Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canim once su çatala çıktım(( eldivenini takti ışıkları kapattı ve fener gıbi bir ışığı vajinama tuttu sanırım 3 parmağını vajinadan iceri soktu baya ileriye dogru ittirdi(( kalca yapisina bakti iste o arada canim yandı.hatta dalga gecti 3 parmakla bu kadar bağırdın kafasını nasil cikarican dedi:)) ama biraz vajinada kuruydu ondan da acıdı yani.ama herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum.

canım Allah yardımcın olsun beklentilerin çabaların umutların inşallah yavrunla taçlansın....bende yeni atlatıyorum şuan dış gebeliği inan yüreğim yangın yeri gibi ama napalım nasip kısmet umdumuzu kaybetmeyelim

yenı yasın sana sağlık sans mutluluk boool bebiş versin.doğum gunun kutlu olsun
bende gecen senekı doğum günümde değerlerim yeni sıfırlanmıştı.

canım ben hep dua ediyorum inanki.allahım en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebişini versin.inşallah tüpe gerek kalmıcak bu sefer gelicek bebişin.

ayy cnm sen anlatırken fena oldum.

kızlar bende bugun sezeryana karar verdim.dun arkadaşımın sancısı tutmuş tam 40.haftasında tek normal doğum yapacak arkdaşım olacaktı ki olamadı aksam 9 da hastaneye gitti sabah ancak 6cm olmuş ama kordonu bebekten önce çıkınca açıl sezeryana almıişlar oda çok ıstıyordu normal doğumu olmadı.bugun görmeye gittim ikiside zor ama normal doğum daha zor sen hiç yapamassın dedi.sunı sancı alan bir kız varmış yalvarmış benı sezeryana alın dıye almamışlar benım doktorum doğurtmuş onu :))normal doğum yapacaksan sakın suni sancı isteme çok kötüydü benım psikolojim bozuk hala çığlıkları kulağımda dedi.ben o an vazgeçtim normal doğumdan

marla spinal için bazı rıskler va dıye duydum ondan sordum birkaç arkdaşım demişti felç kalma rıskı var dıye

amanınnnn 2 gün yoktum muhabbetin dibine vurmuşsunuz valla 2 gün anneme kaçtım halalar falan geldi ablamda orda değişiklik oldu bana da. yarım kontrolüm var kızlar bana dua edin bebeğimi kıpırdanırken göreğim ve kesin cinsiyeti belli olsun.

sağol canın inşallah seneye benim de herşey farklı olur

cnm benim hayırlı haberlerle gel inşallah, o yumuşlar çifter çifter tutsun inşallah :) sende çift haberlerinle gelde bizde burda bayram yapalım inşallah.

cnm yeni yaşında hayırlısıyla sağlıklı hamilelik haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah, sen şu korunma sürecini atlat bak en kısa zamanda tekrar bebiş haberinle yüzün gülecek cnm.

cnm yeni yaşında hayırlısıyla sağlıklı hamilelik haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah, sen şu korunma sürecini atlat bak en kısa zamanda tekrar bebiş haberinle yüzün gülecek cnm.

inşallah canım burası bana da şans getirsin burdaki güzel insanlarla atlatıcam inşallah

Bugün çok koşuşturmacalı birgün geçirdim. Yatış raporlarımı hastaneme vermemiştim. Hastaneden arayıp hemen getirmemi aksi takdirde ceza yiyebileceğimi söylediler. Eşimle apar topar raporları toplayıp hastaneme verdim ve doğum iznimi başlattım. Bundan sonra uzun bir süre işe gidemicem çok duygulandım ama yapacak birşey yok. Bayram tatilinden de yaralanamamış olucam, kısmet değilmiş. Allah hepimize sağlık sıhhat versin, doğumunu bekleyenlere hayırlı doğumlar, benimhalaumudumvar arkadaşıma da hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah :))

doğum iznin hayırlı olsun canım benim sana tatil pek yaramıyor ama neyse artık sıkacaksın dişini bebeğimiz gelince zaten kendin gitmek istemeyeceksin işe :)

canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....Allah yardımcın olsun...darısı bize ve tüm bekleyenlere olsun

doğum iznin hayırlı olsun canım benim sana tatil pek yaramıyor ama neyse artık sıkacaksın dişini bebeğimiz gelince zaten kendin gitmek istemeyeceksin işe :)

