canım ben 20 ve 24. haftalarda oldum .hatta doktorum özellikle 20.hafta dedi sen bir sor doktoruna istersen.3.de vuruluyormuş ama ben vurulmıcam şlkınde bişey olmadı ama 2.kolum çokşişti ateş yaptı.
canım duşuş cok iyi en fazla 3 haftaya tamamdır bu iş.
kızlar söyledim hemşireye en azından 18. haftayı tamamlamak istiyorum dedim tamam dedi sen ne zaman istersen o zaman yaparız dedi ben de geldim kızlar yaaa bir de niye benim neşem yok normal mi bu bebeğim iyi benim birşeyim yok ama hep yatayım istiyorum birde kasıklarımda ağrı var şiddetli değil ama ne zaman ağrıyı düşünsen ağrı gelip yapışıyor vajinama doktor bizim iyi olduğumuzu ama vajinada zonklamanın normal olmadığını söyledi eğer geçmezse gel ilaca başlayalım dedi benim ağrım psikolojik mi gerçekten var mı anlayamıyorum ki paronaya oldum yaaaa ama anlayamadığıma göre korkmam gereken bir ağrı değildir herhalde. kafayı yiyorum sanırım.
aaaaa bir de oğluşuma isim önerileri lütfen ben eren istiyordum ama eşim istemiyor sonra eymen dedim o da etrafımızda çok var ben şuanda uras ismine çok yakınım uras deince evet yaaa dedim içim ısındı nasıl sizce?
herhakde cnm ben uslubu bozuk anlamında demedim ki dikkat et kadınca şeyler sorarsınız olur olur yanı atıyorum akıntım var senın varmıydı gibi mesela.
grub evet biraz bozuk ama bazı kişiler var gerçkten faydalı bilgiler veriyorlar eşim onları görse bişey olmaz çünkü hem onları tanımıyorum hemde orası grup o yüzden benı ilgilendirmez.ama sizler artık tanıdıklarım arkdaşlarım canlarımsınız ondan yanı anladın mı cnm
serap cnm geçmiş olsun demek hala geçmedi uyuşmalar cnm hayırlısıyla sağ salim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alınca bu sıkıntıların hepsi bitecek inşallah...
temsilci cnm sana öncelikle geçmiş olsun diyorum, elbetteki sanada dua ederiz ne demek inşallah sağlıcakla bir nefeste yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla...
karam cnm tetenoz iğnesini ben 20. haftamda olmuştum beni o zaman çağırmışlardı 2. dozu içinde 1 ay sonra gel demişti haftaya pazarteside 2. dozunu vurulucam oda 24. haftamı doldurmuş olarak vurulmuş olucam sen yine bir doktoruna danış istersen
ucon cnm anneler gitmişler allah tez zamanda kavuştursun inşallah..
benimhalaumudumvar hayırlı haberlerle dön arkadaşım inşallah
neu değerlerinin düşmesine sevindim arkadaşım tez zamanda tam sağlıpına kavuşursun inşallah..
bugün sağlık ocağında son kontrolüme gittim.tit bakıldı.enfeksiyon devam ediyomuş.canım sıkıldı.zaten kasık bölgemde sancı ve batma hissediyorum.dr.monurol ve piyoleseptyl vewrmişti.marla sana sormuştum hatırlarsan senin ve karamın cavabında içim rahat etmedi sadece monurolu kullandım.diğerini içmedim.doktoruda aramadım.şimdi enfeksiyon devam ediyoya içsemmi,içmesemmi??çok karasız kaldım.doktoruda aramak istemiyorum nedense.kontrolede haftaya ghidicem.ooff oooff.lafı çok uzattım kusura bakmayın...
bu arada pink,marla ve benim son ayımız.hani bize dua okumak yokmu.uconna yasinler,kenzül arşlar falan okumuştuk..kıskandım ama??:))
Edirneye gidiyorum yoldayim.bugun ovitrelle vurulurum sanirim solda 4 yumosum var saglikli tarfimda.bu son asilama sansim umutlarimi yanima aldim allaha siginip ya nasip ya kismet dedim ciktim yola.allah hayirlari nasip etsin bu seferde olmazsa tup bebek sirasina gircem sanirim dosyamda ivf sirasi yaziyodu.bugun kocisimin dogum gunu insallah sansina artik bu sefer ona 9 ay 10 gun sonra bir hediye verebilirim insallah allah na
sip kismet ederse.
