Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

selam bakıyorumda ben yokken dökürüyorsunuz iyi ama lütfen agrin hele sen sırayı bozmayalım sıra benim dedimya daha ne olsun adetime bir hafta kaldı benim yani şka bi yana bend en çok sizin olmasını is,iyorum benim bi tane var sizzede veriir oğlumun karnesi iyimiş am öğretmenim dediğine göre eşyaların asahip çıkmıyormuş iyimiş yani daha küçük ya ondan ama biz hiç anlaşamıyoruz beyefendi çok sıkılyormuş şimdi komşunun çoçuklarına bıarktım resim olayına gelince profilen yükleyelim sizi çok merak ediyorum

Canımm benımmm evet senden benden ondesinn ayyy yeterkı olsunda saglıklı bır seklıde. Oglunuda tebrık ediyorumm ve cok opuyorum. ben album tarafına ekledım de bı turlu profıle ekleyemedım.

Oh resimler tanışmalar görüşmeler...
Dış gebelik disinda da muhabbet etmeye basladigimiza göre
durum iyi:)))) dur su resim isine ben de bir el koyayım laptoptan
yapalibilirim onu ancak böyle telefonla olmaz.
Derya saol. Annem beni, ben 6 yaşındayken Hollanda'da elimden tutup
bir tenis kortuna teslim ettiginden beri spor yapıyorum. Burdan annemi
öpüyorum hehhehehe

cnm nihayet seninde resmini gördük şahsen olmasada resmen tanıştığımızada memnun oldum ama.ne kadar güzel bişey dimi.sen türkiyenin doğusunda ben batısında diğer kızlar başka yerlerde normal şartlarda belkide tanışmamız mümkün deil ama böle ufak sebepler tanışmamıza vesile oldu.güzel bi duygu.sizlerle tanıştığım için çok mutluyum arkadaşlar.iyki bu topiğe katılıp arkadaşlığımıza vesile oldunuz tşk ederim hepinizi çok seviyorum umarım bir gün yüzyüzede tanışmak nasip olur.bu arada ayşecim bu bikaç sene önceki halin sanırım.oğlun bebekmiş ozaman daha

ooo kızlar resimler çok hoş hepinizde çok güzelsiniz.emine sen koymamışsın henüz.bende ancak evdeki bilgisayarda eklerim.emine senin resminide merakla bekliyoruz.

Canım boyle yuzlerimizi gorduk en azından kasımızı gozumuz nasıl gorduk. 2 aysetede soyluyorum 3 muzde esmeriz sanırum karakas kara goz benziyoruz bıraz. emine ve fatma kaldı bide tugba hadı kızlar sızde ekleyın resimlerinizi

:)) cnm ben kumralımda saçları siyaha boyadım saçlar siyah olunca kaşlarıda hafiften boyuyorum siyaha ama gözler mavi yeşil arası değişiyo resimlerde pek belli olmasada renkli gözlüyüm.:))ama evet siz esmersiniz sanırım bakalım fatmayla emine nasıl çıkacaklar bende merak ediyorum doğrusu:))

arkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce dış gebelik ameliyatı geçirdim. sağ tüpüm alındı pkoluydum zaten 1,5 yıldır uğraşıyorduk kısmet değilmiş. neler hissettiğimi anlatmama gerek yok sanırım çeken bilir. hayırlısı olur inşallah diyorum.
sizlere birkaç sorum olacaktı.
ameliyattan sonra ne kadar korunmamız lazım?
ilk iliki ne zaman olabilir
tüp bebek yapmak istersem ilk ne zaman başlayabilirim?

bende esmerim kızlar.daha doğrusu ten olarak açık ama saç kaş siyah.renkli gözlü olmayı isterdim.insan hep kendnde olmayanı istiyor tabi.neyse bizim bilgisayar evde değil ama eve götürünce hemen eklicem resim.

