Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Cnm okurken tamamen kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi ama cok şükür sağlıklıymis büyük bi imtanin olmuş ama sonunda guzel mucdeyi almışın inşallah hayirlisiyla kucağınada almak nasip olur

canım iki gün benimde olmuştu geçen ay ama ayaklarımı çok sallıyordum işyerinde sürekli o yüzdendi sanırım. doktoruma sordum idrar tahlili felan yapmıştı, tansiyonunuda arada kontrol et, tansiyon yüksek olmazsa ödem oluşur bu dönemde normal ama tansiyon yükselirse sıkıntı dedi. Sende arada bir bak tansiyonuna. Büyük bir ihtimal ödemdir seninde sadece bacaktaysa.

Canım yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını şükür sonuç iyi ve bebişinin pıt pıtlarınıda duymuşsun. Rabbim esirgesin inşallah bu kanamalarda biter ve rahat rahat geçirirsin bundan sonraki dönemi.

İĞne ile sonlandırıldi cnm sağlıkli bi bebisin olur inşallah cnm arada bi sol tüpümde hala ağrılar oluyor cok korkuyorum tekrarlanacak diye [/QUOTE]

Sağol canım inşallah. Tüp ağrısı çok normal, bu hepimizde uzunca bir süre oldu. özellikle adet dönemlerinde benim çok fenaydı. Hatta burda hamile olan arkadaşlarda hamileliğin ilk aylarında bile tüp ağrısı yaşadılar. Sen kendini hazır hissetmeye bak, en önemlisi bu artık.

Canım bende isteyim o zaman netten. Lansinoh elektrikli gögüs pompasını sormuştum size, iyidir dimi alayım mı. almeda felan pahalı geldi şimdi bana.

Birde şu bez konusuna tekrar döneyim. Premium care tavsiye etmiştiniz. 1 numarasından kaç paket almalıyım, siz kaç paket kullandınız 2 numaraya geçene kadar.

Son düzenleme:

canım benim sen sıkılmadan yat bakalım öyle aman sıkıldım kalkayım yok, annen geldi değil mi yanına o bakar sana annem hep der beni sana hamileyken 5 ay adet gördüm diye demek senin de öyle olacak hem doktorunda bir sorun yok demiş üzme kendini şimdi iyi gelmez sana dualarımız seninle canım çok dikkat et kendine.

ayyyy benimde perşembe doğum günüm cuma da efe eren geliyor demek ayyy çok heyacanlandım yaaaa daha dün gibi geliyor şimdi canım benim sağlıkla sıhhatle çok güzel bir doğumla al evladını kucağına anneler bir bir yok oluyor zaten bak temsilci hiç yok ortada olsun siz iyi olun yeter hem ben bırakmayacağını da çok iyi biliyorum çok çok öpüyorum seni.

aşk olsun bende bırkmadım sizi.ama artık internetim yok o yüzden yazamıyorum size.hep aklımdasınız.cerol doğum yaptımı diye düşünüyordum.sanırım cuma günüymüş.geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.bende kendimi toparladım çok şükür.36 günlük olduk.artık anneme geldikçe yazarım size..şimdiden doğum günün kutlu olsun canım.hayırlı yalar olsun inş...

ben avent kullanıyorum canım ilk başlarda memnundum sonrada sanırım benim sütüm azaldı:)daha az süt çıktığını gördükçe alete suç buldum:)madela ya da ameda en iyisiymiş sanırım.yalnız benimkinin masaj başlığı olduğu için göğüslrimi hiç acıtmıyordu.bu konuda önemli.lansinoh hakkında bilgim yok.sen en iyisi internetten iyi bir araştır.çünkü az para vermeyeceksin.
bez konusuna gelince nehir çok hızlı kilo aldığı için ben sık sık numara değiştirmek zorunda kaldım.şuanda 5 numaraya geçicez.benim koca popolu kızım git gide şişmanlıyor teyzeleri.dolmabiber gibi bacakları var maşallah8 kiloyu geçti sanırım yarın kontrolümüz var bu arada.sen o yüzden ilk etapta sadece 1 paket al duruma göre bebek doğunca eşini yollar aldırırsın.birde sıfır numarasını kullandım mı ben hatırlamıyorum ay daha 5 ay geçti valla.insan cidden unutuyomuş:)

:) yeni şeyler oldukça hafiza siliyor işte. Ayy maşallah de kuzuma büyümüş de 8 kilo olmuş bak. Allahım nazarlardan saklasın. canım bir arkadaş ben 1 numaradan 8 paket kullandım demiş şok oldum. Senin çok çabuk büyüyor çok almayın dediğini hatırlıyorum o yüzden tekrar sordum. Ama bir pakette 50 tane varsa ve hergün en az 5 tane değiştirsek zaten 1 paket en fazla 10 gün gider dimi. 10 gündede 2 kilo almaz ki bu çocuk. ayyyyyyyyyyyyyyyy karar veremedim.. ama 0 yeni doğan değil prematüre diye biliyorum, öyle değilmi yoksa.

