Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Evet doğru soyluyeorsun. Beni ameliyat eden doktora ilk muayene
olduğumda bana saglık sektöründe mı çalışıyorsun demişti.
Ağrılarında ne bilim bı sekilde anlarsın gibime geliyor. Benim suanki
dış gebeliğim solda görünen ne olduğu belirsiz oluşum ve
özellikle dün hissettiğim ( ki bu bu gebelikte yaşadığım taraflı ilk
ağrım) ağrıdan belli ki tekrar sol! Sen bunu nasıl anlayabilirdi. Bilemiyorum
oncesinde yumurtayı da izlememissindjr muhtemeleen.
Yine ağrılarına kalıyor gerçi bazen diğer tarF da ağrıyor. Neyse bilme
o zaman:))) ama rahim filmini duşun derim. Hiç bir doktor ici i görmedi.
Ve ilk gebeliğin. Belki basından Beri ( bekarligindan) bır tıkanıklık vardır?!
Bilemezsin!

kızlarrr merhabalar nasılsınızz... sonyas hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun öncelikle ..çok dğru bir yerdesin burası birbirimizi çok çok iyi anlayabildiğimiz ve birbirimize destek olduğumuz bir yer ... yani en azından ben buraya girip bişiler anlatınca paylaşımda bulununca rahatlıyorum ... tunemicim değerin düşmüş çok sevindim canım umarım tamamen düşer kısa bir sürede.. ben bu ay kırmızıları gördüm kızlar :) olmadı yine hafta sonu dr dayım tam bir sene sonra bakalım neler diyecek bu bile heyecanlandırıyor beni çünkü gerçekten bişeyler duymaya ihtiyacım var bu arada çok kötü grip oldum evde sarıp sarmalandım bir güzel.. tabi kpss ye falanda çalışmıyorum hiç saldım iyice.. kızlar siz nasılsınız şimdi geriye dönüp okuycam ama şöyle yüzeysel bi baktım da baya kaynatmışsınız fotolar falan kaçırdım sizleri neyse bu haftadan sonra bol bol burda olucam ama

Dogru soyluyosun canım. Belkide bekarlıgmdan beri biır sorun var ama 4 doktora sordum 3ü simdilık gerek yok dedi cunku kolay hamıle kalıyosun ve daha onceden gecırdıgım bır dusuk var. eger tamamı tıkanık olsaydı ilk gebeligım olmazdı. Bide çeksem ogrensem de bu risk devam edecek ayseye bak O da cektırmedi kii benım deger 250 iken onun 5000di. Yani bundan sonrası sans Rabbim ınşallah hıc bırımıze bıdaha yasatmaz

agrin canım teşekkürederim ben zafer beye gittim canım güneşte tanıdığmızdı ama benim dış gebeliğmi o bilemedi düşük yapıyorsun dedi eşim beni başaka bi doktora götürdü hümada arzu yurci çok ii bi doktor o bildi canım onun sayesinde anladık dış gebeliğmi sonlandıranda prof yılmaz şahin oldu.hipatia sana teşekkürederim eminim doğru yerdeyim şimdiden moralim düzeldi buarada TUNEMİ sakın ağrım oluo die korkma bendede dış gebelikte değerler düşerken müthiş ağrı giriyordu bende korkuyordum acaba yinemi yükselio die sakın endişwelenme şimdi kaç canım beta hcg değerin..?

arkadaşlar ben geçen ekim gibi rahim filmi çektirmiştim. doktoronucun güzel olduğunu söylemişti. fakat 2 hafta önce bildiğinz gibi dış gebelik operayonuyla sağ tüpüm alındı. doktor ol tüpümle ilgili herhangi birşey demedi. ol tüpüm için tekrar rahim filmi çektirmeme erek var mı sizce?

deryacığım doktor bana durumu anlattı tüplerimle ilgili durumu yani.istersen 1-2 ay normal yolla dene olmazsa 1 defa aşılama yapalım dedi oda olmazsa tüp bbek yapalım dedi.aşılamayı hiç düşünmedim çünkü normal yolla denerim daha iyi yine tüplerden geçecek sperm.normal yollada denemem için bir sebep yok olmuyors zorlamamak lazım bence her iki tüptede sorun olduğunu bile bile yok ben illaki normal yoldan hamile kalcam demek istemiyorum.tekrar bi dış gebelik yaşamak benim 4-5 ayıma mal olacak.ha tüp bebektede dış gebelik riski var ama şuan bana en yakın gelen tercih bu.taşınma işini halledelim sonrasında düşünüyorum hemen mart gibi yani.deryacım bu ay korunmuyorsun değilmi inşallah hiç beklemeden ilk aydan hamile kalırsın tabi sağlıklı bi şekilde.birde rahim filminden sonra tmm tüpler tedavi olmuyor ama hasarın nered olduğunu ve boyutunu öğreniyosun.o yüzden şart diye düşünüyorum.

