Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

AYŞE HANGıSıYDı.çıkaramadım.hamile olma ihtimali olan değil mi?

Akimera da ayse de ayse, Semra:))
agrin Derya
ben Emine
yasmin Fatma
ktg var, tatilde gelince tanisirsiniz insaellah, Tuğba!!!

Ya hakikaten ayse nerde ya konuşmuyorum dedim
blöf elimde patladı. Meraktan çatlatacak bizi.
Yoksa ciddi birsey mı var?! Bı problem sıkıntı...
Allah korusun.
Gerçi en son internet sorunundan bahsetmişti!

günaydın kızlar.
evet emine inşallah bir sorun yoktur ayşeyle ilgili.sanırım internet giremiyor ondan.ama internette tam zamanını buldu canım.şurda meraktan çatlıcaz.sizler nasılsınız bakalım.
ben doktorun verdiği vitamine başladım elevit.hayırlısı bakalım

gnydın fatmacım.bende elevit kullanıyorum dalgınlıkla başka ilaç alıyorum diye iki gün boyunca 7 tane elevit içmişim.ertesi gün bi kalktım ellerimde yanıklar oluşmuş aşırı mide bulantısı falan vardı doktora gittim hemen kesti ilacı.bi iki hafta kullanmamı yasakladı şimdi yeniden başladım kullanmaya aman sende benim gibi dalgınlık yapmada alerji oluşturmasın vücudunda

günaydın ayşecim.haklısın canım ya vitaminin bile fazlası zarar :)) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.ben çok duygusalım bu aralar ya.şuan adet dönemindeyim ondanmı nedir sürekli eşime sert çıkıyorum.allahtan sabırlı.nedense kendimi çok yalnız hissediyorum.ailemle konuşuyorum telefonda onların söyledikleri,yaptıkları batıyor nedendir anlamadım.yada tedaviye başlıcaz ondanmı hassaslaştım bilmem.

bende senin gibiyim cnm ama benimki hamilelikten.senin belki tüp bebek için zaman yaklaştı ya onun vermiş olduğu bi stres olabilir gerçi adet dönemlerindede kadınlar hassaslaşır ama sen birazda heyecan yaptıysan onun verdiği bi stres olabilir biz erkeklerin herşeyine katlanıyoruz yaa azcıkta onlarda bize tahammül etsim dimi yani :))

merhaba arkadaşlar inşlh hepiniz iyisinizdir.dün doktora gittim herşey normal iyi dedi ama enfeksiyon varmış biraz bana cipro die bi ilaç verdi artı fitil tunemi canım yanlış hatırlamıyorsam sanada bu ilacı vermişti doktor ve hemen hamile kalınması sakıncalı ara vermek gerekir demiştin galiba ne kadar zaman gerekli onu sorcaktım ayrıca benim sat 15 ve bugün 21.günüm ve dün bana doktor yarın ilşkiye girersen hamile kalabilirsin dedi ama malum ilaç kullanıyorum bu yumurtlama günleri böle olabilirmi benim bildiğim 12-16. günler ama bana 21. günde yumurtluyorsun dedi bide kasık ağrılarımın sebebi yumurtlama günlerini çok yoğun hiseetmemmiş anacım 4 gün hissedilirmi onada şaşırdım açıkcası neyse şimdiden teşekürederim cvplarınız için...

Herkesin yumustlama tarihi farklı olabiliyor hatta kisinin
ay ay da degisebiliyor. Ben 14. Gün yumurtluyorum ama
bir keresinde 18. Olmuştu. çilek ben kullandım doktor gebelik
olabilme ihtimalin Kars'ın regl olunca başla demişti 7 regl
gunü boyunca kullandım. Mesela sen suan gebe olabilirsin
bunu doktor bilemez o ihtimalden regl bekletmişti doktorum.
Regl iken Gönül rahatlığı ile kullandım. Ben yalnız cipro
kullandım cipro bittikten bir kaç hafta sonra akıntı
sebebiyle fitil kullandım.

merhaba kızalr benin bilgisayda sorun var tamirde komşudan yazıyorum szie işllah hepiniz iuyisinizdir ben adet olmadım am bugün kantesti yaptım malesef olmadı kendim gitmediyim için sonucu görmediyim için şüpem var biraz adeolmadım ilaçta almaycam bakalım n eolacak ma üzülmedimd ne yapalım olmayorsa şimdilik kendinize iyi bakın

Yine olmazsan testi yinele.
Biliyorsun benim adet 4 gün gecti sonuc 0.5ti
hiç sasmadigi için bir kaç gün sonra yineledim 6.7 idi
sonra 24 vs...ikinci Dis gebelik oldu. ınsqellah gebe degilsindir
ya da geç döllenme ile sağlıklı bir gebelik yasarsın.
Dikkat et kendine.

cok uzuldum senin adina.. su an senin acini hissettim ALLAH YARDIMCIN OLSUN Sikma canini hemen umutsuzluga kapilma belki yaniliyorda olabilirsin.. DUALARIM SENINLE

günaydın kızlar
topiğe yeni bakanlar sadece ilk sayfayı okuyup tarihe bakmadan son sayfada yorum yapıyorlarya :))
ayşe testi tekrarla mutlaka ne olur ne olmaz.inşallah bu gecikmenin altında bekldiğimiz sebep vardır.hayırlısı olsun.ee kızlar nasılsınız bakalım nugün

gnydın fatmacım.valla ben anlamadım nazar arkadaşımız acaba benim içinmi yazdı bu yorumu.nazarcım eğer bana yazdıysan hayatım bu konuyu açtığımda tekrar dış gebe oldum sanmıştım ama yanılmışım hamile deilmişim ama ertesi ay hamile kaldım ve şu an 5 aylık hamileyim ama eğer benim için yazdıysan yinede iyi dileklerin için tşk.ederim hayatım

üzülme ayşe.daha dur aylar bizleri bekliyor.bu ay olmadı gelecek ay.pes etmek yok.yapmasıda zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…