Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

benimde doğumum ocağın sonuydu ama olmadı malesf yok gitii
neyse artık bizde yazın doğuruuz

bnm cok iyi basladı ilk degerim 198 di doktor iki gün sonra cagırdı 456 dı hersey cok iyi gidiyodu sonra 7 haftada kahvereni kanama 10 gün sürdü bu arada progestan kullandım hiç bi doktorun aklına dı gebelik gelmiyo deger iyi artıyo die sonra bi kanama bn doktoraa yineanlamadılar düsük dedi yoladı rahim incelmiş dedi 15 gün sonra gel dedi bebisim 21 gün bnmleydi ogrendikten sonra neler ördüm yatagını bile begendim zaten uzun zamndır bekliyodum sonra 15 sonra gttim doktor b baktı cok fazla serbest sıvı var dedi
1 hafta haftanede yattım 10. haftasındayken alındı tüpüm bnm bayagı uzundu yani

saol canım teşekkür ederim çok şükür iyi şimdilik bi aksilik yok.. canım benim hiç düşünme yarını biliyorum söylemek kolay ama sen ileriye bak olumlu düşünmeye çalış eminimki biz bu yıl hepimiz çok güzel haberler alıcaz ...9 gün az kalmış canım inşş dilediğin gibi olur tatlım herşey...belirti hissediyormusun herhangi bir değişiklik falan ..

canım benim teşekkür ederim ...aynen öle canım buraya gelip sizlerle bişiler paylaşmak çok rahatlatıyor beni ve açıkcası bu konuları konuşabildiğim çok fazla arkadaşımda yok hatta hiç yok ...bu arada bende emineyi merak ediyorum inş hayırlısı neyse o olur ...

mrb canım teşekkür ederim dileklerin için...inş canım 2010 da herşey güzel olur yaşadığımız olumsuzlukları unuturuz inş bize vereceği güzel şeylerle..

beliriti var gibi adetme 9 gün var aam 3 gündür ggüslerim cok fena sis ve sızlıyolar bakalım gögüsler hamileliign ilk günlerinden itibaren siser ve sıalrmıs ole yazıyo her yerde ama baaklım hayırlısı olur insalh umutlanmak istyorum ve yarını aklımdan cıkarmaya calısıyorum bdee ayaklarım cok üsüyo

ya sorma tugba benım bu ay cok ayaklarım usumustu benım kı bırseyın belırtısı oldugu
asıkardı cunku hıc usumem ben, sıcaga da alerjım oldugu ıcın herzaman soguk ortamları
tercıh ederım ama ayaklarım cok usumustu bır de gogus! goguslerım zaten buyuk bayagı
dolgunlasmıslardı. bu gebelık bayagı belırtı vermıstı ama dıs gebelıkte aynı fatma senın dedıgın gıbı
gebe oldugumu hıc hısssetmıyordum. demek belırtı ıcın rahım ıcıne gelmesı gerekıyormus:))
kızlar benden haber beklemeyın benım kı gectı gıttı. beta sıfırlansın ıs netıcelenmıs olacak. bır de
calısmalar baslayacak:)))
hıpatıa deden cın gecmıs olsun canım.
2010 umut evet tugba bıraz da sen ıyı olsan. moralım bozuk olacak dıye yarın sabah uyanırsan, olmaz...
hepımızın bebegı olacak o zaman unuttugunuz bu gunlerı hatırlatıp moralınızı bozacam, bekleyın gorun:)))

ne yapayım canm yasadıgımz bi kabus gibiydi atlatması cok zor bide hatırlatanlar sag olsun bn unuttum takvmlre bakamyım diyorum bu ay old belirtilere bakıyorum a bu var su var aklımdan cıkarmya calısyom densizin biri ay kız senn ikler olsadı simdi dogacaktı sesten durlmazdı oynardık simdi onlrla dedi
dagıldım bn unutsam bi densiz hatırlatıyo canm bn ne yapayım birazda psi larak zayıfım cabuk dagılıyoum ozellikle bu dıs gebelikten sonra bole oldum neyse senn su pozitifliginin yarısı bnde ols keske

