Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

sağol canım inşallah dediğin gibi olur benim de

amanın çok ucuzmuş nerden aldın bende alayım valla bir pişik kremi bile 18 lira.çantayıda kullana kullana eskittim yenilemiş olurum:)[/QUOTE]

ucon cnm bizim burda yeni bir bebek mağzası açıldı açılış gününe özel indirimler yapmıştı bir çok üründe Nivea, chico ve bübchenin bakım çantalarıda dediğim gibi 34,90 a inmişti bende senin bübchenden memnun olduğunu bildiğim için bübchen aldım, hatta uyku seti, yorgan, yelek felanda aldım oğluşuma güle güle içinde uyur, giyer inşallah bu aldıklarımın fiyatınıda 1 gün önce gittim değişik bebek mağzalarından araştırdım acaba gerçekten indirim var mı diye gerçektende nerdeyse %50 ye yakın indirimli aldım bir çok şeyi.

hayat ne kadar garip dokunacak kadar yakın olduklarin yüreğindeki yangini görmez ve anlamaiken burada bilgisayar başında farklı şehirlerde seni çok iyi anlayan insanların olması çok garip

amanın çok ucuzmuş nerden aldın bende alayım valla bir pişik kremi bile 18 lira.çantayıda kullana kullana eskittim yenilemiş olurum:)

ucon cnm bizim burda yeni bir bebek mağzası açıldı açılış gününe özel indirimler yapmıştı bir çok üründe Nivea, chico ve bübchenin bakım çantalarıda dediğim gibi 34,90 a inmişti bende senin bübchenden memnun olduğunu bildiğim için bübchen aldım, hatta uyku seti, yorgan, yelek felanda aldım oğluşuma güle güle içinde uyur, giyer inşallah bu aldıklarımın fiyatınıda 1 gün önce gittim değişik bebek mağzalarından araştırdım acaba gerçekten indirim var mı diye gerçektende nerdeyse %50 ye yakın indirimli aldım bir çok şeyi.[/QUOTE]
anladım canım.güle güle kullan aldıklarını sağlıkla iyi günlerde inşallah.
hayat ne kadar garip dokunacak kadar yakın olduklarin yüreğindeki yangini görmez ve anlamaiken burada bilgisayar başında farklı şehirlerde seni çok iyi anlayan insanların olması çok garip

eee damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış...

eee damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış...[/QUOTE]

evet canım aynen öyle insanlarin çoğu çok patavatsiz ben bu süreçte en çok kayinvaldeme sinir oldum gunahi boynuna mutlu bile olmuştur herkese söylemiş bizi bile aramadi sormadı şimdi arıyor bide inancli ne diyim rabbim bilir görür

ayy canım nehır bebişimiz ne güzel kocaman olmuş maşallah.
canım bu hormonlara başlıcam ama sinir ediyorlar benı.zaten eşime söyledim nazın alasını yapıcam 6 ayın acısını çıkarıcam oda razıyım dedi izin de çıktı ama genede kıyamam herhalde çünkü oda zor günler geçirdi ounda ilgiye naza ihtiyacı olacak .
dun konuşuyorz herşeyi özledim diyor öyle üzüldümki ağladım 6 aydır 1 dk bile tv izlememiş,sadece 2 kere nete girmiş türk gazetesi okumadım salonda ayaklarımı uzatıp tv izlemek gezmek fastfood yemek daha neler neler ssöyledi içim buruldu deniz hayatından ilk kez bu kadar uzun çalıştı efe eren sağolsun :))))))))

