canlar herkese selammm...
dün ankaraya geldik nehirimle.babası üzüldü ama benim canıma tak etmişti.burda attım nehiri anneannesine ohhh yan gelip yatıyorum.bir teyze bir dayı bir dede alıyor kucağına bana sıra gelmiyor:)birde büyük anneanne var ki evde nehirim kalabalıkta dahada mutlu oldu.çok fazla giremiyorum foruma.ara ara bakarım sizden haberler.öpüyorum hepinizi
Merhaba hanımlar..
Nasılsınız?
soyle bı baktım -karam- hamıle.. ne guzel.. saglıkla al kucagına ınsaellah.
Ehhhh netıce hep aynı olacak zaten.. bıraz dıs mıs oyalanacaksınız sonra "amannnnnn bu cocuk(lar)" dıyeceksınız:)))
ben demıssım sız mı demeyeceksınız yahuuu
ıkıncıyı dusunduk bız -kızım 2 yasında sutten de kesılecek dıye- ılk ayda dıs mıs ugrasmadan hemen hamıle kaldım -sukur-
yanı hepsı gececek..
Sımdılık kalın saglıcakla...
senide alıntılamıştım ama yazıda çıkmadı:)
40 gün beklemene gerek yoktu aslında yarı kırkı derler bizde 20 gün sonra çıksaydın gezmeye ilk gittiğin evdende 1 tane çiğ yumurta almayı unutma:)
ben de üç ay kullandım progestanı ve çok faydasını gördüm sen de wc dışında kalkma bu ara 12 haftaya kadar çok çok dikkat et kendine canım kalp atışı varsa korkma zaten gönlünü ferah tut bol bol dua et yat dinlenki bebeğin tutunsun sana. ilaç biraz uyku halsizlik yapıyor tansiyonu düşürüyor evham yapma uyuyabiliyorsan bol bol uyu canım.
Pink, canım sağol Allahım başka sıkıntı vermesinde inşallah, bakalım kontroldede normal çıkarsa sorun yok inşallah. Sen daha dur hemen eski kıyafetlere girmeye çalışma, napalım alcaz vercez kiloları. Hayatımda hiç kilolu olmamıştım. Gerçi şu anda görenlerde aaaa sen hiç 6,5 aylık gibi durmuyorsun diyorlar ama ben ilk kez kendimi böyle gördüğüm için bana bayaa bir farklı geliyor. Rabbim sağlık versinde evlatlarımıza veririz inşallah. Sen artık gezmelere ufak ufak çık havalar daha da soğumadan. Yumurta olayını da hiç anlamamışımdır ama al sen:) fazladan yumurta iyidir..:)))
Uconn canım ankaraya gelmişsin. Hoşgeldin sefa geldin.. Nerdesin Ankara'da. Gel misafirimiz ol Nehir hanımla:) Canım eve dönünce işin zor olacak desene, şimdi orda dede,teyze, anneanne iyice kucak alıştıracak gittiğinde aynısını isteyecek senden.. Bebekler bu rahatlıklara ve lükse çok çabuk alışıyorlar.. Ama sen tadını çıkar dinlen en azından.
Gur-bet.. ilk aylarda dikkat et benim lekelenmem olmamıştı şükür ama bir düşüğüm olduğu için ve kasık ağrılarım olduğu için doktorum 3 ay banada progestan verdi. Ve bende fitil olarak kullanmamı istedi. Aynı ilaç fitil olarak kullanılabiliyor yumuşak kapsül olduğu için. Yan etkilerinide böylece yaşamıyorsun. Ve daha etkili dedi, doktoruna söyleyebilirsin eğer fazlasıyla yan etkisi görürsen fitil şeklinde kullanımı hakkında sorabilirsin. Geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına inşallah.
Marla çıktınız mı hastaneden, merak ediyoruz seni..
canlar herkese selammm...
dün ankaraya geldik nehirimle.babası üzüldü ama benim canıma tak etmişti.burda attım nehiri anneannesine ohhh yan gelip yatıyorum.bir teyze bir dayı bir dede alıyor kucağına bana sıra gelmiyor:)birde büyük anneanne var ki evde nehirim kalabalıkta dahada mutlu oldu.çok fazla giremiyorum foruma.ara ara bakarım sizden haberler.öpüyorum hepinizi
oohhh be rahatla soyle uzat ayaklarini keyfine bak.nehir hanimda kucaktan kucaga simariklik yapsin.ana kiz gezin bakalim babada ozlesin biraz ii olur.
buarada su yumueta olayibi anlatin bakim ben bilmiyorum 20.gun bivyere gidip ordan yunurtami alicaz.napcaz snra onu.
kizlar buarada dun efenin hareketlerini cok az hsissettim aksam 11de esimi ikna edip hastaneye gittik sansima kendi doktorum nobetciydi.
