kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.bugün evde sürekli yattım.sadece duş aldım ve tek çeşit yemek yaptım.kanama kesilmişti.akşama doğru tekrar kırmızı kanama başladı,çok moralim bozuldu.hafif adet ağrıları vardı.dr aradım gel bakalım dedi.gittik ultrosonla baktı.içerde kanama var hala ama kese yerinde ve büyümeye devam ediyor gayet iyi dedi.istersen tekrar yatırayım dedi.yatmak istemedim.kanama çoğalırsa yarın geleyim dedim.şu anda artış yok bakalım.dua edin kızlar inşllh kesilsin kanama.kahverengi olsa korkmayacam.kırmızı olunca panik oluyorum.biraz araştırdım netten.bu şekilde kanama yaşayıp gebeliği devam eden çok kişi var.inşllh hayırlısıyla şu riskli 3 ayı atlatsak,sevinecem.
bu arada bütün herşeyden tiksiniyorum.hiçbişi yiyemiyorum.yavan ekmeği bile yiyemedim bugün.akşam yemeğini ağzıma koymadım.şimdi kendime patates kaynattım onu yiyecem.sanırım bu gebelik biraz zor geçecek....
haklısın cnm.en iyisi annemi getirmek.dün annem gitme bizde yat birkaç gün dedi.dinlemedim geldim,sıkılıyorum.yat yat vakit geçmiyor.evimde daha rahatım dedim.anneme söylesem tekrar kanama oldu diye bir sürü laf eder,ben sana gitme dedim diye.yarın annem bana gelsin atık...bu arada dr dedimki hiçbişi yiyemiyorm vitamin falan verseniz,çocuk nasıl beslenecek dedim.multivitaminde domuzyağı varmış artık vermiyoruz dedi.o senin kanını iliğini emer beslenir merak etme dedi...canım bence tek çeşitte olsa yemek falan yapma bir süre.annen falan gelse iyi olur.bol bol dinlen.bebeğin şuanda herşeyden önemli.
Bahar gecmis olsun.iyisindir insallah kizlar dogru diyo yemek yapma hatta hicbisey yapma dinlen yastik koy ayaklarinin altina.evlat acisi gostermesin allah hickimseye.bu ay yasadim icim yandi ama boynum kildan ince yaradana karsi.hakkimda en hayirlisini yaradan bilir.
kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.bugün evde sürekli yattım.sadece duş aldım ve tek çeşit yemek yaptım.kanama kesilmişti.akşama doğru tekrar kırmızı kanama başladı,çok moralim bozuldu.hafif adet ağrıları vardı.dr aradım gel bakalım dedi.gittik ultrosonla baktı.içerde kanama var hala ama kese yerinde ve büyümeye devam ediyor gayet iyi dedi.istersen tekrar yatırayım dedi.yatmak istemedim.kanama çoğalırsa yarın geleyim dedim.şu anda artış yok bakalım.dua edin kızlar inşllh kesilsin kanama.kahverengi olsa korkmayacam.kırmızı olunca panik oluyorum.biraz araştırdım netten.bu şekilde kanama yaşayıp gebeliği devam eden çok kişi var.inşllh hayırlısıyla şu riskli 3 ayı atlatsak,sevinecem.
bu arada bütün herşeyden tiksiniyorum.hiçbişi yiyemiyorum.yavan ekmeği bile yiyemedim bugün.akşam yemeğini ağzıma koymadım.şimdi kendime patates kaynattım onu yiyecem.sanırım bu gebelik biraz zor geçecek....
