Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar hepinize bişe sorucam dış gebelik konusunda sanırım sigara içmek de etmenmiş sizler sigara içiyormusunuz yada içiyormuyudnuz dış gebelikten önce

maalesef ben içiyordum o zamanlar.ama şimdi temizim:)))

kızlar hepinize bişe sorucam dış gebelik konusunda sanırım sigara içmek de etmenmiş sizler sigara içiyormusunuz yada içiyormuyudnuz dış gebelikten önce

Ben kendi adıma sigara içmiyordum, pasif içici olmayacak kadar da insanların kalbini kırabilen bir insanım. Sigara birçok şeye etmendir ama zaman içinde oluyor en kötü etkileri. Benim 6 çocuklu bir komşum var bütün hamileliklerinde emzirme dönemlerinde baca gibi sigara içmiş bir insandır. Hani dersin çocuklar düşük kilolu doğmuştur ya da bir sıkıntıları vardır. Hiçbiri yok. Hala da içer baca gibi biraraya geldik mi kıyamet koparırım içme diye. Keza üniversitede sevdiğimiz bir kadın doğum asistanı var ve eşi de çocuk doktoru ikisi de aynen baca gibi içiyor ama ağustos ayında bir kızları doğdu. Hamilelik döneminde karşılaşmıştık sigarayı bırakmamışlardı ki bir de bunlar doktor artık gerisini sen düşün.......

kızlar bugün tam 3 ayımız doldu.zaman ne kadar çabuk geçiyor.kontrole gittik kızım 6300 gr çıktı.boyuda 63 cm olmuş.doktor baya uzun bir bebek olacak dedi.nerdeyse 6*7 aylık bebek boyu kadar var dedi.valla bende bu kıyafetler ne kadar çabuk küçüldü diyordum.3-6 aylık iç çamaşırlar şuanda tam oluyor.1 ay sonra olmayacak.0-3 ay tulumları rafa kaldırdım kesinlikle olmuyor.allahtan 3-6 ay çok almamıştım yoksa elimde patlardı.çünkü bizim kız çok fazla 3-6 giyemeden 6-9a geçecek.sizide uyarıyım çok kıyafet almayın yazık oluyor.sadece resim için giydirip çıkardığım kıyafetler oldu.bütün yazı sadece çıtçıtlı badilerle geçirdi kızım.bu arada doktorumuzu ve hastanemizi değiştirdik.insanın bebeği olunca piskopat oluyor doktor beğenmiyorum.birde benim hastane çok pahalıydı.nehir doğdu doğalı paralarımızın içine etti maşallah:)

CEROL üzülme kuzumm hiç birşey olmaz Allahın izniyle gerçi şu anda en ufak bi terslik canımızı sıkıyor dağ gibi geliyor o ayrı. bugün benim günğm vardı kızlar iyie ağırlaşmadan yapayım sonrada çıkarım dedim yasinli gün yaptık Allah kabul etsin, ama bir yaşlı komşum var ki evlerden ırak kalk git evimden bir daha da gelme dememek için zor tuttum kendimi. ayyyyy duydum senin tatile gittiğini b.k işi mi varmış orada bir tane düşürdü bunuda düşürür o dedim çok geziyorsun benim kızım 4 tane düşürdü bir tanesi 4.5 aylıktı falan falan falan zor tuttum kendimi valla teyzecm dedim Allah onu bana yazdıysa verecek hayırlısıyla Allahın koruduğuna kimse birşey yapamaz Allah korusun bizi de cümlesini de dedim. nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor insanlar hayretler içinde kalıyorum yaaaaa.

Daha dün gibi hamileyim yazışın ama o günlerde zaman hiç geçmiyor gibi geliyordu bana. Allahım sana çok şükür...... oyyyy maşallah benim kuzuma abla kız olmuş artık bizde çok kıyafet almamaya karar verdik ne kadar giyecek zaten birde kış olacak doğum Allahın izniyle hemen büyür yavrum.

evet canım haklısın bence de biz 17+6 olduk göbişte öyle söylüyor benim zaten :) benim takvim geriden geliyor anlaşılan düzelteyim ben onu kızlar bakın bir günde bir hafta büyüdük biz

öyle kuzum.bak sende 17. haftaya gelmişsin bile.zaman su gibi akıp geçiyor.yakında sizin bebişleride duymsya başlıycaz tek tek az kaldı nehirime kardeşler geliyor.

canlar hic okuyamadim yazdiklarinizi bugun cok yoruldum pc acaamadim merak etmeyin diye yaziyorum.sabah 7.30kalktim evi toparladim sildim hastaneye gittim dahiliye doktoruna bogazimdan ultrasonla bakildi birkac tahlil yapildu ve sonuc temiz sukurki bisey yok hamilik hormonlarindanciakr yada dusermis.snra ewe geldim misafirim geldi annemin arkadasi kocama supriz olarak difrize bisryler yaptik soylemiyorum cogumuz hamile caniniz cekmesin.sonra annemin dogum gunu onun icin yemekler falan derken bugun coook yoruldum cepten yaziom.buarada hayirliiyla pazar gunu kocam turkiye sularina girmis buluncak ben onumuzdeki hafta cok yogunim.kizlr daha bir suru yemek yapilacak difrize atilcakesimin sevdikleri.ev temizligi,benim sac bas iste bu telasi seviuorum bu mesleginde h guzel hem kotu yanlari vr.sizi seviyorum optum yarin okucam yazdiklarini uyumam gerrk.

