sağol canım inşallah dediğin gibi olur benim deoooo tabikide yaşıycaksın baharıda yazıda.emin ol senin yaaşadığın kara kışı hepimiz yaşadık ve yaşarken sandıkki bir bizim başımıza geliyor bu felaket.dünya başımıza yılıldı ağladık sızladık.kendi adıma çok ağrılarım oldu.40 güne yakın kanamalarım.ben dış gebelik tedavisi için hastaneye giderken doktor sırasında hamile kadınları gördükçe içimden bir kez daha kahroldum mesela.bundan sonra sanki hiç bebeğim olmuyacak gibi ümitsizliğe kapıldım.ama bu hislerim bir süre sonra bitti.gün saymaya başladım sonra acaba ne zaman hamile kalıcam diye ümitlenmeye başladım ve şimdi 3 aylık bu topiğin ablası olacak yaramaz bir kızım var teyzesi.seninde olacak inşallah benim kızıma arkadaş olarak gelecek bu topiğe.
canım aynen dediğin gibi herşey icimi buruk yapıyor suan ama sayenizde bende umutla bakıcam....sanirim bayram sonu gibi sifirlanir beta ...kanama u hafta oldu ben de vücut olarak normale donersem umutlarim baslicak ...bu vesileyle dostumu dusmanimi gordum bide kayinvalide aradi bu akşam niye aramiyosunuz diyo hasta olan benim bide ben aricam çok komik ya sanki sabirim sinanuio
amanın çok ucuzmuş nerden aldın bende alayım valla bir pişik kremi bile 18 lira.çantayıda kullana kullana eskittim yenilemiş olurum:)
oooo tabikide yaşıycaksın baharıda yazıda.emin ol senin yaaşadığın kara kışı hepimiz yaşadık ve yaşarken sandıkki bir bizim başımıza geliyor bu felaket.dünya başımıza yılıldı ağladık sızladık.kendi adıma çok ağrılarım oldu.40 güne yakın kanamalarım.ben dış gebelik tedavisi için hastaneye giderken doktor sırasında hamile kadınları gördükçe içimden bir kez daha kahroldum mesela.bundan sonra sanki hiç bebeğim olmuyacak gibi ümitsizliğe kapıldım.ama bu hislerim bir süre sonra bitti.gün saymaya başladım sonra acaba ne zaman hamile kalıcam diye ümitlenmeye başladım ve şimdi 3 aylık bu topiğin ablası olacak yaramaz bir kızım var teyzesi.seninde olacak inşallah benim kızıma arkadaş olarak gelecek bu topiğe.
amanın çok ucuzmuş nerden aldın bende alayım valla bir pişik kremi bile 18 lira.çantayıda kullana kullana eskittim yenilemiş olurum:)
hayat ne kadar garip dokunacak kadar yakın olduklarin yüreğindeki yangini görmez ve anlamaiken burada bilgisayar başında farklı şehirlerde seni çok iyi anlayan insanların olması çok garip
anladım canım.güle güle kullan aldıklarını sağlıkla iyi günlerde inşallah.ucon cnm bizim burda yeni bir bebek mağzası açıldı açılış gününe özel indirimler yapmıştı bir çok üründe Nivea, chico ve bübchenin bakım çantalarıda dediğim gibi 34,90 a inmişti bende senin bübchenden memnun olduğunu bildiğim için bübchen aldım, hatta uyku seti, yorgan, yelek felanda aldım oğluşuma güle güle içinde uyur, giyer inşallah bu aldıklarımın fiyatınıda 1 gün önce gittim değişik bebek mağzalarından araştırdım acaba gerçekten indirim var mı diye gerçektende nerdeyse %50 ye yakın indirimli aldım bir çok şeyi.
bak boş yere panik olmuşsun.bu hamilelik insanı allak bullak ediyor.benim kan değerlerim normal olmasına rağmen şuanda sık sık tansiyonum düşüyor başım dönüyor.emzirmekle alakalıymış sanırım.kabızlıkta cabası.3 ay oldu daha eski yaşantıma dönemedim sanırım emzirme bitene kadarda dönemeyeceğim.daha adet bile olmadım bakalım belkide emzirme boyuna olmayabiliyormuş bile.
