Canim once su çatala çıktımyaa nasıl beğenmem ya çok güzel bir prenses benım gelinim.
canım göğüs ucu kremini ben aldım 32 haftada mı kullnıcam emzirirken güvenilir deniyor ama nasıl bebişin ağzına gelmez mi yıkamak lazım mı acaba.ayy tamam at gibi muabbetini hatırladım ayy ne gülmüştük.
canım ne güzel ailen yanında 3 gunu dol dolu geçirin inşallah.
canım hayırlısı olsun.36.haftada mı yapılıyor catı muayenesi nasıl yapılıyor canım biraz anlatsana .parmakla mı ultrason cihazıyla mı bakıyor.neden acıyor kı cok mu ileriye bakıyorlar.
canım kilosunu takmakta haklısın ama daha 2 haftada bol kilo alır.sol tarafına yat sureklı canım ordan besleniyormuş ya
cnm dış gebelikle hiç alakası yok ilk kez duydum.
enfeksiyon olmuştur bir tahlil yaptır istersen.
Kizlar dun edirneye gittim kontrole.saglikli tarafimda 4yumosum var yani solda.diger tarfta bir tane.pazartesi tekrar cagirdilar catlatma ignemi olcam.bu sefer ki tedavi hem madden bekimizi buktu ben 543tl ikac parasi odedim devlet katkisi haric.kan ignesi canimi cok yakiyo ama katlanicam.hergece iki tane gobekten bir koldan igne oluyorum ve asilamada son sansim buda olmazsa tup bebek siralamasina gircem.dualarinizi benden eksik etmezseniz cok sevinirim can dostlarim.internetim yok annemdeyim ordan yaxiyorum.kendinize ve bebislere iyi bakin.allaha emanet olun.insallah bende evladima kavusurum bu son sansimda.allahim sana sigindim sen yar ve yardimcim ol.herseyin hayirlisi senden rabbim.
kızlar bugün doğum günüm çok hüzünlendim......herşey farklı olucaktı bende bu doğum günümde iki kişi olucaktım bebeğim doğru yere ulaşmış olsaydı ama acı çekerek yeni yaşıma girdim .....paylaşıcak kimsem yok sizlerle paylaştım hüznümü.....
Kizlar dun edirneye gittim kontrole.saglikli tarafimda 4yumosum var yani solda.diger tarfta bir tane.pazartesi tekrar cagirdilar catlatma ignemi olcam.bu sefer ki tedavi hem madden bekimizi buktu ben 543tl ikac parasi odedim devlet katkisi haric.kan ignesi canimi cok yakiyo ama katlanicam.hergece iki tane gobekten bir koldan igne oluyorum ve asilamada son sansim buda olmazsa tup bebek siralamasina gircem.dualarinizi benden eksik etmezseniz cok sevinirim can dostlarim.internetim yok annemdeyim ordan yaxiyorum.kendinize ve bebislere iyi bakin.allaha emanet olun.insallah bende evladima kavusurum bu son sansimda.allahim sana sigindim sen yar ve yardimcim ol.herseyin hayirlisi senden rabbim.
Canim once su çatala çıktım(( eldivenini takti ışıkları kapattı ve fener gıbi bir ışığı vajinama tuttu sanırım 3 parmağını vajinadan iceri soktu baya ileriye dogru ittirdi (( kalca yapisina bakti iste o arada canim yandı.hatta dalga gecti 3 parmakla bu kadar bağırdın kafasını nasil cikarican dedi:)) ama biraz vajinada kuruydu ondan da acıdı yani.ama herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum.
yenı yasın sana sağlık sans mutluluk boool bebiş versin.doğum gunun kutlu olsun
bende gecen senekı doğum günümde değerlerim yeni sıfırlanmıştı.
canım ben hep dua ediyorum inanki.allahım en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebişini versin.inşallah tüpe gerek kalmıcak bu sefer gelicek bebişin.
ayy cnm sen anlatırken fena oldum.
kızlar bende bugun sezeryana karar verdim.dun arkadaşımın sancısı tutmuş tam 40.haftasında tek normal doğum yapacak arkdaşım olacaktı ki olamadı aksam 9 da hastaneye gitti sabah ancak 6cm olmuş ama kordonu bebekten önce çıkınca açıl sezeryana almıişlar oda çok ıstıyordu normal doğumu olmadı.bugun görmeye gittim ikiside zor ama normal doğum daha zor sen hiç yapamassın dedi.sunı sancı alan bir kız varmış yalvarmış benı sezeryana alın dıye almamışlar benım doktorum doğurtmuş onu :))normal doğum yapacaksan sakın suni sancı isteme çok kötüydü benım psikolojim bozuk hala çığlıkları kulağımda dedi.ben o an vazgeçtim normal doğumdan
marla spinal için bazı rıskler va dıye duydum ondan sordum birkaç arkdaşım demişti felç kalma rıskı var dıye
kızlar bugün doğum günüm çok hüzünlendim......herşey farklı olucaktı bende bu doğum günümde iki kişi olucaktım bebeğim doğru yere ulaşmış olsaydı ama acı çekerek yeni yaşıma girdim .....paylaşıcak kimsem yok sizlerle paylaştım hüznümü.....
cnm yeni yaşında hayırlısıyla sağlıklı hamilelik haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah, sen şu korunma sürecini atlat bak en kısa zamanda tekrar bebiş haberinle yüzün gülecek cnm.
