Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

amannnda benım gelinim cilvelere başladı mı yerim ben onun tatlığını oyyy.
canım bencede kanguru gereksiz ben almıcam kuzenım hiç kullanmamış kutusunu bile açmamış ondan alıcam ki kullanıcam mi bilmiyorum eşim kullanırsa kullanır bende kardeşime saklıcam benımkileri böyle iyi oluyor bazı kullanıcan mı kullanmıcan mı belli olmayan şeylere para vermek gereksiz ben çoğu şeyi arkdaşlarımdan aldım bende başkalarına vericem .
canım allah kavuştursun bebişim.ama gene gelirler belki bayramda sız gidersiniz yada sömestri tatilinde gidersiz eşin izne çıkınca.üzülme bebişim herkesin ailesi gelemiyor bile bunada şükür.allahtan başımızdalar allah sağlıklı uzun ömür versin onlara.
nehirden snra zaten uslu yormayan bebiş olsun diıye dualarıma ekliyorum sen demiştin ya sadece sağlıklı olsun demiştim diye hep aklıma geliyor dua ederken :)

Canım zaten bende nette araştırdım ve karpal tünel sendromuyla aynıydı belirtilerim o yüzden gittim doktora o da aynı kanıya vardı hamilelikte çok sık karşılaşılan bir şey dedi doktor ama ne yazık ki yapılabilecek bir tedavide yok sadece atelli bileklikler var onlardan takıp rahatlatmaya çalışacağız dedi. Sağ elim felaket kolum dirseğime kadar uyuşuyor ve felaket ağrı yapmaya başladı artık. Ellerimde bileklerle yatıyorum en istakozundan... ama yinede ağrıdan duramıyorum. Parmak uçlarımı hissetmiyorum kalktığımda ve ellerimi kavuşturamıyorum.. Hamileliğin her aşaması bir garip,, Allahım başka sıkıntılar vermesin inşallah daha 20. haftadayım sonlara doğru artmasa bari diye dua ediyorum..

BENİMHALAUMUDUMVAR canım Allah hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin inşallah gelişmeler güzel sonuda güzel olsun inşallah.
UCONN Allah kavuştursun canım kolay değil 3 hafta ne güzel yanındaydı anneciğin nehirde kalabalığa alıştı tabi agulanmak istiyor meleğim yerim onu ben.
TEMSİLCİ canım haklısın ben kendimi çok suçlu hissediyorum hamile kaldığımdan beri doğru düzgün veremiyorum kendimi duaya hatim başladım bebeğime daha 1 cuz okudum, hep bir engel çıkartıyorum kendime dur şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçip gidiyor ama bunlar mazeret olamaz tabi. sen meraklanma canım dualarımız sizinle hepinize okurum ben de.
MARLA ohhh annen geldi demek kendine dikkat et canım ilk annem bana geldiğinde ben de senin gibi olmuştum ben yapsam daha iyi yaa herşeyin yeri değişiyor kadın aradığını bulamıyor falan ama sonrada düzene giriyor herşey.

kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.

hayırlıymış arkadaşların.bende yok öyle arkadaşlar kimse bir çöp vermedi bende istiyemem.ve kızlar çok fazla şey almayın.çünkü daha nehir 3 ayını tamamlayamadan küçüldü kıyafetleri.şimdi 3-6 ay almaya başladım.kış geldi gece giymek için uyku tulumu dışarı çıkarmak için tulumlardan almak lazım.yani ihtiyaçlar hiç bitmiyor.çocuk demek masrafmış ben onu şimdiden gördüm.
oyy teşhis koyulmuş bile yani.neyse yarısını atlattın hamileliğin kaldı 20 hafta sık dişini canım:)

kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.
canım ben 20. haftada tetanoz oldum.geçenlerde 3. dozu oldum hatta.5 doz olucam toplamda.ihmal etme.
kızlar bugün bakıldı beta 389 çıktı geçen pazartesi 1086 idi düşüş iyi dimi inşallah sıfıra az kalmıştır

düşüş çok iyi gözün aydın.sanırım 1 haftaya kadar baya baya bitmek üzere olur herhalde.

