şuan genel muayene için erken.önce değerlerin sıfırlansın.kanaman bitip ilk adetini gör ondan sonra gitmek istersen başka bir doktorada görünürsün.sen şimdi sadece iyileşmeye bak.inşallah değerlerinde düşmüştür.eğer kanaman varsa değerlerin düşüyordur.benim ve burda birçok arkadaşın ne zaman kanaması artsa düşüş hızlı oluyordu.
Marla allah hayirli dogumlar nasip etsin sana pink ve temsilciye.zaman cok cabuk geciyo.donra cerol cbdefne sersp ve karama da gelicek sirayla hayirli dogumlar.banada nasip olur insallah vuslat yakindir allahin izniyle bende o gunleri gorurmuyum nasip olur mu.selamet abla nasil oldu.optum kocaman kendinize ve bebislerinize iyi bakin kizlar.
evet canım haklısın kanama nerdeyse 15 gün olucak zaten kanamadan sonra düşme başladı bir haftadır ölçülmedi kanama hep sürdü umarım pazartesi ölçümde az çıkar normal hayatıma dönsem belki çabucak toparlanıcam kızlar ya bide bişe paylşıcam kayınvalidem bu konuyu duyunca ne dedi biliyomusunuz güya şaka yapıyo gülüp dedi ki bişe yapctınız onu da beceremediniz....tüm sıkıntılarıma bu eklnmiş bide eşine dostuna hep anlatmış sanki keyif alıyor ne diyim herşey üst üste geldi psikolojik durumum çok kötü iyi ki siz varsınız
al işte bir manyak kayınvslide daha.allah akıl fikir versin.denilecek laf mı bu şimdi.boşver takma bile.
KARAM canım gözünaydın.ben sana hep kız diyordum ama tutturamadım bu sefer.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu canım.
MARLA izin iyidir.bol bol dinlenirsin.bak gör son haftalarda ne kadar şişeceksin.emin ol işe gitseydin terlikle gitmek zorunda kalabilirdin:)ben normalde 38 giyiyorum.40 numara spor ayakkabı aldım o bile zor giriyordu ayağıma.ben inanılmaz ağırlaşmıştım.şimdi hamilelik resimlerine bakıyorumda bildiğin camış olmuşum:)
CEROL bebeğim korkma çatı muayenesinden.abartılacak bişey yok.benim gayet rahat geçmişti muayene.kendini sıkarsan acır sıkmazsan rahat olur.
aslına bakarsan ben de kendimi hiç erkek annesi olarak düşünmemiştim ne zaman bebek hayali kursam bi kız canlanıyordu gözümde ama hamile kalınca anladım sanki erkek olduğunu kız yetiştirmek daha mı kolay acaba bi erkeğe nasıl davranmalıyım onun hislerini nasıl anlayacağım bilmiyorum sanırım erkek çocuklarda babalara çok iş düşüyor Allahım onu hayırlarla yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.
aslına bakarsan ben de kendimi hiç erkek annesi olarak düşünmemiştim ne zaman bebek hayali kursam bi kız canlanıyordu gözümde ama hamile kalınca anladım sanki erkek olduğunu kız yetiştirmek daha mı kolay acaba bi erkeğe nasıl davranmalıyım onun hislerini nasıl anlayacağım bilmiyorum sanırım erkek çocuklarda babalara çok iş düşüyor Allahım onu hayırlarla yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.
KARAM canım gözünaydın.ben sana hep kız diyordum ama tutturamadım bu sefer.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu canım.
MARLA izin iyidir.bol bol dinlenirsin.bak gör son haftalarda ne kadar şişeceksin.emin ol işe gitseydin terlikle gitmek zorunda kalabilirdin:)ben normalde 38 giyiyorum.40 numara spor ayakkabı aldım o bile zor giriyordu ayağıma.ben inanılmaz ağırlaşmıştım.şimdi hamilelik resimlerine bakıyorumda bildiğin camış olmuşum:)
CEROL bebeğim korkma çatı muayenesinden.abartılacak bişey yok.benim gayet rahat geçmişti muayene.kendini sıkarsan acır sıkmazsan rahat olur.
