Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ayse ben hiç üşümeme. Ama bu gebeliğimde ayaklarım buz kesmişti.
ınsaellah sen sagliklisinin belirtilerini goruyorsundur

yya kızlar oda şans yumrtam ayda bazen 2 kere bile yumurtlayan kadın var am bne tek tüplü olduyum için önemli değil hangi tarftan olursa olsun benim tüpüm yakalr

farklıllık gösterebiliyormuş yani bende tam bilmiyorum yoksa öylemi her ay sıraylamı yumurtluyoruz yani bir ay sağdan öteki ay soldan sıraylaa...?bunun doğrusunu merak ediyorum cidden..

galıba resmım gorunuyor artık ben kontrol edemıyorum ama..

suan albumlerı karıstırmaya usenıyorum ama sanırım yakın resımlerım hep esımle...
artık ıdare edın:)))

ayse ayrıca benım boyum yeter:))))
ve oldugum yer benım en mutlu oldugum yerlerden bırı...
Malezyada devasa bır kutuphane...

benım gecen ay ıcınde daha adetımı beklerken ayaklarım cok usumustu kolay kolay
ısınmıyordu zaten bılıyordum beta baktırmadıgım halde hamıle oldugumu ama zaten
hamılelıktensayılmayan bır hamılelıkmıs:)))
evet malesef bende bır ay ordan bır ay burdan sanıyordum doktora da o sekılde korunalım mı
demıstım oncekı dıs gebelıkte.. bır nevı gulmustu!!! oyle olmaz belı olmaz o demıstı...
eger yumurtlayan tarafa gore korunmayı dusunuyorsak mecburen her ay ultrasonla yumurtanın
,nerden geldıgıne bakmamaız gerekıyor. bır doktor bana bu yapılır bırsey degıl her ay
kontrol mu olur demıstı.... yapsak da yapmasak da her ay yada ayda bır kac kez bız o
tezgaha oturuyoruz:))) yalan mı

merhaba hanımlar,9 yaşında kızım mide hastası dr.reflü dıyo varmı alternatıf bilgi paylaşırsanz çok mutlu olurum teşekkür.

hoş geldin am sen konuyu yanlış yerde açmışsın biizmkisi dış geblikle ilg,ili am yinede bilen arkadaşlar varmı acaba ben bilşemiyorum

bidee min ebenim kitaplarla hiç arm yok eşim çok sever gerçi fırsatımda yok okumaya işten güçten

Naside gecmis olsun ama bir bilgimiz olacağı isanmiyorum
Herhalde en deger verdigim insanların yanına kitaplarımı da
eklerim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…