Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canım benım sen de haklısın ama ne bilim benım doktorlar gerek yok diyolar. Esimde diyokı hıc bır doktor kendını rıskı atmak istemez ki ben de doktorum bi sorun olursa hesap soracagımıda bılırlr eger gerklı gorselerdı gercekten cektıırlerdi risk almak istemez sonucta bide parada kazanıcak nıe yptırmasınkı demmekı gerek yok dio.Ben de inanıyorum tabii Rabbim utandırmasın.Bide doktor bu son gidisimde sol yumurtalıgın rahme yapısık dedi. Bende onemlı bıseymı dedim oda yok dedi bı enfeksiyon gecımıs olabılısın dedi.oyuzdede antıbıyotık vardi.ben ilk defa boyle bısey duyuyorum siz hıc dudunuz mu arkadaslar.

tunemi keşke bende senin yarının çeyreği cesaret olsaaa.yazdıklarına bakıyorumda hala pozitif ve olumlusun bense 1 kere oldu yıkıldım ama senin yazdıklarını okuyuncaa 2. cidede olabilir amann demeye başladım yani cesaret geldi bana da..:)

728 ken iç kanamamı başladıki ameliyata aldılar çok düşük bi değer ama ..çok soru soruyorum biliyorummmm

ya emine bende sana bunu soracaktım.laparoskopi sonrası doktorum bana herhangi bir rapor yada yazılı birşey vermedi.birkaç güne kadar adet olucam .bu sefer adetliyken gidicem yine o zmanda sorarım ama neden vermediler merak ettim.operasyon sonrası 3-4 defa yanıma geldi ama sadece bana ve eşime açıklama yaptı.daha fzla yorulma şimdi hiç bişey düşünme dinlen dedi bana.zaten 2 saat kadar kaldık haztanede sonra eve gitmiştik.bu gidişimde detaylıca konuşacağım ve yazılı bieşey isteyeceğim.

Ben duydum derya. Benim suan olan sol tupteki ne olduğu belirsiz
oluşum hakkında bir kaç doktor tartışıyorlardı. Önce gebeliğe olusun
corpus luteum dendi ki bu sıkıntısı bir kist sonra normal kist dendi
hep yumurtLiga çok yakın olduğu için dış gebeli. Olmadıgını söylediler
o sira hep yumurtaya yapışık yok enfeksiyon bir çok seyden bahsettiler
son muayenemde yumurtaliktan uzak ve tüpü genislettigini düşündüler
bu yüzden tekrar dış gebelik ihtimalini düşündüler falan filan...

agrin canım senin nasıl sonlandı dış gebeliğin...?

İğneyele canım 17 ekim 2009 85mg metaturaxsat vuruldum. Ama gectı giiti Allaha sukur ben saglıklıyım kocamda oyle ve en azından hamile kalabiliyoruz buda bısey.Bende senın gıbıydım canım hergun okadar mutsuz uyanıyodumkı sureklı bır korku halı yınede var tam atmıs degilim ama yapıcak bısey yok bolbol dua edicez ve inanıcaz.

ayy kızlar yin edış gebel,ik sohbeti başka bişey yaokmu tüpler yumurtalıklar zaten 24 saat evde düşünüyoruz bide szi iyi olmyuote ardea sohebt edlim aaa

Yooo bol bol sor biz bosuna mı yasadık bunları. Hayır iç kanama falan
olmadı ben gayet iyiydi. Sadece bekarken de bildigim birşeyden sebep
gebe kalır kalmaz iki günde bir beta baktirdim ve anormallig anladım
sonrasında kanama oldu 7 gün. TTildeydim bilinçsiz bir doktora rast geldim
başka bir doktora gittim hemen ultrasonda gördü bebeği ya d embriyo
dıyım bana da gösterdi aynı su kertenkelvari embriyolardan:))) belki tek
zor olan onu görüp ameliyata girmekti. Ama hepsi bitti gitti benimki
çok uzağa gitmemişmiş bu ay yine geldi. Ama sizinki çok uzaklarda
insaellah hepimizin bebeği olacak. Ohooo daha bunun 2si 3u 4u falan
var:)))

benim adetime 5 gün aldı bütün belirtiler var ma yalanda olabilir hewrzamanki gibi benb geb kalsam hepiniz kalırsınız tek tüp var kistler yeni giitti bide bu ay hiç çalışmada yok bakalım n eolacak off beklemekte n ekötü

