Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

çok geçmiş olsun benimde 3 düşüğm va rma umudumda var biraz sabır canım olur bide rahmin vucüdün dinlensin gene olur

telaş yapma cnm bak sabırlı ol dua et normal olsun stres en büyük düsmanımız bn hep düsünmemkten yanayım sanki düsününce cagırıyoruz felaketi bnde hep ole oluyo sakin ol ve bekle

ne bileyim ya çok huzursuz oldum şimdi.benim ilk dış gebeliğimde aşılama sonrası oldu farkettiğimde betam 1000 lerdeydi .doktor hemen iğne yaptı 1 doz sonra düştü değerlerim çok şükür tüpüme zarar vermedi.buda dış gebelikse en az zararla atlatırm inşallahhh

herkesi kat sen herkesiii.hadi bakalım olumlu düşüncenin gücü bu kızlarrrrr.........

4 ay oldu kürtaj olalı ama 2 aydır deniyorum.aklıma bin türlü şey geliyor acaba kistmi oluştu bişeymi engel. düşükten sonra doktora gittim sorun yok demişti ama bilmiyorum vucut toparlanmıştır heralde dimi.

Merhaba arkadaşlar yazmasamda ,yazdıklarınızı takip ediorum. bilmeyen arkadaşlar içn ben 1,5 ay önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. kendmi toparlamaya çalışıyorum ama son birkaç gündür yine kötü oldum. Allah beterinden korusun.. ama düşünmeden uyuduğum gün yok..

arkadaşlar ben ameliyattan 3 gün sonra adet olmuştum 40 gün geçti bir daha adet olmadım . sizede böyle olmuş muydu?

çok çok geçmiş olsun canım.umarım bir düşük (artık bu seçenekler tabiki kötünün iyisi bizde.) söz konusudurve 2-3 güne kalmaz sıfırlanır vede kurtulursun.şayet dış gebelik sede zaten değerin çok düşükmük.yine erken önlem alınır.hiç üzülme.

slm haskar.geçmiş olsun.yazını okudumda bir an adana yla alakan var mı acaba

eylül bende olmadı fakat düzensizleşiyomuş vede kendini 3 ayda anca toparlarmış çok normalmiş.dr.banada sordu çünkü.sabırlı olman gerekiyo sanırım.çok çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun.normaldir sanıyorum ameliyattan sonra,ben düşükten 1 ay sonra adet oldum ama bünyeye göre değişiyor tabi canım.doktorunla konuştunmu peki

enes sakın üzülme canım
galiba senin gebeliyin sağlıksız görünüyor çünkü beta hg sağlıksızısa za katlıyor sebn daha öncedemi dıkş gebelik yaşaıdn

arkadaşım vardı antalyadan mezun haskar dı adıda.bir an düşündüm.sorayım dedim.
ayrıca yat kalk haline şükret düşük çok bi problem değil kadınlarda.Allah beterinden saklasın.dış gebelik rezil birşey.illaki bundanda kötüsü vardır ama.düşük yapıp da çocukları olan çok çift var.hemde kaç düşükkk.

doğru söylüyosun beterin beteri var.ama ilk göz ağrımı kucağıma almk isterdim.allah kimseye ne dış gebelik yaşatsın ne düşük sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

enes diyosunki tüpüm ezarra vermmeiş demeki vermişki dış gebelik olyor tüpte sorun varsa dış geblik oluyor zaten işllah değildirde

enes sakın üzülme canım
galiba senin gebeliyin sağlıksız görünüyor çünkü beta hg sağlıksızısa za katlıyor sebn daha öncedemi dıkş gebelik yaşaıdn

valla ne olacak bilmiyorum bakalım cuma gene baktırcam o zaman anlaşılır heralde yolundamı değilmi?kafayı yicem düşünmekten yaa.evet canım 1 kere geçirdim dış gebelik aşılama yapılmıştı fazla sayıda yumurta olduğu için olabiliyomuş.hayırlısı demekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…