eminecim inşallah güzel şeyle okurum diye girdim topiğe ama haberinle üzüldüm.canım dediğin gibi beta değeri sağlıklı bi gebelik olmadığını işaret ediyor ama en azından kimyasal gebeliktirde inşallah sana hiç zarar vermeden kendiliğinden yok olur.benimkide önce kahveregi lekelenmeyle başlamıştı sonra ara ara kanamaya dönüşüyordu.peki kanaman normal adet kanamsı gibimi yoksa rengi ve miktarı farklımı.dış gebelikte aşanan kanama koyu erik suyu gib bir renkte oluyor yani nerdeyse bordo gibi.ve adet akanamasından daha az.benim böyle tam 1,5 ay sürdü kanamam.dediğim gibi adetten daha az.benim değer kanama artınca düşyordu kanama azalınca ya haff yükseliyodu yada yernde sayıyodu.bunları şimdi kendi yaşadıklarınla kıyasla diye ayrıntılı alatıyorum.3 doktor teşhis edemedi ne olduğunu figen hanım alamıştı ultrasonda dış gebelik diye.diğer doktor sağ tarafta bi oluşum var ama ne olduğunubilemeyiz demişti.meğer dış gebelikmiş işte.canım allah korusun a bu dış gebelikse eğer mutlaa bundan sonra rahim film çektir lütfen.çnkü tüpler açık bile olsa uç kısımlarında esneme,genişleme varsa buda görevini yapamadığı için dış gebeliğe yol açıormuş.şu rahim filmi kötü bişey deil kızlar bende çektirmeseydim ya boşa aylarca uğraşacaktım yada ine dış gebelik yaşayacaktım.
eminecim dualarım senile inşallah her ne ise en hafifşekilde sana zarar vermeden atlatırsın canım.dediğin gibi hiç belli olmaz normal bi gebelik bile olabilir.inşalahta öyledir.bizi merakta bırakma gelşmeler yaz mutlaka
ayşecim seninde adet olmana sevindim inşallah bu adetle herşey temzlenir gider.allah yardımcımız olsun.