bu son haftalarda artık kendini dinlemeye başlıyorsun ve en ufak ağrıda acaba doğuruyormuyum diyosun.hatırlarsan ben 38 haftalık hamileyken doktorum balayına çıkmıştı allahtan doğurmamıştım:)seninde öyle olmuş.
evet canım benim boyum 172 cm eşim175 erkeğe oranla uzun sayılma ama kızım sanırım bana çekicek.50 cm doğmuştu.şuanda 63 cm olmuş.0-3 aylık tulumlar olmuyor artık.seninde az kalmış artık son haftalar baya zorlar seni.
hamilelikte depresif hissettiğim günler benimde çok olmuştu.ah o hormonlar yok mu öldürüyor insanı.ama eşin gelince artık rahata kavuşursun bol bol şımarırsın artık.
kızlar ne güzel yaptıklarınız bebisleriniz kaygilariniz okurken sizin adınıza mutlu olup sağlık diliyorum hepinize ve bebeklerinize biliyorsunuz içim buruk daha degerlerim sıfır olmadı süreç biterse biraz daha rahatlicam yazdıklarımızı okurken acaba ben de bu hayal kırıklığından sonra bu kara kıştan sonra bahar yasayabilecekmmiyim diye dusunuyorum salı yeniden kan tahlili var öyle yoruldum ki kan vermekten kanamam da üç haftadır devam bur de patavatsiz gereksiz insanların sorularından yoruldum usandım
Kizlar gecmisi okuyamadım. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.vajinama 1-2 sn lik sancılar girip cikti duzenli aralıklarla degil ama korkuyorumaksilik doktorum il dısında (( Pazartesi gunu son kontrolüm var ve hafta ici sezeryan icin gun verecek doktorum.ne olur dua edin su iki gunu sıkıntısiz atlatayım ((((
Kizlar gecmisi okuyamadım. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi.vajinama 1-2 sn lik sancılar girip cikti duzenli aralıklarla degil ama korkuyorumaksilik doktorum il dısında (( Pazartesi gunu son kontrolüm var ve hafta ici sezeryan icin gun verecek doktorum.ne olur dua edin su iki gunu sıkıntısiz atlatayım ((((
kızlar ben de cuma gecesi saat 3 te şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım çok korktum sabah doktorda aldık tabi ki soluğu enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik verdi ama tek şase bu sabah uyandığımda çok iyidim ohhhh bee geçmiş dedim ama hala yanma hissediyorum malasef aile sağlık ocağınaki ebeyi aradım bu akşamda içeyim mi diye yok içme dedi doktorun tek verdiyse tek iç dedi içmedim ama huzursuzum çok yarın doktoru arayıp konuşacağım. aranızda var mı monurol içen temsilci içiyordu ama nasıl kullandın canım yaaa.
anladım canım.güle güle kullan aldıklarını sağlıkla iyi günlerde inşallah.
eee damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış...
ay sen böyle anlatınca ben bile züldüm valla.allah yardımcınız olsun.inşallah bu son olur bu kadar uzun süreli ayrılık.ayy canım nehır bebişimiz ne güzel kocaman olmuş maşallah.
canım bu hormonlara başlıcam ama sinir ediyorlar benı.zaten eşime söyledim nazın alasını yapıcam 6 ayın acısını çıkarıcam oda razıyım dedi izin de çıktı ama genede kıyamam herhalde çünkü oda zor günler geçirdi ounda ilgiye naza ihtiyacı olacak .
dun konuşuyorz herşeyi özledim diyor öyle üzüldümki ağladım 6 aydır 1 dk bile tv izlememiş,sadece 2 kere nete girmiş türk gazetesi okumadım salonda ayaklarımı uzatıp tv izlemek gezmek fastfood yemek daha neler neler ssöyledi içim buruldu deniz hayatından ilk kez bu kadar uzun çalıştı efe eren sağolsun :))))))
kızlar ben de cuma gecesi saat 3 te şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım çok korktum sabah doktorda aldık tabi ki soluğu enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik verdi ama tek şase bu sabah uyandığımda çok iyidim ohhhh bee geçmiş dedim ama hala yanma hissediyorum malasef aile sağlık ocağınaki ebeyi aradım bu akşamda içeyim mi diye yok içme dedi doktorun tek verdiyse tek iç dedi içmedim ama huzursuzum çok yarın doktoru arayıp konuşacağım. aranızda var mı monurol içen temsilci içiyordu ama nasıl kullandın canım yaaa.