Marla allah hayirli dogumlar nasip etsin sana pink ve temsilciye.zaman cok cabuk geciyo.donra cerol cbdefne sersp ve karama da gelicek sirayla hayirli dogumlar.banada nasip olur insallah vuslat yakindir allahin izniyle bende o gunleri gorurmuyum nasip olur mu.selamet abla nasil oldu.optum kocaman kendinize ve bebislerinize iyi bakin kizlar.
Edirneye gidiyorum yoldayim.bugun ovitrelle vurulurum sanirim solda 4 yumosum var saglikli tarfimda.bu son asilama sansim umutlarimi yanima aldim allaha siginip ya nasip ya kismet dedim ciktim yola.allah hayirlari nasip etsin bu seferde olmazsa tup bebek sirasina gircem sanirim dosyamda ivf sirasi yaziyodu.bugun kocisimin dogum gunu insallah sansina artik bu sefer ona 9 ay 10 gun sonra bir hediye verebilirim insallah allah naBenimhalaumudumvar sen na yaptın canım? Ne aşamadasınız???
kızlarr sabaha karşı bacağıma öyle bir kramp girdi ki bütün günümü berbat etti size de oluyor mu yarın doktorumu arayıp söyleyeceğim ne verirse versin daha bunlar için erken değil mi yaaaaa.
bu arada selamete özel msj atmıştım baya oldu ben atalı ama geçen gün yazmış iyi daha da iyi olacak Allahın izniyle hacettepeyi bırakıp ankara tıpta atom tedavisine başlayacaktı dualarımızda unutmayalım kızlar eminim zaten herkesin aklında duasında vardır zaten.
Gerçektende ayrılmasaydım çok zorlancaktım şimdi onu hissedebiliyorum. Bu hafta ateş basmaları bastı beni. Burda havalar epey soğudu ama ben yanıyorum. Kilo konusunda iyi gidiyoruz. Bu sabah pijamalarla tartıldım 15 kilo almışım toplamda hala çok mutlu oldum. Ama aşırı uyuyorum. Gündüz gece deliksiz o şekilde yani. Hatta o kadar çok yatıyorum ki kalktığımda yüzüm şiş oluyor dikey pozisyonda durunca şişlik iniyor :)) Hala açık ayakkabı terlik giydiğim için ayak numaram büyüdü mü bilmiyorum. Ama spor ayakkabıya dönmem lazım çünkü burda ciddi soğudu havalar. Uyurken yatarken dönmek daha da zorlaştı. Özellikle kalkarken sağdan soldan destek alıp kalkmama rağmen bazen bacağıma kramp girebiliyor. Dün gece çok sıcaklamıştım üstüm açık yattım. Gecenin bir yarısı uyandım sağ belim korkunç ağrıyor ama öyle böyle değil. Doğum başlıyor sandım bir an ama üstümü açtığım için olsa gerek biraz dolaşıp üstümü örtünce geçti. Garip garip rüyalar görmeye de devam ediyorum bu arada :)))
Bu akşam kontrolüm var eşim işten izin alıp çıkabilirse gidicez inşallah. Kasılmalarım devam ediyor ara ara. Bir cm daha açılma olmuşsa şaşırmıcam çünkü anneme de yardım etmek zorunda kalıyorum kadıncağız eve tam alışamadı. İnşallah kontrolümüz güzel geçer....
Edirneye gidiyorum yoldayim.bugun ovitrelle vurulurum sanirim solda 4 yumosum var saglikli tarfimda.bu son asilama sansim umutlarimi yanima aldim allaha siginip ya nasip ya kismet dedim ciktim yola.allah hayirlari nasip etsin bu seferde olmazsa tup bebek sirasina gircem sanirim dosyamda ivf sirasi yaziyodu.bugun kocisimin dogum gunu insallah sansina artik bu sefer ona 9 ay 10 gun sonra bir hediye verebilirim insallah allah na
sip kismet ederse.
kızlar bize de geliyor bir erkek erkeklerde patlama var esnerken ve tekme atarken gördüm kuzumu çok şükür rabbime Allah hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.
