benimde dün annemler döndüler ankaraya.her zamanki gibi sanki ilk defa ayrılırcasına parçalandı içim.ağla ağla gözlerim şişti.3 hafta baya alıştım onlara.nehir bile garipsedi evi.alışmıştı çocuk kalabalığa.kucaktan kucağa dolaşıyordu.şimdi kaldı mı bir bana.eşimde işte.akşama kadar avutucam diye canım çıktı.çok zor bir bebek benim kızım.ya ayakta gezdir beni diyor ya da susmadan konuş benimle.artık saçma sapan şarkılar mı istersiniz konuşmalar mı bağırmalar mı.ama kahkaha atarak gülmeye başladı bizimki.çokkk tatlı oluyor öyle.katılırcasına gülüyor 2 gündür.biraz öncede evde iyice mızmızlandı dışarı çıkmak istiyor resmen çocuk.bende kanguru dışarı çıktım.yarım saat anca yürüdüm ama belim koptu.bildiğin hamilelikte ağrıyor gibi belim ağrıdı.hiççççç önermem bana göre çok gereksiz bişeymiş.annemin parasına yazık oldu.
canım sende karpel tünel sendromu olabilir.sen anlattıkça magnezyum eksikliği diyordum ama birden dank etti.arkadaşımın hamileliğinde olmuştu.sabaha kadar eşime ellerimi ovduruyorum derdi hep.sinir sıkışması oluyor sanırım.bence doktora git istersen
canım öyle deme sağlıklı olsun da ....bence çok iyi bir anne olacaksın.. yüreğim öyle söylüyor
canım kiyamam aglama sevin olur mu.....inşallah canım yüreğinden geçen dua olur bizlerinde olur inşallahayyyy ağlattın ya beni sen..... teşekkür ederim canım Allah sana en kısa zamanda hayırlısıyla verecek evladını inşallah.
ayyyy ağlattın ya beni sen..... teşekkür ederim canım Allah sana en kısa zamanda hayırlısıyla verecek evladını inşallah.
hayırlıymış arkadaşların.bende yok öyle arkadaşlar kimse bir çöp vermedi bende istiyemem.ve kızlar çok fazla şey almayın.çünkü daha nehir 3 ayını tamamlayamadan küçüldü kıyafetleri.şimdi 3-6 ay almaya başladım.kış geldi gece giymek için uyku tulumu dışarı çıkarmak için tulumlardan almak lazım.yani ihtiyaçlar hiç bitmiyor.çocuk demek masrafmış ben onu şimdiden gördüm.amannnda benım gelinim cilvelere başladı mı yerim ben onun tatlığını oyyy.
canım bencede kanguru gereksiz ben almıcam kuzenım hiç kullanmamış kutusunu bile açmamış ondan alıcam ki kullanıcam mi bilmiyorum eşim kullanırsa kullanır bende kardeşime saklıcam benımkileri böyle iyi oluyor bazı kullanıcan mı kullanmıcan mı belli olmayan şeylere para vermek gereksiz ben çoğu şeyi arkdaşlarımdan aldım bende başkalarına vericem .
canım allah kavuştursun bebişim.ama gene gelirler belki bayramda sız gidersiniz yada sömestri tatilinde gidersiz eşin izne çıkınca.üzülme bebişim herkesin ailesi gelemiyor bile bunada şükür.allahtan başımızdalar allah sağlıklı uzun ömür versin onlara.
nehirden snra zaten uslu yormayan bebiş olsun diıye dualarıma ekliyorum sen demiştin ya sadece sağlıklı olsun demiştim diye hep aklıma geliyor dua ederken :)
oyy teşhis koyulmuş bile yani.neyse yarısını atlattın hamileliğin kaldı 20 hafta sık dişini canım:)Canım zaten bende nette araştırdım ve karpal tünel sendromuyla aynıydı belirtilerim o yüzden gittim doktora o da aynı kanıya vardı hamilelikte çok sık karşılaşılan bir şey dedi doktor ama ne yazık ki yapılabilecek bir tedavide yok sadece atelli bileklikler var onlardan takıp rahatlatmaya çalışacağız dedi. Sağ elim felaket kolum dirseğime kadar uyuşuyor ve felaket ağrı yapmaya başladı artık. Ellerimde bileklerle yatıyorum en istakozundan...ama yinede ağrıdan duramıyorum. Parmak uçlarımı hissetmiyorum kalktığımda ve ellerimi kavuşturamıyorum.. Hamileliğin her aşaması bir garip,, Allahım başka sıkıntılar vermesin inşallah daha 20. haftadayım sonlara doğru artmasa bari diye dua ediyorum..
BENİMHALAUMUDUMVAR canım Allah hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin inşallah gelişmeler güzel sonuda güzel olsun inşallah.
UCONN Allah kavuştursun canım kolay değil 3 hafta ne güzel yanındaydı anneciğin nehirde kalabalığa alıştı tabi agulanmak istiyor meleğim yerim onu ben.
TEMSİLCİ canım haklısın ben kendimi çok suçlu hissediyorum hamile kaldığımdan beri doğru düzgün veremiyorum kendimi duaya hatim başladım bebeğime daha 1 cuz okudum, hep bir engel çıkartıyorum kendime dur şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçip gidiyor ama bunlar mazeret olamaz tabi. sen meraklanma canım dualarımız sizinle hepinize okurum ben de.
