Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

vala bu dıs gebelkten sonra kadın dogumla ilgili tüm operasyonları gecirdim nerdeyse
kürtaj laporoskopi acık ameliyat rahim filmi rahimin mr ı kist liste bole uzayıp gidiyo bi dogum kaldı ama oda bebiş gelmeden olmaz :)

mrb kızlar.emine nasılsın beta ne durumda.inşallah düşmüştür iyice.
tuğba sende tekrar klomenemi başlayacaksın ama klomen kist yapmamışmıydı.inşallah bu sfer güzel şeylere vesile olur şu klomen

klomene basla dedi de doktor bn içmiyom kötü zamna denk geldi die cnm ne yapalım

Ben birsey anlamadım tugba klomen nerden cikti hakikaten?
Bu arada sagolun beta339'a dusmus ikinci gün için iyi bir düşüş
sanırım doktor methotrexate ise yaramış istersen yarın istersen
Cumartesi tekrarla dedi.
Ya Tuğba birseyler yaz ben klomen isini anlamadım. Aynı doktor
di mı bahsettigin?! Bir de belki sen de dusunmussundur ist'da
bulunacağın zaman icinde bir doktora git istersen. El elden ustundur.
Senin oldukça rahatlaman lazım belki doktor sığlığı sebebiyle huzursuzsundur?!

iiyim tuğbacığım.emineciğim sevindim betanın düşmesine inşallah uzun sürmeden sıfırllanır hemen.
ayşecim sen naıl oldun?

canm kistim gitigi için klomn tedavisine devam dedi doktorum ist doktora gidicm cnm randevumu bile aldım tam teskilatlı bi hat her bişeye baktırcam yumrta takibide yaptırcam

Oh oh çok iyi emindim organize olduguna:)))
teşekkür ederim Fatma bizde rahatladık.
Yalnız düşündüğüm birsey var; dün cok rahattim beta birkaç
birim düşmüştü. Bugün sabah iki kere basım dondü ve ağrılarım
başladı ve betanin düştügünü öğrendim. Betanin düşmesi agrilarimla
ilişkili mı acaba?? Hiç ağrım yoktu çünkü benim. Derya senin nasıl
olmuştu?

Canımm benım oncelikle betanın dusmesine cok sevindim.Bende iğne vurulduktan sonra bas donmesi filan olmustu doktora sormustuk normal demistı sonucta agır bi ilac vucut tepkı verebılrmıs. Neyse canımm en kısA zamanda sıfırlanırda sende rahat bır nefes alırsın. Kızlar en yakın 2 arkadasım artık korunmayı bıraktı bu gıdısle etrafımdakı hamıle sayısı artacak onlar adına sevınıyorum ama bizimde olasun istıyorum. su mubarek persembe gununun yuzusuyu hurmetine sevgili peygamberimiz HZ. Muhammed (sav.) yuzusuyu hurmetıne Rabbim dualarımızı kabul eyle bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle. Amimm...

Âmin Allah'im senin iznin ve merhametine sığınıyoruz...

günaydın kızlar.emineciğim ağrılar betanın düşmesiyle ilgilimi bilmiyorum ama benimde öyle olmuştu.hatta anlatmıştımya bir gece ağrıdan duramayıp doktora gittik biz iç kanamdan falan korkarken bir baktıkki beta baya düşmüş.bende ağrılardan korkarak bu yükseliyor heralde diyordum ama her seferinde şiddetli ağrıdan sonra betanın düştüğünü öğreniyorduk.birde bende kist oluşmuştu.doktor vücutürettiği yumurtayı atamadığı için yumurtaların kistleişmiş oda ağrı veriyor demişti.gerçekten de dış gebelik sağda olmasına rağmen sol tarfımında feci şekilde ağrıdığı oluyordu ama buda kisttenmiş.sonra zaten dış gbelikten sonraki ilk adetimle kistlerde gitti yani bu basit bir kist.öylede olabailir seninki.ama heriki durumdada kötü bişey yok.bence betan düşmeye devam ediyor.

slm kızlar bn yola cıkıyorum 15 gn sonra görüsürüz kendinize cok iyi bakın geldigimde güzel haberlerinizi alırım insallh alaha emanet olun

Hayırlı yolculuklar... Ozletme!
benim taraflı bir ağrım yok Fatma. Sanki kabizmisim gibi bir ağrım
oluyor tuvalet ısı oldukça şamatamı oluyor. Tuvalete gidince esim
kapiyi kilitlemez diyor arkasında dikiliyor. Tuvalette bayilmistim, hala
aynı endişe de. Toplantılarını islerini hep iptal ediyor. Şımarık birsey
olacağım bu gidişle.
Ayrıca benim ne geçirdiğim nerden belli olacak? Dün kanamam da
kesildi. Ektopik miyim başka birsey miyim nasıl anlaşılacak?!
Bu topigin başlığını ben mı hakediyorum, bilmem lazım:))))

emine bence sen dış gebeliksin ama kabulenmiyorsun sanki benimde dış gebeliken çok kabız olmuştum ve ağrı vardı yapamıyordum zordu ama ameliyatan sonra iyi oldum demekki dış gebeliktenmiş çünkü benim bağırsaklarım tüpe yapışmıştı bir uçuk ay çektim

bide kanmmada arar arra geliyordu bazen hiç yoktu anidende geliyordu zaten dış gebelikte öyle oluyormuş canım hakında hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…