canım burda hepimiz senın zamanlarını yaşadık biliyorsun.ve bazen diyoruz kı daha değerlerin sıfırlandığı zamanı hatırlıyoruz hamile kalma çabalarımızı hatırlıyoruz diyoruz sende aramızda olup burda hamileyim dıye çığşık atıcağın zamanlar gelecek ve bizlere sorucaksın suram ağrıyor buram ağrıyor normal mı dıye :))
patavatsız ınsanlar insanıın moralini çok bozuyor hemde en yakınların bunu yapınca daha üzülüyor ınsan .ben unutmaya çaba harcadıkça KV hatırlatırdı kimin yanına gitsek en baştan en sonuna kadar anltırdı ben her seferınde o anları tekrar yaşardım bir iki üç derken artık patladım birgün arkadaşlarıyla oturyoruz başladı anlatmaya kadınlar soru sıormadıkca bu anlatuyor en ince ayrıntısına kadar kadınlar anladı kötü olduğumu konuyu kapatmaya çalıştıkça o hala anlatıyor çıktık yanlarından söyledim sen böyle yaptıkça sen herkese baştan anlatıkcca ben toparlanamıcam sen değil ben yaşadım anlatmak istersem ben anlatırım zaten eğer iyi olmamı istiyorsan bidaha kimseye anlatma dedim ama insanlar merak ediyor dedi merak eden varsa ben yokken telefonla anlat benı çağırma o zaman dedim .ama çok etkili konuşmuşum ki bidaha bahsetmedi.dedimki bidaha kim olursa olsun bu konuda kalbımı kıracak bişey derse bende hiç düşünmeden kırıcam kalbını dedim ben üzülüceğime onlar üzülsün .sende öyle yap canım senin kalbini kıranı sende kır üz boşver aldırma.

ayy sanki benim doğumum yaklaştı siz böyle yazdıkça heyacanlanıyorum Allahım sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah.

kızlar ben de cuma gecesi saat 3 te şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım çok korktum sabah doktorda aldık tabi ki soluğu enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik verdi ama tek şase bu sabah uyandığımda çok iyidim ohhhh bee geçmiş dedim ama hala yanma hissediyorum malasef aile sağlık ocağınaki ebeyi aradım bu akşamda içeyim mi diye yok içme dedi doktorun tek verdiyse tek iç dedi içmedim ama huzursuzum çok yarın doktoru arayıp konuşacağım. aranızda var mı monurol içen temsilci içiyordu ama nasıl kullandın canım yaaa.

canım bende kullandım monuraloı benım doktorum sadece bir kere içiceksin geçer ama geçmesse benı ara başka bir ilaç vericem dedi.
hatta temsilciyede monural ve başka bir antibiyotik vermişti.monural sadece bir kere alınıyor anladığım kadarıyla

eee damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış...

evet canım aynen öyle insanlarin çoğu çok patavatsiz ben bu süreçte en çok kayinvaldeme sinir oldum gunahi boynuna mutlu bile olmuştur herkese söylemiş bizi bile aramadi sormadı şimdi arıyor bide inancli ne diyim rabbim bilir görür[/QUOTE]

boşver etraftaki insanları umursama.şimdi sana herşey batar bide.napıcan kayınvalideni senin kötü gününde yanında değilse kendi kötü gününde seni yanında isteme hakkı bulamaz kendinde en azından.ayrıca bu düşüncelerini eşine kırmadan alttan alttan anlatsana.o da bilsin..

ay sen böyle anlatınca ben bile züldüm valla.allah yardımcınız olsun.inşallah bu son olur bu kadar uzun süreli ayrılık.

geçmiş olsun canım.ben nedense ilaç içme konusunda bu kadar katı değildim.hamilelikte ve emzirmede kar zarar ilişkisine bakıyor doktorlar.ben antibiotik kullanmak zorunda kaldım.hatta şimdi emzirirkende mastitten ötürü 3 ayda 3 farklı antibiotik içmek zorunda kaldım.aksi taktirde bebeğimi sütten kesmek zorunda kalacaktım.2 farklı doktorda ki birisi yıllardır gittiğim doğumumu yaptıran kadın doğumcum kullanmanda sakınca yok bebeğe eser miktarda geçiyor o da etkilemez dediler bende içtim.sonuçta doktorun zararlı bir ilaç olsa vermezdi içmen için sanada.

ben de katı değilim sonuçta enfeksiyon daha zararlı bebeğime ama doktor tek şase vermiş ilacı gerçi şuanda daha iyiyim ama korkuyorum elimden su bardağı eksik olmuyor tabi wc de çabası :)

geçmiş olsun canım.kullandım evet.zaten tek kullanımlık.gece yatmada önce tuvalete gidiysun sonra ilacı içip mümkün olduğu kadar geç tuvalete gidiyosun.benide baya rahatlattı ama tam geçmemişti doktorun verdiği başka bir ilaç daha kullandım.şimdi tekrar tahlil yaptırıcm.