bı dıs gebelik bi iç gebelik hadi b sefer tuttracaksın dogru yolu

kızlar bende de beta değerleri bi çıkıyo bi düşüyo şuan 516 tabi 2 günde bi kan vericem yarın ve cuma yine. peki ben bi durumdan nası kurtulucam ( sadece ameliyat mı buna çözüm kılar (( çok korkuyorum ben ya ((

nnagıhan gecmıs olsun canım dıs gebelık oldugu kesın teshıs edıldı mı?
ben dıs gebelıgımı amelıyat ıle attım ama bazı durumlarda vucud kendıısı atmaya baslıyormus
burada bır arkadasaımız dao sekılde attı. tabı vucudun kendısının atması operayona gore daha ıyı.
narkoz senı korkutmazsa, bence amelıyatı tercıh et. gercı bu durum tamamen sana kalmıs.
ılac-ıgne ıle atmanın da sıkıntısı var soka gırme ıhtımalıne karsın hastane yakınında olman gerekıyor.
zaten doktorun anlat... beta degerını ıkı gunde bır olcturmen ve o degerlerı doktoruna sunman lazım.
ınsaellah teshıs edılmedıyse tabı, dıs gebelık degıldır.

ahh tugba zaten dıs gebelık denıyor yasadıklarımdan cok sen aklıma gelıyorsun.
bır moralını duzeltsen sak dıye hamıle kalacaksın ama ıste...

nerdesiniz kızlar ya bn bügün cok kötüyüm buugn dogacaktı bebişlerim aam simdi elerm de bos evimde bos yapayanlızım simdi onların sesleriyle inleyebilrdi bu ev (((((

ayşecim ve hipatiacım size çok geçmiş olsun.umarım hastalarınızın durumu şimdi daha iyidir.ktgcim bende senden çok umutluyum cnm.ne kadar inanırsan dileğin o kadar çabuk gerçekleşir.çok inanıyorum.umarım bir hafta snr seninde müjdeli haberini alırız.eminecim seninde bu pozitifliğine hayranım valla.ne kadar hayat dolu enerjik bi insansın.çevrenede o kadar güzel enerji yayaıyosun.her sıkıntının altında bi güzellik buluyosun.aynı polyanna gibisin valla.maşallah diyeyim arkadaşım sana.hiç kaybetme bu enerjini.fatmacım sende iyisindir inşallah.senin çalışmalar ne alemde gidiyo.herşey gönlünce olur inşallah.bu arada ktgcim bugun doğsaydı bebişerinin doğum günüymüş.benimkide doğsaydı şu an 40 ı çıkmış olacaktı.ama biz bunları ne kadar düşünüp hayaller kurarsak kendimizi bi o kadar daha üzmüş oluruz.aynı günleri aynı mutsuzluğu takrar yaşamak güzel bi duygu deil.o yüzden gelecekte doğacak bebişlerinin hayalini kurman seni daha olumlu etkiler bence hayatım.inşallah üzüntün fazla uzun sürmez ve kısa bi süre snr tekrar hamilelik haberini verip daha snr dünyay gelecek bebişlerin hayalini kurarız birlikte.her şerde bi hayır vardır.hepimiz aynı duyguları yaşadık ve allah bidaha kimseye yaşatmasın inşallah.hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.ben çok fazla giremiyorum çünkü sürekli istirahat etmem gerekiyo.bi yanadanda oğluma çiş eğitimi vermeye çalışıyorum 2.5 yaşına doğru gidiyo hala altını bezliyorum şurda 4-5 ay snr kardeşi doğacak ben hala benim büyük sıpayı bezlicem diye uğraşıyorum.memeden çok kolay kesmiştim.ama bu çiş eğitimi çok zormuş yaa.sanki hiç öğrenemicekmiş gibi.sinir oluyorum valla.bir an önce öğrensede bende rahatlasm.böle hamile hamile uğraşmak dahada zor oluyo.geçen yaz alıştırmadığıma pişman oldum valla