eylül hoşgeldin.
sende bu talihsizliği yaşamışsın.amleiyat demişsin açık ameliyatmı oldun yoksa laparoskopimi yapıldı.çünkü laparoskopi biraz daha hafif bi operasyon.iyileşme sürecide daha kısa.neden tüp bebek düşünüyorsun diğer tüpündedemi sorun var.eğer diğer tüpte sorun yoksa hiç tüp bebek düşünme.ama sorunluysada doktorun daha iyi bilir ne zaman tedaviye başlamanın uygun olduğunu.

sormak istediğin şeyler varsa sorabilrsin buradaki arkadaşların hepsi dış gebelik geçridi
elimizden geldiğince yardımcı oluruz.sen tüp bebek sonrasıımı dış gebelik geçirdin yoksa normal yollamı hamile kalmıştın.

aslında kızlar bend orda pek güzel çıkmmamışım diğer fotolarım yüklerim ben esmerim saçımda am gözlerim kahverengi ben semerleri çok severim eşimde esmer oğlumda uzun boyluyumdur ma birz kila aldım 67 oldum versem daha güzel olurum bakalım fatma ve emin esizide çok merak ediyorum

açık ameliyat oldum. pkoluyum 1,5 yıl önce korunmayı bıraktık kimyasal gebelik yaşadım daha sonra epey uğraştık, klomen+çatlatma iğnesi ile bu ay Allah'ın izni ile hamile kaldım havalara uçtum. eşimde bende çok istiyorduk. sevincim 5 gün sürdü.. artık psikolojim bozuldu çevremde herkes hamile yada çocuğu oldu. artık kimseyleyde görüşmek istemiyorum . bunlardan dolayı direk tüp bebeğe geçmek istiyorum.belki normal yolla 1 yıl içinde olabilir ama benim psikoljim daha fazla kaldırabilirmi bilmiyorum

iyi hoş geldin aramıza bizde senni gibi dış gebelik geçirdik benimde açok ameliyat oldum ve tüpümde alındı ben ce diğer tüpün sağlamsa bekle derim am sen bilirsin yüce rabibimni işi bide sen daha yeni ameliyat oluşsun ben 8 ay oldu bend ebekliyorum işllah hepimizin olur tez zamanda

eylülcüğüm yaşadıkların çok yeni olduğu için üzerinden henüz atamamışsın ve bu çok normal.ama zaaman herşeyin ilacı.sende zamanla daha iyi olacak daha olumlu düşeneceksin.bizlerde senin gibiydik çünkü.benim dış gebeliğim kendiliğinden sonlandı ama bu topşkte açık ameliyat olan arkadaşlarda var.onlar bu konuda daha detaylı bilgi verirler sana.ama pkolu olup bizim gibi dış gebelik geçirip hatta daha farklı sorunlarıda varken şuan sağlkıklı bir hamilelik geçiren bir arkadaşmızda var.eğer diğer tüpünde sorun yoksa tüp bebek düşünme derim ben.bu arada ben dış gebelikten sonra rahim filmi çektirdim ve iki tüpümde hasarlı o yüzden bende tüp bebek düşünüyorum.ama tüp bebektede dış gebelik riski var bu düşünce beni korkutuyor.yani allah korusun başımıza gelecekse her halükarda yaşayabiliriz bunu.ama kendini bu kadar yıpratma .ne kadar süre oldu evleneli.bizimde çevremizde bir çok hamile var etkilenmemek mümkün değil tabi ama bunlarıda yaşamamız gerekiyormuş demekki.tüp bebek düşünürken artı ve eksilerinide düşün.bizrada zaman bırak bence.bu arada sende bu topiğe katılabilirsin belki biraz olsun afan dağılır.

Canım daha yenı yasadıgın için morelin bozuk. Zamanla atlatıcaksın bede senın gibi
1 dusuk 1 dıs gebelik gecırdim. Simdi tekrar calısmalatra baslıcam. 3ay once gecırmıstım. Sen demı kocaelinde oturuyosun.?bende kocaelindeyım

ilginize teşekkürler arkadaşlar.resmen depresyondayım atlamaya çalışıyorum.
2,5 yıllık evliyiz. önce den kocealindeydim arkadaşım şimdi adana bölgesindeyim. doktor 2 ay ilişkiyi yasakladı 4-5 ayda korunun dedi sizce bu süre abartılı değil mi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…