Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

olur semracım böle şeyler bende kaç ay geçmesene rağmen bazen unutuveriyorum.bu arada beim adım ayşe.ama ayşe lakaplı aarkadaşımızın adıda ayşe 2 tane var yani karıştırman normaldir :))

Arkadaslar bugün itibariyle degerim 30:)))
artık tehlike yoktur herhalde sikildim bu durumdan artık.
Evet akimera ilk yoruma göre yazmış arkadas ne bilsinler
burada genel muhabbet oluştu))
ayse testni tekrarla... Acaba diyorum benim kadar beta
baktiran var midir yoksa bilmeden rekor mü kırıyorum.
Bugün babamin genel muayenesini yaptırdık maasallah benden iyi.
Kanı 14lerde. Ailemin yuzkarasi oldum:))) babam 76 yaa... Neyse
benden iyi olsun herzmAn canım babammmm

Semra benim tunemi.ne diye emineyi unutmazsın :)))
ben yine hastanelerde... annemle babamin genel muayenesi.
Annem çok cingozdur. Personelin beni çok iyi tanımasından
isgilleniyor eee anne babam ve senin için siksik geliyorum
diyorum ben de. Bilse coook yöntem onerir hem de oldukça
bilimsel bu konularda bu kadar şeyi nerden biliyor bilemiyorum.

""Bilse coook yöntem onerir hem de oldukça
bilimsel bu konularda bu kadar şeyi nerden biliyor bilemiyorum"" bilse derken ailen dışgebeliğini bilmiyo mu? anlamadım.

Merhaba arkadaslar. Aysecimmm testnı tekrarla bence inşallah bu sefer pozitıf cıkar cıkmasa bile bidahakı ay olur inşallah zati senın yasın cok genç. Eminecim betanın dusmesıne cok ama cok sevindimmm bundan sonra daha rahat olursun artık. Kızlar biliyosunuz bu ay korunmadım ben gerci beklenen adet tarigime 12 gun var ama Rabbim inşallah yuzumu guldururun.Aysecim (akimera)benım için içine ne doguyo soyle bakalım (hamilellerin 6. hissi yuksek olurmus). ***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.

Esim ve sizin dısında bilen yok
birincisini annemle birlikte tatilde olduğumuzdan
ve bir gece ameliyat için yattığından annem anladı bir
sıkıntı olduğunu ve soyledim. Sadece anneme ama bu
seferkini bilmiyorlar. Ben bu kadR özelimi söylemem kimseye
biraz bu konuda özürlüyüm:))))

semra emine çıkmış ben cevaplayayım.eminenin eşi dışında kimse bilmiyor dış gebelik yaşadığnı.bende çok kişinin bilmemesinden yanayım ama emine bu konuda benden daha ketum.benimde sadece ailem ve eşimin ailesi biliyor.iş yerindekiler bile bilmiyor.tabi ameliyat falan yaşamamamın etkisi çok büyük duyulmamasında.

hah burdaymışsın emine.betada düşmüş ooo çok iyi.allah bidaha yaşatmasın.
derya ne güzel bir dua böyle tüm kalbimle katılıyorum allahım dualarımızı kabul et.derya inşallah bu ay hiç beklemeden gelecek aylara kalmadan güzel haberlerini alırız.çalışmaları aksatma :))

Amiiiiiin:))) kabul edecek insaellah.
Valla Derya icim açıldı:)))
düşme evresi bitti herhalde yukselmez artık.
Şimdi korunma evresi falan... Gerçi bu sefer korunmayı uzatmayı
planlıyoruz. Esim korktu ben de ısrar etmek istemiyorum. Bı de
su hemoglobin yükselsin. ıyice kendime geleyim. Önceki dış gebelik
birden bitti surundurmedi. Bu korkutmadı beni ama surundurdu.
Hayırlısı olur insaellah...

tam diycektimki nerdesiniz kızlar kimse yok kaç gündür snr bi baktım yine muhabbet başlamış maşşallah diyeyimde nazarımız deymesin.eminecim senin adına çok sevindim hayatım zaten bundan snr daha kolay olur sıfırlanmış say yani bidaha yükselmez demek istediğim.ayrıca dün bana avukat nickli bi arkadaş özelden yazmış oda dış gebelik yaşamış yeni üyeymiş zaten.bir ay olmuş senin gibi ve onunda şu an değeri 35 miş sanırım ayrıca 5 aylık evliymiş.düşündümde birbirinize ne kadar benziyosunuz.hatta sendende bahsettim belki o da takılır bize bilemem tabi canı isterse.deryacım inan şu an hiç bişey hissedemiyorum malesef ama takdiri ilahi sen bol bol dua et bizde ederiz senin için.inşallahta olur neden olmasın.zaten sen kolay hamile kalıyomuşsun allahın izniyle inşallah bu sefer normal bi hamilelik yaşarsında sevincini birlikte yaşarız.ayrıca duan çok güzel allah inşallah kabul eder cnm

