Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Doğru söylüyorsun. Yalnız önceki dış gebeliğimden sonraki
korunma donemi çok sabırsız geçmişti, bu defa öyle değil
bu defa umursamaz bir halim var. Dediğim gibi su şampiyona
tarihleri belli oldugundan beri bu bebek olayını biz ikinci sıraya
koyduk:))) bu defa o on sıraya geçmeye çalışıyor, beceriyor da:))
günaydın bu arada herkese.... Dün arabayı çıkarabilmeyiz
kaymadan markete gidebilmeyiz basarip erzak stoğumuzu
doldurduk. Evime en yakın market 700 metre civarında.
Burası oldukça buz-kar icinde:))) tam sevdiğim hava ama evde
tv yayını yok 3 gündür:)))) biz de dün çıktığımızda bol bol
DVD aldık. Napalim... Salı-cars en soğuk günler olacakmış.
Elektrik kesilmedikce kombi yandikca yasarız:)) ist icinde olanlar
daha rahatlar ayse ( akimer) sizde durum nasıl?

Fatma laparaskopi sebebiyle mı korunuyorsun??
Ama birsey yapmadilar ki. Bir ay yetmiyor mü?!

aaaa emineciğim seni bu satte görünce şaşırdım.antalyadada hava bugün soğuk hatta bu kışın en soğuk günü diyebilirim.şuan 6 derece.başka yerlere göre yine iyi tabi.ama bende bir kayserili olarak karı çok özledim.kışın ilk karı sabah uyandığında heryeri bembeyaz görmek müthiş bir duyguydu ama tatmayalı uzun zaman oldu.
bizim korunma meselesine gelince laparoskopiden dolayı değilde tüplerde sorun olduğu için.doktor geçiş çok az dedi her iki tüptede.ve uç kısımlarında genişleme varmış.yani benim tüpler görevini yapmıyor.o yüzden bu ay doktorla görüşüp detaylıca konuşup bir karar vericez.ama büyük bir ihtimalle tüp bebekten yana olacak kararımız.hayırlısı olsun.

gnydın kızlar.nslsınız bakalım.eminecim değerinin düşmesine çok sevindim tatlım.bundan snr daha çabuk düşer merak etme.inşallah allah bidaha aynı şeyleri yaşatmaz.fatmacım sende baya sabrettim cnm şurda 2 ayda beklemek çok gelmez inşallah.sonunda bide herşey yolunda gider müjdeli haber verirsen çok sevinirim valla.allah gönlüne göre verir inşallah.deryacım senin adınada sevindim.korunma süren bitmiş hadi hayırlısı bakalım.bende korunma sürem bittikten snrki ay hamile kalmıştım.inşallah seninde sıkıntısız olurda güzel haberlerini alırız.ayşecim senin adet tarihine ne kadar kaldı nezaman yapalirsin test.valla heycanlandım.inşallah hamilesindir.bende şimdilik iyiyim benim ufaklık hastaydı boğazları kulağı ağzı heryeri iltehap olmuş kaç gündür onla uğraşıyorum.4 boyutlu ultrasonada önümüzdeki cmrtesi giricem.bebişimde bi sorun bi ksr varmı gözükecek büyük ihtimal.çok klorkuyorum.sanki vakit geçmiyo.çok heycanlıyım.dua edin kızlar.allahın izniyle bu sınavıda atlatırsam dünyalar benim olacak.lütfen dua edin.öpüyorum hepinizi gör.byee

İnsaellah güzel haberleri alır bizi de haberdar edersin ayse
(akimera). Öncekilerin sonucunu söylemedin 3 boyutluyu mesela!!!
Fatma sabah namazını kilip kosubandina çıkıyorum sonra kürek
ağırlık ve antrenmnlarimi yapıp güne basliyorum. O yüzden ya
sabah namazında yazarım ya da öğleye doğru:)))
kar müthiş!!! Ama tas gibi yerler. Kolay kolay kalkacağını sanmam.
Bu yıl ne güzel esimle ilk kışımız ve her taraf kar:))
ayse oğlunun karnesinden bahsetmiştin?! Kreş mı anasinifi mı?