ay sen böyle anlatınca ben bile züldüm valla.allah yardımcınız olsun.inşallah bu son olur bu kadar uzun süreli ayrılık.
geçmiş olsun canım.ben nedense ilaç içme konusunda bu kadar katı değildim.hamilelikte ve emzirmede kar zarar ilişkisine bakıyor doktorlar.ben antibiotik kullanmak zorunda kaldım.hatta şimdi emzirirkende mastitten ötürü 3 ayda 3 farklı antibiotik içmek zorunda kaldım.aksi taktirde bebeğimi sütten kesmek zorunda kalacaktım.2 farklı doktorda ki birisi yıllardır gittiğim doğumumu yaptıran kadın doğumcum kullanmanda sakınca yok bebeğe eser miktarda geçiyor o da etkilemez dediler bende içtim.sonuçta doktorun zararlı bir ilaç olsa vermezdi içmen için sanada.
Hamilelikte çok görülüyor idrar yolu enfeksiyonları. Bende monurol kullandım canım. Kullanımı temsilcinin tarif ettiği gibi aynen. Benimki geçmişti tek dozla. Ama ağrın varsa doktor tekrar tahlil ister büyük ihtimalle... İdrarı çok tutmamak lazım yoksa enfeksiyon kaçınılmaz oluyor. Benim o ara hastaneye yatışım yapılmıştı 28 haftalıkken ilk defa. Yatış yapılmadan bir gün önce rutin tahlillerimi vermiştim enfeksiyon yoktu. Ertesi gün nst için gitmiştim sabah sonrasında da serviks boyuna bakılması için sıkışık olmam gerekiyordu. Baya bir tutmuştum tuvaletimi. O günde nst de kasılma çıkınca doktor yatış vermişti ve tekrar kan idrar tahlilleri yapılmıştı. O idrarda enfeksiyon çıktı. O yüzden azıcıkta olsa sıkışırsanız mutlaka wc ye gidin...
bende pink ve senden haber varmı diye tekrar bakıyım dedim.aynen karam gibi doğurduğunu düşünmeye başlamıştım.pink ne yaptı aceba?benimde bugün sancım vardı.yattım şimdi biraz rahatlamışım.pink???Hamilelikte çok görülüyor idrar yolu enfeksiyonları. Bende monurol kullandım canım. Kullanımı temsilcinin tarif ettiği gibi aynen. Benimki geçmişti tek dozla. Ama ağrın varsa doktor tekrar tahlil ister büyük ihtimalle... İdrarı çok tutmamak lazım yoksa enfeksiyon kaçınılmaz oluyor. Benim o ara hastaneye yatışım yapılmıştı 28 haftalıkken ilk defa. Yatış yapılmadan bir gün önce rutin tahlillerimi vermiştim enfeksiyon yoktu. Ertesi gün nst için gitmiştim sabah sonrasında da serviks boyuna bakılması için sıkışık olmam gerekiyordu. Baya bir tutmuştum tuvaletimi. O günde nst de kasılma çıkınca doktor yatış vermişti ve tekrar kan idrar tahlilleri yapılmıştı. O idrarda enfeksiyon çıktı. O yüzden azıcıkta olsa sıkışırsanız mutlaka wc ye gidin...
Kizlar simdi doktordan çıktım once Cumartesi gunu icin gun verdi sonra ultrasonla ölçümleri yaptı suyum biraz azalmış 80 olması gerekirken 71-72 civarıymis yarin yatis yapmamı ve yarin alacağını söyledi cok korkuyorum ya ...bir yandan ellerim titriyor bir yandan agliyorum.insallah hersey yolunda gider ne olur dualarinizi esirgemeyin((((
Kizlar simdi doktordan çıktım once Cumartesi gunu icin gun verdi sonra ultrasonla ölçümleri yaptı suyum biraz azalmış 80 olması gerekirken 71-72 civarıymis yarin yatis yapmamı ve yarin alacağını söyledi cok korkuyorum ya ...bir yandan ellerim titriyor bir yandan agliyorum.insallah hersey yolunda gider ne olur dualarinizi esirgemeyin((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?