Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ya zaten resimde ben olayım da o resim düz olsun:))
görülmüş şey değil benim albümlerime bakan boyun ağrısı
çekiyor orda ucaktaydik balayı donusu. Geniş alanda cekemedik
yasak diye bizde hemen kaldırdık kolları hehehhe hey gidi günler hey!!!

Gördüm maasallah amma çok küçük şimdiki halı yok mü?
Ben daha yakın bir resim secerim bir dahakine.

Evet ben en esmerim:)))) esmerligi çok severim eşimden belli:)))
ama onun yanında beyz kalıyorum normalde daha esmerim:))))

Yalniz bu resimler küçük kalıyor yoksa daha yakın resim ancak ağzımın
icini gösterir:)))

eminecim resmi gördüm çok güzel ama neden ters.olsun yinede yüzlerimizi görmemiz daha iyi.diğer türlü insan hayal edemiyor.bende eklicem arkadaşlar inşallah bu akşam.bizim bilgisayar evde değildi görümcemdeydi o yüzden ekleyemedim.inşallah bu akşam eklerim.

ya kızlar birde nasıl eklicem ben bilmiyorum.akşam sizde onlıne olmazsanız.bana şimdiden tarif edin en iyisi

Kullanıcı paneline gir orada sol şeritte resim değiştir var oraya gir
akabinde gozat kısmına (bilgisayardansa) bilgisyardan kısmına resmini
gir degisiklikleri kaydet falan.

emine desene armızda sarışın yok isimlerimizde ayşe fatm aemine benim eşimde çok esmer bne desmerleri çok severim dur oğlumun fotosunu değiştiryyim bak

tmm emine tşk ederim.akşam eklerim artık.kızlar ya türkiye esmer ağırlıklı bir ülke olduğu için şaşırmamaız lazım hepimizn esmer oluşuna.zaten bende bayana esmerliği daha çok yakıştırırım.

Ben herkese esmerligi yakıştırırım. Kendi ailem sarı belki o yüzden:)))

ayşe allah bağışlasın oğlun çok şeker.ama sarışın gibi duruyor sanki.çok değişiyor çocuklar büyüyene kadar.beim eşiminde çocuklu oldukça sarışınmış ama şuan kumral diyebilirim koyulaşmış ten ve saç rengi.birde eşim adanalı genelde adanalılar çok esmer olurlar.ama eşim öyle değil tam tersi herkes beni adanalı sanır esmer oluşumdan dolayı.

yaa kızlar inanmıyorum size valla ben yokum ya yazdıkça yazmışsınız yazılarınızı takip edicem diye oğlumla bile ilgilenemedim çocuğum aç kaldı sizin yüzünüzden.bu arada bugun ultrasona girdim allaha şükür bebişimde bi sorun yok hatta onunda resmini koyucam akşam bakarsın oğluşuma.adınada seyir görkem koymaya karar verdik.bölelikle hem eşimin hem benim dediğim olmuş oluyo.bu arada kızlar ben sizi hep farklı hayal etmişim ya inanmıyorum.mesela emine seni kapalı görünce çok şaşırdım ben seni açık hayal ediyodum.sen yüzme hocası deilmisin.kapalı nasıl mesleğini icra ediyosun merak ettim doğrusu.ayrıca nededndir bilinmez ayşeyide hep kapalı hayal ediyodum.diğer kızlar tahmin ettiğim gibiydi.bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz diyorum.neyse yine kaçırdım sizi.kimse yok.öpüyorum görüşürüz byee

Seyit'i biliyorduk ayse:))) çok şükür hallettiniz. Ben cocukların
yüzme egitmeniyim o yüzden sorun yok. Amasampiyonalarin hepsine
bu nedenle katılamıyorum:))) yoksa benm disimda başka sampiyon
olamaz:))) eee herkesin hakkı olsundiye hepsine katılmıyorum:))))

yaşasın sanırım fotoğraf ekleyebildim.
ayşecim(akimera) çok sevindm canım bebeğinin iyi olmasına.şükürler olsun.artık bundan sonra hamileliğinn tadını doy doya çıkar.bak kafana takacak bi sorunda kalmadı.ayrıca isim konusunda çok yi yapmışsınız ikinzinde kalbi krılmamış. güzel isimler.nasıl derler,adıyla yaşasın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…