Hakikaten canım ya beni tanıdınız bu konuda. Annem yanımda neyse ki evde kendi kendime sarmam inşallah. Dünde bir sürü rüyalar gördüm. Doğum yapıyormuşum doktor olmadı diyormuş bende tekrar başa dönüp tekrar doğuruyormuşum falan :)))

kızlar hepinize genel bir soru sorucam....fikri bilgisi olan bşeyler yazarsa sevinirim ...biliyosunuz dış gebeliğim henüz tam olarak sonlanmadı iki doz iğne ve değerlerim yarın ölçülcek bir hafta önce 1086 ya düşmüşt 12 gündür de kanamam devam ediyor..yarın ölçülcek umarım düşüş devam ediyodur .....benim sormak istediğim şu ben bundan sonrası içinfarklı bir doktora muayene olmak istiyorum genel bir sorun var mı diye yani ilersi açısından fakat ne zaman bu muayneye gidebilirim sizce yani değerlerim sıfır olunca mı yoksa ondan sonrada bir müddet beklemem mi lazım

kızlar bize de geliyor bir erkek erkeklerde patlama var esnerken ve tekme atarken gördüm kuzumu çok şükür rabbime Allah hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.

şuan genel muayene için erken.önce değerlerin sıfırlansın.kanaman bitip ilk adetini gör ondan sonra gitmek istersen başka bir doktorada görünürsün.sen şimdi sadece iyileşmeye bak.inşallah değerlerinde düşmüştür.eğer kanaman varsa değerlerin düşüyordur.benim ve burda birçok arkadaşın ne zaman kanaması artsa düşüş hızlı oluyordu.

KARAM canım gözünaydın.ben sana hep kız diyordum ama tutturamadım bu sefer.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu canım.
MARLA izin iyidir.bol bol dinlenirsin.bak gör son haftalarda ne kadar şişeceksin.emin ol işe gitseydin terlikle gitmek zorunda kalabilirdin:)ben normalde 38 giyiyorum.40 numara spor ayakkabı aldım o bile zor giriyordu ayağıma.ben inanılmaz ağırlaşmıştım.şimdi hamilelik resimlerine bakıyorumda bildiğin camış olmuşum:)
CEROL bebeğim korkma çatı muayenesinden.abartılacak bişey yok.benim gayet rahat geçmişti muayene.kendini sıkarsan acır sıkmazsan rahat olur.

canım çok erken daha değerlerin bi sıfırlansın 1-2 regli gör vücudun kendıne gelsin daha iyi olur bence.

kızlar bize de geliyor bir erkek erkeklerde patlama var esnerken ve tekme atarken gördüm kuzumu çok şükür rabbime Allah hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.

amannn bir pipili daha mı geliyor vallaha erkek patlaması temsilcinin çok talibi var ya.nehiri saymıyorum o benımmmm :))))))))))

canım hayırlı olsun iznin.herseyde hayır vardır boşver .ohh annnende gelmiş birlikte güzel vakit geçirirsiniz işte.

Canim cokk sikkin..adete1gun kala betam 26 ciktii..2gun sonra 32 dis gebelikmii kimyasalmii

Canim cokk sikkin..adete1gun kala betam 26 ciktii..2gun sonra 32 dis gebelikmii kimyasalmii

geçmiş olsun ama daha belli olmaz bu değerlerin çok duşuk.bence gun aşırı ölçüme devam etmelisin.beımde ilk başta kımyasal demişlerdi ama dış gebelik çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…