Ayse yeni bir arkadasımız var o yüzde :))))
Fatma epikrizi mutlaka iste her ameliyatta verilir ama bazı doktorlar
ille de istemeni beklerler. Ne olur ne olmaz doktor değiştirmen
gerekirse olanı diğer doktorun bilmeli.

Yaa bu konuyu ben bır turlu cozamedim. Son gıttıgım doktorda sordu dıs gebelik urununu gorebildilermı bızde yok deddik aslında goremıyınce net bısy soyleyemıyolar.bİDE DIYORUMKİ BZİMKI NEDEN BUYUMEDİ MESELA AYSENIN 5000ledeymıs e-benım en fazla 500 oldu sonucta aysenın tupdede olsa buyumeye calısmıs belki kalp atısıbıle olusmustur benımkı nıe buymedi acaba diyorum benım bır dusugumde varya ya acaba tfetusun gelişimiyle ilgili bı sorunmu oluyor. Sonucta nıe buyumeye devam etmıyor.herhalde ben kafayı yedim:)))))))

Ayse benim anladığım birsey var: 'hamile kalmak yetmiyor' o yüzde
dua metinlerimizi değiştiriyoruz. En kisa zamNda en sağlıklı hamileler
olalım insaellah. Gerçi sonra aynı Ayşe'nin( akimera) yaşadığı gibi sağlıklı
mı sağlıksız mı derdine düşeceğiz.... Bitmez bizim muhabbetimiz!

ben sanıyordumki her ay bayanlar bi taraftan yumurtlar yani bu ay sağ ise öteki sol ama galiba buda doğru değilmiş...en azından bu beni rahatlatıodu belki solu tuttururum diee..

öyle ma ben bazen diyorum biz nasıl düşünsek öyle çıkıyor ben klap atışını duymadan gebeyim demeyecem çünkü bilirim acısını adetim geçmedende test yapmayacammm sonra hayl kırıklığına uğramak istemiyorum

Derya bunu ben cevaplayayım aynı bedende, yani bende, bir gebelik
728'e ulasiyir ve embriyo görülüyor ben Ağrı bile hissetmiyorum. ıkinci
vakada yine bende 385'ten indiği halde bayılıyorum!!! Yani aynı bedende
bile farklı yaşanıyorsa bu durum....! Birsey diyemiyoruz. Ama bazen sadece
semptomlarla dış gebelik tanısı konuluyor ama zaten methotrexate
o yüzden vuruluyoruz. Varsa temizlesin diye.

Canımmm inşallahhhhhhhhhhhhh hamilesindır. Olmazanda uzulme bıdakı ay beraber beklriz ve ikimizde (ve diger arkadaılarda) inşalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamile kalırız.

işllah ama ben sırayı kimseye vermek istemiyorum malum artık profösör olduk siz acemisiniz daha size bilgi vermek amcıyla yoksa sıra sizin olsunkaydirigubbakcemile3 ya aslında benim çevremden dolayıda hamil ekalmk istiyoırum artık gezmeye bile gidemiyorum yokmu bişey kesin doktorlarameliyatat herşeyi almışlardır diyorlar hhatat rahminidemi aldı bile diyen var ondan geb kalyımda hepsi çatlasınlar da

Yeterki saglıklı olsunda sıra onemlı degilbenım için. sen oyle soyleyenlerı Allaha havele et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…