Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

çok mçalış olsun ben bu ay çalıştım bakalım tuutrdukum bide kızalr bne şun açöok şaşırıyorum bi kerde millat nasıl hamile kalıyorkianlamdım giiiti

kızlar ne zaman test yapmak lazım buarada.evde mi yapayım kan danmı baktırayım.yardımcı olursanız.şubat 2 ilk adet günüm 24 günde bir dönüyo.

ne zaman ama baktırayım kandan.ayrıca kandan baktırma dış gebelikte erken davranmak lazım

merhaba kızlar nasılsınız ... yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar sizlerde.. bu arada liste yapmaya başlamışsınız çok hoş olmuş :) ... ben uzun süre nete giremedim kızlar size verdiğim kist haberinden sonra herşey üst üste geldi .. güya annemin yanına hem tatil için gitmiştim hemde babamın yılı için mevlüd yapmaya ... ama işte neye niyet neye kısmet ... berbat karın ağrıları mide bulantısı eşliğinde hastaneye gittim ve sonuç bağırsak enfeksiyonu.. tamam güzelce ilaçlar yazıldı teşhis kondu ama iyileşme yok ..sonunda hastaneye yattım ve 3 gün serumla tedavi gördüm maalesef vucüdum yine ilaçlarla doldu ... bunlar da kist olayını unutmama vesile oldu sayılır ama hastaneye yattığım günün gecesi adet oldum ve çok kısa sürdü şimdi diyorum acaba kisttenmi yoksa ilaçlardan mı... gerçi herşeyin başı sağlık olayını çok daha iyi anlamış bulunmaktayım .. ALLAH herkese önce sağlık versin ..bu arada geçen yıl aynı zamanlarda da dış gebelik geçirmiştim tarih farklı olaylarla mı tekerrür ediyor benim için acaba :) ... sizler nasılsınız kızlar umarım iyisinizdir güzel şeyler duymaya ihtiyacım var :) ..

çok çok geçmiş olsun canım bunuda atlatırsın işllahh bizde bi gelişm eyok herkes beklemde listeye senide ekleyelim güüünüü söyle kisten adet za geliyor bend eolunca öyle olmuştum cnı kist için ilaç almıyormuun soğan suyu dene hemde bağırsakların için de çok iyi olur çünkü antibiyotik iki defa bne dekisy oldu soğan uyu içitim dene bence geçer yarında

semracım eğer geblik varsa adetine 10 gün kalda çıkıyor benimkiis öyle olmuştu zaten ben hep eeken yaparım adetim geçmeden kanda baktııırm ma bu sefer adetim gençsin öyl eyapacam hayal kırıklığın auğramak istemiyorum benimd earda sağ ol kasık ağrım olyor anlamdım

çok teşekkür ederim canım .. 19 mart beklediğim adet günü ... canım kist hakkında fazla bir bilgim yok dr a gidicem tekrar bunun için bakalım ilaç mı vericek akışınıma bırakıcak artık bilmiyorum ama soğan suyunu duymuştum dr a gittikten sonra deneyebilirim sanırım

eskiden hamile kalmk için soğan suyunu içerlermiş rahimi temizlemek amacıyla ben doğum kontrol hapı çimmme rağmna kist gitmedi soğan suyunu bi hafta içtim geçi dokrda böyel şeylere innaırım dedi iç dedi ban

merhaba hipatia,çok geçmiş olsun.sende hoşgeldin tekrar.

bu arada kızlar yarın mevlid kandili.şimdiden herkesin kandili mübarek olsun.
hepinize dua edicem,mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur.adet olmasam oruç tutacaktım ama malesef mümkün değil.

Ennes gecmis olsun cuma tekrar et bir gebeliğin
sağlıksız olduğunu ilk beta degerleri gösterir. Gecen gün de
söylemiştim. Cuma tekrarla. Yine söylüyorum yalnız kalmamaya
çalış bzen dış gebelik erken donemde bayginlik yapıyor. Benin ilk
dış gebeliğim ameliyatla sonlandi ikincisi iğne ile. İlki fizyolojimi
etkilemedi. İkincisi hem gebelik olarak hem fizyolojik olarak çok çok
degisikti. Benim bünyem kaya gibidir ama benim çok aktif oldugum gün
bayılmama sebep oldu. Dikkat et. İnsaellah kendiliğinden düşer. Seni
yormaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…