Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

saol cnm bu gunu bi atlatayımkeyfim yerine gelir merak etmeyin allh büyük tabi dualrımı tesbihlerimi hiç eksik etmiyorum asure gününde 41 yasın okundu bnm içim bu ay gecenlerdede bi rüya görüdm evin her yanında nazar boncukları vardı alamında muradınıza erecegine isarettr diyodu bi yerde cocugunuz olacagına işartettr diyodu aslında düne kadar umutluydum helede gögslerim sisti ve sızlıyuolar die amA nett kistte dolgunlastırrı yazıyodu moralim bozuldu ondandır die insallh bebişim benmledir sizde dualrınızı eksik etmeyin ne olur

demi bastır sen koy :) ama ilkinide sen koyduysan kocanda haklı bi yerde buda onun hakkı ama yinede ikinizin ortak krarı olmalı

kızlar bzde evleneli 3,5 yıl oldu.kayınvalidemler bizim burda yaşadıklarımızı bilmiyolar.bi kere hamile kaldımya arkasından hoopp diye ikinciside olur diye bekliyorlar.bana bişey dmyolar ama burdaki görmceme soruyormuş kayınvalidem.valla o yzden bu aralar bende onlarla telefondda olsa görüşmek istemiyorum.bana bşey demeselerde bi baskı hissediyorum üstümde.ama napalım bizimde yüzümüz gülecek. ayşede şuan hamile ama oda ne sıkıntılar yaşadı kimbilir.

tuğbacığım ya ne güzl sen duanı namazını ihmal etmiyosun.kızlar bu konuda kendimi şikayet edcem size.ya ne olur bana biraz bu konuda destek olunda toparlayayım tekrar.ne güzel namaza başlamıştık eşimle.o benden iraz daha tembel bu konuda hep ben diyorum hadi namazımızı kılalım falan dye.ama o ihmal edince bende ihmal etmeye başlıyorum.ikimiz beaber yaparsak daha mutlu oluyorum.kuran okumayı ildiğim halde 1 aydır hiç elime almadım.hatta bu araar dua ederken bile eksik hissediyorum kendimi.biraz beni bu konuda telkin edin ne olur.kendime çok kzııyorum

evet cnm insanlar bizim ne yaşadıklarımızı ne hissettiklerimizi bilemezler ve her konuşmaları üzerimizde baskı hissetmemize neden oluyo bu gebeliğimizi dahada zorlaştırıyo çünkü bizim strese girmememiz lazım.o yüzden ne kadar az duyarsak çevremizi o kadar enerjimiz yüksek olur kızlar yani 3 maymunu oynayalım gerisini boşverin.allahın izniyle herşey çok güzel olacak merak etmeyin.dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum.bu arada evet eşimide kırmak istemiyorum onunda isim üzerinde hakkı var ama bende bu duygudan mahrum olmamalıyım ortak bi karar olcaka elbet.ama ona hangi ismi begendirebilirim hiç bilmiyorum.bu arada oğlumun mama ve uyku sati geldi.ben çıkıyorum kızlar.kendinize iyi bakın mümkün olduğu kadar kafanıza bişey takmayın.hepinizi öpüyorum görüşürüz byee

bnde elmden geldigince kılmaya calısıyorum bu gunlerde bndebazen kacırıyorum ama hepten sogumayım dei kılmaya calısyorum bn namaz kılınca dua edince biraz rahtlıyorum allha sükür allh sabrını veriyo işte bazen sdüsüyorum mutsuzluklara allh bana da sizede güc versin kendim için en cok gün istyorum cok zayıfım cünkü ama emn olun eskinden hiç bole degildim hep umutluydum ki simdide baskaları için oeym aama kendim için olamıyorum bi ark vardı 2. 5 sene sonra hamile kaldı gelcek ay tüp beebk yapacaklardı %3 anca kendiliginden olur demişti diyoduki adet olucam yok olmayacak deimki bnm içime doguyo hamiesin 1 hafta sonra test yaptı hamile bozo bilirsiniz oda adet olucam diyip duruyodu hamilesin bize yarın güzel haberler vereceksin dedm cok sükür güzel haber aldık bügün kenim içinde olu içime doguyo diyorum ters cıkıyo :))))

