Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hersey olur hersey. hepımızın tuplerı sıfır km ıdı ama bak....
yarın bır olsun su testı bır yapayım bakalım ne ne ımıs...
ınsaellah guzel haberler verırım sıze de.

sırt ustu yatarken aklıma bırsey geldı (kadın oldugum ıcın dusunmeden duramıyorum:)))
dedım kı 'dıkıs ızlerımın uzerınden baskı uygulayayım da bır agrı var mı bakayım'
sol tarafım agrıyınca korktum 'eyvah' dedım sag tarafa aynı seyı yaptım agrımadı.
haydaaaaaaaaaa dedım. sag tarafa bır kac defa daha bastım agrımaya basladı:)))
ılkel dıs gebelık tesbıtı:)) Hay Allah'ım neler yapıyoruzzz

evt kızlar bnede hamilelre soruyorum beta yaptınızmı diye o nedir folik asit alıyormusunuz yok bilmiyoruz sadece adetleri geçince hamile olduyunu biliyorlarmış bide cinsiyatini öğrenmek için ultrasona girerlermiş tsaki doğum akadar hastaneye gidiyorlar bazıları zaten evede doğum yaptıyı için hastane yüzü bile görmüyorlar beden diyorum eski,lerdemi olsaydık ne üp nedir yumurtlama nedir bilmiyordum vaşlla dış gebelikte herşeyi tanıdım eminecim sen pozitif bi insansın işllah herşey gölünce olur senini için şimdi yatınca dua edecem yarın bize güzel haberler veresin

valla eskiden yokmus bole seyler tabi insanlarda takmıyolardı biz biliyoz ya bigi baze sakıncalı da olabiliyomus :) bnm yumrtlama donemi bitti akıntı bitti ordan biliyom

nedense ben çok adet olmak istiyorum yarın ilacımın biteli 7 güün olacak niye adet olmadım o kadarda soğan suyu içtim kanam olması gerekiyordu oolmadı kisttenmi yoksa belim çok ağrıyor arada kasıklarım ağrıyor bide aşırı baş ağrısı ve dönmesi oluyor yoksa diyorum gebe klaömış olabiliriyim diye ihtimal yok 21 tane doğum kontrol hapı içtim offf beklemek ne zormuş adet olsam kurtulurum sobnrad çalışmalra başlıyacaz bu akşam anenmlerdeydim anne anem teyzem halam büsürü akraba toplanmıştı hepsi ayrı ayrı soruyor bebeyin olmuyormu bned eonlara daha yeni ameliyat oldum dinleniyorum kounuyorum istemiyorum diye yalan söylüyorum ee neyapayım onlarda üzerime çok geliyorlar ne olmuş sanki oğlum varya olacak niye okadr soruyorsunuz offfff kötü yaa herkese hasp vermekten bıktım artık hiç artık gezmler gidesim yok sorunluymuşum gibi ebni ençok o etkiliyor hamile klasam susurlar bend ekutulurum ençok ondan isityorum yoksa 2 yıl ara versem ne güzüel olurdu ma olmuyor eşimde çok istiyor bellei etmiyor ama istiyor kimbilr şimdi siz ne güzel rüya görüyorsunuzdur yada çalışam yapıyorsunuzdur:ecrin_bebek:nenesse uyku tutumuyor beni bu akşam içimde bi ıkıntı var anlayamadıyım neyse çok uzun oldu yarın görüşürüz

simdi burdayim canm ama sen gitmişşin hala ne bekliyosunm canm test yapmak için bn sana diyorum 21 tane içtin aam seni etkilememişki senn yumurtan büyümüştü bnce git bi doktora allh korusun belik onlarda kist oldu nebelli evde beklemekle bişey olmaz ama bnce hamile olabilirsin hapla o kadar cok kalan varki ki senin yumrtan da büyüdü daha cok ihtimalin var cnm bnce test yap be bize haber ver emi

slm kızlar.
ayşe nden test yapmıyoun.bak eminenin yaşadıklarıyla hiç birşeyin imkansız olmadığını öğrendik.belki sende hamilesindr.değilsende en azından kafandan atarsın bu soruyu.
emine sen naptın gittinmi doktora bizi merakta bırakma.inşallah güzel habelr almışsındır sabırsızlıkla bkliyoruz müjdeni.inşallah herşey yolundadır

