saol canım teşekkür ederim.piyoleseptyle başladım.dediğin gibi ilaç içmezsem olacak gibi değildi.baya sancı yapmaya başlamıştı.şimdi biraz daha rahatlamış durumdayım.7iş günü daha çalışıp izne ayrılıyorum inşallah.artık çok zorlanıyorum.araba kullanırken göbeğim direksiyona değiyo:))doktor sezeryan için tam gün vermedi.16ekim demişti daha önce ama bayrama denk geliyo.bakalım gidince ne diyecek .bayramdan öncemi olur art
ık sonramı bilmiyorum.doğum stresi başladı bende.bu halimi görenler aman ne var sanki zaten sezeryan diyolar ama benim ameliyatlarım zor geçiyo.bakalım nolacak.
dualarında bizi unutmayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.hepinizden Allah razı olsun....
kızlar bise sorucam değerler sıfır olduktan ve kanama bittikten sonra cinsel hayat normale dönüyor ama korunuyoruz yani korunmali ilişki değer sifirladıktan sonra izin vermislermiydi size doktora henüz soramadin kafama takıldı
eeeee oğluşuma hiç isim öneren yok mu nerelerdesiniz siz bakayımmm cerollll uconnn hu huuuu
Kızlar ben hala oğluşuma bir tane çorap almadım biliyormusunuz... Ama artık ufak ufak başlayım istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.. Yatak konusunda park yatakları sevmiyorum, karyola yataklar kullanışlımı onuda bilmiyorum.. Ama marla senin aldığın gibi çilektekiler gibi bişi istiyorum ama onlarında sallananı kullanışlımıdır bilemedim, gidip bakmam lazım.. Kış olacağı için arabaya çok ihtiyacım olmayacak aslında yaza kadar ama pusetle birlikte hepsini almam dahamı mantıklı sizce..? Yoksa sadece ana kucağı gibi bişi alsamda sonra mı araba alsam.. Kıyafet konusunda nerden başlıycam, şampuan pişik kremi ne alcam... ve ne zaman alacağım bilemedim ya.. Yardım edin... Nerden başlayımmm.:)
kızlar söyledim hemşireye en azından 18. haftayı tamamlamak istiyorum dedim tamam dedi sen ne zaman istersen o zaman yaparız dedi ben de geldim kızlar yaaa bir de niye benim neşem yok normal mi bu bebeğim iyi benim birşeyim yok ama hep yatayım istiyorum birde kasıklarımda ağrı var şiddetli değil ama ne zaman ağrıyı düşünsen ağrı gelip yapışıyor vajinama doktor bizim iyi olduğumuzu ama vajinada zonklamanın normal olmadığını söyledi eğer geçmezse gel ilaca başlayalım dedi benim ağrım psikolojik mi gerçekten var mı anlayamıyorum ki paronaya oldum yaaaa ama anlayamadığıma göre korkmam gereken bir ağrı değildir herhalde. kafayı yiyorum sanırım.
aaaaa bir de oğluşuma isim önerileri lütfen ben eren istiyordum ama eşim istemiyor sonra eymen dedim o da etrafımızda çok var ben şuanda uras ismine çok yakınım uras deince evet yaaa dedim içim ısındı nasıl sizce?
sağol canım aynen dediğin gibi zaten ruhsal olarak da ihtiyacım var toparlanmaya ben de altı ay zaman verdim kendime önce iylesim sonra ilkbaharda yeni umutlar diye düşünüyorum nasip kismet inşallah ben de anne olabilirimCanım sen millete bakma ya hani derler ya bekara kadın boşamak kolaydır diye, aynen öyle.. Hamilelik deyip geçiyor insanlar sıkıntıları bilmeden, herkes yapıyor sende yaparsın felan muhabbetti.. Sen sağlıklı ol bebişinde sağlıkla doğsunda inşallah önemli olan o.. Rabbim sıkıntısız doğumlar nasip etsin.. Amin.
Canım değer sııfırlandıktan sonra ilişki normale dönüyor. Ama benim çok ağrılarım olmuştu sonrasında bir süre daha ara vermiştim. Kendi durumuna bakarsın ona göre hareket edersin. Ama kesinlikle korunuyorsunuz bu arada vücudun toparlamadan hamile kalma. Burda hepimiz mutlaka 3 ayı doldurduk, hatta ben iki ay daha korundum üzerine sırf aynı tüpten yumurtlamışım diye.. Başta acele ediyoruz 3 ay beklenir mi felan diye ama sonra durumlarımıza bakıp ona göre karar veriyoruz.. Sende öyle yapacaksın biraz daha toparlayınca kendini, şimdiden bunları düşünme.. Sağlığına kavuş önce ve sonra inşallah sağlıklı bir evlat nasip edecektir Rabbim sanada..
aaaa erenler çoğalsın oğluşuma adaşlar olsun ya.ama urasta çok kalıteli anlamı neymış.begendim.
