Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

enes diyosunki tüpüm ezarra vermmeiş demeki vermişki dış gebelik olyor tüpte sorun varsa dış geblik oluyor zaten işllah değildirde

canım benim tedavi aşamasında oldu.aşılama için bir sürü iğne kullandım yumurta syısını artırmak için8,9 tane yumurtam oldu .kısırlık tedavisindeki ilaçlardan kaynaklanıyomuş fazla yumurta olduğu için olabiliyomuş doktor öyle demişti.eşimin spermlerinde sorun vardı sayı ve hareketi azdı o yüzden aşılama yaptırdık ama malesef dış gebelik oldu.

bilmiyorumki belkide tüpü etkilemiştir doktor sorun yok dedi ama bellide olmaz.ben en az hasarla atlattığımı sanıyorum sadece sanıı ortda bilimsel bişey yok yani.umraım öyledir

doktor bana duphaston verdi söktürücü olarak ben br hafta daha bekleyecem adet olmazsam o zaman söktürücü içecem.. herşey yenideden sil baştan .... oysa ne güzel olmuştu. pozitifdi sonuç ama 5 gün sürdü tekrar başlıor klomen duphastan çatlatma iğnesi polikistik over. hemde bu sefer tek tüple hemde pkolu olarak... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

benim bide yaş komleksim var zira.yaş 32 elde var sıfır.
eşime diyorum.1-2 yıla kalmaz kuma bulayım bari :)

ben 17 yaşında evlendim 18 de anene oldum şimdedi 22 yer girecem nisanda m abneim bi tüpüm varrrrbilmiyorumkismile

arkadaşlar listenin başındayım 32 yaşındayım KINAMAYIN A DOSTLAR BEN BU ıŞıN PEŞıNDEYıM :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…