mrb kızlar
nasılsınız bakalım.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldin ezo.geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda geçip gider sende gün saymaya başlarsın.hiç üzülme bizim gibi sende zamanla alışıp artık bu konuyla dalga geçmeye bile başlarsın.allah beterinden korusun hepimizi,herkesi.
ayşe adet olmuşsun hayırlısı olsun.ben dış gebelikten önce böyle durumlarda "önümüzdeki maçlara bakıcaz"diyordum.moral bozukluğu yok,yola devam.zaten seninde pozitif olduğunu hissediyorum en önemliside bu.
emine beta sfırlanmıştır heralde.3 ay korunma süreci iğne yapılan tarihten itibaren değilmi.eğer öyleyse 1 ayı neredeyse bitecek.
tuğba hoşgeldin.nasıl geçti tatil.bizde senden bir sürpriz yaparsın belki diye bekliyorduk.en azından ben bekliyordum.burda son durumlarda pek değişiklik yok.yeni arkadaşlar katıldı aramaıza.işte böyle.
ee kızlar tek tek saymayayım isimleri şimdi inşallah herkes iyidir.
cnm bu topiği açtığımda hamileyim sandım ama deilmişim ondan bir ay snr hamile kaldım şu an 5 aylık oldum
tuğba baya moral depolamışsın.iyi gelmiş bu tatil sana sevindim.hipatia sen nasılsın.sende göndermişsin misafirleri bol bol dinlen.ayşe(akimera)seninde pozitif olduğunu hissediyorum.ne güzel artık daha güçlüyüz gibi geliyo bana.
hipatia benimde doktorum söylemişi bazen diğer taraftaki yumrta diğre tüp tuta biliyormuş internetende arştırdım öyle dedi yeterki yüce rabimi istesin tüp yumurta önemli değil o ne dese o olur
arkadasım doktora gitmişken bnmkini de sormus yüksek cıkınca acep yüksek cıkmaı zararlımı dei oda bana sende 5 igörmek için deli oluyoruz cogu hamilelern bile 15 anca oluyo buda düsüge neden oluyo yukseklik her zamn iyidir demiş cok güzel bi yumrtlama ve catlama oldugunun işareti demiş dikkat etsin ilaç fln almasın demiş
tuğba sen çok stres yapıyodun belkide bu ay rahat oluşundan dolayı tutmuş olabilir inşallahta öyledir.şu progesteronun normal değeri nedir nasıldır ben pek bilmiyorum 1 kere yaptırdım dış gebelikte 5 iin altında olduğunu hatırlıyorum.seninki baya yüksek çıkmış.adet tarihin ne zaman tets yap bakalım belkide vardır bişeyler.eğer hamileysen demekki bu yumurtayı diğer tüpün yakalama olayı test edilip onaylanmış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?