Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar.
bende bugün yarın adet olmak üzereyim ama,martta inşallah tedaviye başlayacağım için tuğba benide listeye eklemesende olur nede olsa bende adet olmayı bekliyor olacağım.
mervemcu yanlış anlamadıysam dış gebelikle bir tüpün alınmış diğerindede dış geblik oluşmuş değilmi.bende sağ tarafta dış gebelik yaşadım rahim filmiyle diğer tüpünde işe yaramadığını anladık ve martta bi aksilikçıkmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız.doktorum banada bu şekilde normal yolla,normal bir gebelik yaşaman imkansız değil ama düşük bi ihtimal dedi.o yüzden bizde zaman kaybtmeden direkt tüp bebeğe yöneldik.tabi hiç bişeyin garantisi yok kısmetimizde ne zman varsa o zaman anne olacağız inşallah.seninde hakkkında hayılısı olsun.rahim filmine bile gerek kalmadan normal bir gebelik yaşarsın inşallah.
benim çevremde herkes hamile yaa şuan.kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum.işyerinde,özel hayatta..en yakın çevremde en sık görüştüğüm insanların hepsi hamile tam 4 kişi.5.de yeni doğum yaptı.herkes bana soruyor kimse bilmediği için dış gebeliği,tüp bebek yapacağımızı.bazen çok bunalıyorummmmm

yasmin selam bende 3 tane düşük yaptım ne içebilirim bebek öncesi bebek olmadan evvel vitamin olarak maddi durumum yok çünkü ssk nerde ücretsiz yapuılıyor testler

yasmin selam bende 3 tane düşük yaptım ne içebilirim bebek öncesi bebek olmadan evvel vitamin olarak maddi durumum yok çünkü ssk nerde ücretsiz yapuılıyor testler

geçmiş olsun öncelikle.hamilelik öncesi içebileceğin benim bildiğim kadarıyla bi folic asit var birde elevit diye bir vitamin var.ama tabiki doktorununda eksik gördüğü bir durum olursa başka vitamin takviyeleri almanıda isteyebilir.
senin başka sıkıntılarında var sanırım arkadaşım eski yazılarını okudumda inşallah tüm sıkıntıları tez zamanda geçer gider.allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar .bir hafta içerisinde bakalım kim hamile belli olacak biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.hepinizin de kandili şimdiden mübareek olsun dualarınızı eksik etmeyin.

Saokan merhaba, çok gecmis olsun. Uç düşük yaşadığına göre
bir sıkıntın olabilir, doktora danışa danisabilsen keske belki
progesteron sıkıntısı yasiyorsundur. Doktorlar birsey dediler mı
dusuklerinle alakalı?!
Günaydın kızlar sabah yazdığımda gün aydin olmamış oluyor:)))

cnm bnm bildigim kadarıyla 3 düsük yapınca arastırılıyor kanın pırtılasması olabilir pek cok sebebi var onu bulup cozersen sende saglıklı bi gebelik gecirebilirsin cnm

ya eklesemmi bilmiyorum bn cok gerilere gidiyorum ama neyse ekleyim haha :) ugurlu olur insallh

beklenmeyen adet tarihi hamile adayı ruh hali
...........5 mart.....................................semramus...............kaygılı
...........8mart..........................................ayse....................sabırsız :)
.........11mart........................................tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)

Slm tuĞba.ekle tabı ben bu lıstede keramet gÖrÜyorum.bak ÖnÜmÜzde kandıl kı.lısteye bence herkes sÖylesın yazalım.ben ınanıyorum yaaaaa

kızalr ben kendime çok şaşıyorum hep mdiyorum belirtilere takılmıyacam ama şimdi yin evar göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çok aam bu ay umudum var nedense am bu sefer en az bir hafta adetim geçtikten sonra test yapacam artık utanıyorum orda çalışan kızlar bana bile beceremiyorsunuz negatif diye o cevabı almak istemiyoum offf ALALALHIM sen bana sabır ver

Neeeee 'beceremiyorsunuz' mü diyorlar hakikaten???
Yok artık!!! Ya ayse ne olursa olsun beta bizim için önemli biliyorsun
ben anlıyorum seni beleşe yatmak istiyorsun:)))

Ayrıca duyduk duymadık demeyin
Semra inaniyorrrrr
bu kız bizi düşünce gücüyle hamile bırakmasın:))
Semra yanlışlık olmasın ben suan cocuk düşünmüyorum
beni karistirma:))))

kızlar çok kötüyüm yaa ...test yaptırdım sabah 280 çıktı 2 gün önce 171 di ikiye katlamamış diğerleri katlamıştı ama durdu galiba.ayyy çok korkuyorum yine dış gebelikmi yoksa kafam allak bullak.

telaş yapma cnm bak sabırlı ol dua et normal olsun stres en büyük düsmanımız bn hep düsünmemkten yanayım sanki düsününce cagırıyoruz felaketi bnde hep ole oluyo sakin ol ve bekle

cnm senin ilk mı bu tüpün alınmamıstı demi senin yeni arkadasları tam ögrenemedim kusura bakam karıstıyorsamda

merhaba kızlar,yazmadığım yer kalmadı kimse ne yorum yazıyor ne cevap veriyor.ben kasım ayında düşük yaptım bebeğim gelişmediği için aldılar hala şaka gibi herşey.ne zaman hamile kaldım nasıl gitti çözemedim.2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay umudum vardı ama hastalandım çok ağladım üzülmücem diyorum ama genede üzülüyor insan.umarım allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip eder.bu durumu yaşayan(düşük yapan) herkese geçmiş olsun diyorum.veren allah alan allah.onun takdiri.

bnmde cok ğüzel artıyordu degerler dıs gebelik oldu cnm o yüzden belli olmuyor degerlere takılı kalma bnm5. haftanın sonunda kanamm basladı dıs gebelik demek için once bi kanama bide keseyi gormemek lazım oda 7 haftaya kadar yinede görünmeye bilyo bnm dı gebelik 10 haftada anlasıldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…