Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar teşekkür ederim hepinize.hayırlııs zaten biz eşimle kararımızı vermişik bugün kesinleştirdik.hayırlısı olsun.biz büyük bir ihtimalle mart ayındaki adetle beraber başlayacağız tedaviye.şimdiden heyecanlandım.sonuçta hiçbirşeyin garantisi yok ama yinede bir adım yaklaşmış gibi hissettim kendimi.allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın.hepimiz için güzel olsun herşey.
ayşe sende test yap artık meraklandırma daha fazla biz yaaaaa.

Aytanem hosgeldin gecmis olsun....
ınsaellah sagsalim herseyi atlatacağız daha önce de söylediğim
gibi ilk bebegimize saglikla hamile kaldığımızda kendimiz de
şaşıracağız ama hemen unutacağız bugünleri çok şükür.
Fatma insaellah hiçbir olumsuzluk yasamazsın ve eminim çok
iyi olacak. Esinle huzurla bu ise başlayın dualarımı sizinle...

gnydın kızlar.bugun açılışı ben yapıyorum aslında fatmacım açılışı senin yapmana alışmıştım kendimi böle bi tuhaf hissettim.:))bugun eminede geç kaldı uyuya kaldı heralde.ayşe senden nbr??? naptın adet gördünmü görmediysen bi zahmet bugun test yapta bizide bu meraktan kurtar.deryacım sen nasılsın hayatım gerçi ben bizim ufaklık yüzünden her sabah 5 de başlıyorum güne.benim dışımda hepiniz uyuyosunuz heralde ne güzel yaa miss gibi valla bende uyumak isterdim çokta uykum var ama benim oğlan cin gibi valla öğlen 12 den önce uyumaz mecbur ayaktayım anlıycanız

günaydın kızlar.
ayşecim senin ufaklıkta çok erken kalkıyor yaw.benim uykum okadar tatlıdırki en çok zorlanacağım konu uykusuzluk olur heralde.neyse napalım tabiki katlanırız o günleri görelimde.
ayşeee hala test yapmadınmı bak kaç kişi burda meraktan ölüyor.
kızlar nerdesiniz bakalım.inşallah herkes iyidir.emine naptın umarın ağrıların geçmiştir.

teşekkürler.yoğun bir güne günaydın dedik bakalım, hayırlısıı

valla öle fatmacım annelik ne kadar güzel bi duyguysa bi okadarda zor ve gerçekten emek gerektiren bi vasıf.allah sizede tattırsın ama inan belkide kendi annen baban veya bi başkası için yapmayacağın fedakarlığı evladın için tereddütsüz yapıyosun kolaymı deil çok zor ama bebişin bi gülüşü sana anında bütün zorlukları unutturuyo

:) olur canım.ben de size her seferinde adınızı sorasım geliyor.

ıyiyim kızlar hiç sancım olmadı çok şükür bir hastamız var gece
nobetteydim dogum oabilir diye. Gerçi telefondan bakabiliyorum
ama basımı anca kaldırdım! Umarım sizler de iyisinizdir

Ayse de uyuyoruz sanıyor hey gidik heeeey!!!
Bu arada ayse ben hiç -hatirlayamiyorum- 7den sonra uyuduğumu bilmem:)))
tabi aksam 21-22 ben iptal olurum isim yoksa, o ayrı:)))

cnm iyi olmana sevindim seni erken görmeye alışmısız göremiyince bişey oldu sandık.bende sabah 5 ten beri ayaktayım gecede 00.30 da yatmıştım çok yorgunum o yüzden.yiğitte şimdi uyudu o uyanmadan bende gidip yatayım diyorum azcık.yoksa akşam eşim geldiğinde adamı göremeden uyur kalırım heralde dayanamam o kadar o yüzden seni gördüm ama malesef kalamıycam çıkmam lazım azcık uyumam gerekiyo.ayrıca bugun diğer kızlarda ortada yok onlara noldu merak ettim.hele ayşeyi çok merak ediyorum hala bi haber vermedi bize bebişle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…