Kizlar gecmisi okuyamadım. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.vajinama 1-2 sn lik sancılar girip cikti duzenli aralıklarla degil ama korkuyorum aksilik doktorum il dısında (( Pazartesi gunu son kontrolüm var ve hafta ici sezeryan icin gun verecek doktorum.ne olur dua edin su iki gunu sıkıntısiz atlatayım((((

uconn maşallah bebeğine.demek 3 aylık oldu.darısı bizlere inş.en tatlı zamanları şimdi.hatırladığım kadarıyla sende uzun boylusun nehirde annesine benzeyecek demekki.kaç cm doğmuştu hatırlayamadım.
seirap,çok geçmeden alış verişin yap.ben şimdi mutfağa zor gidip geliyorum:))hemen yoruluyorum.hem alacak çok şey oluyor.yavaş yavaş başla ancak bitirirsin.
ceroll az kalmış kocişinin gelmesine.Allah hayırlısıyla kavuştursun canım.
karam,haftasına çok takılma.doktor bebeğin gelişimi güzel diyorsa bir sorun yok bence:))öyle her laf söyleyenede aldırış etme.herkesin karşısına böyle kendini bilmezler çıkıyor işte.yaşı büyük insanların düşünceleri biraz daha farklı olabiliyor.canını sıkma sen...
pink,çok az kaldı canım.benimde ara sıra o tarz ağrılarım oluyor.çok ayakta duramıyorum.hemen alt tarafa doğru baskı ve ağrılar başlıyor.hele sırt ağrısından ölüyorum.geceler kabusa döndü artık.vaktinde doğacak bebişlerimiz inş.bizi habersiz bırakma.sancın falan başlarsa hemen yaz.dua ediyorum sanada her zaman.sezeryanı spinalmi olacaksın doktorla konuştunmu hiç.

cnmbenimde esiminde kucuklugumzden beri istedigimiz isimdir eren ama esimin vefst eden kardesinin adi diye ben biraz sogudum ama esim cok istiyor diye yanina efe koyduk efe diyecegiz ama efe eren olarak yazavaknkimlikte.
.eren yili olsun ewettttttt ))))

bende cilek aldim arkadaslarimda kullsniyor cok memnunlar.

kizlar ugun bi deorosyandaykm ya yataktancikmk istemiyorum.

bak boş yere panik olmuşsun.bu hamilelik insanı allak bullak ediyor.benim kan değerlerim normal olmasına rağmen şuanda sık sık tansiyonum düşüyor başım dönüyor.emzirmekle alakalıymış sanırım.kabızlıkta cabası.3 ay oldu daha eski yaşantıma dönemedim sanırım emzirme bitene kadarda dönemeyeceğim.daha adet bile olmadım bakalım belkide emzirme boyuna olmayabiliyormuş bile.
bu son haftalarda artık kendini dinlemeye başlıyorsun ve en ufak ağrıda acaba doğuruyormuyum diyosun.hatırlarsan ben 38 haftalık hamileyken doktorum balayına çıkmıştı allahtan doğurmamıştım:)seninde öyle olmuş.
evet canım benim boyum 172 cm eşim175 erkeğe oranla uzun sayılma ama kızım sanırım bana çekicek.50 cm doğmuştu.şuanda 63 cm olmuş.0-3 aylık tulumlar olmuyor artık.seninde az kalmış artık son haftalar baya zorlar seni.

hamilelikte depresif hissettiğim günler benimde çok olmuştu.ah o hormonlar yok mu öldürüyor insanı.ama eşin gelince artık rahata kavuşursun bol bol şımarırsın artık.

ucon maşallah prensese kocaman olmuş :))) sağlıkla büyüsün inşallah, ucon cnm bende bübchenin bakım çantasını aldım bizim burda yeni bir bebek mağzası açılıyordu normalde 59,90 mış fiyatı hatta e bebekte de öleydi ben 34,90 a aldım çantasıyla birlikte senin memnun olduğunu duymuştum sana güvendim :)

cerol cnm eşin gelmek üzere yani süper bişey bu senin için iyi moral olur tut bir dahada bırakma allah kavuştursun şimdiden cnm

karam hafta hesabı değişkenlik gösterebiliyor önemli olan doktorun gelişimini normal görmesi, sen o teyzeyide boşver böyle şeyleri dinleme, duyma geç gitsin biz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah.

pink ve temsilci çok az kaldı sizlerede hayırlısıyla sağlıkla sizde kolayca doğumunuzu yaparsınız inşallah.