Marlaaa,seninki yeni daha sen de bilgi ver en iyisi.

ben kaçar paket kullandım bilmiyorum ama bir numaradan aldığım son paketi nehirin bacaklarına izi çıkara çıkara kullandığımı hatırlıyorum atmayada kıyamadım:)şimdi 4 numarayı yeni kullanmaya başlamıştık ki 7-14 kilo arası sanırım nehire dar geliyor 4+kullanmaya başladım bende.bir dahaki bezi 5 numara alıcam.çünkü nehirin bacaklar kalın olduğu için lastik kısımları çok zi çıkarıyor yavruma.

ahhh kuzuma kıyamam ben bırakıp gittin dermiyim sana lohusasın sen şimdi biz sana alınmayız sonuçta hepimizin başına gelecek hayırlısıyla, seni de kızlarınıda öpüyorum canım benim

çok sağol cnm çok şükür kesede sorun olmaması beni rahatlatıyor.tüp bebek dr um dediki kalp atışları duyulduktan sonra düşük riski azalıyor dedi.oda rahatlattı beni.ama maalesef kanamalar ara ara devam ediyor.bugün yine oldu.dünkü kadar yoğun değildi ama pijamama kadar geçti.arık zamanla geçecek inşllh.sende doğuma giderken banada dua etmeyi unutma cnm.rabbim senide sağ salim kurtarsın.kolaycacık bebişine kavuştursun inşllh...

sanada çok geçmiş olsun cnm.rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik,hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşllh.güzel dualarına aminnnn:)

inşllhhh cnm bir an önce bitse bende rahatlıyacam ama sanırım bir süre devam edecek.bugün biraz yine geldi.tam bitti artık kahverengi oldu tekrar gelmez diyorum,bir bakmışım kıpkırmızı yine gelmiş.hayırlısı olsun napalım,bebeğe zarar vermesinde inşllh.zamanla geçecek artık.pazartesi tekrar gidecez dr.o pıt pıtları tekrar duymak için sabırsızlanıyorum:)

Son düzenleme:

ahh cnm sıkılmadan yatmak o kadar zor ki,rabbim yatalak hastalara sabır versin,hep onlar geldi aklıma.Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp başkalarına muhtaç etmesin inşllh.annem kalmıyor .akşamları gidiyor.dün eşim beni götürdü anneme.orda yattım.böyle idare ediyoruz bakalım.ultrasondada gözüküyor kesenin yanında kanama alanı var.orası boşalana kadar devam eder kanama bir hafta on gün dedi.inşllh benim annen gibi uzun sürmez.dualarınız için allah razı olsun hepinizden.rabbim sizleride sağ salim kolay doğum yapıp sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşllh..

cnm lansinoh arkadsim kullanio memnunum dedi bende arkadasimdan amedela aldim ama gucu cok dusuk geldi bana belkide normaliboyledir yada 2-3snelik bisey bozulmus olabilur o zaman bende lansinoh alirim herhalde.
buarada bebek bezi ben bidaha 1 bitane 2numara aldim bide hastanenin seminerinde numune verdiler bir paketinnyarina yakin.
byarada butun bebek bezi sitelerine form doldurun be annem kardesime bile doldurdum primadan numuneler geldi bugin kardesime annem gelmis evde bulamamislar 2tane ama olsun 3dk ni almiyor yapin kizlar.
buarada gecen bir siteden alisveris yapmistim siparismi iptal ettim ve hemen parami gecirmisler sorun yok ertesi gun paket geldi inanamadim iptal ettim.para gecti paket geldi aradim ulasamadim onlarda aramadi paket kaldi bende :)))

.

aaaa bu arada şişlik geçti tansiyonum falanda normal hatta düşük ama doktorum düşük olmasının daha iyi olduğunu söyledi.

ewet duauk tansiyon yuksekten daha iidir cnm.amann bugun dogum gunun mu efeyle 1gun olcak araniz dogum gunun kutlu olsun canim nice yaslarin olsun bidahaki yasinda bebisinle olcaksin allah saglikli uzun omur versin ailenle.
buarada sizin bebisin adi ne olacak.

ewet cnm yuksek ihtimal cuma olacak yrn kontrolum var kesinlesicek hbr veririm size.