eminecim bu aralar korunduğumuz için bende spora tempoyu artırarak tekrar başladım tabi seninki kadar yüklenmiyorum.eşimde kürek almayı düşünüyor sen nasıl memnunmusun.bel ve karın kaslarınıda çalıştırıyor değilmi.hangi markayı tavsiye edersin kürekte.ben en çok göbek için istiyorum.bende akşamları 45 dk yürüyorum orta tempoda.ama nasıl zorluyorum kendimi aksatmamak için.çünkü evde çok az vakit geçiriyorum.neye yetişeceğimi şaşırıyorum tabi.
ayşecim sende inşallah ultrasondan sonra güzel haberlerini veririsin.sen ilk hamilemizsin kaç aylık oldu ama arkandan gelen olmadı daha (( oğlunada çok geçmiş olsun.bebeklerin çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum ben inşallah tez zamanda atlatırsınız.
aa evet ayşe seninde oğlun karne almıştı değilmi nasıl bakalım karnesi.kreş sanırım değilmi.

cnm benim ben 3 boyutlu ultrasona girmedim.çünkü önümüzdeki hafta girilecek olan ultrason zaten normal şartlarda 3 boyulu olanıydı.4 boyutlu ultrason çok pahalı ve doktorlar tarafından ekstra bi durum yoksa genelde istenmez.kişinin tercihine kalıyo yani durumu iyi olan bi kadın bebeğini aynı canlı gibi görmek istiyosa çekilebilir ama biraz lükse kaçıyo bu.benimki ekstra bi durum hamileliğim boyunca kortizon ve bir sürü ilaç kullandığıum için benden 3 boyutlu yerine 4 boyutlu ultrason istendi.bebişimde bi ksr oluşup oluşmadığına bakacaklar.yoksa ilk oğlumda 3 boyutluya girmiştim bu işlk olacak benim için.inşallah bi sorunda çıkmaz.kara gelince bende anadolu yakasındayım biliyosun ve benim oduğum yerlerdede acayip kar var.yerler kapanmış durumda hala lapa lapa kar yağıyo.eşim sabah işe zor gitmiş.hava acayip soğukmuş.bide bu soğukta 45 dk.otobüs beklemiş eşim.yol dolayısıyla geç gelmiş otobüsler.bide yarın ve öbür gün dahada artacakmış valla.allah yardımcımız olsun.bende eve kapandım hiç biyere çıkamıyorum.arabamızda yok böle evde mahsur kaldık anlıycağın.

Fatma concept 2D kullanıyorum ben zaten küreğin kara antrenmanı
conceptle yapılıyor. Ben bölgesel çalışmıyorum. Vücudumda çalışılması
gereken bir yer yok. Benim isim olduğu için çalışıyorum. Kas kütlemi
korumak için. Kürek tüm vücudu çalıştırır bilinenin aksine bacakları
habersiz çalıştırır. Onun dısında ilk kol sırt ve bel çalıştırır. Kondisyon
aletidir ama ağırlıklı calisiyor sayabilirsin kendini. Falan filan.. Merakın
olursa sorabilirsin!!