once ultrasonda bakti sorun yok nst ve ataklarim cok sis diye idrar testi istedi.dogumhanede nst girdim artik ebeler taniyor beni hosgeldin ceren diyorlar cok komik :))) tanidiniz mi diyorum tabiki diyorlar :)(
snra bi ebe senin ikiz mi yoksa suyun mu cok dedi yok deil neden dedim karnin cok buyuk dedi odemim var dedim ama moralim bozuldu herkes ikiz diyo :))
snra nstde sancilar 90larda 20lerden asagi inmedi.esim kapida msjlasiyoruz telas yapmis ikimizinde sarji az nasil haber vericem ya dogum olursa falan diye kasmia kendini boynu kasilmis :))) korkudan.alistirma yaptik.sonra ebe bu sancilarla agrin olmasinlazim dayanaman lazim dedi bende tik yok.gaz sancisi gibi hafif oldu arada.snra acilman var mi bakalim dedi icimiz rahat etsin bakti ve kizlar hic korkmayin ya benim ebe cok nazik davrandi ama hic acimadi sadece aa cok gerideymis dedi o ne demekbistedi anlamadim sormayida unuttum o telasla neyseki doktor bakti sikinti yok duzenli deil sancilar ewe gidebilirsin dedi.
ama artik bebek hareketleri cok az gecen haftaki gibi deil.son haftalar boylemi olyor kizlar.yarin 35.haftadayiz.
kızlarrr topiğe bir erkek üye daha katılıyor oğlum olacakmış :))
oohhh be rahatla soyle uzat ayaklarini keyfine bak.nehir hanimda kucaktan kucaga simariklik yapsin.ana kiz gezin bakalim babada ozlesin biraz ii olur.
buarada su yumueta olayibi anlatin bakim ben bilmiyorum 20.gun bivyere gidip ordan yunurtami alicaz.napcaz snra onu.
kizlar buarada dun efenin hareketlerini cok az hsissettim aksam 11de esimi ikna edip hastaneye gittik sansima kendi doktorum nobetciydi.
once ultrasonda bakti sorun yok nst ve ataklarim cok sis diye idrar testi istedi.dogumhanede nst girdim artik ebeler taniyor beni hosgeldin ceren diyorlar cok komik :))) tanidiniz mi diyorum tabiki diyorlar :)(
snra bi ebe senin ikiz mi yoksa suyun mu cok dedi yok deil neden dedim karnin cok buyuk dedi odemim var dedim ama moralim bozuldu herkes ikiz diyo :))
snra nstde sancilar 90larda 20lerden asagi inmedi.esim kapida msjlasiyoruz telas yapmis ikimizinde sarji az nasil haber vericem ya dogum olursa falan diye kasmia kendini boynu kasilmis :))) korkudan.alistirma yaptik.sonra ebe bu sancilarla agrin olmasinlazim dayanaman lazim dedi bende tik yok.gaz sancisi gibi hafif oldu arada.snra acilman var mi bakalim dedi icimiz rahat etsin bakti ve kizlar hic korkmayin ya benim ebe cok nazik davrandi ama hic acimadi sadece aa cok gerideymis dedi o ne demekbistedi anlamadim sormayida unuttum o telasla neyseki doktor bakti sikinti yok duzenli deil sancilar ewe gidebilirsin dedi.
ama artik bebek hareketleri cok az gecen haftaki gibi deil.son haftalar boylemi olyor kizlar.yarin 35.haftadayiz.
Ah kızlar ah, çıktık hastaneden pazartesi öğleden sonra. Şuan ilk defa netin başına oturabiliyorum saat sabahın 4 ü artık siz düşünün. Bebişimiz iyi ama geceleri uyutmuyor gündüzleri de onla beraber bende uyuyorum. Doğum hikayemi daha bile anlatamadım size, güzel bir doğumumuz oldu, ilk fırsatta anlatabilirim umarım. Bugün sarılığına baktırmak için hastaneye götürücez. Pazartesi sınırda çıkmıştı ama şimdi 3 gündür emmeye başladığı için yüksek bir değer çıkmamasını umuyorum. Şimdi göğsümde emiyor bir yandan. Hepinizi çok özledim valla. Sonra daha uzun yazarım kızlar inşallah. Öpüyorum hepinizi....
ohhhh paşalar boy boy resmen erkek kaynıyor ortalık kız bulamıycaz valla :)kızlarrr topiğe bir erkek üye daha katılıyor oğlum olacakmış :))
oyyyy kıyamam bu erken doğum telaşı saracak bizi de kesin bugün banada 8 aylık gibisin dediler hiçççç kızmadım isterse 30 kilo alayım umrumda değil yeterki o iyi olsun dedim. ablamın arkadaşı sadece 5 kilo alabilmiş doğuma kadar ama bebeğin böbrekleri gelişmediği için hastaneden çıkamıyorlar ve bebek ameliyat olabilir dualarımızı onada yollayalım kızlar. hiç takma sen güzelim kilo falam efemiz gelecek koşuşturmaktan gidecek kilolar zaten.oohhh be rahatla soyle uzat ayaklarini keyfine bak.nehir hanimda kucaktan kucaga simariklik yapsin.ana kiz gezin bakalim babada ozlesin biraz ii olur.
kızlar selam hepinize babam ameliyat oldu çok şükür ameliyatıda güzel geçti bugün sabahta yoğum bakımdan çıkardılar suan normal serviste yatıyor dualarında bizi eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir okuyamadım geçmişi hepinizi öpüyorum.
kızlar ben gerçekten ağırlaştım yaaaa şimdiye kadar 10 kilo aldım bu bayram beni mahfetti bir ayda 4 kilo aldım çok oldu ama ne yapacağım bilmiyorum zaten tatlıyı kestim hamile kalınca zevkli zevkli yiyeceğim diyordum ama her tatlı birşey yediğimde vicdan azabı çekiyorum resmen, sizce de çok değilmi bu kilo eğilip kalkmak zor geliyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?