Edirneye gidiyorum yoldayim.bugun ovitrelle vurulurum sanirim solda 4 yumosum var saglikli tarfimda.bu son asilama sansim umutlarimi yanima aldim allaha siginip ya nasip ya kismet dedim ciktim yola.allah hayirlari nasip etsin bu seferde olmazsa tup bebek sirasina gircem sanirim dosyamda ivf sirasi yaziyodu.bugun kocisimin dogum gunu insallah sansina artik bu sefer ona 9 ay 10 gun sonra bir hediye verebilirim insallah allah na
sip kismet ederse.
amin canım benım tabikide görücen o gunlerı müjdeli haberi vericen günler çok yakında merak etme sen.
gerçekten ya selamet nerelerde
Gerçektende ayrılmasaydım çok zorlancaktım şimdi onu hissedebiliyorum. Bu hafta ateş basmaları bastı beni. Burda havalar epey soğudu ama ben yanıyorum. Kilo konusunda iyi gidiyoruz. Bu sabah pijamalarla tartıldım 15 kilo almışım toplamda hala çok mutlu oldum. Ama aşırı uyuyorum. Gündüz gece deliksiz o şekilde yani. Hatta o kadar çok yatıyorum ki kalktığımda yüzüm şiş oluyor dikey pozisyonda durunca şişlik iniyor :)) Hala açık ayakkabı terlik giydiğim için ayak numaram büyüdü mü bilmiyorum. Ama spor ayakkabıya dönmem lazım çünkü burda ciddi soğudu havalar. Uyurken yatarken dönmek daha da zorlaştı. Özellikle kalkarken sağdan soldan destek alıp kalkmama rağmen bazen bacağıma kramp girebiliyor. Dün gece çok sıcaklamıştım üstüm açık yattım. Gecenin bir yarısı uyandım sağ belim korkunç ağrıyor ama öyle böyle değil. Doğum başlıyor sandım bir an ama üstümü açtığım için olsa gerek biraz dolaşıp üstümü örtünce geçti. Garip garip rüyalar görmeye de devam ediyorum bu arada :)))
Bu akşam kontrolüm var eşim işten izin alıp çıkabilirse gidicez inşallah. Kasılmalarım devam ediyor ara ara. Bir cm daha açılma olmuşsa şaşırmıcam çünkü anneme de yardım etmek zorunda kalıyorum kadıncağız eve tam alışamadı. İnşallah kontrolümüz güzel geçer....
geçmiş olsun ama daha belli olmaz bu değerlerin çok duşuk.bence gun aşırı ölçüme devam etmelisin.beımde ilk başta kımyasal demişlerdi ama dış gebelik çıktı.
sizinn degerleriniz nasılsıı acebaa....ben gecen sene eylülüde aynii seyleri yaşadimm....onda metetorox ignesii oldum sıfırlandii degerim en fazlaa 68 olmustuu...bu sefer ignesizz kurtulabilirmiyim acepp
bugün sağlık ocağında son kontrolüme gittim.tit bakıldı.enfeksiyon devam ediyomuş.canım sıkıldı.zaten kasık bölgemde sancı ve batma hissediyorum.dr.monurol ve piyoleseptyl vewrmişti.marla sana sormuştum hatırlarsan senin ve karamın cavabında içim rahat etmedi sadece monurolu kullandım.diğerini içmedim.doktoruda aramadım.şimdi enfeksiyon devam ediyoya içsemmi,içmesemmi??çok karasız kaldım.doktoruda aramak istemiyorum nedense.kontrolede haftaya ghidicem.ooff oooff.lafı çok uzattım kusura bakmayın...
