Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

eylülcüm geçmiş olsun cnm.ama herşerde bi hayır vardır.bende pko lyum 3 sene çocuğum olmadı ve bir sürü hastalığım ortaya çıktı tam koruynmaya başladım hamile kaldım şimdi güzel bi evladım var ve ondan snr 2 sefer daha hamile kaldım hemde 2 sene içinde biri dış gebelikti ama şu anki normal gebelik.5 aylık hamileyim.demek istediğim seni çok iyi anlıyorum ama zaman herşeyin ilacı.bence biraz daha sabret bence tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın allahın izniyle

aa niye i,lşkiyi yasakladıki bize öyle bişey demedi amelişyatan bir haftya sonra ilşkiyede girdik doktor korunma dedi am ben korundum çünkü çok acılar çekmiştim zaman istedim ameliyatan sonra 4 ayda gee kladım ama kimyasaldı düştü şimdi bu ay korunmadım bakalım olackmı işlah yuutrmuşuzdur bu dış gebelikte moda oldu ben ddış gebelike 9 ay önce tanıştım haytımda adını bile dyummaıştım bakalım daha nerler var

hadi ya size yasak koymadı demek doktor. açık ameliyattı değil mi?
birde benim yaş 30 oldu arkadaşlar acelem ondan biraz

evet açık amelyat oldum hemde iç kanam olmuştu bend ikizdi benimkisi 2 kerde kürtaj oldum hem rahimde hemde tüpteydi ilşkiyi yasaklamadı galiba senin doktor senin gebe kalmndan korkmuş ondan yasakldı s:kedi:

sağol arkadaşlar bir nebzede olsa moral verdiniz.
Allah isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..

Eylül çok gecmis olsun sen bize takil:)) ciddi soyluyorum
ben 4 ay önce laparokopi ile dış gebeliği attım iki ay korundum
bu ay senin gibi hamile olduğuma sevindim ama o da dış gebelik
çıktı şimdi değerimin düşmesini bekliyorum. ılk dış gebeliğim
beni şaşırttı bu ise sadece uzdu. Herkesde farklı etkisi oluyor
bu sebeple eş ile iliskilerin bozulduğunu okudum çok sık.
Yani eylul'cugum hersey sende bitiyor hatta hamile kalabilmen bile.
Sana sakın demeyeceğim ama lütfen şimdilik tüp bebekle ilgili
sitelere girme! Çünkü eminim suan onları araştırıyorsun. Ve tüp bebeğin
avantajlarını görüp, dezavantajlarını hiç gormuyorsundur. Su korunma
sürecini kendini yenilemek olarak algıla ve o sekilde değerlendir.
Bu durumlar fiziksel iyileşmeden çok ruhsal iyileşmeyi gerektiriyor.
Farkindasindir; sen henüz ne yapacagım derken vucuduun(dikişlerin)
coktan gerekeni yapmıştır. Biz de dış gebelikten sonra siklikla 'hasar
iyilesmis mıdır?' 'hala korunmamız gerekiyor mu' 'falanca doktor su
daha az korunun demiş, bizimki niye 6 ay dedi' dedik de dedik:)))
farklı doktorları mutlaka dene. En iyi doktor senin güvendiğin doktordur.
Yalnız sen de fark edeceksin hangi doktora gidersen git seni ameliyat
eden doktorunun söylediklerini yazdiklarini (epikriz) dikkate alacaktır.
Umarım rahat atlatırsın. Kendine dikkat et. Zamanı gelince artık
korunmayacağım çok iyiyim diyeceksin, merak etme!!!

Son düzenleme:

arkadaşım durumumu çok iyi özetlemişsin. fiziksel olarak ameliyatı etkilerini tamamen atlattım ruhsal sorunlarım var. sürekli ağlamak istiyorum. çok dengesiz ruh halim var bu da tabi eşimle olan ilişkimede yansıyor. dediğin gibi bu aralar tüp bebek ile ilgili araştırmalar yapıyorum deselerki sana bu ay tüp bebek ygulaması yapcaz hemen gitcem o haldeyim. bu günleri atlatayım dyie sürekli uyumak istiyorum.

Çok iyi anlıyorum seni. Zaman kaybı 'ah su gün doğacaktı'
'benimle birlikte hamile kalanlar saglikla devam ediyor'
ve bari daha fazla geç kalmayayım. Bunlar yiyor bitiriyor insanı
zaten. Ama uyuma birseyler bul mutlaka yapabileceğin farklı
seyler vardır. Dusune düşüne neler bulduk biz gecen aylar kızlarla.
Ama henüz yenisin biraz uyumak isteyeceksin hele hamile birine hiç
tahammülün olmayacak. Olmasın da zaten. Geçecek bugünler insaellah.
Sabret... Benim gibi sabretmeyin sevmeyen biri bunu söylüyor ya...

günaydın kızlar.emine hani resim eklememeişsin.merak ediyoruz elini çabuk tut.dün akşam bizde evde değildik o yüzden ekleyemedim.ama buakşam ekleyeceğim inşallah.