valla fatma son yazdııgın mesajdan hemen sonra da boyle bır mesaj yazılmaz ama...
yapacak bırsey yok..
dun test yaptırdım (ıkı gunde bır yaptırdıgım gıbı)
sonuc 87 gozlerıme ınanamadım... ne dıyım...
sonucu aksam aldım doktorlagorusemedım tabı.
benım degerler (oncekınde) yavas ya da bırden katlayarak ama hep artarak gıdıyordu.
bu neydı anlamadım. elbette buyuk bır sıkıntı o bellı ama ne kanama ne agrı..
gercı herseyı bılıyoruz. beta ıyı seyretmedı mı gebelık olumsuzdur... gerısı faso fısoo..
ben kendı derdıme dustum dun aksam... ıc kanama olur mu? esım ıcın uzuldum
bırden bayılma falan olur da, bunları ona yasatırsam dıye korktum daha cok...
benım ru halım oldukca ıyı... hatta ıkıye katlasa aynı olurdum herhalde.
sanırım bu daha tuhaf:))) delılık belırtısı...
ya ama sımdı ben bu topıgın ısmıne layık mı olmus oluyorum??????:)
hay Allah'ım ya... guluyorum aglanacak halıme...
esım bugun baska bır labaratuardan test yaptırmak ıstıyor. artık hastanelere teslımım.
ya barı kendınden gıtse... amelıyat tekrar narkoz. narkoz benı cok etkılıyor
ozellıkle bu yıl sampıyona var..
e malum sımdı sampıyona on plana cıktı:))))

kızlar hayatım boyunca her gırdıgım alanda basarılı oldum cok sukur..
100 kadında bır gorulen ve sonrasında %10-15 rısklı olmama ragmen o oranı da tutturabılmem...
bu kadar basarı fazla tabı...
:roflol:

kızlar yıne de dualarınızı eksık etmeyın.
cıkmacık candan umıt kesılmez... O ''ol'' dedı mıııı....
bır de temız agızların duası kabul edılır... benım ıcın sız, sızın ıcın ben temızım...

merhaba eminecim aaaa inanmıyoum değer 80 kadar düşmüş kendin edikkat et eğer dış gebelikse çok sinsi oluyor ben 65 değerde iç kanam geçirdim işllah ssorun olmaz herşeyin hayırlısı olsun ben dün adet oldum ama kannamma az ve çok m,dem bulanıyor kesin kistendir duruyorlar ma belim çok ağrıyor ve midem bulanıyor nalmadım bıktım bune neler yaşıyoruz ALLAHIM yardım et bize eminecim senin için dua edcem ama senin için hayırlısı ne ise o olsun

ınsaellah ayse cok sagol.
testı tekraradık sonuc:86 yanı bır yanlıslık yok.
yarın doktora gıdecegız. benım amelıtayımı yapan antalyadakı doktorla da gorusmek ıstıyorum
durumu anlatıp bılgı aalacagım.
bır agrım kanamam olmadıgını soyluyordum az once eve geldık
ıkındı ıcın abdest alacaktım lavaboda bırsey geldıgını hıssettım
ve kanama basladı. rahatlattı bu benı.
yalnız anlamadıgım sımdı deger 299 ıken goremedık hıc bırsey
sımdı 86 bu defa da gorunmez benım ne gecırdıgım nasıl tesbıt edılecek?
ayse senın degerın hıc mı yukselmemıstı?
fatma senın de kendınden kanama ıle gıttı ya, benımkı de acaba oyle mı olacak? senın nasıl
tesbıt ettıler?
ya ınsaellah amelıyatsız sonuclanır..

derya merhaba sen nasılsın???
Ayse sen de regl olmussun ınsaellah tertemız olursun:)))
bırsey daha ben korunmayacagım...

Eminecim canımmm gecmis olsunnnn gercekten cok uzuldum. Ama sen guclusun inşallah degerin hemen sıfırlanır sakın yanlıs anlama deger sıfırlansın istemiyorum saglıklı yukselecekse yukselsin. Yoksa boylede kalmasın birde hemen dıs gebelik demeyelim kımyasal gebelikde olabilir. Ve inşallahda oyledir hemen biter. Sen kendine dikkat ett olurmu cok dua edicem senın için. Canım bende 2 ay duzenlı adet olmustum dıs gebelikten sonra buay olmadım hlal 1 hafta geti benımde son 1 ayım subaata korunmayı bırakıcam Rabbim hepimizin duzsını kabul etsin 2010 ugurlu gelsın.

eminecim çok geçmiş olsun cnm.inşallah dış gebelik deildir yaa agrinin dediği gibi inşallah kötü bişey olmasın ama illa olacaksa bu kimyasal gebelik olsun bari.senin için dua edicem tatlım.allah hakkında hayırlısını verir inşallah.her şerde3 bi hayır vardır.inşallah bundadda bi hayır vardır

evet ayse (akımera) her serde bır hayır vardır. ınancımız olmasa zaten ne hallere gelırız.
cok sukur saglam ınanıyoruz.
derya tesekkur ederım benım de duam bu yonde. ınsaellah degerım hemen sıfırlanır.
kımyasal olabılır mı bılemıyorum ama nasıl teshıs edılır bunu da bılmıyorum.
bakalım. yıne de korunmayacagım. bır kere korundum yeter ya...