evet yazın daha kolay oluyo ci egitimi kısa göre aslında verseydin keske ama zamnla olur canm sen hamile kladın ondan gelmiyo aklına tabi bide oglun var elinde teselln bnm hiç bişey yok göslerim 4 gündür cok fena sis ve sızlıyolar amma buyuk ihtimalle kistendir diyorum düne kadar umudum vardı ilkindeede ole olmustu sızısından yatamıyodum biel ama bu sefer kistim var die aklıma bile getiremiyorum buı umutsuzluk coktü kist mahvetti beni sabhları midem bulanıyo kahvaltı yapamıyom daha yeni bişeyler yedim karnım cok sis yememe ragmn asırı halsızlık yapıyo bi kurtulsan hayırlısıyla su kistten dün gece acayıp agrıdı yumurtalıklarım bi sarı akıntı geldi ondan sonra gecti cok sükür

bugun iç kimselerde yok ya cok sıkıldım nerdesiniz tunemicim nasılsın nerelerdesin yasmın beni yanlız bıraktınız bugun

cnm benim gögüsler hamileykende çok şişliyo idrar renginde değişiklik akıntı yoğunluğu bunlarda hamileleik belirtileri.biliyosun benim dış gebelik tarafımda agrıda vardı ben yine kesin dış gebelik geçiriyorum diye düşündüm ama deilmişim rahim kalınlaşıp gebeliğe hazırlıyomuş kendini.belki sdeninde öledir.üzülme tatlım güzel şeyler düşün.inşallah hamilesindir öle hayal et.kendini boşuna yıpretma bence bütün kistler kötü anlam ifade etmez.benimde 4 sendir bir türlü kaybolmayan bi kistim sol yumurtalığın üstünde.ve iki oğlumda bu kistin üzerinde tuttundu.belki sendede öle olur kistlere rağmen hamile olabilirsin. o yüzden fazla düşünüpte üzme kendini bol bol dua et.allah diyene verir tatlım

geldiimmmm tuğbacığım.bende çok fena grip oldum izin aldım işten evdeyim bugün yatıyodum yni kaltım.ama bizim topiğe girerkende bebişlerin için yeni topik açmışsın onu gördüm.lütfen yapma canım ya ne demiştik daha güçlü olacaktık değilmi.sen şimdi kendini bu kadar üzersen bundan sonra gelecek bebeklerin için şu psikolojin çok olumsuz etkileyecek.aramızda en çok etkilelnen sen olmusun bu doğru çünkü değerlerinin düzenli artması çok yanıltmış.ama bak allah korusun bebğini doğumuna 1 hafta kala kaybedenler var burda.herşeyini odsını eşyalarını hazırlamışken ona isim bulmuşken,cinsiyetini öğrenmişken ölü doğum yapıp hem okadar doğum sancısını çekip sonrada bebğini mezara koyanlar var.biliyorum ne desekte sen bugün üzüleceksin ama lütfen bizden daha kötü durumdakilere bakalımki bize teselli olsun.çok şükür inançlıyız herşey allahtan.şükürler olsunki eşlerimiz anlayışlı.hayat kimse için kolay değil bizimde bunları yaşamamız gerekiyormuş demekki.şimdi artık geçmiş için üzülmek yok.çünkü bu üzüntü geleceğinide etkileyecek.ayrıca kist senin gözünüde korkuttu şimdide kisttendr diyosun hiç belli olmaz o.belkide şuan bir can seninle.toparla kendini.sen bugünü doğum günü olarak düşündükçe dahada kötü olacaksın.

ayşecim sennde inşallah herşey yolundadır.artık hastalığından dolayı olan rahtsızlığın geçti değilmi.zaman ne çabuk geçiyor kaç aylık oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…