Arkadaslar hepinize merhaba. Aysecim dualarımız herzaman senınle icin rahat olsun bebşin cok saglılı olacak inşallah. Fatmacım doktormu sana korunun dedi?Ne bilim belki olurdu eger olursa kesin yine dıs gebelik mi olu dediler?Eminecim valla sama gıpta ediyorum Allah biliır nasıl guzel bır vucudun vardır sureklı spor yapa yapa aman Allah nazardan saklasın.Valla doktor bana kilo alma sakın dedi pcolu oldugum için. Bide dediki sol yumurtalık rahme yapısmıs dedim kotu bıseymı sorun cıkarırmı oda yok dedi pcolu oldugun için bide bir enfeksiyon gecırmıs olabilirsın.Bide dediki içini rahat tut biz onceden yanı 20 sene once dıs gebelikği sadece acık ameliyatla tedavi ediyoduk ve sonradan hastalarımız hep normal gebelik gecirıyodu. Nebilim benı baya rahatlattı. Bide arkadaslar buraya resimlerimizxi koyabiliriz bi seferlik ben cok merak ediyorum szizi.

Ayse ne sorucam sana sen hamilesin oyuzden senın içine dogan kim peki yanı içinizden once kım haile kalacak sence.Sunuda soylıyım benım ıcın hıc onemı yok yeterkı saglıklı gebelık olsunda kım olursa olsun kendım olmus gıbı sevınırım. ınanın bı arkadasım hamile oldugunu soylese bıraz içim burulur ama bsizler cok farklı cunku dıs gebelik cok bısey ben dusugude yasadım ama dıs ebelik cok yıpratıyor Rabbim beterinden korusun bu halimizede sukur. Oyuzden artık bızım yuzumuz gulsun istıyorum.Ayse cevabınıda beklıyorum.

slm cnm.benim resmim var zaten albümüm kısmında.bende sizi çok merak ediyorum.sizde koyunda birbirimizi tanıyarak konuşalım daha eğlenceli olur bence.

şu an için içime sen doğuyosun cnm.zaten tedavinde bitti.neden sıradaki sen olmayasın.inşallah bu ay sonunda müjdeli haberini verirsin bize.:))

şu an için içime sen doğuyosun cnm.zaten tedavinde bitti.neden sıradaki sen olmayasın.inşallah bu ay sonunda müjdeli haberini verirsin bize.:))

İnşallah canım. ama bakalım bu ay antıbıyotık kullanıyorum ama ne blim adetlerde duzenzın sende de pco var bılırsın yumutrlama gununu hesaplıyamıyorum. Bide igneden sonra 3-4 ay içinde olmaz zati diyolar benım igne vurulalı 3.5 ay oldu tabiii yınede Rabbim bilr yeterkı O ol desin olur. Ayyy resmınıde gordum oglusunla cok guzelsıınz canım Allah nazarlardan saklasın. Biliyomusun ben liseden beri hep kızım olsun isterdim ama simdı ben hıc kız annesı olmucam gibime geliyor hep erkek annesı olucam senı gıbı oyle hıssedıyorum aman saglıklı olsunda yeterki baska bısey istemıyorum.dur remımı koyuyorum.

cnm valla ilk oğlumda düzesizdi adetim valla 3 seneden snr nasıl nezamn hamşle kaldım hiç bilmiyorum bide korunuyoduk zaten.ama bu ikincisinde adetim düzene girmişti.dış gebelikten snr vurulduğum iğne adetimi düzene soktu günü gününe adet görmeye başladım ve bu bebişimede tam yumurtlama günü hamile kalmışım buna bende şaşırdım hiç beklemiyodum çünkü.ayrıca bende hep kızım olsun isterdim ama allah 2 tane erkek evlat nasip etti.kısmet böyleymiş.sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda gerisi önemli deil.nasip böleymiş napalım.allah inşallah senin gönlüne göre verir tatlım ayrıca resmi nereye koyucan.albümleremi atıcan

maşallah cnm yaa çok güzel çıkmışsın.allah nazarlardan korusun resim biraz bulanık çıkmış ama sen güzel çıkmışsın.eşin doktordu dimi.seninde doktor gibi bi havan var.sen çalışıyomuydun hatırlayamadımda ksr bkm

cnm yaa benim ufaklığın karnı acıktı durmuyo.kalkıp yemek hazırlamam lazım.ksr bkm çıkıyorum ben.görüşürüz snr yine öptüm byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…