Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnm haklısın değerlerin sıfırlanana kadar ne agrıların nede stresin bitmiyo ama az kalmışa llaha şükür sabret cnm sabrın sonu selamettir bizimde eşlerimiz öle valla.sayemizde bu konularda uzman oldular :)) kendini fazla yorma bol bol dinlen geçecek bu günler inşallah bi gün gülerek anıcaz bugunleri.neler yaşadık diye.allah başka dert vermesin bak agrinde 3 ay önce geçirmişti şimdi korunma süresi bile bittide bebek için alışacak.allah umarım onada hepinizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder tatlım

Gün ay din larrrrr....
Nasilsiniz bugün bir gün bir guneslik hava, müthiş!!!
Allah güzellikleri eksik etmesin.
Hosgeldin ezo!!!! Biz de seni bekliyorduk. İyi ki geldin.
Seninle aynı seyleri yasamak derken; ben hiç yirmi gün hastanede
yatmadım. Doktor yatış verdi ama ben almadım o ayrı. Seninle aynı
olan yeni evlenmiş olmamiz ben 8 aylık evliyim. Ve bu sekiz aya
maasallah iki ektopik sığdırdık:)))
kızlar aklıma geldi bizim topigin adı 'bizim topik tümden ektopik' olsun
aklıma geldi guldumguldumguldum....
Ezo çok gecmis olsun. Gecti gitti diyorum ben. Birincisine de böyle
demiştim ama çok uzağa gitmemiş belli ki. İnsaellah sizin ektopikleriniz
benimki kadar istikrarlı olmaz:)))
degerim dün 30'du ama bu esimin beni bırakmasına yetmedi. 0'i
göreceğim diyor. Ben çok iyiyim oysaki. Hatta internette dünya üzerinde
en çok ektopik yaşayan bayanları araştırıyorum daha henüz bulamadım.
Merak iste...
Ezo benim ilk dış, laparoskopi ile ( ki bundan çok daha iyiydi) bu defaki
iğne ile sonlandirildi. Ama surunduruyor iste.
Muhtemelen yeni evliligin hemen gelen meyvesini yiyemedigin için
uzuluyorsun. Ama geçiyor alışıyorsun. Her plan her zaman gerceklesemiyor
diyorsun. Hatta gün geliyor benim gibi bayağı isi tiye almaya başlıyorsun.
çünkü ben biliyorum o keseyi hatta embriyoyu gördüğümüz gün bu yaşadıklarımızı
unutacağız, çok şükür insan olarak böyle bir vasfımız var.
Sana tavsiyem kendini iyiye olumlu düşüncelere yonelt. Bu ısı muhtemelen
çok arastiriyorsundur. Doktor tetkik ve kontrollerini de aksatmiyorsun. Gerisi
en zoru olan 'beklemek'!!

güzel motive edici sözlerin için çok sağol emineciğim umarım sen de bir an önce sağlığına kavuşur mutlu bebişleri alırsın kucağına.bu arada biz kocamla beş çocuk yapmayı planlıyoruz bir iyileşeyim:) emine benim iç kanama başlamıştı hastanedeyken hematokritim 25e kadar düştü çok şükür şimdi 36 oldu tekrar kanama sınırladı kendini hemoglobin de 12 ye yükseldi.senin kan değerleri ne durumda.bir de ne zaman atacak bunu vücut?ne diyor doktorun?ben bu arada adet oldum 4 gün önce sanırsam çünkü diğer kanamalara benzemiyor bu bildiğin adet kanamam ve belirtileri de vardı zaten.doktorum olabileceğini söyledi.sana da bilgi vereyim dedim.bir de sana bir sorum daha olacak.sen ilk ektopikten sonra hsg denen rahim filminden çektirdin mi?tüpte tıkanıklık olup olmadığı belli oluyormuş ya onda.umarım başınızı ağrıtmamışımdır.sevgiyle kalın...

Merhaba ezo.
Ben hsg çektirmedim çünkü ben laparoskopi oldum ve ameliyat
esnasında mavi su denilen su veriliyor ve o zaman tıkanıklık var mı
yok mü belli oluyor. Benim tıkanıklığım yoktu. O yüzden tekrar hsgye
gerek kalmadı. Yalnız bu dış gebeliğimde çektireceğim 3 ay sonra
çünkü bu kompresif. ınsaellah da bir sıkıntı oluşturmaz. Gerçi her ihtimale
karsı yunurta takibi ile korunma zamanını belirleyencegim.
Çünkü iki ektopik de solda oluştu bu durum tıkalım olmayan bir tüpün
ancak işlevini görmediğini gösterir. Vsvsvs...

benim de değerlerim düştü hem methotrexate'in hem de ektopigin
etkileri olduğu için bekliyorduk. Deger ne zaman düşer bilmiyorum
bazen birden düşüyor bazen surunduruyor dilerim deger de iğnenin
etkileri de çabuk gecer.

Hipatiaaaa nasılsın nerelerdesin???

iiyim canım teşekkür ederimm.. bugün itibariyle artık her daim evimdeyim kayınvalidemler görümcemlerle beraber gittiler .. yani benim de mesaim bitmiş oldu bir nevi.. çok yorgun olduğumu hissediyorum nedense.. senin de değerin düşmüş canım çok sevindim umarım bu son olur bir daha gebeliğin sorunlusunu değil sağlıklısını yaşarsın inşallah...

