telaş yapma cnm bak sabırlı ol dua et normal olsun stres en büyük düsmanımız bn hep düsünmemkten yanayım sanki düsününce cagırıyoruz felaketi bnde hep ole oluyo sakin ol ve bekle
4 ay oldu kürtaj olalı ama 2 aydır deniyorum.aklıma bin türlü şey geliyor acaba kistmi oluştu bişeymi engel. düşükten sonra doktora gittim sorun yok demişti ama bilmiyorum vucut toparlanmıştır heralde dimi.
Merhaba arkadaşlar yazmasamda ,yazdıklarınızı takip ediorum. bilmeyen arkadaşlar içn ben 1,5 ay önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. kendmi toparlamaya çalışıyorum ama son birkaç gündür yine kötü oldum. Allah beterinden korusun.. ama düşünmeden uyuduğum gün yok..
arkadaşlar ben ameliyattan 3 gün sonra adet olmuştum 40 gün geçti bir daha adet olmadım . sizede böyle olmuş muydu?
Merhaba arkadaşlar yazmasamda ,yazdıklarınızı takip ediorum. bilmeyen arkadaşlar içn ben 1,5 ay önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. kendmi toparlamaya çalışıyorum ama son birkaç gündür yine kötü oldum. Allah beterinden korusun.. ama düşünmeden uyuduğum gün yok..
arkadaşlar ben ameliyattan 3 gün sonra adet olmuştum 40 gün geçti bir daha adet olmadım . sizede böyle olmuş muydu?
slm haskar.geçmiş olsun.yazını okudumda bir an adana yla alakan var mı acaba
arkadaşım vardı antalyadan mezun haskar dı adıda.bir an düşündüm.sorayım dedim.
ayrıca yat kalk haline şükret düşük çok bi problem değil kadınlarda.Allah beterinden saklasın.dış gebelik rezil birşey.illaki bundanda kötüsü vardır ama.düşük yapıp da çocukları olan çok çift var.hemde kaç düşükkk.
enes sakın üzülme canım
galiba senin gebeliyin sağlıksız görünüyor çünkü beta hg sağlıksızısa za katlıyor sebn daha öncedemi dıkş gebelik yaşaıdn
keşke benimde düşük olsaydıdfa dış geblik omasaydı
canım çok geçmiş olsun sana,umarım bundan sonra böyle şeylerle karşılaşmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?