Laptopu bekliyorum ben de resim için. Evde çalışan tek iletişim aracı
telefonlarımız.

bende baktım kimsecikler yok geri çıktım.başka topiklerde gezinirkende akimera ve ayşeyi gördüm. şimdi bastım sizi başka topikte dicem ama onlarda e sen ne geziyodun o zaman oralarda dicekler :))))))

fatmacım bende bikaç sefer girdim ama oğlan rahatlık vermiyo yazamadım bi türlü huysuzluğu üstünde bugun.ama her girdiğimde dikkatimi çeken bişey oldu.senin hep evlilik ve kayınvalide sorunlarının falan olduğu sitelerde gezdiğini gördüm :)) hayırdır arkafdaşım seni üzen birimi var yoksa varsa bilelim bi yerdımımız olur belki :)) moral olarak tabi!! ayşecim seninde girdiğini gördüm ama dediğim gibi yazamadım benim ufaklık yüzünden şimdide çıkmışsın zaten emineyle zaten zor denk geliyoruz ne hikmetse:))

'Ne hikmetse'deki hikmeti çözemedim ben:)))
sizin ne ısınız var hakikaten o topiclerde?! Birbirinize sormuşsunuz
sanki biriniz digerinden farklı gibi?! He? Sorunlarınızı dıyın hele bı?

valla öle benimde pek farkım yok sorunlar çokta düşünecek olsak kafayı yeriz heralde.ama fatma inşallah sadece meraktan dolaşıyodur öle yerleri hekikaten bi sorun yoktur umarım :))

Ne sorununuz var kızlar?
Birsey varsa anlatırsanız hepimiz birbirimizi dinleriz biliyorsunuz

günaydın kızlar.canım ya ayşecim (akimera) allaha şükürler olsun bi sorunum yok kayınvalidemlerle ilgili.zaten biliyorsunuz hem kendi ailemden hemde eşimin ailesinden uzaktayız.hatta eşimin ailesi açısından şanslı azınlığa giriyorum diyebilirim.dün pek işim yoktu baktım bizim topiktede kimse yok hep gebelik tüp bebek topiklerine bakıyodum dünde baktım insanlar ne sorunlar yaşıyorlar ne dertleri var neler neler.hatta tecavüze uğrayan bi bayanın topiğinde karşılaştık seninle ve diğer ayşeyle hatta size ordan yazacaktım ama başkasının topiğini zaptetmek istemedim.eşiyle ilgili sorunlar yaşayanlar,ailesiyle,eşinin ailesiyle neler yaşamış millet hatta yaşıyorda.ben genelde bebkle ilgili topiklere bakıyodum bu sitede birde evim bölümüne falan.dün baya gezindim farklı ve güzel şeylerde var bu sitde.bi sorunum olduğunda heralde ilk anlatacağım sizler olurdunuz.belkide yüzyüze anlatmaktan daha kolay bazı şeyleri yazmak.o yüzden bi sorunum olursa ne olursa olsun sizlerle paylaşırım kızlar.tabi sizde her zaman anlatabilirsiniz .kendi adıma dinlemeye herzaman hazırım.

günaydın arkadaşlar ben aranızda yeniyim geçen sene bende dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandı ama bi Allah bi ben bilirim neler yaşadım psikolojim alt üst oldu doktorum sağolsun mahvetti beni ölüyorsun dedi iç kanama başlamış ben yapamam ameliyatını kötü yerde dedi beni prof a gönderdi baktı hayır hiç kötü yerde değil hatta iğneni yaparız şimdi korkma düşer dedi ve iğneylede sonlandı.inanın daha yeni yeni toparlıyorum kendimi okadar çok istiyorumki bebeğim olmasını ama bi okadarda korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım die çevremdeki arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alıyorum okadar hevesleniyorumkii buara çok hassaslaştım galiba iyice duygusallaştım eşimde çok istiyor sıkıştırmıyor ama hep dile getirio.benim sağ tarfta oluştu dış gebelik şimdi kendimi kontrol etmeye başladım acaba soldan yumurtladığmı hissedermiyim die ama anlayamıyorumki iki kasığımdada ağrı olabiliyor uzattım galiba ama beni en iyi sizler anlarsınız ve benide aranıza alırsanız çok sevinirim çok teşekkürederim şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…