buarada kızlar annemdeydim bugun doktora gittik 1300 gram olmuş bebiişim.dun sağlık ocağında kan tahlili yapıldı serbest T4 değerim düşük çıktı 0.41 çıktı referans aralığı 0.61-1.12 doktor çok düşük değil dedi ama içim rahat etmedi birde dahiliye doktoruna görün bakalım dedi ama çok etkileyecek kdar duşuk değil ama önlemini alalım dedi.netten okudum bebeğin beyin ve sinir gelişimini etkileyen bişeymış o yüzden moralım çok bozuldu fikri olan varmı
marlaaaaaaaa
bi tane bile çorap almadıysan çocuğa çoraptan başla o zaman :))), cnm bizimkiler kış bebeği alttan çıtçıtlı uzun kollu ile patikli pijamalardan al üztüne de ben tulum aldım bir sürü alttan onları giydiricem üstten tulum giydirmeyi düşünüyorum, sonra yelek felan aldım yün kullanmak istemiyorum, alt üst pijama takımı aldım 5 tane felan 1 tane hastane çıkışı aldım (1 tane daha alıcam yedekli olsun diye), çorap aldım :), 3 tane battaniye aldım, yorgan, nevresim, uyku seti, ağız mendilleri, havlu aldım ama hala bitmiyor alnıcakalar zaten gördükçede alıyosun, bakım ürünlerindende ucondan duymuştum bübchen diye bir alman markası ben onun setini almayı düşünüyorum 3 aya ancak yavaş yavaş tamamlarız artık, yatak konusunda ben park yatak almayı düşünüyorum şuan oda yapmıcam çünkü sonra oda yaptığımda da oyuncaklarını koyarım içine girer içinde oynar diye düşündüm ama 3 aya fikrim değişirmi bilmiyorum :) son aylarda ağırlaşırız diye ben yavaş yavaş tamamlıyorum anlayacağın
Canım nasıl oldun,, durumlar nasıl? Gittin mi tekrar kontrole? Açılma felan yoktur inşallah, bebişin beklesin biraz daha inşallah. Sen çilekten beşiği ne kadar almıştın, büyümeyenden di dimi.
Kızlar ben hala oğluşuma bir tane çorap almadım biliyormusunuz... Ama artık ufak ufak başlayım istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.. Yatak konusunda park yatakları sevmiyorum, karyola yataklar kullanışlımı onuda bilmiyorum.. Ama marla senin aldığın gibi çilektekiler gibi bişi istiyorum ama onlarında sallananı kullanışlımıdır bilemedim, gidip bakmam lazım.. Kış olacağı için arabaya çok ihtiyacım olmayacak aslında yaza kadar ama pusetle birlikte hepsini almam dahamı mantıklı sizce..? Yoksa sadece ana kucağı gibi bişi alsamda sonra mı araba alsam.. Kıyafet konusunda nerden başlıycam, şampuan pişik kremi ne alcam... ve ne zaman alacağım bilemedim ya.. Yardım edin... Nerden başlayımmm.:)
doktorumda 18. haftayı tamamla dedi benim takvim şu anda geriden gidiyor doktor bir hafta geç ovulasyon dedi ama ben doktora gittiğimde 5+6 günlük demişti bana göre 16+5teyim doktora göre 17+5 ben mi yanlış hesapladım acaba bilmiyorum son adet tarihim 19 mayıs doktor 26mayıs olarak alıyor geç ovulasyon diye bana göre 15 gün geç ovulasyon var doktora gittiğim tarih 11 temmuz benim için hesaplarmısın canım yaa birde verdiği resimde 17+1 yazıyordu gittiğimde eşimde onu kendi girdi bence dedi şaşırdım bende
aaaa erenler çoğalsın oğluşuma adaşlar olsun ya.ama urasta çok kalıteli anlamı neymış.begendim.
buarada kızlar annemdeydim bugun doktora gittik 1300 gram olmuş bebiişim.dun sağlık ocağında kan tahlili yapıldı serbest T4 değerim düşük çıktı 0.41 çıktı referans aralığı 0.61-1.12 doktor çok düşük değil dedi ama içim rahat etmedi birde dahiliye doktoruna görün bakalım dedi ama çok etkileyecek kdar duşuk değil ama önlemini alalım dedi.netten okudum bebeğin beyin ve sinir gelişimini etkileyen bişeymış o yüzden moralım çok bozuldu fikri olan varmı
marlaaaaaaaa
:)) Evet ben en iyisi gidip önce bir çift çorap alayım,, ayakları üşümesin minişimin.. Zaten eşim gidip gidip beşiktaş çoraplarına, tulumlarına bakıyor çocuğu doğmadan fanatik yapacak.. Dur daha alırız diye zor çıkarıyorum shoplardan.. Ama artık benimde başlamam lazım gerçekten. Rabbim inşallah sağlıkla kullandırmak nasip etsin aldıklarımızı.. Canım sen tamamlamışsın bayaa valla, sen yazdıkça anammm daha ne çok alacağım dedim ama aslında çok şey almayı düşünmüyorum. Çünkü 0-3 ay aralığı çok çabuk küçülüyor ve kalıyor, Önce 3 aylık kısımlarını tamamlayım birkaç büyük alırım yanına sonra zaten bahara gireriz, yaza gireriz ona göre alırım diye düşünüyorum. Battaniye almıycam anneannesi, teyzesi ve ablamın komşusu hem yapmış hem almışlar. Ben sadece şu yumuşak ince battaniyelerden alacağım bir iki tane ince olanlardan.. Yatak konusundada çileğin mobilyaları çok hoşuma gidiyor aslında onlara takıldım marlada sanırım ondan almıştı. Gidip bi ona bakacağım karar verebilmek için. park yatakları bir türlü sevemedim.. Ama ben birazcık yürüyeyim belim ağrıyor zaten benim bel ağrım hep vardı diskopati oluşmuştu disk aralıklarında sıkışma o yüzden sanırım uzun uzun avmlerde gezemiyorum.. artık yavaş yavaş inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?