Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hayırlısı olsun melenela darısı bizim başımıza ya kızlae siz bişey soracam ben kist için doğum kontol hapı içtim biteli 4 gün oldu ama adet gelmedi neden acaba bilen vasa yazsın bana

Çok teşekkür ederim Ayşecim darısı sizlerin başına
bende doğum kontrol hapını bitirdikten sonra 4,5 gün olmazdım normal bişi geçmiş olsun canıım

Cok teşekkur ederimm canım benım daha korunmayı bırakmaya 1 ay var iyice sabırsızlanmaya basladım valla Allah tez vakitte bizlerede nasip edr inşallah.

olur agrın olur..
sen en sabırsız kısmındasın. gercı korunmayı bırakıyorsun sonra baslıyorsun gun saymaya:))
Rabb'ım hepınıze nasıp etsın. eksıklıgı cokkkkk zor oluyor ama sukur hıc bırımızın
olumsuz bır durumu yok. neler neler duyuyorsunuz, tekrar etmeye gerek yok...
melenela tebrık ederım... Sat a gore benım kı senden buyuk ama muhtemelen gercek haftasında
benımkı daha kucuktur. benım gec dollenme ama ne zaman o henuz bellı degıl.
yarın bakacagız neler gosterecek bıze.
keseyı gordun rahatladın sanırım. ohhhh cok sukur ben de goreyım bı ben de ohhh cekecegım
gercı ne dıs ne de baska olumsuz bır durum hıssetmıyorum ya da oyle bır sey olacagına ınanmıyorum
bakalım hayırlısı...
melenela sen degerlerını takıp ettın mı? beta degerlerını ıkı gunde bır???

teşekkür ederim canım
ben kan testi yaptırmadım dr gerek yok dedi:bbo: niyeyse artık
10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ne dicek
sana da hayırlı olsun tebrikler canım Allahım sağlıkla kucaklamayı nasıp etsin inş..

tesekkur ederım. sanırım sen gebelıkten habersızdın ve ık ogrendıgınde doktora gıttın
zaten kese ılk muayenede gorulunce tabı beta degerlerının takıbıne gerek kalmadı:))))
sevındım.. ben bıraz erken ogrendım o yuzden kendım takıp ettım yarın doktora gıdecegım
hayırlısı ıle gorururm ınsaellah

gebeliğimden habersiz değildim biliyordum aslında ama dün sabah hafiften leke gelmeye başlayınca korktum dış gebelikte de öyle olmuştu çünkü
dr a gittiğimde oda keseyi gördü
dediğin gbi bunun için takibe almadı buyuk ihtimalle
inşallah doktordan hayılrlı haberlerle dönersin inş..canım

tesekkur ederım melenela. ınsaellah sen de sıkıntısız guzel bı hamılelık gecırırsın
zaten tecrubelısın de.
ayse dogum hapı bıraktıktan sonra bır kac gun gecıyormus sonra regl gelıyormus.
duydugum boyle ben kullanmadım ama bak melenela da aynı seyı
soyluyor sıkıntı etme. gelır...

merhaba kızale bakıyorumda kimseler yok ugün herkes yılbaşı hazırlıyı yapıyor aslında bend eçok yoğunum ben şimdi çarşıay çıkacam moğluma ve eşime yeni yıl hediyesi alacam akşam yemeğinede arkadaş gidecez yeni yıla orad girecez işllah yeni yıla hepimiz mutlu gireriz hepiniziz yeni yıl kutlu olsun iyi eğlenceler

bugun beta degerımın ıkıye katlamadıgını ogrendım 190 olan ıkı gunde 299 olmus.
cok ıyı katlayan deger bugun boyle olunca bır dusundurdu. neysekı doktora da kontrolumuz vardı
gıttık. doktor bu degerle gorunmez ama bır bakalım dedı baktı. sol yumurtalıklara yakın bır olusum
gordu. ''bu normal gebelıkte olabılecek bır kıst de olabılır. sen dız gebelık yasadıgın ıcın
ektopık de olabılır'' dedı. deger 1000lerde ıken daha ıyı gorunur dedı. haftaya gel dedı ama
ben betaya gore gıdecegım. (beta 1000lere yaklasınca)
hıc ektopık olabılecegını dusunmuyorum-ınanmıyorum. agrın saNCIN var mı dedı
hakıkaten de ne sancım ne agrı ne de herhangı bır durumum var. o yuzden rahatım zaten.
oncekınde coktan sancı ve kanama baslamıstı. hayırlısı..
Rabb'ıme sıgınarak korumayı bıraktım- bu yola cıktım- yıne elbet Rabb'ıme sıgınıyorum..
:))))))))))))))

ayse senın de ve kızlar sızın de yenı yılınız umudu bereketı guzellıklerı huzuru
ve ekstradan bebıslerı gorebılecegınız bır yıl olsun. ınsaellah...

herkeze slm 2009 pek ii gecmedi bnm için ama 2010dan cok umutluyum allh hepinize gönlünüzdekini versin 2010da bu yılı aratmasın insallh

ınsaellah tugba.
benım 2009 yılım cok guzel gectı. gecen tum yıllar benım ıcın oldukca guzeldı ama 2009
bır baskaydı. ınsaellah 2010da da guzellıkler benım pesımı bırakmaz. belkı 2009 yasadıgım ektopık
negatıf bır durumdur ama benı o derece etkılemedı. ben 2009 da evlendım cok guzel bır balayı
gecırdım 3.kez umreye gıttım. sampıyon oldum... aklıma gelmeyen cok cok guzel seyler
yasadım ınsaellah devam eder.. ınsaellah sızın de gonlunuzden gecenler ya da gonlunuzden
ve aklınızdan gecmeyen guzelllıkler de yasarsınız...

2009 sana son hediyesinide verdi yeni yıla ann olarak gireceksin n güzel alh en kısa zamnda bizede nasip eder insallh

mrb kızlar.eminecim değerin tam ikiye katlamamış ama düşükte değil.bende kötü bişey olduğunu sanmıyorum.allah korusun öyle olsa en azından kahverengi lekelnme falan olurdu.hamileliğin gayet sağlıklı devam edecek ben buna inanıyorum.zaten sende negatif düüşünmüyosun en önemlisi bu.
kızlar hepinize sağlıklı mutlu nice yıllar.allah bu günümüzü aratmasın.en güzel en mıtlu günler hepimizin olsun inşallah.

cok sagol fatma. tam senden bekledıgım sozler:)))
benım oncekı gebelıgımde 22, 4gun sonra 27 gıbı baslamıstı. sımdıkı cok cok farklı...

ah ah bnm cok gzel artmısıt ilk 198 di iki gün sonrada 485 di ama bnce sennki gec dollenme die deger düsük ama yinede dikkati elden bırakmamamk lazım degerlr iyi artsada dıs gebel,k olab,l,yo malesefhayırlısıyla b, keseyi, gorde insallh ondan sonra hiç bi korkun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…