Hamilelikte çok görülüyor idrar yolu enfeksiyonları. Bende monurol kullandım canım. Kullanımı temsilcinin tarif ettiği gibi aynen. Benimki geçmişti tek dozla. Ama ağrın varsa doktor tekrar tahlil ister büyük ihtimalle... İdrarı çok tutmamak lazım yoksa enfeksiyon kaçınılmaz oluyor. Benim o ara hastaneye yatışım yapılmıştı 28 haftalıkken ilk defa. Yatış yapılmadan bir gün önce rutin tahlillerimi vermiştim enfeksiyon yoktu. Ertesi gün nst için gitmiştim sabah sonrasında da serviks boyuna bakılması için sıkışık olmam gerekiyordu. Baya bir tutmuştum tuvaletimi. O günde nst de kasılma çıkınca doktor yatış vermişti ve tekrar kan idrar tahlilleri yapılmıştı. O idrarda enfeksiyon çıktı. O yüzden azıcıkta olsa sıkışırsanız mutlaka wc ye gidin...

kız bugünde girmeseydin doğurduğunu düşünecektim valla..doktoru aradım ama içim rahat etmedi yaaaa sen günde 3 litre su iç başka ilaç alma dedi. 3 hafta sonra kontrolde tekrar bakarız dedi gel tekrar edelim testi falan demedi gerçi iyiyim ama yinede ben cuma kendim yaptırayım diyorum tahlili.

bende pink ve senden haber varmı diye tekrar bakıyım dedim.aynen karam gibi doğurduğunu düşünmeye başlamıştım.pink ne yaptı aceba?benimde bugün sancım vardı.yattım şimdi biraz rahatlamışım.pink???

valla ben hastaneden naklen yayın yapmıştım doğurmaya giderseniz falan haber verin
kızlar bol bol uyuyun yemi,nle 4 saat arka arkaya uykuya hasret kaldım.günde toplamda 7 saat uykuyu aşmamışımdır sanırım.ve doğuma girdiğinizde şu uconun bebeği artık uykuyu daha çok sevsin diye dua edin allah rızası için:44:
bizim bugün sağlık ocağında 3 gün öncede hastanede kontrolümüz vardı.her iki yerdede kızım baya bir iri olduğu söylendi.boyu 6-7 aylık çocuğa denkmiş.kilo çok aşırı olmasada iyi yinede.hemşire 3 aylık olduğuna inanamadı.artık kızımı ya manken ya basketçi yapayım.cerol bak bol süt iç efe beyimiz uzun olsun kızıma yetişşin

Kizlar simdi doktordan çıktım once Cumartesi gunu icin gun verdi sonra ultrasonla ölçümleri yaptı suyum biraz azalmış 80 olması gerekirken 71-72 civarıymis yarin yatis yapmamı ve yarin alacağını söyledi cok korkuyorum ya ...bir yandan ellerim titriyor bir yandan agliyorum.insallah hersey yolunda gider ne olur dualarinizi esirgemeyin((((

canım korkmanı gerektirecek birşey yok neden ağlıyorsunki.ne güzel yarın oğlun kucağında olacak daha ne istersin.öyle korktuğun gibi değil sezeryan bence.tabi biraz ağrın olacak ama insan çocuğunun heyecanı ile o acılara bile öyle katlanıyorki birde bakmışsın eve çıkmışsın.

canımm benimmm kıyamam ağlama yarın evladını koklayacaksın ne güzel Allah bizede göstersin hayırlısıyla. hayırlı doğumlar versin ama ağlama bak bebişte çok ağlar sonra dualarımız seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…