kızlar bu arada dün e bebeğe gittim eğer ihtiyacınız varsa bir uğrayın bazı ürünlerde güzel indirimler vardı ben bi tane peluş battaniye aldım 5 tl ye pusetin içine felan sermek için gayet iyi olur diye düşündüm renkleri kalmamıştı o yüzden 1 tane aldım ve çok uyguna 4 parça takımlar vardı 16 tl ( şapka, eldiven, alt üst takım) yerleride güzel %100 pamuk ihtiyacınız varsa sizde bir bakın derim.

canım aklında olsun paraben içerikli hiçbir maddeyi bebeğinde kullanma.bubchende paraben yok.uzun uzun araştırdım ve aldım.şükür 3 ay oldu nehir daha hiç pişik isilik falan olmadı.kokularıda çok hoşuma gidiyor.ayrıca çok uygun fiyata almışsın.çantalı 2 çeşit talkım var birinde daha az malzeme oluyor acaba ondan mı aldın?

kızlar ne güzel yaptıklarınız bebisleriniz kaygilariniz okurken sizin adınıza mutlu olup sağlık diliyorum hepinize ve bebeklerinize biliyorsunuz içim buruk daha degerlerim sıfır olmadı süreç biterse biraz daha rahatlicam yazdıklarımızı okurken acaba ben de bu hayal kırıklığından sonra bu kara kıştan sonra bahar yasayabilecekmmiyim diye dusunuyorum salı yeniden kan tahlili var öyle yoruldum ki kan vermekten kanamam da üç haftadır devam bur de patavatsiz gereksiz insanların sorularından yoruldum usandım

cnm içinde şampuan, sabun, pişik kremi, vücut sütü, banyo süngeri ve alt açması var bu kadar malzemeler az olan mı bilmiyorum ben senden duyduğum için görünce hemen alıym dedim, nehir yaz bebeği olmasına rağmen daha öncede yazmıştın hiç pişik olmadı diye o aklımda kalmıştı bende tereddütsüz aldım, birde dün e bebekte içinde aynı malzemelrin olduğu çanta 59,90 dı zaten tek şampuanı bile 17.90 felandı yanlış hatırlamıosam.

neuo cnm emin ol seninle aynı duyguları yaşadık hepimiz ben geçen ocak ayının 8 inde dış gebelik ameliyatı oldum ve allah izin verirse o tarihlerde yavrumu kucağıma alıcam ama ilk ameliyat olduğum zamanlarda ne zaman korunma süreci bitecek ne kadar sürede hamile kalıcam endişesini emin ol hepimiz yaşadık ve gereksiz insanların sorularıyla ve patavatsız cümleleriylede karşılaştık, hepsi geçecek ve sende bu telaşı yaşayacksın buna inan bu yazılanlar kesinlikle avuntu cümleleri değil bizlerde bu yollardan geçtik ve seni çok iyi anlıyoruz şuan sana zaman durmuş gibi gelsede inanki bir bakıyosun korunma süren bitmiş ve bazen o sürenin üstüne sen bile süre eklemek istiyorsun her şey tam anlamıyla düzlesin diye sen içini ferah tut, bir gün sıkılmazsan geçmiş yazıları oku her birimiz neler yazmışız bir göz at, her şey yoluna girecek arkadaşım sadece birazcık zaman ihtiyacımız var ve bu zaman bizim lehimize olacak olan zaman bunu bu şekilde düşün ve rahatlat kendini ve bol bol dua et arkadaşım her şeyin hayırlısını verecek olan rabbimiz, emin ol seninlede konuşucaz kızlar bebişime ne almalımıyım neler lazım oluyor konularını :) sen yeterki iyilişmeye bak

oooo tabikide yaşıycaksın baharıda yazıda.emin ol senin yaaşadığın kara kışı hepimiz yaşadık ve yaşarken sandıkki bir bizim başımıza geliyor bu felaket.dünya başımıza yılıldı ağladık sızladık.kendi adıma çok ağrılarım oldu.40 güne yakın kanamalarım.ben dış gebelik tedavisi için hastaneye giderken doktor sırasında hamile kadınları gördükçe içimden bir kez daha kahroldum mesela.bundan sonra sanki hiç bebeğim olmuyacak gibi ümitsizliğe kapıldım.ama bu hislerim bir süre sonra bitti.gün saymaya başladım sonra acaba ne zaman hamile kalıcam diye ümitlenmeye başladım ve şimdi 3 aylık bu topiğin ablası olacak yaramaz bir kızım var teyzesi.seninde olacak inşallah benim kızıma arkadaş olarak gelecek bu topiğe.

amanın çok ucuzmuş nerden aldın bende alayım valla bir pişik kremi bile 18 lira.çantayıda kullana kullana eskittim yenilemiş olurum:)

canım çok sağolun sizler de olmasanız isigim yok gibi çok sağolun iinsanın eşi bile anlamiyor sadece yaşayan bilir..
.umarım burasi bana da sans getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…