Kızlar bencede zaten herkezin bilmesine gerek yok ta.anne babalar da bilir diye düşündüm.sağolsun beni tüm sülale duydu.ama mecburen 1.5 ay hastanede yattım.ve refakatçım kayınvalidemdi.tekde kalamıyodum.neyse siz biraz daha hafif atlattınız sanırım.

evet semra ameliyat hastane de yatma olayları falan olunca ister istemez duyulur tabiki.benim öyle bi olay olmadı hatta anlatmasam kendi ailemde bilmezdi çünkü antalyada değiller.ama sesimden anlarlardı anlatmasamda.ya böyle konularda aile dışında ne kadar çok kişi bilirse insan okadar çok ypranıyor çünkü bilip bilmeden yorum yapıyorlar.zaten insanlar çok meraklı böyle şeylerde iyice iştahlarını kabartıyor.

Ben ameliyat olsam da grip olsam da prensiplerimdendir
aileme bile soylemem. Esim de sagolsun bu konuda bana
saygı duyuyor.

Ben anca kafami kaldırdım siz girmişsiniz
tabi mesaileriniz bitti....

slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım adım ezo. dış gebelik geçiriyorum şu anda gebeliği kendiliğinden sonlandırmaya çalışıyor doktorum.1 aydır yaşadıklarım çok feci şeyler.20 gün hastanede yattım zaten.şimdi de evde yatıyorum bütün işimi gücümü bıraktım.tunemi arkadaş, seninle yaşadıklarımız aynı gibi.günaşırı beta hcg takibi yapılıyor.38e düşmüştü dün.haftaya çarşambaya kadar gitmicem doktora.daha ne kadar sürecek merak ediyorum.bittim resmen.emin ol ben de sen kadar vermişimdir kan:) 5 gün süreyle günde 8 defa kan alıyorlardı hastanede kollarım mosmordu yeni geçiyor.daha ne kadar sürer dedi senin doktor iyileşmene.

bu arada bu sayfayı bana öneren akimera arkadaşa da burdam selam ola:) sayesinde sizlerle tanışma fırsatım olacak inşallah.ama hiç kimse yok galiba buralarda şu anda

slm ezocum hoşgeldin sayfamıza.bu saatlerde genelde topikte pek kimse olmuyo genelde sabahları ve gündüzleri takılıyoruz bugun baktım sana ama göremedim seni çalışıyomusun sen evdemisin.müsait olursan gündüzleri takılmanı tavsiye ederim.seninle arkadaş olmak bizim içinde çok hoş olur hem sende kendinle aynı şeyleri yaşamış insanları görünce inan çok daha rahatlarsın ve zaman senin için çok daha çabuk geçer tatlım.çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.bu arada benim adım ayşe.bi tanede daha ayşe diye arkadaşımız var onun nickide ayşe anlarsın zaten tuneminin adı emine yasminin adı fatma agrinin adı derya ktg var bide oda tatilde şimdi onun adıda tuğba zamanla öğrenirsin öpüyorum görüşürü inşallah iyi geceler

ayşecim rahatsızlığım nedeniyle evdeyim bu aralar.gündüzleri girmeye çalışırım.sizlerle sohbet etmek cidden rahatlatır beni de.eşimle bu konuları konuşmaktan acı duyar oldum artık adama da yazık be.o da uzman oldu ektopik gebelik konusunda:) iyi ki o da varmış ama ya.kafayı yer insan yoksa paylaşanı olmasa.bir de artık sizler varsınız işte:) benden iyisi yok...

Hosgeldin canımmm burası tam senın yerin hepimiz senın yasadıklarını yasadık bende 3 ay once senın gibiydim ama zman geciyor benım dı gebeliğim iğne ile sonlandırıldı. Allah bidaha yasatmasın hıc bırımıze cok zor benım dıs gebelikten once bır de dusugum var. dıs gebelik cok kotu ozellkle hergun tahlıl bıtmıyoyaaa ama geciyooo bak bu ay korunmayı bıraktımm yıne kalbim pırpır Rabbim inşallah dualrımızı kabul eder. senın de gorup gorecegın bukadar olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…