Hoşgeldin canım, iyi ki açtın tekrardan hesabını. Bende kasım annelerine hiç bakmıyorum bile sadece buraya bakıyorum buraya yazıyorum. Nehir doğduktan sonra yazdıklarını çoook iyi hatırlıyorum canım. Evdeki ilk günlerimizde gece yatağımda bende bebek çok aradım emin ol :)) Uyanıyorum birden eşime bebek nerde bebek nerde diyorum. Sağıma soluma bakıyorum yok. Sonra bakıyorum beşiğinde. Bazen beşiğinde de olmuyor. Annemler bebeği bize bırak sen git biraz uyu diyorlar. Bende uyuyorum ama uyanınca sanıyorum ki hala emziriyorum; o zaman deli gibi bebek arıyorum. Üzerime aldığım yorgan bile bebekmiş gibi geliyor bazen. Kendime gelene kadar işte panik telaş falan. Çok iyi anlıyorum o zaman ki dediklerini. Bunları yaşarkende inan hep aklıma geliyorsun :))
Hakikaten lohusalık çok fena. Arkadaşları çok korkutmak istemiyorum bende ama atlatmak biraz zaman alıyor. Ben hala atlatamadım ama ilk günlerde ki kadar kötü değilim çok şükür. Hele doğumun olduğu gün bebeği görmek istemedim o bile içimi sızlatıyor şimdi( Gerçi bende doğumdan sonra zor toparlandım. Her yerim dayak yemişim gibi ağrıyordu. Ağrılarım dikişlerimin sızısı geçince kendime geldim. Şimdi dikiş yerlerimde hayli iyileşti hissetmiyorum bile artık. Tek sıkıntımız şu lohusalığı atlatmak; kırkını çıkarmak. Sonra bakalım bizimkinin huyu suyu nereye gidecek???
hakkat nehir isminin özelliğini mi taşıyor ne hiç düşünmemiştim:)arkadaşımın kızıda nehirdi.sakın koyma bir cins oluyorlar demiştide gülmüştüm:)valla efelerde yaramaz olur kaç tane efe adında öğrencim olduysa fena yaramazlardı.
bu arada hoşbulduk canım.
canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsın benimde kahverengi lekelenmem olmuştu ama çok şükür bu günlere geldik
kızlar ben hastalıklarla boğuşuyorum önce tetanoz aşısı vuruldum ve 2 gün ağrısını çektim şimdide grip oldum evde yatıyorum sizlerde iyisiniz ggördüğüm kadarıyla
cerol doğumun çok yaklaştı hayırlı doğumlar canım inşallah sağ salim kucağına alacaksın çok az kaldı
of nehir uyandı.
sonra gelir sayfaları kirletmeye devam ederim artık
kazen beni bu sefer gereksiz konuşuyorum diye yollarmış:44::44::44::44:
elevitte domuz yağı varmış ama decavitte yok sanırım.onu versin.haklısın cnm.en iyisi annemi getirmek.dün annem gitme bizde yat birkaç gün dedi.dinlemedim geldim,sıkılıyorum.yat yat vakit geçmiyor.evimde daha rahatım dedim.anneme söylesem tekrar kanama oldu diye bir sürü laf eder,ben sana gitme dedim diye.yarın annem bana gelsin atık...bu arada dr dedimki hiçbişi yiyemiyorm vitamin falan verseniz,çocuk nasıl beslenecek dedim.multivitaminde domuzyağı varmış artık vermiyoruz dedi.o senin kanını iliğini emer beslenir merak etme dedi...
çok sağol cnm.dinleniyorum aslında.demekki daha fazla yatmak gerekiyor.rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşllh cnm.mutlaka vakti zamanı vardır .rabbim en kısa zamanda senide bebeğine kavuştursun ...
inşallah sakin bir bebek olur canım.korkma her bebek aynı olacak diye birşey yok.seninki bakarsın çok uslu olur.benim eşimde girmemişti doğuma zaten genel anestezide almıyorlardı spinaldede doktorum siz bilirsiniz ama ben pek istemiyorum eşlerin girmesini panik yapıyorlar bayılanlar bile çıktı demişti:)zaten 15 dkda bebeği çıkarıyorlar anneyi dikme işlemi 45 dk falan sürüyor.o sırada babası bebek odasından izler bebeğinizi.canım benım sen zar zor kavuştun bebişine boşver yemeği bak zaten yemekte yiyemiyormusun eşin yardım eder sana.anneni .ağır imkanın varmış yapma böyle yat biraz sonra keşke deme lütfen.
progestoren falan vermedi mi.benim kanama olmadığı halde 36 haftaya kadar kullandık önlem olarak.
marlaaaaaaaaaaa korkutuyorsun beni .şaka şaka yazın kızlar böyle alıştırıyorum kendimi en azından bunları yaşarken yalnız olmadığımı normal bir durum olduğunu düşünürsem kolay atlatırım.önceden neler olacağını bilmek daha iyi.
