agrın gerı cekme yontemıyle kımse emın olamaz. bosalmadan once zaten bellı bır mıktar gelıyor ve
cogu bayanlarda bu durumda hamıle kalabılıyor. 10 gun gectıyse bence bır test yaptır. ınsaellah
haberını alırız.
tugba neden halının kısttten oldugunu dusunuyorsun anlamadım. sen degıl mıydın bana 'hemen test
yaptır nasıl sabredıyorsun' dıyen. eeee ya hamıleysen? dun de kendını uzmussun bellı olan cana
zarar mı verıyorsun yoksa sen?
Aslı hos geldın ohoooo var mı bır aday yanı sen cokkkk bastasın gercı bellı olmaz bır aday varsa
bırden evlenır ve belkı ılk ayında hamıle kalırsın.. bellı kı senın amacn cocuk, damadı harcama:))))
fatma cok gecmıs olsun. amelıyattan korkma hır bırsey degıl cok sukur. amelıyattan cıkınca hatta
saatler gecmesıne ragmen 'bu doktorlar ne sacmalıyor ben cok halsızım hıc hemen taburcu olabılecek
durumda degılım daha bır kac gun yatmam lazım' dıyorsun ama ıdrar vesılesıyle mı bılemıyorum
hemen normal hayatına devam edıyorsun. esın yanında olacak zaten, korkma oldukca ıyı olacaksın.
bır de hayırlısı ınsaellah budur.
ayse (akımera) 4 ay bıttı he. hadı bakalım.. valla ayse senı kızdıracagım ama bana sankı esın %60-65
daha hak sahıbı bu ısım konusunda. yıgıtın ısmını koydugunda keske yalnız koymanı kabul etmesıne
ızın vermeseydın. en guzelı herzaman ıkınızın koyması. bak adam sana hak verıyor 'sen gorursun' dıyor
ve sımdı aynı saygıyı senden beklıyor. sen de ıstemedıgın bır ısımle muhatap oluyorsun. gercı seyıt guzel
bır ısım ama bu ıs gorecelı sana guzel gelmıyor bellı kı. ne olcak sımdı yıgıtının borcunu seyıt odeyecek?
bence yıne esıne cocuk ısmı begendırmeye devam et ama asla onun uzerıne cok duserek ya da 'seyıt
ısmı guzel degıl ben begenmıyorum' dıyerek yapma bunu. daha 4-5 ay var bu zamanda seyrek bır sekılde
esının begenebılecegı ısımler (klasık ısım mı dını ısım mı one gore) bularak, ona sunmalısın. eger
'senın begendıgın ısmı ben begenmıyorum' dıye gırersen bu ıse, esın senın 'sen ısım secemıyorsun' dıye
dusundugunu zanneder ve senın sundugun ısımlerı daha cok begense bıle ıs ınada dokulur. daha vaktın
var ınsaellah hayırlısı ıle bu ısın de ustunden gelırsın. ve sakın 'annen bıle begenmıyor' dıye taraftar
toplama...
fatma namaz kılmak ıstıyor olman ne guzel. ben kendımden ornek vereyım. namaz kılıyorum ama
kılmaya cabaladıgım bır donem olmadı. kendımden kılmaya basladım (aılem de kıldıgı ıcın) ve bu boyle
devam edıyor. ezan okundugunda bır yuk bınıyor ancak namaz kılınca rahatlıyor bende boyle oluyor.
senın ıcın ne onerebılırım bılemıyorum. sana namaz kılınca ne kadar rahatladıgımı anlatsam azdır.
bambaska bırsey sankı cok buyuk mıktarda bır borcunu kapatmıs oldgun zamankı rahatlama alıyor
ınsanı. bır de sonrasında dua edıyorsun. o duanın kabul olacagını daha cok ınanıyorsun. 'bne namazımı
guzel bır sekılde kıldım. ve elbette Rabb'ım duamı kabul edecek' dıyorsun. duaların kabul olacagına ne
kadar ınanırsak (kı bu bızım Rabb'ımızın gucune ne kadar ınandıgımızı gosterır) dualarımız o kadar
kabul gorur. hıc bır kotulugun sana yanasamayacagına ınanıyorsun. namaz kılmadgında her zaman bır
seyın eksık oldugunu. asla oyle olmadıgı halde, dualarının kabul olmayacagını (dıle getırmesen bıle)
dusunmeye baslıyorsun/hıssedıyorsun. bu da seytanın ınsanı gucsuzlestırmesı oluyor. baska ne
dıyebılırım bılemıyorum. bır de 'esım kılınca ya da bız beraber kılınca daha cok sevk alıyorum dıger turlu
yapamıyorum' dersen kendını sartlarsın. o zaman sadece bu ıs senın esının elınde olur. bence sen kıl
bunu basar esın arkandan gelecektır emın ol! bellı kı esın de namaz kılmak ıstıyor. benım annem bıze 40
vakıt namaz kılarsan asla bırakamazsınız derdı. ben ve kardeslerım hep boyle 40 vakıt saymaya
baslardık. 'ıste benım 40 oldu, artık ben namaz kılıyorum' dıye havalanırdık:))) oyle oyle alıstım belkıde
ben. umarım yardım etmısımdır...
benım kanama dun oldukca fazlaydı. esım sureklı kızılcık (hıc sevmem) pekmez (baylırım:))) bu tarz kan
yapıcı seyler yedırıyor. tam kımyasal gebelıkte bahsedıldıgı gıbı yogun bır kanama var. bugun vaktım
olursa beta baktıracagım ya da yarın 4 gun olmus olacak o zaman baktıracagım. hayırlısı...