bu arada pink,marla ve benim son ayımız.hani bize dua okumak yokmu.uconna yasinler,kenzül arşlar falan okumuştuk..kıskandım ama??:))
canım hep diyorum bizim cinsiyet seçme lüksümüz yok zaten.ama bir süre sonra alışırsın bu fikre sonrada kızın olacak yanlış görmüşüm dese doktorun üzülürsün bile.bende ikinciyi erkek istiyorum ama kızımın açısından düşünürsemde yanına bir kız kardeş çok güzel olur.o yüzden allah ne nasip ederse artık.bu arada sanırım sende magnezyum eksikliği erken başlamış.marlanın dediği gibi muz ye bol bol.aslına bakarsan ben de kendimi hiç erkek annesi olarak düşünmemiştim ne zaman bebek hayali kursam bi kız canlanıyordu gözümde ama hamile kalınca anladım sanki erkek olduğunu kız yetiştirmek daha mı kolay acaba bi erkeğe nasıl davranmalıyım onun hislerini nasıl anlayacağım bilmiyorum sanırım erkek çocuklarda babalara çok iş düşüyor Allahım onu hayırlarla yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.
sbaha kadar deliksiz uyuyabilmek ne kadar güzel.hamileliğim boyunca hiç deliksiz uyuyamamıştım şimdi ise 3 saat uykum bölünmeden uyursm kar sayıyorum.tadını çıkar bu günlerin.bir daha zor bulursun böyle deliksiz uykuyu.benm en çok 39-40. haftalar işkence gibi geçmişti.ağladığımı bilirim gece kalkıp uyuyamıyorum diye.Gerçektende ayrılmasaydım çok zorlancaktım şimdi onu hissedebiliyorum. Bu hafta ateş basmaları bastı beni. Burda havalar epey soğudu ama ben yanıyorum. Kilo konusunda iyi gidiyoruz. Bu sabah pijamalarla tartıldım 15 kilo almışım toplamda hala çok mutlu oldum. Ama aşırı uyuyorum. Gündüz gece deliksiz o şekilde yani. Hatta o kadar çok yatıyorum ki kalktığımda yüzüm şiş oluyor dikey pozisyonda durunca şişlik iniyor :)) Hala açık ayakkabı terlik giydiğim için ayak numaram büyüdü mü bilmiyorum. Ama spor ayakkabıya dönmem lazım çünkü burda ciddi soğudu havalar. Uyurken yatarken dönmek daha da zorlaştı. Özellikle kalkarken sağdan soldan destek alıp kalkmama rağmen bazen bacağıma kramp girebiliyor. Dün gece çok sıcaklamıştım üstüm açık yattım. Gecenin bir yarısı uyandım sağ belim korkunç ağrıyor ama öyle böyle değil. Doğum başlıyor sandım bir an ama üstümü açtığım için olsa gerek biraz dolaşıp üstümü örtünce geçti. Garip garip rüyalar görmeye de devam ediyorum bu arada :)))
allah yardımcın olsun.güzel haberlerle gel inşallah...Edirneye gidiyorum yoldayim.bugun ovitrelle vurulurum sanirim solda 4 yumosum var saglikli tarfimda.bu son asilama sansim umutlarimi yanima aldim allaha siginip ya nasip ya kismet dedim ciktim yola.allah hayirlari nasip etsin bu seferde olmazsa tup bebek sirasina gircem sanirim dosyamda ivf sirasi yaziyodu.bugun kocisimin dogum gunu insallah sansina artik bu sefer ona 9 ay 10 gun sonra bir hediye verebilirim insallah allah na
sip kismet ederse.