ahh canım sorma o rüyaları cok komık zaten hafta 2 kere doğurduğumu görüuyorum ama genelde 3-4 yasında bir çocuk doğuruyorum :) hayır olsun bu gecede lise 2 de benı okuldan atmışlar bende başka iyi bir liseye gitmek için torpil arıyorum bide ben Anadolu lisesi mezunuyum hazırlık vardı 4 sene okudum liselerde şimdi 4 seneye ya diyorum ki iyi oldu liselerinde şimdi 4 sene olması daha kolay olacak benım için diyorum ne alakaysa .gecende okudun mu sen bilmiyorum nijja kablumbalarla savaştım falan :))
canım sen niye kalkıyorsun tarif et annene olduğu kadar olmassa olmaz annende zamanla alışıcak zaten boşver yattığın yerden tarif et.bizede haber ver doktordan gelince
kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum. şimdi ne yapacağım ben süreç nasıl ilerleyecek bir daha ki adetimi ne zaman göreceğim bebek çalışmalarına ne zaman başlayacağım. kedniliğinden düşer mi 4+4 günlük çok kanamam olur mu tek başıma yaşıyorum ve çok korkuyorum bana fikir verin yardımcı olun
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. Değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum. şimdi ne yapacağım ben süreç nasıl ilerleyecek bir daha ki adetimi ne zaman göreceğim bebek çalışmalarına ne zaman başlayacağım. Kedniliğinden düşer mi 4+4 günlük çok kanamam olur mu tek başıma yaşıyorum ve çok korkuyorum bana fikir verin yardımcı olun
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum. şimdi ne yapacağım ben süreç nasıl ilerleyecek bir daha ki adetimi ne zaman göreceğim bebek çalışmalarına ne zaman başlayacağım. kedniliğinden düşer mi 4+4 günlük çok kanamam olur mu tek başıma yaşıyorum ve çok korkuyorum bana fikir verin yardımcı olun
cnm bende yaşadım kimyasal gebelik (gerçi her türlü gebeliği yaşadım) korkma adet kanaması gibi gelir adet sancısı gibi sancın olur 2,3 ay sonra deneyebilirsin tekrar ben denedim bu seferde dış gebelik oldu allah herkeze gönlüne göre versin çok zor bi durum
sağol cnm. cumartesiye kadar bekleyeceğim bir kez daha kan verip kesinleştiktn sonra gereğine bakacağım. artık hakkımızda hayırlısı.canım seni anlıyorum ben de şuan dış gebelik tedavi aşamasındayım.....benim de değerler ikiye katlanmamıştı mutlaka takip et beta ihmal etme....korkma takip altında olursan yaşamsal tehlike olmaz.....kaybını anlıyorum ben de çok ağladım çok kötü oldum ama insanın elinden bişey gelmiyor nasip kısmet....ben de yalnız atlattım bakıcak kimse yoktu yanımda seni çok iyi anlıyorum mümkünse biri yanına gelse keşke......dua et canım yaradana sığın o bizi de yalnız bırakmaz.....üzme kendini teşhisin tedavin olsun kendine gelmeye çalış önce
hayirlisi canım napalim işler herzaman yolunda gitmiyor...hayatın bu yüzü de var ama insan başına gelen herşeye alışıyor bu da geçer elbet ....Allah dermansiz dert vermesinsağol cnm. cumartesiye kadar bekleyeceğim bir kez daha kan verip kesinleştiktn sonra gereğine bakacağım. artık hakkımızda hayırlısı.
serap cnm geçmiş olsun demek hala geçmedi uyuşmalar cnm hayırlısıyla sağ salim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alınca bu sıkıntıların hepsi bitecek inşallah...
.
saol canım teşekkür ederim.piyoleseptyle başladım.dediğin gibi ilaç içmezsem olacak gibi değildi.baya sancı yapmaya başlamıştı.şimdi biraz daha rahatlamış durumdayım.7iş günü daha çalışıp izne ayrılıyorum inşallah.artık çok zorlanıyorum.araba kullanırken göbeğim direksiyona değiyo:))doktor sezeryan için tam gün vermedi.16ekim demişti daha önce ama bayrama denk geliyo.bakalım gidince ne diyecek .bayramdan öncemi olur artCanım sen ihmal etme doktoruna git hemen. İdrar yolu enfeksiyonunu bitirsinler. Ağızdan alınan bir ilaçla desteklemen lazım; piyeloseptil ya da başka birşey ama ağızdan ilaç kullanman lazım devam ediyorsa. Doktoru ara hiç çekinme sakın. Benim içim bu ilaçta rahat etmedi ne yapayım de mutlaka. Ya da başka bir doktora git ama mutlaka bir ilaç yazdır. Bak okuyunca bende üzüldüm. Sakın ihmal etme canım, haberlerini bekliyoruz...
saol canım teşekkür ederim.piyoleseptyle başladım.dediğin gibi ilaç içmezsem olacak gibi değildi.baya sancı yapmaya başlamıştı.şimdi biraz daha rahatlamış durumdayım.7iş günü daha çalışıp izne ayrılıyorum inşallah.artık çok zorlanıyorum.araba kullanırken göbeğim direksiyona değiyo:))doktor sezeryan için tam gün vermedi.16ekim demişti daha önce ama bayrama denk geliyo.bakalım gidince ne diyecek .bayramdan öncemi olur art
ık sonramı bilmiyorum.doğum stresi başladı bende.bu halimi görenler aman ne var sanki zaten sezeryan diyolar ama benim ameliyatlarım zor geçiyo.bakalım nolacak.
dualarında bizi unutmayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.hepinizden Allah razı olsun....
Evet canım bende iki doz tetanoz aşısı oldum. Aile hekimimin başı derde girmesin diye :)) Şaka bir yana eşimde aşıyı ol deyince gidip vurulmuştum. İyi olur bir zararı olmaz. Bende sanırım 20. haftadan sonra olmuştum ama benim aile hekimim istanbulda gözüküyordu vana aldırana kadar zaman geçmişti. Bir de burdaki aile hekiminin yeri çok tersti bulana kadar canım çıkmıştı ondan gecikmiştik... Aile hekimleri kadın doğumla ilgili çok şey bilmezler. Kontrolün falan varsa yakın zamanda kadın doğumcuna sor zamanını öyle hareket edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?