Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tuğba iyi yolculuklar sana inşallah sende güzel haberlerle gelrisin.emine bende ayşeye katılıyorum maalesef bencede dış gebelik.çünkü başka türlü diğer gebeliklerde bunlar yaşanmıyorki.doktorun dış gebelik diyemeemsindeki tek neden birşey görmediği için.ynai gözle görmeden işte dış gebelik tüpünde gözüküyor diyemden dış gebelik demiyorlar.doktor bana dış gebelik binbir surat gibidir herkeste hatta iki kez yaşayanlarda bile bşirbrinden farklı özellik gösterebilir demişti.ama belirgin özellikleri anormal kanam,lekelenme,gaz sancısı şeklindeki ağrılar.düşünsenize kızlar korunurken dış gebe kalıpta hiç bir belirti yaşamadan iç kanamyla fenalık geöirip hastaneye kaldırıldığında hamile olduğunu dış gebelik geçirdiğini öğrenen insanlar var.biz şanslı gruptayın şükürler olsun.

Ayse ben dış gebelik denilse rahatlayacağım ama doktor
suan dış gebelik diyemeyiz diyor iki doktor da bu kanıda.
Benim önceki dış gebeliğimde aynı regl gibi 7 günlük bir kanama
oldu başka da birsey yasamadım. Kabizlik yasamıyorum
kabızlik sancısına benziyor bu sancı demekistedim.
Dış gebelik yasamak ya da başka birsey yaşıyor olmam bu noktadan
sonra önemli değil. Dış gebeliği korunmamak için istemiyordum
şimdi zaten korunmam gerektiği aşikar. Doktor birsey söylemedi
ama ilacın etkileri bebeğe kadar gidiyor o yüzden bu defa daha
fazla korunacağım.

Evet Fatma haklisin. Ben bunu iki kere yasadım bunun ikisi de
çok farklı oldu. Betalar da diğer semptomlar da. ınternette araştırdım
doktorların teZlerini fLan okudum. Aynı semptomlarla yaşanan gebeliklerden
dış gebelikler karıştırılan gebeliklerden bahsediliyor. Doktora tüp dısında
olusan dış gebelik ihtimalini konuştum. Doktor bunların gözlemlerini
yapmadan clinic muayeneyi tamamlamıyoruz dedi. Biraz sabır dedi
ama biliyorsunuz bu durumlarda sabır çok zor. Hele de benim gibi
herseyden haberdar olmak isteyen biri için:))))

emine demmeki çok küüçk olduyu için dakotorlar hani görünmüoyrya nm a bana göre eğer bi gebelik rahimde değilse dış oluyor ma bazen rahimdedki gebeliklerde kese falan bozuluyoprya bozulmuş gebelik oluyor kimysakda zaten çabuk kanmayla sıfırlanıyor mol gebeliyi zaten bilmmiuorum nasıl bişey bi akrabamız yaşamıştı bir yılk korunman lazım dedi am 6 aydan sonra korunmadı gebe kladı doğuracak benim arad başım ağrıyor yani sürekli değil ve sabahları uyandıyımda idem bulsnıyor üşütmedimde niye böyle oluyor adetimede 9 gün kladı çok heyacanlıyım şimdiden kesin ben gebeyim içime çok doğuyor ama yinede ALLAHI bileceği yinede yanıla bilirimde ama oğlum sürekli kız kardeşim olcak diyor eşimde erkke olsun diyor oğluma dua ediyor sürekli anlamdıyım biz bebek lafı dediyimzde ağlıyordu şimdi ise çok istiyor abi olacak

ayşe çocukların duaları daha makbuldür nede olsa hiç günahlaı yok.belkide hamilesindir oğlunun içine doğmuştur.eğer hamileysen hamile kaldığın saat itibariyle btlirti yaşamaya başladın nerdeyse ve buda çok rastalanan bir durum değil sanırım.inşallah güzel şeylerin habercisidr bu belirtiler.
emine çok haklısın arad kalmak ve ne olduğunu bilmemek daha kötü.ben tüm belirtileri yaşarken en korktuğum şey doktorun ağzından dış gebesin lafını duymaktı.ama bu belirsizlği tam 1,5 ay yaşayınca ve okadar bıkmıştımki birde ilk tecrübe başıma ne geleceğini bilememk çok kötüydü.ve son gittiğim doktor dış gebelik deyince ben okadar rahatladımki üstümden yük kalktı resmen.doktorunda rahatlatmasıyla muayen odasından gülerek çıktım ve eşimde şaşırmıştı.

Karnual gebelik var skar var. Var da var! Onlara bakıyorum.
Doktorlar aralarında konuşurken tüm latince kelimeleri tercüme
etmekle mesgulum:))))

Ya zaten dış gebelik hiç korktuğum bir durum değil.
Zamanında tedavi edildikten sonra korkulmasın gereken bir
durum da yok. Ben nasilsa 3 ay korunacağım gerisi önemli değil.
Esim methotrexat sonrası oldukça rahatladı benim tek sikintim
onun endisesiydi. Gerçi bu akşamki toplantısına da gitmeyecek.
Neyse artık bol bol kitap aldım. Tek sıkıntım spor yapamıyor olmam.
Hemoglabin degerim 14 lerden birden 9.7 ye düştü.
zaten doktorların önemsediği deger hemoglobin! Benim normal hayatımda
oldukça kanlı canlı bir halim vardır. Doktor hanım bunu daha onceden
bildigi için senin vücudun 12den fazla hemoglobinle ayakta kalabilir
diyor. Suan 10.5.... Vvesaire vesaire....

