Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar selam hepinize uzun zamandır yazamıyordum benim minik mucizemde doğdu çok şükür zor günlerimize gelen en büyük tesellimiz oldu çok şükür sağlığı yerinde ama emme sorunu yaşıyorum ilk 2 gün sütüm gelmedi memeyi alamıyo daha bugün yeni yeni tutmaya başladı ama mama veriyorum mecburen sütümü sağıp veriyodum bakalım bugün bir tarafı tuttu sadece inşallah en kısa zamanda diğerinide alır çünkü emzirmeyi çok istiyorum artık hayırlısı...

serap karam hayırlısıyla sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah muhteşem bir duygu kızlar rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi.

oğlun sağlık sıhhat içinde büyüsün inş canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize. çok sağol umudumu sizlerle geri kazandım Allah sizlerden razı olsun. Bize de hayırlı evlat nasib etsin inş birgün..

hayırlı uğurlu olsun Allah bahtını güzel etsin inşallah :) ne mutlu size.

Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin tayin durumu var ne olur dua edin bize ne kaldı şurda doğuma en azından bir yıl daha kalalim burda Allahın izniyle.

Canım hayırlı olsun tekrardan bebişin. Başınızda sağolsun. Rabbim bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Emme konusunda da ısrarla emzir canım. Emzirdikçe sütünde gelir. Bir tarafı tuttuysa ısrarla öbür tarafıda tuttur. Ben öyle yapmadım şimdi bir memede hep sızma var. İki tarafada ped koyuyorum bir taraf kuru bir taraf hep dolmuş oluyor.
Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin tayin durumu var ne olur dua edin bize ne kaldı şurda doğuma en azından bir yıl daha kalalim burda Allahın izniyle.
Allah allah nerden çıktı bu şimdi. İnşallah kalırsınız canım. Ama taşınmak zorunda kalırsanızda çok büyütme kendine canım. Bizim bir ablamız karnı burnunda iki çocuğuyla beraber eşinin mecburi hizmeti dolayısıyla başka şehre gitmek zorunda kalmışlardı. Olmaz mı olur ama inşallah herşey gönlünüze göre olur...

cok gecmis olsun doktorun ameliyat esnasinda bakmamis mi tuplerine neden tekrar bakilsin istiyor.ahrica hangi sehirdesin ist.agrisizanestesiz yerler var.

teşekkür ederim. doktor ameliyat sırasında bakmış dış gebeliğin oluştuğu sağ tüp den emin olmak için istiyor , ameliyat sonrasında herhangi bir problem oluştuysa ona göre çözüm üretecek sanırım. sol tüp açıkmış.

laparoskopi olalı tam bir ay oldu ama hala benim dikişlerim düşmedi. herkesin aşağı yukarı 10-15 günde düşmüş , doktor alabilirim dikişleri dedi. geç iyileşme gösterdiğimi söyledi. dikişler alınırken acı hissediliyor mu acaba

merhaba.. bende dış gebelik geçirdim ama 9 doz metotreksat iğnesi oldum multidoz çok şükür ameliyatsız hallettim geçen hafta p.tesi değerim 9a düştü dr artık regl olmanı beklicez dedi siz ne zaman hastalandınız yardımcı olurmusunuz strese girdim niye olamadım diye 8 gün oldu sıfırlanmıstır degerim diye düşünüyorum.. rabbim kimseye yaşatmasın ayrıca..(amin)

geçmiş olsun bende kasım ayında dış gebelik geçirdim değerim 30 a düşünce adet oldum. sende olursun ve rahatlarsın inşallah. çok zor bir süreç Allah yardım etsin geçiren herkese ve bana

dış gebelik geçiren arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın
bunu bende merak ediyorum..ben ameliyat oldum.. tam 35 gün oldu hala hastalanmadım. ve göbeğim hamie gibi ve taş gibi şiş hala..meraktayım
kızlar siz ameliyattan kaç gün sonra regl oldunuz???

