Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cok gecmiş olsun canm adacayı ve ıhlamur cabuk ayaga kaldırıyo tavsie ederim haklısınız ama elimde dgil işte keske unutabilsem keske aklımdan cıkarabilsem bi bebek sadece bnm ilacım baska bişey beni kendime getiremez artık haytımda hiç birseyi bu kadar istememiştim milet nasılda ilk aydan hamile kalıy bn 16 aylık eviyim ve ilk günden beri istyorum bebegim bi ce dedi kactı

cnm çok geçmiş olsun.dikkat etr kendine.salgın şimdi herkes grip.bol bol dilen c vitamini bol alamya çalış.inşallah en yakın zamanda toparlarsın.benim ufaklı 4 aylık oldu.kortizon 2 aydır kullanıyorum biliyosunuz.ancak etkisini gösterdi.yani agrılarım daha 2-3 haftadır azaldı toparladım biraz.çok şükür ben iyiyim ama bebişimde iyidir inşallah.şu an tek korkum bu.bir an önece doğsada sağlıklı olduğunu görsem başka bişey istemiyorum allahtan.eğer bebeğimde bi sorun olursa sanırım kendimi ömür boyu affetmem.bi ömür vicdan azabı çekerim.o yüzden allah ne bebeklerimle ne sağlımızla sınava tabi tutmasın bizi.sizinde dualarını bekliyorum cnm

dualrımız sennile canm insallh saglıkla kucagına alacaksın

canm b,de v,cdan azabı cekecegin bişey yok senn elnde degil cünkü mesela sıgara içsen de ondan olsa sen yaptın vicdan azabı cek ama bunda yapacagın bişey yok

canım tşk ederim.elbetteki haklısın.kolay değil ama hyat karşı güçlü olmak zorundayız.bu sitede makber diye bi üy var belki biliyorsundru.oda dış gebelk geçrmiş tam 1 yıl sonra şimdi hamile.onuna tüpü alınmış.ve hatta bebek için tedaviye başlamayı düşüdüğü anda hamile kalmış.bak canım bir sürü insan var bebk düşüncesini kafamdan attğım ay hamile kaldı dyen yada tedaviye başlayacağım nasılsa diye düşünürken rahatlayan bu konuyu takmadığı içnde tedaviye gerek kalmadan hamile kalan.bu işin psikolojiyle ne kadar alakalı olduğunu biliyorsun.taktığımız strese grdiğimiz anda hormonarımız alt üst olyor.benim çok yakın bi arkadaşım evliliğinde çok sorunları vardı ama bu aradada bebk için uğraşıyorlardı.evliliğindek stresten dolayı fsh hrmunu öyle bi yükselmişki doktor şok olmuş.bu yaşta nasıl olur diye.yani rahatla biraz akışına biırak.belkide şuan bunları bile boşa konuşuyoruz belkide bebişin seninledir.öylese yada değilse bile şu stresi moral bozukluğunu at üstünden

ayşecim sanada çok tşk ederim.benim grip ağır geçr biraz.yatak yorgan yatıyorum.inşallah bebeğindede sorun olmayacak canım.çok dirençli bi bebek o.dualarımız her zaman seninle hepimiz için.

saolun yanıma old için zaten en cok kendme kızyorum bn bole yaptıgım için allh vermiyo die

7 ay önce bir dıs gebelik yasadım bn buguni melankolik halin sebebi olamasydı bugun ikiz bebişlerim olacaktı onun dısında korunmayı bıraklı daha iki ay oldu biliyorum ama dıs gebeligin üstünden 7 ay gectigi için cok zamn oldu gib geliyo ve sabırsızlanıyorum bide malesef 2 ay önce 3 cm lik bi kistim vrdı bir ayda gtit o gittigi ay klomn kullandım bu ay yine kitim oldu anlayacagın bahttsız bedevinn tekiyim...

