrubelerinden faydalanırız artık:))

Canim ben de dis gebelikten once sistit bir kere olmuştum ama dis gebelikle ilgisi oldugunu kesinlikle düşünme cunku bu durumu bircok bayan yaşıyor.sonrasında da yanma falan yasamadım.ama kendimde seni görüyorum hep bir sebep aramıştım o zamanlar folik asit kullanmıştım ona bile bağlamıştım.ama aslında hic düşünmemek lazım doktorum tamamen talihsizlik oldugunu söylemişti.o yuzden bu sekilde dusun insallah bundan sonraki gebeligin saglikli olacak Allah'ın izniyle..

canım cok sağol cevabın için aynen dediğin gibi insan kendisinde suç kusur eksiklik arıyor...sistit olmak neden olsa sanırım yüzde den fazla kişide olurdu bu oran...tüplerin enfeksiyonu sanırım bizim farkında olmadığımız şekilde oluyor.....sanırım henüz hastalığı atlatmadığım için sürekli neden arıyorum kendimce ....benim de doktorum şanssızlık ama tekrar ediceğini düşünmüyorum diyor ben de artık unutmak istiyorum değerim pazartesi 1086 idi haftaya pazartesi ölçülcek kanamam da hala az az devam ediyor belki sıfırlanınca ben de unutup önüme bakarım ama şuan tüm gün kafam dolu uykularımda bile görüyorum kendimi işe yaramaz hissediyorum

Canim evet tahmini degerler ama ne bileyim iste ana yüreği sanırım:))) doktoruma çok güveniyorum kendimi once Allaha sonra ona emanet ettim.2 haftam kaldi iste bir an once zaman gecsin saglikla kucağımıza alalım bebislerimizi insallah canim..

Canim ne yazikki tüplerin enfeksiyonu bizim farkında olmadıgımız bir durummus ben de çok şaşırmıştım.ilk zamanlar ben de kendimi çok eksik ise yaramaz hissetmiştim sonra korunma sürem bitsin diye resmen gun saymıştım.sen de degerin sıfırlaninca daha da rahatlayacaksın emin ol.kafani boşaltmaya bak canim..

canım inanın şuan beni tek anlayan sizlersiniz bunu biliyorum burda okuduklarım sizin yazdıklarınız bana umut oluyo burdaki dostluk sohbet sıcaklık sayesinde daha kolay atlatıcam inanıyorum bana da ugur getiricek burası....

canım dış gebelikte birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsin ne yazıkki.çoğuda moral bozuklupundan gözüne dahada abartılı gelir.ama 1 bilemedin 2 ay içinde tamamen iyileşirsin.sonrada burda çocuk hayalleri kurmaya başlar ve eninde sonunda sende hamile kalır burda hamilelik sıkıntılarını paylaşırsın inşallah:)
olur olur.kilo önemli değil önemli olan sağlıklı olması.o gördüğün resimler en fazla 1 aylık falan hali nehirin.nerdeyse 3 aylık olacak teyzesi.annem kızıyor resim koyma nazar değecek diye ama ben bikaç tane koyuyum en iyisi yeni hallerinden.

bende yoksun sen kızlardan bakıp eklesene beni....

Son düzenleme:

yaa nasıl beğenmem ya çok güzel bir prenses benım gelinim.
canım göğüs ucu kremini ben aldım 32 haftada mı kullnıcam emzirirken güvenilir deniyor ama nasıl bebişin ağzına gelmez mi yıkamak lazım mı acaba.ayy tamam at gibi muabbetini hatırladım ayy ne gülmüştük.
canım ne güzel ailen yanında 3 gunu dol dolu geçirin inşallah.

canım hayırlısı olsun.36.haftada mı yapılıyor catı muayenesi nasıl yapılıyor canım biraz anlatsana .parmakla mı ultrason cihazıyla mı bakıyor.neden acıyor kı cok mu ileriye bakıyorlar.
canım kilosunu takmakta haklısın ama daha 2 haftada bol kilo alır.sol tarafına yat sureklı canım ordan besleniyormuş ya

cnm dış gebelikle hiç alakası yok ilk kez duydum.
enfeksiyon olmuştur bir tahlil yaptır istersen.

32. hafta erken başlaman için el kadar kremler çok pahalı.doğumdan 1-2 hafta önce 2 günde bir yeterli demişti eczacım bana.doktor önerisiyle gold lanolin aldım ben.ama yinede yara oldu.nehir 24 saat memedeydi çünkü:)goldu yıkamadan emzirebiliyordum.doktor sonra başka kremler yazdı.onlar yıkanmadan emzirilmiyordu.

valla canım doğru ama idrar kültürü yaptırmıştım bise çıkmadı tahtası korku vs olabilir sanırım herkesin farklı çünkü bende ne agri ne kanama ne de lekelenme oldu mesela yada usuttum az su ictim filan

kızlar bugün doğum günüm çok hüzünlendim......herşey farklı olucaktı bende bu doğum günümde iki kişi olucaktım bebeğim doğru yere ulaşmış olsaydı ama acı çekerek yeni yaşıma girdim .....paylaşıcak kimsem yok sizlerle paylaştım hüznümü.....

Dogum gunun kutlu olsun canim.ayrica gecmis olsun.benimde dogum gunumde bebegim kucagimda olacakti.
Zaman herseyin ilaci ilk zamanlar zor gecer derdi veren dermaninida verir elbet.yaradana siginicaz arkadasim.

Kizlar dun edirneye gittim kontrole.saglikli tarafimda 4yumosum var yani solda.diger tarfta bir tane.pazartesi tekrar cagirdilar catlatma ignemi olcam.bu sefer ki tedavi hem madden bekimizi buktu ben 543tl ikac parasi odedim devlet katkisi haric.kan ignesi canimi cok yakiyo ama katlanicam.hergece iki tane gobekten bir koldan igne oluyorum ve asilamada son sansim buda olmazsa tup bebek siralamasina gircem.dualarinizi benden eksik etmezseniz cok sevinirim can dostlarim.internetim yok annemdeyim ordan yaxiyorum.kendinize ve bebislere iyi bakin.allaha emanet olun.insallah bende evladima kavusurum bu son sansimda.allahim sana sigindim sen yar ve yardimcim ol.herseyin hayirlisi senden rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…