Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

insallah canım aylarda çabucak geçer yeniden umut isigi yanar banada ...güzel haberleri paylasirim burdan sizinle

canım kasık ve karın ağrısı ilk hamile kaldığım andan itibaren bende sürekli var, doktorum 3ay progestana devam etti sırf bu ağrılar yüzünden ama bir ağrı 3 gün sonra sorun yaratır 3 hafta sonra ama sorunsa mutlaka yaratır ama bu ağrın kronik senin demekki seninle devam edecek yapacak bişi yok dedi en son.. Ve gerçektende yapacak bişi olmuyor takılmamaya çalış ve bişi olmasın yeter bebişimize canım benim.. İsim konusunda ben rüyamda görmüştüm eren koy diye dede söylemişti düşün ak sakallı daha o zaman bebiş felan yoktu hatta bekarmıydım neydim, benimde aklımda o yüzden..

Canım tabiki anlıyorum bizim yerimizin ayrı olduğunu meraklanma sennn.. Yanlış anlamış değilim..:)

serap cnm geçmiş olsun demek hala geçmedi uyuşmalar cnm hayırlısıyla sağ salim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alınca bu sıkıntıların hepsi bitecek inşallah...

temsilci cnm sana öncelikle geçmiş olsun diyorum, elbetteki sanada dua ederiz ne demek inşallah sağlıcakla bir nefeste yavrunu kucağına alırsın hayırlısıyla...

karam cnm tetenoz iğnesini ben 20. haftamda olmuştum beni o zaman çağırmışlardı 2. dozu içinde 1 ay sonra gel demişti haftaya pazarteside 2. dozunu vurulucam oda 24. haftamı doldurmuş olarak vurulmuş olucam sen yine bir doktoruna danış istersen

ucon cnm anneler gitmişler allah tez zamanda kavuştursun inşallah..

benimhalaumudumvar hayırlı haberlerle dön arkadaşım inşallah

neu değerlerinin düşmesine sevindim arkadaşım tez zamanda tam sağlıpına kavuşursun inşallah..

sagol canım hepinizin iyi niyetine destegine çok teşekkür ederim hepinizin bildiği gibi çok zor bir süreç bir kadın için bedensel ve ruhsal travma ama sizlerle atlatiyorum ....herkese teşekkür ediyorum

kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum. şimdi ne yapacağım ben süreç nasıl ilerleyecek bir daha ki adetimi ne zaman göreceğim bebek çalışmalarına ne zaman başlayacağım. kedniliğinden düşer mi 4+4 günlük çok kanamam olur mu tek başıma yaşıyorum ve çok korkuyorum bana fikir verin yardımcı olun

Canım sen ihmal etme doktoruna git hemen. İdrar yolu enfeksiyonunu bitirsinler. Ağızdan alınan bir ilaçla desteklemen lazım; piyeloseptil ya da başka birşey ama ağızdan ilaç kullanman lazım devam ediyorsa. Doktoru ara hiç çekinme sakın. Benim içim bu ilaçta rahat etmedi ne yapayım de mutlaka. Ya da başka bir doktora git ama mutlaka bir ilaç yazdır. Bak okuyunca bende üzüldüm. Sakın ihmal etme canım, haberlerini bekliyoruz...

İnşallah canım allah hayırlısıyla nasip eder. Hep dualarımdasınız hepiniz. Sen, selamet ve bahar... Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin; çocuğun varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın bizleri...

Okumuştum canım ninja kaplumbağaları :)) Benim rüyalar da bir o kadar garip zaten...
Dün akşam doktordaydık bizde. 2400 gram kilomuz 45 cm boyumuz var. Alttan muayene yapmadı enfeksiyon riski olur diye. Nst de gene kasılmalar var ama gittiği yere kadar artık bundan sonra. 10 dk da bir büyük iki küçük 3 tane kasılma olmuş. Gene öncekilere göre daha iyi ama. Eskiden çok daha şiddetli ve düzenli oluyordu kasılmalar. Dün uyluk kemiğine göre haftası 33+2, bel çevresine göre 34+2, kafa çevresine göre de 35+2 çıkıyor çok komedi ya :)) Yukarı çıktıkça büyüyoruz. Üçgen vücut olduk şimdiden kız annelerine duyurulur :))) Gene suyumuz fazla gibi ama normal sınırda. Normal doğumu riske atacak kadar çok değilmiş. Bakalım hayırlısı, son ana kadar doğum şeklimizi bilemicez gibi...

kızlar beni bugün aile hekimim aradı yarın tetenoz iğnen var dedi siz vurundunuz mu ben hiç hatırlamıyorum sizden duyduğumu da merak ettim.

Evet canım bende iki doz tetanoz aşısı oldum. Aile hekimimin başı derde girmesin diye :)) Şaka bir yana eşimde aşıyı ol deyince gidip vurulmuştum. İyi olur bir zararı olmaz. Bende sanırım 20. haftadan sonra olmuştum ama benim aile hekimim istanbulda gözüküyordu vana aldırana kadar zaman geçmişti. Bir de burdaki aile hekiminin yeri çok tersti bulana kadar canım çıkmıştı ondan gecikmiştik... Aile hekimleri kadın doğumla ilgili çok şey bilmezler. Kontrolün falan varsa yakın zamanda kadın doğumcuna sor zamanını öyle hareket edersin...

