Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kolay gelsin ezocum.umarım agrıların tekrarlamaz bencede kişinin sağlığı hiç bişeyden önemli olamaz umarım değerlerin en yakın zamanda sıfırlanırda sende daha rahat edersin

bir hısımla geldi gecti diyebilirim ama iyi kafa dagıttım bebiş konusunuda hiçççççç takmadım nasıl olsa olmazdie annemn zoruyla 14. gün doktora gittim sansıma iki yumurta olusmus biri ama ikiside tüp olmayan tarafta ama karın bosluguna düsüp dolenme ihtimali vr dedi doktor bn pek inanamadım da 2 gün sonra twkrar gittim catlamıstı siirtteki doktorumda 21 gün progestron yaptır demişti pers günüde onu yaptırdım 80 cıktı cok güzel hamile olma ihtimaln yüksek dedi ama bilmiyorum malesef yerlesme günü yolculuga denk geldi biraz da salllana sallana gecti yolculuk üstüne bide bi grip oldum sormayın belki 300 kere hapsırdım daha yeni geciyo gibi anlayacagınız bi dahaki aya kaldı ama zaten bn bu aydan umudumu kac ay onceden kesmiştim hayırlısı olsun da gec olsun

ktg hoşgeldin canım nasılsın tatil iyi gelmiş sana anladığım kadarıyla ... bu arada yazdığını okudumda şaşırdım açıkcası daha neler öğrenicez tüpün olmadığı taraftaki yumurta rahim boşluğuna düşerse bir ihtimal şansımız olabiliyor demek ki ... ilk defa duydum bunu daha öncede bir dr dan bazen bir tarafın yumurtasını diğer tüp yakalayailiyormuş diye duymuştum ..

tuğba baya moral depolamışsın.iyi gelmiş bu tatil sana sevindim.hipatia sen nasılsın.sende göndermişsin misafirleri bol bol dinlen.ayşe(akimera)seninde pozitif olduğunu hissediyorum.ne güzel artık daha güçlüyüz gibi geliyo bana.

cnm bu topiği açtığımda hamileyim sandım ama deilmişim ondan bir ay snr hamile kaldım şu an 5 aylık oldum

ay çok sevindim çok şükür rabbime. inanın hep aklıma geliyordunuz. rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın ... misafirler gitti ama ben daha hiçbişi yapmadım ev almış başını gidiyor ama hiç istifimi bozmuyorum bi rahatlık var ama aynı zamanda da işleri yapamamanın verdiği bir sıkıntı :) bu ay dr a gidicektim adetlerim 2 aydır eski yani dış gebelik öncesindeki düzenine girdiği için vazgeçtim gitmekten ama şimdi diyorum ki gitsemmi acaba çok kararszım ama nedense bu ayda beklemek istiyorum fakat dr dan da bişeyler duymaya ihtiyacım var ... hayırlısı olsun artık ALLAH umarım hepimize ummadığımız anda verir meleklerimizi..

evet cnm bayagı moral depoladım insallh uzun bi sürede gider bu :) hamile kalan olmamos bn yokken gsliba . yeni arkadslar gelmiş bide sanırm

hipatia benimde doktorum söylemişi bazen diğer taraftaki yumrta diğre tüp tuta biliyormuş internetende arştırdım öyle dedi yeterki yüce rabimi istesin tüp yumurta önemli değil o ne dese o olur

Mrb arkadaslar.Tugbacım hosgeldın.Canımmm valla bence hamşlesın pregesteron cok yuksek cıkmıs valla benım 15 cıkmıstı ve o ay haile kalmıstımmm bence test yap bakalımm. yanıı bebeiş tutundugu zaman oyle hapsumak fılala dusmezz ben umutluyum valla senın adına.. Tabiikide herseyın hayırlısı.

hipatia benimde doktorum söylemişi bazen diğer taraftaki yumrta diğre tüp tuta biliyormuş internetende arştırdım öyle dedi yeterki yüce rabimi istesin tüp yumurta önemli değil o ne dese o olur

evet canım bende duyunca çok şaşırmıştım bunları duymak bile umut oluyor insana ... her ay ayrı heyecan oluyor artık ve genelde adet tarihi yaklaştıkça stres gerginlik hat safhaya geliyor.. ALLAHIM isterse olur inş nasip edr hepmize kısa sürede ..

Tuğba hosgeldin tekrar aramıza... Prog yüksek çıkmış benim
1.33'tu hamile kalmıştım, benim ki tuhafyi tabi:)))
Fatma deger sifirlanica saymaya başlıyoruz. Baktirmadim ama insaellah
sifirlanmistir.

valla bnm sanş eseri olursa bu ay en büyük sebebi hiç takmadım düsünün catladıktan bir gün sonra ark nisanı vardı eskiden olsa aman düser die otururdum aman dedim zaten tüp olmayan tarafta ihtimal az o az ihtimal içinde bi kereo lan biseyi bozmayım dedim baladı oynadım bitti oynuyodum bide laz dügünüydü düsünün hiç takmadım zaten gecmekten dolasmaktak aklıma bile gelmedi

arkadasım doktora gitmişken bnmkini de sormus yüksek cıkınca acep yüksek cıkmaı zararlımı dei oda bana sende 5 igörmek için deli oluyoruz cogu hamilelern bile 15 anca oluyo buda düsüge neden oluyo yukseklik her zamn iyidir demiş cok güzel bi yumrtlama ve catlama oldugunun işareti demiş dikkat etsin ilaç fln almasın demiş

canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin ... sonuçta ihtimal herzaman var imkansız değil..

tuğba sen çok stres yapıyodun belkide bu ay rahat oluşundan dolayı tutmuş olabilir inşallahta öyledir.şu progesteronun normal değeri nedir nasıldır ben pek bilmiyorum 1 kere yaptırdım dış gebelikte 5 iin altında olduğunu hatırlıyorum.seninki baya yüksek çıkmış.adet tarihin ne zaman tets yap bakalım belkide vardır bişeyler.eğer hamileysen demekki bu yumurtayı diğer tüpün yakalama olayı test edilip onaylanmış olacak.

:) ne güzel demişsin canım test edilip onaylanmış olacak .. ay çok hoş ya bütün deneyimlerimizi paylaşıyoruz ihtimaller yürütüyoruz ..

bu arada tunemicim hoş geldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…