tabi cnm
olacak bi olsun nasıl mıncıklıycam onu bu kadar bekletmenn cezasını cekeek :))))))))

inşallah cnm bak sen adımını atmısın bız dhaevlenemedık yani deneme umudun varkaydirigubbakcemile3inşallah hepımıze sağlıklı güzel bebişlerr

görüşürüz ayşecim.
şimdi lavaboya gittim adet olmuşum.yarın doktoru arayığ laparoskopi için gün alıcam.çok korkuyorum ya ben hastaneden ameliyattan,kandan çok korkarım.o amliyathane dşüncesi bile beni mahvediyo.hatta eşime diyorum beni hasta odasında bayıltıp ameliyathaneye öyle götürseler diye.çok ürkütücü geliyo bana.ama napalım katlanıcaz.şunları yaşayacağım hiç aklıma glmezdi.da edin arkadaşlar.büyük ihtimalle bu c.tesi değilde haftaya c.tesi gün alayım dyorum.p.tesi şe başlarım çünkü.umarım 2 gün dinlenme yeter.kızlar bende artık mutfağa gidip yemek yapsam iyi olack.tuğbacığım daha iyi olduğunu düşünerek gidiyorum ona göre aklım sende kalmasın.sen ve eşin herşeyden önemlisin.ee fabrika sizsiniz bebkte ürün.fabrika sağlam olsunda bak sonra seri üretime geçip ard arda 3-5 doğururuz.hadi iyi akşamlar görüşürüz byee

Arkadaslar mrb.Ktgcim seni okadar iyi anlıyorum ki kasım ayında bende boyleydim dıs gebelikten onceki bebegım dusmeseydi kasımda dogacaktı naoalımm nasip degilmis beklemekten baska caremız yok. Yaaa arkadaslar affınıza sıgınarak bısey sormak istıyorum benım adetım 10 gun gecikti. Gerci onceden de duzensizdi ama dıs gebelikten sonra 2 kere duzenli adet oldum. Simdi ise korkuyorum esim kendinden emin ama nette de arastırdım geri cekme yontemı risklıymıs pek ihtımal vermıyorum ama yınede içime kusku dustu. siz nedersiniz fikirlerinize ihtıyacım var.