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum. şimdi ne yapacağım ben süreç nasıl ilerleyecek bir daha ki adetimi ne zaman göreceğim bebek çalışmalarına ne zaman başlayacağım. kedniliğinden düşer mi 4+4 günlük çok kanamam olur mu tek başıma yaşıyorum ve çok korkuyorum bana fikir verin yardımcı olun

cnm bende yaşadım kimyasal gebelik (gerçi her türlü gebeliği yaşadım ) korkma adet kanaması gibi gelir adet sancısı gibi sancın olur 2,3 ay sonra deneyebilirsin tekrar ben denedim bu seferde dış gebelik oldu allah herkeze gönlüne göre versin çok zor bi durum

geçmiş olsun canım.doktorunun dediği gibi kimyasalda olabilir dış gebelikte.hani böyle bir durumda istenmez ya umarım kimyasaldır.dış gebelik biraz daha zorlu bir süreç.ama değerlerin düşük.kendi kendine düşme ihtimalide yüksek.doktor kontrolünden çıkma.sürekli beta takibi yapılsın.bu arada kahverengi renkte kanama dış gebelik belirtisidir.

canım seni anlıyorum ben de şuan dış gebelik tedavi aşamasındayım.....benim de değerler ikiye katlanmamıştı mutlaka takip et beta ihmal etme....korkma takip altında olursan yaşamsal tehlike olmaz.....kaybını anlıyorum ben de çok ağladım çok kötü oldum ama insanın elinden bişey gelmiyor nasip kısmet....ben de yalnız atlattım bakıcak kimse yoktu yanımda seni çok iyi anlıyorum mümkünse biri yanına gelse keşke......dua et canım yaradana sığın o bizi de yalnız bırakmaz.....üzme kendini teşhisin tedavin olsun kendine gelmeye çalış önce

sağol cnm. cumartesiye kadar bekleyeceğim bir kez daha kan verip kesinleştiktn sonra gereğine bakacağım. artık hakkımızda hayırlısı

sağol cnm. cumartesiye kadar bekleyeceğim bir kez daha kan verip kesinleştiktn sonra gereğine bakacağım. artık hakkımızda hayırlısı.

sağol cnm. cumartesiye kadar bekleyeceğim bir kez daha kan verip kesinleştiktn sonra gereğine bakacağım. artık hakkımızda hayırlısı.
hayirlisi canım napalim işler herzaman yolunda gitmiyor...hayatın bu yüzü de var ama insan başına gelen herşeye alışıyor bu da geçer elbet ....Allah dermansiz dert vermesin

serap cnm geçmiş olsun demek hala geçmedi uyuşmalar cnm hayırlısıyla sağ salim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alınca bu sıkıntıların hepsi bitecek inşallah...
.

Yok canım ne yazık ki geçmedi, halada artıyor parmak uçlarıma geldi uyuşukluk hissi önce sadece geceydi, gece karıncılanma ve uyuşuklukla kalkıyordum şimdi gündüzde uyuşuk parmaklarım ve çok ağrı yapmaya başladı.. Atel destekli bilekliklerle duruyorum gece sürekli takıyorum gündüzde hangi elimi az kullanacaksam onu takıyorum.. Allah yardımcımız olsun bebişleri sağlıkla bir kucağımıza alsaydık inşallah bunlarda geçer...

saol canım teşekkür ederim.piyoleseptyle başladım.dediğin gibi ilaç içmezsem olacak gibi değildi.baya sancı yapmaya başlamıştı.şimdi biraz daha rahatlamış durumdayım.7iş günü daha çalışıp izne ayrılıyorum inşallah.artık çok zorlanıyorum.araba kullanırken göbeğim direksiyona değiyo:))doktor sezeryan için tam gün vermedi.16ekim demişti daha önce ama bayrama denk geliyo.bakalım gidince ne diyecek .bayramdan öncemi olur art
ık sonramı bilmiyorum.doğum stresi başladı bende.bu halimi görenler aman ne var sanki zaten sezeryan diyolar ama benim ameliyatlarım zor geçiyo.bakalım nolacak.
dualarında bizi unutmayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.hepinizden Allah razı olsun....

İlaç başladığın iyi olmuş canım. İnşallah hemen biter enfeksiyonun. Artık doğumlarımıza birşey kalmadı, teker teker gelmeye başlarlar emanetlerimiz :)) Keşke bende araba sürebilseydim çok özledim arabamı ama dışarı çıktığımızda da eşim kullandırtmıyor bana ( Sezeryanın gününü öne aldırt istersen; çünkü sonlara doğru doğum başlarsa acil sezeryan yapmaları gerekebilir. Senin halini görüpte böyle konuşanların ağızlarına acı biber sürmek lazım. Elaleme konuşmak ne kolay geliyor aaa. İnşallah doğumun çok güzel geçicek canım, hiç stres yapma kendine. Dualarla bugünlere geldik, inşallah doğumlarımızı da dualarla en güzel şekilde geçirip bebeklerimizi kucağımıza alıcaz :)))

doktorumda 18. haftayı tamamla dedi benim takvim şu anda geriden gidiyor doktor bir hafta geç ovulasyon dedi ama ben doktora gittiğimde 5+6 günlük demişti bana göre 16+5teyim doktora göre 17+5 ben mi yanlış hesapladım acaba bilmiyorum son adet tarihim 19 mayıs doktor 26mayıs olarak alıyor geç ovulasyon diye bana göre 15 gün geç ovulasyon var doktora gittiğim tarih 11 temmuz benim için hesaplarmısın canım yaa birde verdiği resimde 17+1 yazıyordu gittiğimde eşimde onu kendi girdi bence dedi şaşırdım bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…