İnsaellah güzel haberleri alır bizi de haberdar edersin ayse
(akimera). Öncekilerin sonucunu söylemedin 3 boyutluyu mesela!!!
Fatma sabah namazını kilip kosubandina çıkıyorum sonra kürek
ağırlık ve antrenmnlarimi yapıp güne basliyorum. O yüzden ya
sabah namazında yazarım ya da öğleye doğru:)))
kar müthiş!!! Ama tas gibi yerler. Kolay kolay kalkacağını sanmam.
Bu yıl ne güzel esimle ilk kışımız ve her taraf kar:))
ayse oğlunun karnesinden bahsetmiştin?! Kreş mı anasinifi mı?
eminecim bu aralar korunduğumuz için bende spora tempoyu artırarak tekrar başladım tabi seninki kadar yüklenmiyorum.eşimde kürek almayı düşünüyor sen nasıl memnunmusun.bel ve karın kaslarınıda çalıştırıyor değilmi.hangi markayı tavsiye edersin kürekte.ben en çok göbek için istiyorum.bende akşamları 45 dk yürüyorum orta tempoda.ama nasıl zorluyorum kendimi aksatmamak için.çünkü evde çok az vakit geçiriyorum.neye yetişeceğimi şaşırıyorum tabi.
ayşecim sende inşallah ultrasondan sonra güzel haberlerini veririsin.sen ilk hamilemizsin kaç aylık oldu ama arkandan gelen olmadı daha(( oğlunada çok geçmiş olsun.bebeklerin çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum ben inşallah tez zamanda atlatırsınız.
aa evet ayşe seninde oğlun karne almıştı değilmi nasıl bakalım karnesi.kreş sanırım değilmitatlım çok saol.gerçekten çocuklar hasta olmasın valla.insan çok yıpranıyo.hen üzülüyosun hem yoruluyosun hem yıprasınıyosun.çok zor valla.bu arada 5 aylık oldum.evet arkandan gelecek ilk adayı bende çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.hayırlısı olsun artık.ama umarım aranızdan biri en yakın zamanda bu müjdeli haberi verir bana.:Saruboceq:
şu an için içime sen doğuyosun cnm.zaten tedavinde bitti.neden sıradaki sen olmayasın.inşallah bu ay sonunda müjdeli haberini verirsin bize.:))
İnşallah canım. ama bakalım bu ay antıbıyotık kullanıyorum ama ne blim adetlerde duzenzın sende de pco var bılırsın yumutrlama gununu hesaplıyamıyorum. Bide igneden sonra 3-4 ay içinde olmaz zati diyolar benım igne vurulalı 3.5 ay oldu tabiii yınede Rabbim bilr yeterkı O ol desin olur. Ayyy resmınıde gordum oglusunla cok guzelsıınz canım Allah nazarlardan saklasın. Biliyomusun ben liseden beri hep kızım olsun isterdim ama simdı ben hıc kız annesı olmucam gibime geliyor hep erkek annesı olucam senı gıbı oyle hıssedıyorum aman saglıklı olsunda yeterki baska bısey istemıyorum.dur remımı koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?