canım artık düşer dimi korkuyorum tekrar çıkar diye 2500 den 389 indim az az kanamada devam ama hala korkuyorum

canım artık düşer dimi korkuyorum tekrar çıkar diye 2500 den 389 indim az az kanamada devam ama hala korkuyorum

düşer düşer hiç merak etme.haftaya hemen hemen biter bu iş.sonra toparlanma sürecine geçersin.sonrada tekrar denemeye başlarsın.bak bu topikte hemen hemen herkes hamile kaldı tekrardan.bak ben dış gebelik geçirdim.8 ay kendi isteğimle korundum.korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım.şimdide 3 aylık bir prensesim var.ama dış gebelik yaşarken dünya üstüme yıkıldı sanmıştım.şimdi sende öyle hissediyorsundur ama emin ol geçecek.

kızlar bugün bakıldı beta 389 çıktı geçen pazartesi 1086 idi düşüş iyi dimi inşallah sıfıra az kalmıştır

yok canım tekrar çıktığını hiç duymadım hatta eşim doktora sormuştu tekrar yükselir mi diye doktorda kesinlikle çıkmaz demişti meraklanma sen.

bende en erken 18. hafta diye biliyorum benim geç ovulasyon olatı var bana göre 16+3 teyim ama doktor bir hafta geç ovulayon var şuanda 17+3 olduğumu söylüyor yani ne olursa olsun bize daha erken geldi aşı olayı.

yok canım tekrar çıktığını hiç duymadım hatta eşim doktora sormuştu tekrar yükselir mi diye doktorda kesinlikle çıkmaz demişti meraklanma sen.
sağol canım ben de mantıken öyle düşündüm ama insan paranoyak oluyor bir aydır nerdeyse kabus gibi yaşıyorum :)

sağol canım sizleri okudukça umudum tazeleniyor kizinin sandı ömrü uzun oldun inşallah....darısı bizim gibi bekleyenlere canım ...bende dönüm noktası gibi oldu ama inşallah iyi ulucami tekrar mutlu olup önüme bakicam desteğinizi teşekkür ederim

kizinin şansı ve ömrü uzun olsun yazacaktım yanlış yazmisim sabah sabah uykudan sanırım:)

Canım ben 20.haftadayım ve daha düş konuştuk aile hekimimle. 20. haftadan sonra vurulacak haftaya bize uğrarmısınız dedi. 20 tam dolsun 21,22 deyken vuruluyor dedi.. Seninki biraz erken davranmış daha biz bile yaptırmadık..

Canım geçmişler olsun diyelim artık sanada, düşüşün gayet iyi ve çıkmaz merak etme..

canım ben 20 ve 24. haftalarda oldum .hatta doktorum özellikle 20.hafta dedi sen bir sor doktoruna istersen.3.de vuruluyormuş ama ben vurulmıcam şlkınde bişey olmadı ama 2.kolum çokşişti ateş yaptı.

canım duşuş cok iyi en fazla 3 haftaya tamamdır bu iş.

herhakde cnm ben uslubu bozuk anlamında demedim ki dikkat et kadınca şeyler sorarsınız olur olur yanı atıyorum akıntım var senın varmıydı gibi mesela.
grub evet biraz bozuk ama bazı kişiler var gerçkten faydalı bilgiler veriyorlar eşim onları görse bişey olmaz çünkü hem onları tanımıyorum hemde orası grup o yüzden benı ilgilendirmez.ama sizler artık tanıdıklarım arkdaşlarım canlarımsınız ondan yanı anladın mı cnm

kızlar söyledim hemşireye en azından 18. haftayı tamamlamak istiyorum dedim tamam dedi sen ne zaman istersen o zaman yaparız dedi ben de geldim kızlar yaaa bir de niye benim neşem yok normal mi bu bebeğim iyi benim birşeyim yok ama hep yatayım istiyorum birde kasıklarımda ağrı var şiddetli değil ama ne zaman ağrıyı düşünsen ağrı gelip yapışıyor vajinama doktor bizim iyi olduğumuzu ama vajinada zonklamanın normal olmadığını söyledi eğer geçmezse gel ilaca başlayalım dedi benim ağrım psikolojik mi gerçekten var mı anlayamıyorum ki paronaya oldum yaaaa ama anlayamadığıma göre korkmam gereken bir ağrı değildir herhalde. kafayı yiyorum sanırım.

aaaaa bir de oğluşuma isim önerileri lütfen ben eren istiyordum ama eşim istemiyor sonra eymen dedim o da etrafımızda çok var ben şuanda uras ismine çok yakınım uras deince evet yaaa dedim içim ısındı nasıl sizce?

Son düzenleme:
sağol canım Allah bir daha yasstmasn kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…