kızlar ben açık ameliyat oldum ve sol tarafımın gayet sağlıklı olduğunu söylediler acaba inanmalımıyım ... dr a sorduğumda gerek yok demişti ama tabi bilemiyorum bakalım hafta sonu gideceğim dr a da sorucam

eylülcüğüm operasyon sırasında mavi bir sıvı vererek genelde kontrol ediyorlar diğer tüpüde.belki öyle bişey yapılmış olabilir sanada.
hipatiacım görümcenler gitti sanırım bu hafta burdayım dediğini göre.sende doktorla konuşunca belki birazdaha rahatlarsın.sende bu topiğe ilk geldiğin günki kadar karamsar değilsin.ne güzel birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu.
ayşecim sen naptın adet günün geldimi.test yaptınmı

:))) korkmuyorum gecen Pazartesi tuvalette byilirken bile korkmuyordum
hatta esim korkmsin diye ( çünkü onu ilk kez öyle çaresiz gördüm)
hemen toparlaninca kalktım ve aklıma gelenleri devamlı ona söyledim
beni kndimi kaybetmiş bilmesin diye. Ağrı eşiğim yüksektir oldukça. Bu önce esimin
sonra doktorumun hiç hosuna gitmiyor. Hatta doktorum insaellah direnç
göstermezsin demişti. Bayilmadan önce o kadar aktiftim ki ( gece olmasına rağmen)
falan filan:)))
Degerim; bu dış gebelikte 385 gibi küçük bir degerdenken iğne oldum
gecen cars. Pazar gunü 258di. Sanırım bayağı düşmüştür bir hafta sonra
normal hayatıma donerim. Özellikle antrenmanlarımı daha faLa aksatamam.
Bugün esimle dışarı çıkacağız film manyagiyizdir:))) o zamN bir ara beta
baktiririm ama baktirmasam da farketmez tehlikeli bir durum yok suan. Zaten ilk
günler hergüne hemogram beta baktirmaktan kolum uyuşturucu bagimlisinin
kolu gibi oldu:))) betaya verdigimiz parayla burdan Trabzon'a köprü
yapardık:)))) (babamin bir sözü:))) babacigim seni burdan öpüyorum üsüne

Son düzenleme:

yok canım gitmediler ama grip olduğum için ve bebiş olduğu için diskalifiye oldum bu gün :) .... evet gerçekten karamsardım canım ve kimseyle konuşamıyordum o kadar doluydum ki ama paylaştıkça sizlerle hafifledim iyi ki varsınız .. bu arada canım umarım senin de denemelerin boşa gitmez ve tüp bebeğe falan gerek kalmaz ..

Son düzenleme:
Eylül bunu ameliyat eden doktoruna sormalısın. Benim laparoskopi
ameliyatinin epikrizinde mavi su gondrildi ve yumurtaliktan çıktı gi i
manaya gelen latince bir cümle geçiyor bir doktor bana bu cumle
senin rahim filmi cektirmemeni söylüyor. Çünkü ameliyatta bu görülmüş
dedi. Ya epikrizine bak ya da doktoruna sor.

Hosgeldin aysecimmm.nasılsın bakalım. Eylulcum valla bunu doktoruna sor cunku burdakı herkez dusuncesi farklı olabiliyor. Sonucta senı muayene eden doktorun bilir en ıyısını O nediyosa onu yap.Demekki tuplerin acıktı ve dıs gebelik gecırdın sans iste.Sonyascım bende sevgi hastanesinde Bihter hanıma gidiyodum. Evt Arzu hanımıda duydum cok iyi diyolar. Sonyascım en son gecen hafta yıne doktora gıttım ve ilk gidisim bu doktorumda gayet rahat davrandı sankı hıc bunları yasamısım gbi folıkasit basladı ve sunu dedi sonucta normal gebelik sansın en az %80 bu azımsanacak bır oran degıl soyle dusun ne yaparsak yapalım yasayacaklarımıza degıstıremeyız bundan bisene once bıze dıs gebelik deseler aval aval bakardık kaderımızde bunuda goremek varmıs. Oyuzden kotuyu dusunup cagarmıyalım doktor bana dediki bunu nekadar dsunmezsen okadar kolay olu hersey.Lutfen buna inanalım ben inanıyorum(veya inanmak istıyorum)

ilk iğnedemi düştü yoksa ikincidemii..? ya sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsun bende tuvalette bayılmıştım gözümü açtığımda eşimin gözler dolu bana bakıyordu kıyamam yaaaa.ayy neler çekiyoruz biz ya acaba çok istediğmizdenmi oluyor.benimkinide 529 düşürmeye başladılar.kanaman varmı pekii benim hep vardıda düşük gibi....

Evet Derya doğru soyluyorsun iyi düşünelim hep olumlu olalım.
Ama lütfen beni. Kadar cokolumlu olmayın:))) gerçi tekrar dış gebelik
yaşamaktan korkuyorsunuz ama ikincisi o kadar kötü değil:)))
gülüyorum avlanacak halime..

Tek doz 75lik ampul ile düştü. Evet öncekinde de şimdikinde de
7 gün regl gibi kanama yasadım ama iğneden ve ameliyattan önce
kanamam bitmişti. Önceki dış gebelikte 728 beta ile ameliyata girmişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…