Bugün çok koşuşturmacalı birgün geçirdim. Yatış raporlarımı hastaneme vermemiştim. Hastaneden arayıp hemen getirmemi aksi takdirde ceza yiyebileceğimi söylediler. Eşimle apar topar raporları toplayıp hastaneme verdim ve doğum iznimi başlattım. Bundan sonra uzun bir süre işe gidemicem çok duygulandım ama yapacak birşey yok. Bayram tatilinden de yaralanamamış olucam, kısmet değilmiş. Allah hepimize sağlık sıhhat versin, doğumunu bekleyenlere hayırlı doğumlar, benimhalaumudumvar arkadaşıma da hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :))
canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....Allah yardımcın olsun...darısı bize ve tüm bekleyenlere olsunBugün çok koşuşturmacalı birgün geçirdim. Yatış raporlarımı hastaneme vermemiştim. Hastaneden arayıp hemen getirmemi aksi takdirde ceza yiyebileceğimi söylediler. Eşimle apar topar raporları toplayıp hastaneme verdim ve doğum iznimi başlattım. Bundan sonra uzun bir süre işe gidemicem çok duygulandım ama yapacak birşey yok. Bayram tatilinden de yaralanamamış olucam, kısmet değilmiş. Allah hepimize sağlık sıhhat versin, doğumunu bekleyenlere hayırlı doğumlar, benimhalaumudumvar arkadaşıma da hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :))
doğum iznin hayırlı olsun canım benim sana tatil pek yaramıyor ama neyse artık sıkacaksın dişini bebeğimiz gelince zaten kendin gitmek istemeyeceksin işe :)
canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....Allah yardımcın olsun...darısı bize ve tüm bekleyenlere olsun
kızlar hepinize genel bir soru sorucam....fikri bilgisi olan bşeyler yazarsa sevinirim ...biliyosunuz dış gebeliğim henüz tam olarak sonlanmadı iki doz iğne ve değerlerim yarın ölçülcek bir hafta önce 1086 ya düşmüşt 12 gündür de kanamam devam ediyor..yarın ölçülcek umarım düşüş devam ediyodur .....benim sormak istediğim şu ben bundan sonrası içinfarklı bir doktora muayene olmak istiyorum genel bir sorun var mı diye yani ilersi açısından fakat ne zaman bu muayneye gidebilirim sizce yani değerlerim sıfır olunca mı yoksa ondan sonrada bir müddet beklemem mi lazım
kızlar hepinize genel bir soru sorucam....fikri bilgisi olan bşeyler yazarsa sevinirim ...biliyosunuz dış gebeliğim henüz tam olarak sonlanmadı iki doz iğne ve değerlerim yarın ölçülcek bir hafta önce 1086 ya düşmüşt 12 gündür de kanamam devam ediyor..yarın ölçülcek umarım düşüş devam ediyodur .....benim sormak istediğim şu ben bundan sonrası içinfarklı bir doktora muayene olmak istiyorum genel bir sorun var mı diye yani ilersi açısından fakat ne zaman bu muayneye gidebilirim sizce yani değerlerim sıfır olunca mı yoksa ondan sonrada bir müddet beklemem mi lazım
kızlar bize de geliyor bir erkek erkeklerde patlama var esnerken ve tekme atarken gördüm kuzumu çok şükür rabbime Allah hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.
Bugün çok koşuşturmacalı birgün geçirdim. Yatış raporlarımı hastaneme vermemiştim. Hastaneden arayıp hemen getirmemi aksi takdirde ceza yiyebileceğimi söylediler. Eşimle apar topar raporları toplayıp hastaneme verdim ve doğum iznimi başlattım. Bundan sonra uzun bir süre işe gidemicem çok duygulandım ama yapacak birşey yok. Bayram tatilinden de yaralanamamış olucam, kısmet değilmiş. Allah hepimize sağlık sıhhat versin, doğumunu bekleyenlere hayırlı doğumlar, benimhalaumudumvar arkadaşıma da hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :))
Canim cokk sikkin..adete1gun kala betam 26 ciktii..2gun sonra 32 dis gebelikmii kimyasalmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?