yaa yapmayın ya demeyin öyle benim oğlum hep uslu durdu içerde dışardada öyle uslu olacak sakın bir bebiş olacak.
ereni niye koyduk yanına dengelsin diye bakalım inşallah ise yarar
sağol cnm darısı başınıza ama günler yaklaştıkça heyecan çok yüksek.
ilk doktor ranevu verdiği gece uyuymadık eşimle.
bende şimdilerde sezeryan korkusu başladı doğumda ölürsem eşim bebişim ne yapacak .spinal olucam sanırım kızlar bebişimi doğarken görmek istiyorum ve 29 kasım yanı haftaya %90 doğurucam pazartesiye bırakmıcam.
eşimi doğuma almıyorlarmış(
kuzummm ayy yerim seni ne tatlısın sen öyle bir şirin bir muzur bir canı sıkılmış gördüm seni
nehir uyuyor sanırım( çoşmuşşsun
canım benım sen zar zor kavuştun bebişine boşver yemeği bak zaten yemekte yiyemiyormusun eşin yardım eder sana.anneni .ağır imkanın varmış yapma böyle yat biraz sonra keşke deme lütfen.
progestoren falan vermedi mi.benim kanama olmadığı halde 36 haftaya kadar kullandık önlem olarak.
marlaaaaaaaaaaa korkutuyorsun beni .şaka şaka yazın kızlar böyle alıştırıyorum kendimi en azından bunları yaşarken yalnız olmadığımı normal bir durum olduğunu düşünürsem kolay atlatırım.önceden neler olacağını bilmek daha iyi.
yaa yapmayın ya demeyin öyle benim oğlum hep uslu durdu içerde dışardada öyle uslu olacak sakın bir bebiş olacak.
bende şimdilerde sezeryan korkusu başladı doğumda ölürsem eşim bebişim ne yapacak .spinal olucam sanırım kızlar bebişimi doğarken görmek istiyorum ve 29 kasım yanı haftaya %90 doğurucam pazartesiye bırakmıcam.
Canım niye bekliyorsun ki 6 ayı bence başlayın. Ben 4. ayını girdiğinde ufak ufak başlıcam. Ben üniversitede bir hocaya götürüyorum o da 4. ayda ek gıdaya başlayın dedi. Hem bebeğin bir damak tadı oluşun güzelce ilerde yemek derdi olmasın. Benim bebeğim için hoş zaten ben başlamasam anneler kesin ağzına birşeyler çalar. Geçen annem ağzına pekmez çaldı nasıl sildim bilemedim. Kv de geçen hafta burdaydı o da ben uyurken bebeğin ağzına aşurenin suyundan vermiş sonradan annem itiraf etti. Yani bizimki 4. ayını bile bekleyemiyor sağolsunlar ama 6 ayda çok geç gibi geliyor bana...vallaha bende zor atlattım lohusalığı.bunların hepsi yorgunluktan ve uykusuzluktan oluyor.birde hormonlar çekiliyor ya hızlı bir şekilde ondan kötü hissediyoruz.ben günlerce ağladım sebepsiz yere mesela.birde mastit illetiyle uğraşmıştım o aralar.neyse geçti gitti.şimdi gayet iyiyim ama yorgunluk fazlasıyla üstüne eklenerek devam ediyor.nehir şimdi 8 kilo oldu ve kucakçı olması nedeniyle inanılmaz bel ve sırt ağrıları yaşıyorum.daha ilerde ne olacak bilemem artık.şimdi bizdede bir diş hazırlıkları başladıki evlere şenlik.sütümde artık yetmiyor çocuğa ek gıdayada geçirmedi doktorumuz 6 ayı bekle diye.gece uykusu hepten fenalaştı.saat başı uyanıyoruz.allah hepimize yardım etsin bunlar tatlı yorgunluklar.allah olmayan herkese en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu
Yolla bacım yolla :)) Sarı kafalar da süper olmuş bu arada :))))ama ne yapayım 50 msj yollamalıyım
Canım çok geçmiş olsun ya. Bende kızlara katılıyorum sakın kalkma yemek falan yapma bir süreliğine. Yardım edecek birilerini çağır mutlaka. Rabbim inşallah tamamına erdirecek canım. Dualarımız seninle...kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.bugün evde sürekli yattım.sadece duş aldım ve tek çeşit yemek yaptım.kanama kesilmişti.akşama doğru tekrar kırmızı kanama başladı,çok moralim bozuldu.hafif adet ağrıları vardı.dr aradım gel bakalım dedi.gittik ultrosonla baktı.içerde kanama var hala ama kese yerinde ve büyümeye devam ediyor gayet iyi dedi.istersen tekrar yatırayım dedi.yatmak istemedim.kanama çoğalırsa yarın geleyim dedim.şu anda artış yok bakalım.dua edin kızlar inşllh kesilsin kanama.kahverengi olsa korkmayacam.kırmızı olunca panik oluyorum.biraz araştırdım netten.bu şekilde kanama yaşayıp gebeliği devam eden çok kişi var.inşllh hayırlısıyla şu riskli 3 ayı atlatsak,sevinecem.