MARLA ohhh annen geldi demek kendine dikkat et canım ilk annem bana geldiğinde ben de senin gibi olmuştum ben yapsam daha iyi yaa herşeyin yeri değişiyor kadın aradığını bulamıyor falan ama sonrada düzene giriyor herşey.
canım ben 20. haftada tetanoz oldum.geçenlerde 3. dozu oldum hatta.5 doz olucam toplamda.ihmal etme.kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.
kızlar bugün bakıldı beta 389 çıktı geçen pazartesi 1086 idi düşüş iyi dimi inşallah sıfıra az kalmıştır
hayırlıymış arkadaşların.bende yok öyle arkadaşlar kimse bir çöp vermedi bende istiyemem.ve kızlar çok fazla şey almayın.çünkü daha nehir 3 ayını tamamlayamadan küçüldü kıyafetleri.şimdi 3-6 ay almaya başladım.kış geldi gece giymek için uyku tulumu dışarı çıkarmak için tulumlardan almak lazım.yani ihtiyaçlar hiç bitmiyor.çocuk demek masrafmış ben onu şimdiden gördüm.
oyy teşhis koyulmuş bile yani.neyse yarısını atlattın hamileliğin kaldı 20 hafta sık dişini canım:)
canım ben 20. haftada tetanoz oldum.geçenlerde 3. dozu oldum hatta.5 doz olucam toplamda.ihmal etme.
düşüş çok iyi gözün aydın.sanırım 1 haftaya kadar baya baya bitmek üzere olur herhalde.
canım artık düşer dimi korkuyorum tekrar çıkar diye 2500 den 389 indim az az kanamada devam ama hala korkuyorum
kızlar bugün bakıldı beta 389 çıktı geçen pazartesi 1086 idi düşüş iyi dimi inşallah sıfıra az kalmıştır
hayırlıymış arkadaşların.bende yok öyle arkadaşlar kimse bir çöp vermedi bende istiyemem.ve kızlar çok fazla şey almayın.çünkü daha nehir 3 ayını tamamlayamadan küçüldü kıyafetleri.şimdi 3-6 ay almaya başladım.kış geldi gece giymek için uyku tulumu dışarı çıkarmak için tulumlardan almak lazım.yani ihtiyaçlar hiç bitmiyor.çocuk demek masrafmış ben onu şimdiden gördüm.
oyy teşhis koyulmuş bile yani.neyse yarısını atlattın hamileliğin kaldı 20 hafta sık dişini canım:)
canım ben 20. haftada tetanoz oldum.geçenlerde 3. dozu oldum hatta.5 doz olucam toplamda.ihmal etme.
düşüş çok iyi gözün aydın.sanırım 1 haftaya kadar baya baya bitmek üzere olur herhalde.
sağol canım ben de mantıken öyle düşündüm ama insan paranoyak oluyor bir aydır nerdeyse kabus gibi yaşıyorum :)yok canım tekrar çıktığını hiç duymadım hatta eşim doktora sormuştu tekrar yükselir mi diye doktorda kesinlikle çıkmaz demişti meraklanma sen.
düşer düşer hiç merak etme.haftaya hemen hemen biter bu iş.sonra toparlanma sürecine geçersin.sonrada tekrar denemeye başlarsın.bak bu topikte hemen hemen herkes hamile kaldı tekrardan.bak ben dış gebelik geçirdim.8 ay kendi isteğimle korundum.korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım.şimdide 3 aylık bir prensesim var.ama dış gebelik yaşarken dünya üstüme yıkıldı sanmıştım.şimdi sende öyle hissediyorsundur ama emin ol geçecek.
sağol canım sizleri okudukça umudum tazeleniyor kizinin sandı ömrü uzun oldun inşallah....darısı bizim gibi bekleyenlere canım ...bende dönüm noktası gibi oldu ama inşallah iyi ulucami tekrar mutlu olup önüme bakicam desteğinizi teşekkür ederim
kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.
kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.
Şekerim burdakilerden korkma şükür uzun zamandır birbirimizi tanıdık aramızda öyle üslubu bozuk birileri yok ama sen o sitedekilere dikkat et, nasıl konuşma tarzları var öyle bilemedim. Ulu orta gece hayatlarını edepsiz bir şekilde dile getirebiliyorlar.. Hepsi hamile ve belli bir yaşa gelmiş insanlar bunlar ve o sitede anne ve bebek hakkında herşey diye geçiyor ama kurucusu dahil bana edepsiz geldiler açıkcası.. Yorumlar bazen tuhafa kaçıyor.. Ben belki iyi bişi yazarlarmı diye bekledim ama pek bişi paylaştıkları yok.. Eşin onların yazdıklarınıda görüyordur dikkat et:))
sağol canım Allah bir daha yasstmasn kimseyeCanım ben 20.haftadayım ve daha düş konuştuk aile hekimimle. 20. haftadan sonra vurulacak haftaya bize uğrarmısınız dedi. 20 tam dolsun 21,22 deyken vuruluyor dedi.. Seninki biraz erken davranmış daha biz bile yaptırmadık..
Canım geçmişler olsun diyelim artık sanada, düşüşün gayet iyi ve çıkmaz merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?