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş aramıza aynı dertten muzdarip olan sizlere de çok geçmiş olsun kızlar ... topic hareketleniyor iyice güzel gelişmeler var paylaşımlar artıyor :)

Son düzenleme:
merhaba kızalşr eben geldim bilgisayer oldu szii çok özledim artık burdayım eminecim betan düşmüş gözün aydın canım işllah hepiniz iyisinizdir kızlar bne daha adet olmadım bekliyorum ilaçta almıyorum oolmasad pek üzülmme genciz yin eolur pes etmek yok yola deavm

Testi tekrarlarsınız insaellah ayse
sana da test ol demekten korkuyorum test yapmaktan sıkıldın sanırım:)))
Hipatia tesekkur ederim insaellah sen de saglikla evladını alırsın kucağına
ve bir 'ohhhh' dedin yani. ıyi hadi gözünaydin.

slm kızlar nbrsiniz bakıyorumda bugun kimseler yok ortalarda hepinizmi işimi var benim dün misafirlerim vardı pek giremedim bugunde belimde ve kasıklarımda baya ağrım var yatıyorum sabahtan beri.böle devam ederse yarın bi doktora gidicem sanırım.ayşercim sende bi zahmet testini tekrarla hayatım kaç gün oldu belki geç döllenme olmuştur eminecim sen nasılsın hayatım bakıyorumda bizim topikte burda ıssız kalmış sen başka topiklerde dolanıyon :)) çok ayıp yakıştıramadım :)- ezocum sen nasıl oldun hayatım agrıların devam ediyomu ne alemdesin fatma zaten yarın başlar mesaiye drya tuğba hipatia sonyas semramus sizler nerdesiniz kızlar hiç birinizin sesi çıkmıyo.olmazki topiği böle boş bırakmayın ama:)) neyse bugun pazar hepinizi affediyorum umarım yarından itibaren herkes eski performansına döner hepinizi öpüyorum görüşürüz byee

ya afedersiniz bu başlığı açan arkadaşın son durumu nedir merak ettim dış gebelik diye açmış konuyu ama sonucu okuyamadım bitürlü yazarmısınız ltfn

slm kızlar bn dondüm ne yaptınız bn yokken dedikoduları biriniz özet gecin :)

tuğba hoş geldin aramıza zaten ben den bi haftadır yoktum nette sorun vardı yeni geldim ee tatl nasıl geçri ben 5 gün gecikmeli, dün akşam adet oldum nedense üzülmedim sevindim demeki kısmet değilmiş herkes adetimi bekliyordu ailem telefon açıyorlar adedrt oldunmu yok dediyimde işllah gebsin zaten çok kötü ide bulantıds var şimdide öyle mide sorunum var olmadı bu ayda baklaım doktorum gel tedaviye başlayalım dei yine yumrta büyütücü tani klomn bne istemedin biraz daha kendim deneycem dedim sen bilirsin deddi zaten orun yok şimdilik kendin den olmasa tedaviye başalrız dedi ee yin ekimse yok topikte nerelrdesiniz uydunuzmu aa

mrb kızlar
nasılsınız bakalım.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldin ezo.geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda geçip gider sende gün saymaya başlarsın.hiç üzülme bizim gibi sende zamanla alışıp artık bu konuyla dalga geçmeye bile başlarsın.allah beterinden korusun hepimizi,herkesi.
ayşe adet olmuşsun hayırlısı olsun.ben dış gebelikten önce böyle durumlarda "önümüzdeki maçlara bakıcaz"diyordum.moral bozukluğu yok,yola devam.zaten seninde pozitif olduğunu hissediyorum en önemliside bu.
emine beta sfırlanmıştır heralde.3 ay korunma süreci iğne yapılan tarihten itibaren değilmi.eğer öyleyse 1 ayı neredeyse bitecek.
tuğba hoşgeldin.nasıl geçti tatil.bizde senden bir sürpriz yaparsın belki diye bekliyorduk.en azından ben bekliyordum.burda son durumlarda pek değişiklik yok.yeni arkadaşlar katıldı aramaıza.işte böyle.
ee kızlar tek tek saymayayım isimleri şimdi inşallah herkes iyidir.

gnydın kızlar nasılsınız bakalım.eylülcüm diğer arkadaşlarlada konuşmuştuk topiğin adını değiştirelim diye ama ben bunun nasıl yapılacağını veya böle bişey yapılabiliyomu bilmiyorum eğer siz biliyosanız bana anlatın bende değiştireyim önemli deil yani

gnydın fatmacım.tuğbacım hoşgeldin ayşecim sanada gözünaydınmı diyeyim geçmiş olsunmu bilemedim eminecim benim gözümden hiç bişey kaçmaz kim nerde ne zaman ne yapmış anında haberim olur dedektif gibiyimdir maşallah :)) benden kaçamassın yani :)) ezocum sen nasıl oldun hayatım sesin soluğun çıkmıyo iyisindir inşallah deryacım sendende ses çıkmıyo nerelerdesin bakalım

günaydın arkadaşlar...ayşecim bugün işe başladım.gözüm açıldı biraz kendimi ofiste buldum:) çok şükür bugünüme iki üç gündür ağrılarım kalmadı umarım böyle devam eder.ağrım başlarsa zaten eve gidicem tekrar sağlığımdan önemli mi.dikkat edin kendinize öpüyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…