deryacığım doktor bana durumu anlattı tüplerimle ilgili durumu yani.istersen 1-2 ay normal yolla dene olmazsa 1 defa aşılama yapalım dedi oda olmazsa tüp bbek yapalım dedi.aşılamayı hiç düşünmedim çünkü normal yolla denerim daha iyi yine tüplerden geçecek sperm.normal yollada denemem için bir sebep yok olmuyors zorlamamak lazım bence her iki tüptede sorun olduğunu bile bile yok ben illaki normal yoldan hamile kalcam demek istemiyorum.tekrar bi dış gebelik yaşamak benim 4-5 ayıma mal olacak.ha tüp bebektede dış gebelik riski var ama şuan bana en yakın gelen tercih bu.taşınma işini halledelim sonrasında düşünüyorum hemen mart gibi yani.deryacım bu ay korunmuyorsun değilmi inşallah hiç beklemeden ilk aydan hamile kalırsın tabi sağlıklı bi şekilde.birde rahim filminden sonra tmm tüpler tedavi olmuyor ama hasarın nered olduğunu ve boyutunu öğreniyosun.o yüzden şart diye düşünüyorum.
agrin canım senin nasıl sonlandı dış gebeliğin...?
Ben duydum derya. Benim suan olan sol tupteki ne olduğu belirsiz
oluşum hakkında bir kaç doktor tartışıyorlardı. Önce gebeliğe olusun
corpus luteum dendi ki bu sıkıntısı bir kist sonra normal kist dendi
hep yumurtLiga çok yakın olduğu için dış gebeli. Olmadıgını söylediler
o sira hep yumurtaya yapışık yok enfeksiyon bir çok seyden bahsettiler
son muayenemde yumurtaliktan uzak ve tüpü genislettigini düşündüler
bu yüzden tekrar dış gebelik ihtimalini düşündüler falan filan...
benim adetime 5 gün aldı bütün belirtiler var ma yalanda olabilir hewrzamanki gibi benb geb kalsam hepiniz kalırsınız tek tüp var kistler yeni giitti bide bu ay hiç çalışmada yok bakalım n eolacak off beklemekte n ekötü
işllah ama ben sırayı kimseye vermek istemiyorum malum artık profösör olduk siz acemisiniz daha size bilgi vermek amcıyla yoksa sıra sizin olsunkaydirigubbakcemile3 ya aslında benim çevremden dolayıda hamil ekalmk istiyoırum artık gezmeye bile gidemiyorum yokmu bişey kesin doktorlarameliyatat herşeyi almışlardır diyorlar hhatat rahminidemi aldı bile diyen var ondan geb kalyımda hepsi çatlasınlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?