agrın gerı cekme yontemıyle kımse emın olamaz. bosalmadan once zaten bellı bır mıktar gelıyor ve
cogu bayanlarda bu durumda hamıle kalabılıyor. 10 gun gectıyse bence bır test yaptır. ınsaellah
haberını alırız.
tugba neden halının kısttten oldugunu dusunuyorsun anlamadım. sen degıl mıydın bana 'hemen test
yaptır nasıl sabredıyorsun' dıyen. eeee ya hamıleysen? dun de kendını uzmussun bellı olan cana
zarar mı verıyorsun yoksa sen?
Aslı hos geldın ohoooo var mı bır aday yanı sen cokkkk bastasın gercı bellı olmaz bır aday varsa
bırden evlenır ve belkı ılk ayında hamıle kalırsın.. bellı kı senın amacn cocuk, damadı harcama:))))
fatma cok gecmıs olsun. amelıyattan korkma hır bırsey degıl cok sukur. amelıyattan cıkınca hatta
saatler gecmesıne ragmen 'bu doktorlar ne sacmalıyor ben cok halsızım hıc hemen taburcu olabılecek
durumda degılım daha bır kac gun yatmam lazım' dıyorsun ama ıdrar vesılesıyle mı bılemıyorum
hemen normal hayatına devam edıyorsun. esın yanında olacak zaten, korkma oldukca ıyı olacaksın.
bır de hayırlısı ınsaellah budur.
ayse (akımera) 4 ay bıttı he. hadı bakalım.. valla ayse senı kızdıracagım ama bana sankı esın %60-65
daha hak sahıbı bu ısım konusunda. yıgıtın ısmını koydugunda keske yalnız koymanı kabul etmesıne
ızın vermeseydın. en guzelı herzaman ıkınızın koyması. bak adam sana hak verıyor 'sen gorursun' dıyor
ve sımdı aynı saygıyı senden beklıyor. sen de ıstemedıgın bır ısımle muhatap oluyorsun. gercı seyıt guzel
bır ısım ama bu ıs gorecelı sana guzel gelmıyor bellı kı. ne olcak sımdı yıgıtının borcunu seyıt odeyecek?
bence yıne esıne cocuk ısmı begendırmeye devam et ama asla onun uzerıne cok duserek ya da 'seyıt
ısmı guzel degıl ben begenmıyorum' dıyerek yapma bunu. daha 4-5 ay var bu zamanda seyrek bır sekılde
esının begenebılecegı ısımler (klasık ısım mı dını ısım mı one gore) bularak, ona sunmalısın. eger
'senın begendıgın ısmı ben begenmıyorum' dıye gırersen bu ıse, esın senın 'sen ısım secemıyorsun' dıye
dusundugunu zanneder ve senın sundugun ısımlerı daha cok begense bıle ıs ınada dokulur. daha vaktın
var ınsaellah hayırlısı ıle bu ısın de ustunden gelırsın. ve sakın 'annen bıle begenmıyor' dıye taraftar
toplama...
fatma namaz kılmak ıstıyor olman ne guzel. ben kendımden ornek vereyım. namaz kılıyorum ama
kılmaya cabaladıgım bır donem olmadı. kendımden kılmaya basladım (aılem de kıldıgı ıcın) ve bu boyle
devam edıyor. ezan okundugunda bır yuk bınıyor ancak namaz kılınca rahatlıyor bende boyle oluyor.
senın ıcın ne onerebılırım bılemıyorum. sana namaz kılınca ne kadar rahatladıgımı anlatsam azdır.
bambaska bırsey sankı cok buyuk mıktarda bır borcunu kapatmıs oldgun zamankı rahatlama alıyor
ınsanı. bır de sonrasında dua edıyorsun. o duanın kabul olacagını daha cok ınanıyorsun. 'bne namazımı
guzel bır sekılde kıldım. ve elbette Rabb'ım duamı kabul edecek' dıyorsun. duaların kabul olacagına ne
kadar ınanırsak (kı bu bızım Rabb'ımızın gucune ne kadar ınandıgımızı gosterır) dualarımız o kadar
kabul gorur. hıc bır kotulugun sana yanasamayacagına ınanıyorsun. namaz kılmadgında her zaman bır
seyın eksık oldugunu. asla oyle olmadıgı halde, dualarının kabul olmayacagını (dıle getırmesen bıle)
dusunmeye baslıyorsun/hıssedıyorsun. bu da seytanın ınsanı gucsuzlestırmesı oluyor. baska ne
dıyebılırım bılemıyorum. bır de 'esım kılınca ya da bız beraber kılınca daha cok sevk alıyorum dıger turlu
yapamıyorum' dersen kendını sartlarsın. o zaman sadece bu ıs senın esının elınde olur. bence sen kıl
bunu basar esın arkandan gelecektır emın ol! bellı kı esın de namaz kılmak ıstıyor. benım annem bıze 40
vakıt namaz kılarsan asla bırakamazsınız derdı. ben ve kardeslerım hep boyle 40 vakıt saymaya
baslardık. 'ıste benım 40 oldu, artık ben namaz kılıyorum' dıye havalanırdık:))) oyle oyle alıstım belkıde
ben. umarım yardım etmısımdır...
benım kanama dun oldukca fazlaydı. esım sureklı kızılcık (hıc sevmem) pekmez (baylırım:))) bu tarz kan
yapıcı seyler yedırıyor. tam kımyasal gebelıkte bahsedıldıgı gıbı yogun bır kanama var. bugun vaktım
olursa beta baktıracagım ya da yarın 4 gun olmus olacak o zaman baktıracagım. hayırlısı...

ya kızlar hakkınızı helal edın, cenem yerlere vurmus:)))

sımdı demedım zaten aslı. ama her an evlenebılecegın asıkar..
ayse askolsun... senın ıcın yorum yapacaktım. cunku dun muhabbet bayagı bolmus. bır sen bır ben
yokmusuz... galıba cok konusunca utandım... (hıc ınandırıcı degıl emıne senın utanacagını hıc
sanmıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…