canım sende karpel tünel sendromu olabilir.sen anlattıkça magnezyum eksikliği diyordum ama birden dank etti.arkadaşımın hamileliğinde olmuştu.sabaha kadar eşime ellerimi ovduruyorum derdi hep.sinir sıkışması oluyor sanırım.bence doktora git istersenAyyy o zamanlarda ben nasıl olurum bilmiyorum.. Kilo almaya iyi başladım bende.. Şimdiden kol uyuşmalarım yüzünden hiç uykum yok zaten. Ellerimin ikisindede atel bilekliklerle yatıyorum. İstakoz gibiyim görseniz.. ama yinede uyuşma ve ağrıdan uyuyamıyorum. Gece kalkıyorum soğuk suya tutuyorum sürekli, eşim sıkıyor kolumu masaj yapıyor felan sabahı sabah ediyorum. Hayır olsun sonumuz inşallah.. İnşallah açılma yokturda biraz daha bekler oğluşun.. Rabbim esirgesin canım ya.. Zamanında vaktinde gelsinler... Rüyalar hepimizde demekki tuhaf,, aklımız onlarda yatıyoruz öylede rüyalar görüyoruz demekki. Hayırlara çıksın her daim inşallahhhh..
bugün sağlık ocağında son kontrolüme gittim.tit bakıldı.enfeksiyon devam ediyomuş.canım sıkıldı.zaten kasık bölgemde sancı ve batma hissediyorum.dr.monurol ve piyoleseptyl vewrmişti.marla sana sormuştum hatırlarsan senin ve karamın cavabında içim rahat etmedi sadece monurolu kullandım.diğerini içmedim.doktoruda aramadım.şimdi enfeksiyon devam ediyoya içsemmi,içmesemmi??çok karasız kaldım.doktoruda aramak istemiyorum nedense.kontrolede haftaya ghidicem.ooff oooff.lafı çok uzattım kusura bakmayın...
bu arada pink,marla ve benim son ayımız.hani bize dua okumak yokmu.uconna yasinler,kenzül arşlar falan okumuştuk..kıskandım ama??:))
ohh maşallah paşalar da artış var, bu sene erkek senesi sanırım diyorum ama şubat 2014 anneleri bir anket yapmışlar orda kızlar önde gidiyor.. :) Sağlıkla olsun da bebişlerimiz canım benim erkek kız farketmez bizim için. Rabbime şükürler olsun ki bunları konuşacak günleride getirdi Allahım...
Canım inşallah iyi haberlerini verirsin burdan bizede. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım inşallah. Eşinin doğum günü uğur getirsin, inşallah en güzel haberleri alırsınız...
Canım selameti bende merak edip özel mesaj atmıştım. Yazmış sağolsun uzun uzun. Atoma başlamışlar ankara tıpda, hacettepe olmamış... Bu parçalarda kanser hücresi yok felan demişler. Ses telleri zarar görmüş ne yazık ki ve konuşamıyormuş şimdilik.. Rabbim yardımcısı olsun ve biran önce iyileşsin inşallah. Dualarımızda unutmayalım onu olur mu hepimiz edelim..
Ayyy o zamanlarda ben nasıl olurum bilmiyorum.. Kilo almaya iyi başladım bende.. Şimdiden kol uyuşmalarım yüzünden hiç uykum yok zaten. Ellerimin ikisindede atel bilekliklerle yatıyorum. İstakoz gibiyim görseniz.. ama yinede uyuşma ve ağrıdan uyuyamıyorum. Gece kalkıyorum soğuk suya tutuyorum sürekli, eşim sıkıyor kolumu masaj yapıyor felan sabahı sabah ediyorum. Hayır olsun sonumuz inşallah.. İnşallah açılma yokturda biraz daha bekler oğluşun.. Rabbim esirgesin canım ya.. Zamanında vaktinde gelsinler... Rüyalar hepimizde demekki tuhaf,, aklımız onlarda yatıyoruz öylede rüyalar görüyoruz demekki. Hayırlara çıksın her daim inşallahhhh..
sizinn degerleriniz nasılsıı acebaa....ben gecen sene eylülüde aynii seyleri yaşadimm....onda metetorox ignesii oldum sıfırlandii degerim en fazlaa 68 olmustuu...bu sefer ignesizz kurtulabilirmiyim acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?