Kız korkma korkunun ecele faydası yok :))) Bizler anne oluyoruz katlancaz artık, biz istedik bunu hem de çok istedik yani :))) Allah sıkıntısının yanında sevgisini de veriyor katlanalım diye. İnşallah efe erenimiz uslu bir bebek olur annesini üzmez. Seninde ne yaklaştı doğumun ya 5 gün kalmış vallahi. Hiç korkma doğumdan inşallah çok güzel geçicek. Spinalden herkes çok memnun kalıyor. Eşini doğuma alacak başka özel hastaneler olabilir ama bence girmese daha iyi. Çünkü ameliyat esnasında belki kendini kötü hissedebilir eğer kana kesilere falan dayanamıyorsa. Benim eşim normal doğumda yanımdaydı. Sonradan bana demez mi bana bir kapıda volta atma zevkini yaşatmadın diye :)))) Normal doğumda herşey kadına kalıyor o yüzden etrafın manevi desteği bile ıkınmana yardımcı oluyor. Ama sezeryanda herşey doktora kalıyor o yüzden doktorun rahat çalışabilmesi gerekiyor. Eşine doğumun güzel tarafları sonrası kalsın boşver...canım benım sen zar zor kavuştun bebişine boşver yemeği bak zaten yemekte yiyemiyormusun eşin yardım eder sana.anneni .ağır imkanın varmış yapma böyle yat biraz sonra keşke deme lütfen.
Canım hepimiz tekrar hamile kalamama korkusu yaşadık. Ama bak şimdi çoğumuz hamile hatta bir kısmımızda doğurdu allahın izniyle. Şimdi hamileliği değil öncelikle tekrar sağlığına kavuşmayı düşün. Şu an senin sağlığın herşeyden önemli. İnşallah betan en kısa zamanda düşer. Bende iki doz iğneyle atlattım ama 2. dozdan sonra düşmüştü değerlerim. İnşallah seninde öyle olur....mrb arkadaşlar. benim su an dış gebeliğim var. 2 doz iğne yaptılar. 2 hafta oldu hala bi düşme yok. beklenmeyen bi durum olduğunda acile gelmem söylendi. 2 haftadır uykularım delik deşik. kan vermekten kollarım eroinman kolu gibi oldu. tüpte oluşmuş gebelik. kendiliğinden düşmeyi bekliyolar. tüpüm ne halde bilmiyorum. korkuyorumda tekrar hamile kalamazsam die. psikolojim berbat bi durumda. devamlı okuyorum netten dış gebeliği. burda yazılanlardan umtlanıyorum.. rabbim bana da nasip eder inş. herkese geçmiş olsun
marla bebisim bisey sorcam sana anestol pomad var ya ben onu agda yaptirirken suruyordum genital bolgeye ama ust kima bide dudaklarina ice surmedim
bi arkadaim gebelikte kullanimi uygun deil dedi bende arastirdim.netten b katagorisinde gerekli durumlarda kullanilir diyor.
bisey olur mu ya 6ke yaptirmisim ve kulladim gerci surup 2k snra hemen siliyordum off simsi canim sikildi keske bakmasaydim ama gerekli durumlarda kullanilanlarda sorun olmuyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?