kızlar yaa bu arada bebişime hala bi isim bulamadım ilkine ben yiğit ismini koymuştum babası saygı duydu ama şimdi inat ediyo sen karışma ikinciyi ben koyucam diye.oda takmış bebeğin ismi seyit olsun.bu ismide ondan başka beğenen ve isteyen kimse yok.annesi bilke kızıyo başka isim bulamadınmı diye.o kadar inada döktiki işi sinir oluyorum.iki isimede karşı.kesinlikle tek isim olacak diyo.bende inada döktüm işi.kaynanam yağız olsun diyo görümcem yalın olsun diyo ben daha isim bulamadım hala.çok kararsızım.öle bildiğiniz değişik güzel isimler varmı.ben ilk oğlumda kayra olmasını çok istemiştim eşim hiç istemedi.bundada istiyorum aslında ama bu ismi beğenmiyo.arda olsun diyorum futbolcu ismi diyo yağız olsun diyorum o ne öle ağız gibi diyo yalın diyorum şarkıcı ismiş diyo ren veya kerem isimlerini düşünüyodum onuda kuzenim yeni doğum yaptı o koydu çoduklarına.ren veya berke olsun diyorum onları beğenmiyo.bi isim beğendiremedim.ama bende inada döktüm.bu çocuğu onca sıkıntılarla dünyaya getiriyosam isim koyma hakkına sahip olmalıyım.mutlaka benimde istediğim bi isim olacak ama ne olacağına karar veremedim.bana yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar

Öyle deme ya allah bÜyÜk her sıkıntının ardından bı aydınlık gelır bÖle dÜsÜnme sakın hayırlısı de ve sabret bence bırde hep aynı konu ÜzerŞnde durma cnm kendını yıpratıırsanda engel olursn

bu arada ktgcim çok sabırsızsın tatlım ya.acele etme çok yani dış gebelik geçirdin daha.benim evlendim 3 sene çocuğum olmadı.inana senin kadar takmadım ve doktorlar bize tedavisiz ve ameliyatsız kesinlikle çocuğunuz olmaz diyolardı ama ben zamana ve allaha bıraktım işi.ve tam korunduğum bi dönem bebişime hamile kaldım.şu an oğlum 2 sini yeni birdi.ama ben doğduktan snr 2 kere daha hamile kaldım.yani 3 sene çocuğum olmadı sonraki 3 senedede korunduğum halde 3 kere hamile kaldım.yani biraz zamana bırak ve allaha tevekkül et.bundada bi hayır vardır ama yinede sana dua ediyorum allah aratmadan en yakın zamanda versin diye.ve çokta inanıyorum en yakın zamanda hamile kalacağına.ama bu arada moraalini yüksek tutman lazım.çünkü gebe kalma şansı stresli dönemlerde çok daha az oluyo.ne kadar moralin yüksek keyfin yerinde olursa hamile kalma şansında o kadar yüksek olur

saol cnm gecti bugunde cok sükür yine iyiym ben aglarım die bkliyodum da alh sabrınıda verdi ama nedense hamilelige cok uzak gibiyim ama bi yanımda umut ediyo garip bişi bilmiyom valala

Hayırlısı cnm ınŞ. ıstedıgın gıbı olur ama Üzlme bence geÇmıse dÖnÜp bakınca ınsna Üzluyo

Bende bebek cok ıstıyorum en Önce ben evlenıyım dedım arkadasların arasında hepsı evlendı bebıŞlerı yok ama sabır dıyorum ıŞte

ayşecim kayra,yağız isimleri çok güzel.ege ismnide beğenirim ben ama bu aralar yaygınlaştı.bende kız olursa ada erkek olursa tuna stiyorum.ama eşimde bu isimleri hiç beğenmiyor.tüp bebek olurda ikiz olursa iksinide koyabilirim.ayşecim sende bu kadar sıkıntıdan sonra tabiki bebeğine isim koyma hazzınıda yaşamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…