eminecim inşallah güzel şeyle okurum diye girdim topiğe ama haberinle üzüldüm.canım dediğin gibi beta değeri sağlıklı bi gebelik olmadığını işaret ediyor ama en azından kimyasal gebeliktirde inşallah sana hiç zarar vermeden kendiliğinden yok olur.benimkide önce kahveregi lekelenmeyle başlamıştı sonra ara ara kanamaya dönüşüyordu.peki kanaman normal adet kanamsı gibimi yoksa rengi ve miktarı farklımı.dış gebelikte aşanan kanama koyu erik suyu gib bir renkte oluyor yani nerdeyse bordo gibi.ve adet akanamasından daha az.benim böyle tam 1,5 ay sürdü kanamam.dediğim gibi adetten daha az.benim değer kanama artınca düşyordu kanama azalınca ya haff yükseliyodu yada yernde sayıyodu.bunları şimdi kendi yaşadıklarınla kıyasla diye ayrıntılı alatıyorum.3 doktor teşhis edemedi ne olduğunu figen hanım alamıştı ultrasonda dış gebelik diye.diğer doktor sağ tarafta bi oluşum var ama ne olduğunubilemeyiz demişti.meğer dış gebelikmiş işte.canım allah korusun a bu dış gebelikse eğer mutlaa bundan sonra rahim film çektir lütfen.çnkü tüpler açık bile olsa uç kısımlarında esneme,genişleme varsa buda görevini yapamadığı için dış gebeliğe yol açıormuş.şu rahim filmi kötü bişey deil kızlar bende çektirmeseydim ya boşa aylarca uğraşacaktım yada ine dış gebelik yaşayacaktım.
eminecim dualarım senile inşallah her ne ise en hafifşekilde sana zarar vermeden atlatırsın canım.dediğin gibi hiç belli olmaz normal bi gebelik bile olabilir.inşalahta öyledir.bizi merakta bırakma gelşmeler yaz mutlaka
ayşecim seninde adet olmana sevindim inşallah bu adetle herşey temzlenir gider.allah yardımcımız olsun.

fatma ıyı kı yazmıssın bunları.
benım dıs gebelıktekı kanamam 6+0da baslamıs 7+0da bıtmıstı bıttıgı gun amelıyat olmustum.
kanamam o zaman regl gıbıydı. ve betayı hıc etkılemıyordu.
sımdı ıse beklemıs kan gıbı. az once gele akıntı senın de anlattıgın gıbı bordo ıdı
hatta tam soyledıgın gıbı erık suyu gıbı:))) cok guzel anlatmıssın.
demek kanaman 1.5 ay surdu. aman 1.5 ay sursun de amelıyat olmasın
tekrar amelıyat ıstemıyorum. gercı amelıyattan cok memnun kalmıstım ama
benım derdım narkozla.
pekı deger o kadar dusukken nasıl gorulebılıyor nasıl dıs oldugu anlasılıyor onu bır
turlu anlamıyorum. ya fatma zaten ben hamıle kalmasaydım 16 aralıkte regl olacagımı
bıldıgım ıcın 24une rahım fılmı ıcın randevu planlamıstım. hamıle kalınca nasıp olmadı.
bakalım ne olacak...
benım merak ettıgım hıc bır kanama olmadan deger bırden 299dan 87-86ya nasıl duser?
ayse sen 60larda ıckanama gecırdın ya hıc yukselmemıs mıydı? nasıl bellı oldu?
benım sımdı sıkıntım esımın bana bırsey olacagından devamlı korkuyor olması...
bellı etmese de. onun dısında oldukca ıyıyız:)) hatta arada 'uzulmemız lazım cahıl de degılız kı
cesuruz dıyelım' dıyoruz ama nedenını bılıyoruz. ınancımız saglam dıyoruz gelenın
kımden geldıgını bılıyoruz cok sukur... yoksa dıs gebelıgın evlılık yıktıgını antı-depresan
kullanmaya kadra gıttıgını okuyoruz hep. cok sukur hepımız o yonde rahatız...
ya ben bu kadar rahatsam artık sızın hıc uzulmeye hakkınız yok...
caktırmadan da aranızda rutbelı oldum:))))

eminecim dediyim gibi bvenim hep ağrım vardı değerim yükseliyordu düşüyordu 1 ayda 350 ye düştü sonra çok ağrım vardı 60 indi doktorda düşyor dei ama ağrım ve kananmma çoktu ulrtasona girdiyimde iç kanam başlamıştı ve tüpüm şişmiti rahimin yanında kitle vardı yaa çok kötüydü ama ağrın olmmaması iyi bişey işlalah kanamyla atarsın ben kendim bu dış gebelikten bişey anlamdım ama seninkidsi kimyasal gebelikte olur dış gebelik olmaktansa kimyasal olsun daha iyi ama senin dediyine göre doktor yumurtalıkta kştle testi atmişti deyilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…