Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Haskar bize düşük yazılında cevaplarımız biraz rahat oluyor.
Dış gebelik yaşadığımız için düşük bize basit geliyor.
Konu bebek olunca, ki ne hayaller planlar düşüyoruz, tüm olumsuzluklar
bizi etkiliyor. Mol gebelik yaşayanlar da dış gebeliği basit buluyor.
Yalnız sunu söyleyeyim; düşük de olsa dış gebelik de olsa ya da hiç
bir sıkıntı olmasa da, gebelik pat diye olmuyor. Bazen sebebi biliniyor bazen
doktorların da bir fikri olmuyor. Üreme kapalı bir kutu hala bilinmeyen
çok şey var. Çok gidik bir şey ama beklemekten başka care yok.

Eylül ben laparaskopiden sonra ilk reglımı 25. gunde yasadım.
Bazıları çok daha geç yaşıyor. Kaynaklarda sinirim 35 olduğu
yazıyor ama o normal siklusler için. Sen bir ameliyat geçirdin
biraz sabret. Ben ilk dış gebeliğimden sonra ilk regl çok bekledim.
Düzenli olan sikluslerimin bozulacagini düşündüm ama çok şükür
ikinci dış gebelik sifirlanir sifirlanmaz regl oldum. Görüyorsun iste
aynı vucutta böle farklı oluyor, ki benim iki dış gebeliğimin arası
çok kısa (4 ay).

Hipatia çok gecmis olsun.
Babanın mevludu derken?! Rahmetli mı kendisi?0

Hipatia çok gecmis olsun.
Babanın mevludu derken?! Rahmetli mı kendisi?0

teşekkür ederim canım çok sağol ...evet canım geçen yıl canım babamı kaybettim maalesef zaten ondan sonrada hiçbirşeyim yolunda gitmedi ama buna da şükür ... canım babammmm benim ... sen nasılsın canım turnuva hazırlıkların nasıl gidiyor

Ya ben sizin yazdıklarınızı okumak için saatlerimi geçirmek zorunda miyim?
Biraz yavaşlayın:)))
Semra senden büyüğü yok Aaaaaaa iki de bir yas sorup duruyorsun!
İlle istiyorsa ben gidip büyüteyim yasimi:))
kızlar klomen çatlatmaya hoplatma adet sokturuculeri bırakın....
Eylül biraz daha beklesen?? Sınırlarda oldugun için birsey diyemiyorum
ama adet sokturuculeri bir sonraki adetini de etkiler benim doktorum
önermiyordu kimseye. Tabi bunlar ilaç, Allah muhtaç etmesin.

anlıyorum tabi.insan yaşamadan bilemez dış gebeliğin ne kadar acı verdiğini biliyorum.allah kimseye yaşatmasın benim bir arkadaşım geçirdi dış gebeliği çok acı çekmişti ondan biliyorum canım.

HOŞ GELDİN hipatia.öncelikle çok çok geçmiş olsun.<Baban içinde Allahtan Rahmet diliyorum.mekanı cennet olsun.allah başka acı vermesin.bak işte en büyü acı ölüm le gelen kayıplardır.bizlerin yaşadıklarında ne varmış.

teşekkür ederim canım aminnn inşallah ..evet ama maalesef bazen gözümüz öyle bir körleşiyo ki öyle şaçma sapan şeylere takılıp kalıyoruz ki bu gerçeği unutup..ALLAH herşeyin hayırlısını versin bizlere ...

Ben babama çok duskunum elbette anneme de.
Birsey olursa nasıl dayanırım diye cogu zaman sadece
düşünerek kendimi yipratabiliyirum. Ki az çok taniyorsunuzdur
normalde hiç yapıma uygun bir davranış değil bu, ama bazen
insanların çok hassas seyleri olabiliyor. Benim de anneme babama
çok duskunlugum var. Belki yaslarının ileri olmasından, bilemiyorum.
Allah rahmet eyler insaellah babana. başka acı yaşatmaz insaellah.

[beklenmeyen adet tarihi ........................hamile adayı ....................ruh hali
...........5 mart.....................................semramus. ..............kaygılı
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19mart.......................................hipatia...............................
/COLOR]

beklenmeyen adet tarihi ........................hamile adayı ....................ruh hali
...........5 mart.....................................semramus. ..............kaygılı
...........8mart.................................. ........ayse....................sabırsız :)
.........11mart................................... .....tunemi..................rolantide
.........17 mart .........................................ktg..... ..............sabırsız :)
.........19 mart....................................hipatia......................

En sonda da olsan ilk hamile sen kalırsın insaellah Tuğba.
Gönlüm senden yana... Madem maçta ben yokum:)))
günaydın demek için erken sonra derim:)))
siz misil misil uyuyun benim gunüm başladı:)
Dün Zaman gazetesinde bir yazı vardı 'mikroenjeksiyonda kısırlık
babadan oğula geciyor' diye. İste yavaş yavaş kutu açılıyor.
Bir ara da tüp bebek olanlar evlense cocukları olabilir mı diye
bakılıyordu. Allah'tan eşlerimizin bir sıkıntısı yok. Yalnız tupbebek
yapan ciftlerin cogunlugu kısırlık sebebiyle yaptırıyor. Allah sonumuzu
hayırlı eylesin...

vallla oglumuz olsa kız bulamıycaz kızmız olsa evde kalacak vah bize biz yandık cocuklarımızda yanacak :) ilk son önmli degil sekerim bn o listeniin hepsi bu ay hamile kalsın istiyorum alhın izniyle bu gece hepimiz için dua edşcem b uarada kandiliniz mübarrek olsun dlerim bütün dualarınız kabul olur bu gece

merhab kızalr bu akşam kandil gecesi birbirimize dua edlşim işlah sağlıklı bi hayat geçirelim ve hepimiz tez zamnda geb kalılm işllahhhhhhhhh

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.bu mübarek günde birbirimize dua edelim.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.allah bu gecede açılan elleri yapılan duaları dergahından boş döndürmesin.müminin mümin kardeşine yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş bende dua edicem size sizde beni unutmayın arkadaşlar allah sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip eder inşallah sizede tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin.tuğbacım ben nolucam.bu listenin dışındamı kaldım ilk hamile kalan diye yazda bari okuyanlar gaza gelir belki :)) 21 haziran gözüküyo doğum tarihim ama doktorlar o kadar beklemessin diyolar hayırlısı artık.yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…