MerhabA ayse bir turku tutunamiyorum kaç kez mesaj yazdım
ama gondermedim. Bugün ıstanbul uçuyor ben nasıl tutunayım ki
kar tipi fırtına... Hele ki benim bulunduğum semt; Beylikduzu...
Aman yani!!! Sizin oralar nasıl? Ayse, Fatma...

MerhabA ayse bir turku tutunamiyorum kaç kez mesaj yazdım
ama gondermedim. Bugün İstanbul uçuyor ben nasıl tutunayım ki
kar tipi fırtına... Hele ki benim bulunduğum semt; Beylikduzu...
Aman yani!!! Sizin oralar nasıl? Ayse, Fatma...

yaa emine gerçekten ben senin yüzünü çok merak ediyorum fatmanında öyle tuğbayla zaten görüştük oda çok güzel sizide merak e3ttim

Ne siz tugbayla görüştünüz mü? Ne zaman?!
Biz niye bilmiyoruz? ınsaellah zamanı gelir de güzel sebeplerle
gorusuruz. Güzellik derken?.. Guzellik benim:))))

Gunaydinkizlar. Tugba'yla birlikte tatile ciktiniz sanırım:)))
benim evde dünden beri tv yok. Teknolojisi kaldık:)))
yine de yazıyorum buralara. Siz nerdesiniz Fatma??
Ayse (akimera) zaten 9 ay 10 gün istirahatte:))

iyi çok sevindiö yani gelişme var bea düşüyor bakalım işllah o olur ne tuhafya hamilelikte betanın yükselmsi için dua ediyoruz şimdi ise düşmesi için dua ediyoruz tuhaf

Ohoooo nerdesiniz?
Benim beta258'e düştü çok şükür...

Cok sukur canımm dusmeye baslamıs artık bundan sonra hızlı duser. sende bu sıkıntıdan kurtulursun.Benım de adetım biiti artık korunmcam ama cok korkuyorum bi daha aynı seyleri yasamaktan. Burda kendime yenı bır doktor buldum simdilik memnnum. Bu doktor esşimde de sperm testı istedi eger kalıtesızılık vrsa o da dıs gebelik veya dsuk yaoabılıyomus bakalım doktor pek sanmıyorum dedi ama. Bana da simdilik rahım filmine gerk yok dedi. Cunku kolay hamıle kalıyosun tuplerde bır tıkanıklık olsa bu kadar kolay kalamazsın dedi. Bilmiyorum artık insallah busefer saglıklı bır hamılelık olu tabii once kalmam lazım. kızlar ben sizin icin hep dua ediyorum sizde benım için din olur mu?Bzi cok acı cektık cok uzulduk bır bebişi cok hak ettıgımıze inanıyorum.Bi de ask olsun benı hıc merak etmıyosunuz hıc sormuyosun:1no2:

Yani bu ay senin ilk denemen mı olacak?!
ınsaellah sağlıklı bir hamileliğe tutturursun Derya.
Seni neden merak etmeyelim?! Hele bu ay bayağı merak
edecegiz, sen daha meraklisindir o ayrı:)))))
hadi bakalım hayırlısı... Ben bir kaç ay sizi izleyeceğim.

Bakalım artık herseyın haıyrlısı cok kafaya takmıcam oluruna bıralıcam dıyorum ama yapabilecekmeyim bilmiyorum. Merak etme canım zaman cok cabuk geciyor. bende bu topige ilk geldiğim zaman daha iğneyı bile vurulmamıstım bak gecti. yeterki bi daha aynı seyleri yasamıyalım sabredmeyede katlanıcaz.

günaydın kızlar.ben iki gün giremedim nete.
emine düşmüş beta çok şükür.inşallah hemen sıfırlanır.zaten arttık kendiiğinden düşer kısa zamanda.ayşe demek szi görüştünüz tuğbayla hııı?ve bizm haberimiz yok.neyse inşallah bizlerde göürüşürüz ama benim ne işte ned evde kameram yok.ama sırf sizinle görüşmek için alırım kısa zamanda.
bendende marta kadar haber beklemeyin kızlar çünkü bizde korunuyoruz zaten.bende bu ay adet olunca doktora gidicem ve büyük ihtimalle adetliyken muayene edecek (((( en korktuğum şey buydu ama başıma gelecek maalesef.derya seninde korunmayı bıraktığınıa çok sevindim.sendende güzel bir haber bekliyoruz artık.bende her zaman hepimize dua ediyorum tek tek isimlerinizi söylüyorum.allah dualarımızı kabul eder inşallah.ayşe senin adet günün ne zaman.inşallah bu ayki berlitilerin gebeliğin hebarcisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…