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun 4+6da keseyi gordum cok skur allah bunu yasamayi hepimize nasip etsin
Dis gebelikten 64 gun sonra adet oldum lutfen biraz sabirli olun moralinizi yuksek tutun allah mukafatini verir insaallah

Selam kizlar bugun 4+6da keseyi gordum cok skur allah bunu yasamayi hepimize nasip etsin
Dis gebelikten 64 gun sonra adet oldum lutfen biraz sabirli olun moralinizi yuksek tutun allah mukafatini verir insaallah

çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin. darısı da bizim başımıza inşallah :)
demek daha var adet olmaya.içimi rahatlattın çok sıkıntı veriyor patlayacak gibiyim resmen

çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin. darısı da bizim başımıza inşallah :)
demek daha var adet olmaya.içimi rahatlattın çok sıkıntı veriyor patlayacak gibiyim resmen

Amin cok tesekkur ederim. Tabi bu bekleme suresi bunyeye gore fark ediyor doktorum da oyle soylemisti belki sizinki kisa surer insaallah

inşllh bundan sonra daha sık girmeye çalışırım cnm.inşllh herşey iyi olacak.haklısın iyi düşünmek insanı iyi olacağına inandırıyor.senin nefes darlığı ve kalp çarpıntıların ne kadar sürdü ve ne zaman tamamen geçti?inşllh doğuma kadar devam etmez.gerçi ilk zamanlara göre sanki daha azaldı gibi.rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğine kavuştursun, inşllh bir avazda kolaycana çabucak doğururssun normal olarak.bu arada kolay normal doğum hikayelerini okudum geçen gün.tavsiye ederim.insanın cesareti geliyor,bende yaparım diyorsun.inşllh bir sorun çıkmazsa normal devam ederse bende normal doğum istiyorum.artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşllh....
UCONN cum cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım bu kez cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.hayırlısı sağlıklısı olsun inşllh senin kızına arkadaş gelsin topik erkek bebek dolu:)cuma yazarım inşllh herkeze hayırlı geceler....

sen ameliyat mı oldun canım yoksa iğneylemi attın. ne kadar zaman sonra oldu hamileliğin. Allah hayırlı etsin. darısı tüm isteyenlere

geçmiş olsun bende kasım ayında dış gebelik geçirdim değerim 30 a düşünce adet oldum. sende olursun ve rahatlarsın inşallah. çok zor bir süreç Allah yardım etsin geçiren herkese ve bana

amin canım.. inşallah sende bende tüm geçirenlerde bian önce atlatır.. benim baya uzun sürdü o halde 21 ekimden beri bekliyorum hamile gibi karnım çok şiş bian önce olsamda artık rahatlasam..

sen ameliyat mı oldun canım yoksa iğneylemi attın. ne kadar zaman sonra oldu hamileliğin. Allah hayırlı etsin. darısı tüm isteyenlere

Laparoskopi oldum canim ben tam 4 ay sonra 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim dunde keseyi gordum cok sukur artik ruyalarima girmeye baslamisti ikinci dis gebelik cok sukur degilmis allah isteyen herkese nasip etsin dualarim sizlerle

Laparoskopi oldum canim ben tam 4 ay sonra 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim dunde keseyi gordum cok sukur artik ruyalarima girmeye baslamisti ikinci dis gebelik cok sukur degilmis allah isteyen herkese nasip etsin dualarim sizlerle

rahim filmi çektirdinmi sen canım. ya formu okudum da çektirmemiş genelde kimse ama ben çok korkuyorum çektirmeden hamile kalırsam ve yine dış gebelik olursa diye

amin canım.. inşallah sende bende tüm geçirenlerde bian önce atlatır.. benim baya uzun sürdü o halde 21 ekimden beri bekliyorum hamile gibi karnım çok şiş bian önce olsamda artık rahatlasam..

al benden de o kadar karnım hamile gibi şiş. 25 ekimden beri bende hastalanmadım. hayırlısıyla normale döndüğümüz günleri de görsek inşallah.

rahim filmi çektirdinmi sen canım. ya formu okudum da çektirmemiş genelde kimse ama ben çok korkuyorum çektirmeden hamile kalırsam ve yine dış gebelik olursa diye

bende laparoskobi oldum 7 aralıkta , doktor 2 regl geçir rahim filmi çekelim dedi. rahim filmi çekilmeden hamilelik konusu benide rahatsız ediyor. ameliyat sonrası tüplerde kesi atılıp dikildiği için ( en azından benim tüplerim alınmadı- ikiz dış gebelikti- 3250 hcg ile ameliyat oldum) yapışıklık yada takılabileceği bir şey oluştuysa ön görmüş oluruz. diğer tüp sağlammış ama yine aynı tüpten hamile kalırsam diye düşünüp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…