belli cnm zaten fotolardan tombisim benim yerim onu masalah ya.
annesi cok guzel bakio benim gelinime.
insallah bizim sutlerimzde guzel besler.
aut olsun diye ekstra bisey var mi yaoilcak
teldennyaziom yanlislar olabilir.
bugun temizlikci teyze geldi 120 olmus yuh dedim 20gun calissa 2500 bennuzun zamandir baskasini aliyordum yarim gun
herzamanki abla musait deilmis eski kadini cagirdim oda demez mi ee 1senedir almiyorsun zam gelir tabi diye.
neyse kizlar cok sukur herseyvhazir ama bugun cok halsizlik vardi kolum kalkmadi aksamda icten boyle atesim var sanki grip okucam gibi olmamam lazim nasil sezeryan olurum aneztezi vermiyorlar sanirim
buarada ozel saglik sigortalari hakkinda bilgisi olan var mi yaada tanidiginiz bebise yaptirmak istiyoruz
cunku bizim burda en yakin tek hastane medicana ve cok pahali sigorta yaptirmasam cok oderim.
uconn su kalca filmi falan cok oahaliymis sanirim ne kr verdiniz
sence ozel sigorta yaptiraam mi deger mi
2500 limiti hem benim hem efenin toplam 5000 tl.ama 1900 oducez

Canım bende inceledim kullananlar memnunlar en uygun fiyatlısıda o, bende o yüzden ona karar verdim. İnşallah iyi çıkar. Kullanabiliriz. Sen dikkat et kendine hasta olma, ayy cerolum ya çok az kaldı ben bile heyecanlanıyorum seni düşündükçe. Rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. Bende bir böbrek ağrısıyla uyandım bugün sağ tarafım resmen acıyor ağrıdan, hayır olsun bakalım. İşe geldim ama batıyor resmen içine. İnşallah geçerde rahatlarım. işe gelmek zaten eziyet bu ara birde hasta olunca iyice eziyet oluyor.

Canım bende tamamlayıcı sigorta yaptırmaya karar verdim, bugün gelecekler poliçe için. Bizim hastane normal 3000 epidural olursa 3500 alıyordu. O gün konuştum ocakta zam gelecek ve şubatta siz zamlı fiyattan doğum yapacaksınız dediler, artık kaç olursa sağolsun devletimiz %200 e kadar alabilirsiniz dedi önlerini açtı, şimdi normal bir kan tahliline bile fark ödüyorum. Keşke önce yaptırsaydım en azından demir tedavisi için felan yatış gösterdiler hergün onları ödemezdim. Sigorta yaptırınca toplamda 6 muayene veriyorlarmış yataklı tedaviler sınırsız, doğum için de 2500 alıyorlar. toplamda 3000 i buluyor işte. en azından zamdan etkilenmeyiz diye yaptıralım dedik birde 1 yıl sigorta olsun elimizde diye. Bebek doğuncada onu da ekleyebiliyorlarmış oraya onada 525 alacaklarmış, içinde yine 6 muayene, yatarak tedavi felan var Allah düşürmesin inşallah ama ilk zamanlar çok gidiliyor dediğin gibi filmler felan için en azından tetkiklere fark ödemeyiz diye onuda düşünüyorum bakalımda. Ama bu dediğim benim tamamlayıcı sigorta diye geçiyor senin dediğin sağlık sigortası kadar muayeneleri sınırsız değil.

Kızlar bu arada cbdefnenin babasına durumu kritik, herşeye hazırlıklı olun demişler..( çok üzgün ve duaya ihtiyacı var. Hepiniz yaparsanız sevinirim. Allahım şifa versin inşallah korktuklarına uğratmasın onlarıda. Hamilelikte tam şimdi etkileneceği dönemde kötü şeyler olmasın inşallah. Allahım anne babamızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Amin.

Ali amca için diye okuyun olur mu okurken..

Rabbim şifa versin inşallah.. "Allâhümme rabbennâsi, ezhebi'I-be'se. İşfi, ente'ş-şâfî. Lâşifâeillâ şifâuke şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

(Ey insanların Rabbi! Bu hastalığı gider, şifa ver; Sen şifa verensin. Senin şifandan başka bir şifa yoktur; öyle şifa ver ki, hiç bir hastalık bı.rakmasın.)”

Son düzenleme:
cbdefnenin babasına Allah şifa versin inşallah dualarımızda eksik etmeyiz sen söyle herkes dua ediyor de canım haklarında hayırlısı olsun. serap sana yazdım tabi bunları canım.

ucon canım ben o tombik bacakları yerim, maşallah kuzucuğuma benim.

cerol canım bizim bebişin ismide nevzat uras olacak kısmetse nevzat eşimin babasının adı baştan istemedim ama baktım eşim çok istiyor tamam dedim içimede sindi şimdi alıştım artık, zaten ismiyle konuşuyoruz oğlumla annemlerde alıştı onlarda birşey aldıkları zaman urasa aldık diyorlar çok mutlu oluyorum ucon diyordu ya daha doğmadan evin içinde yaşıyor gibi diye gerçekten öyle

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr cerol bugün doğum yapıyor kontrolu vardı herhalde doktor alalım dedi tam ayrıntıları bilmiyorum artık doğumdan sonra öğreneceğiz hepimizin duaları üstünde olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…